- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.161
bende varım normali bekleyen...korkak seniiiiiii korkundan bebeği tutmak için ne yapacağını şaşırdın anlaşılan
bu topikte herkes sezeryan olacak galiba bi ben mi varım yaa normal gözüken :26:
şakır lakır akarmış...kızlar bu suyun gelmesi nasıl oluyor. adet gibi mi yoksa şakır şakır akıyor mu?
Kızlar biberonu kaynatıcam da şimdi bir kapta su kaynatıcam, su kaynamaya başlayınca biberonu ve diğer parçalarını içine atıcam. 5 dakika filan kaynatıcam. Biberonum Dr Browns'un cam biberonu. Emzik de Chicco'nun. Şimdi hepsini bu şekilde suya atıcam kaynatıcam. Ama bunlar erimez di mi? Ne bileyim emzik plastik, emzik saklama kabı da plastik gibi bir şey. Birşey olmaz kaynatınca di mi? Yoksa sokup çıkarıcam mı suya? Bekletmicek miyim?
Bu arada fatmacım sen kırarım diye korkmuşsun, bu cam çok hafif ama sağlam bir şeye benziyor. Ben de sakarımdır ama pek kırılacak bir cama benzemiyor. Annem cam hastasıdır, mutfağında cam kullanır sürekli, bunu görünce diğerlerine baktırmadı bile. Ben Avent alacaktım güya. :) İnşallah gerek kalmaz, emziririz ama ne olur ne olmaz aldım işte.
Temizliği bir an önce yaptırmakta fayda var, haklısınız. Her an hazır olmak lazım. Geçen hafta annem vardı, onunla hafiften toparladık etrafı. Dağınıklığım bitti sonunda. Herşeyi yerleştirdim. Ama camlarım çok fena. Evimi eşim süpürüyor her hafta, tozunu alıyoruz sık sık. Kadını aslında sadece camlarım için çağırıyorum. 10.katta evim, eşim silemez zaten, ben de evlendiğimden beri hiç silmedim. O yüzden erteliyorum kadın çağırmayı. Şimdi sildirsem kesin yağmur yağacak, hava kötü. En kötü ihtimal bu pis haliyle insanlar görmeye gelirse, perdeleri çekerim, bakmayıversinler camlarıma.Böyle desem de ben, doktora gideyim akşam üzeri, derse ki suyun azalıyo, doğum yaklaşıyor, hemen kadını çağırırım. Bir çırpıda valizimi hazırladım sabahtan beri. :) Eksiklerimi de görmüş oldum. Birkaç şeyim eksikmiş, yeni fark ettim.
biliyorum canım birebir müşterilerle muhatap olmadığını
ayrıca şu haftada hala gidip gelebilmen bile takdire şayan
babam o videodaki bankadan emekli çok amcalar tanıyorum ben o videodaki halt etmiş onların yanında
Kızlar biberonu kaynatıcam da şimdi bir kapta su kaynatıcam, su kaynamaya başlayınca biberonu ve diğer parçalarını içine atıcam. 5 dakika filan kaynatıcam. Biberonum Dr Browns'un cam biberonu. Emzik de Chicco'nun. Şimdi hepsini bu şekilde suya atıcam kaynatıcam. Ama bunlar erimez di mi? Ne bileyim emzik plastik, emzik saklama kabı da plastik gibi bir şey. Birşey olmaz kaynatınca di mi? Yoksa sokup çıkarıcam mı suya? Bekletmicek miyim?
Bu arada fatmacım sen kırarım diye korkmuşsun, bu cam çok hafif ama sağlam bir şeye benziyor. Ben de sakarımdır ama pek kırılacak bir cama benzemiyor. Annem cam hastasıdır, mutfağında cam kullanır sürekli, bunu görünce diğerlerine baktırmadı bile. Ben Avent alacaktım güya. :) İnşallah gerek kalmaz, emziririz ama ne olur ne olmaz aldım işte.
Güzel haberlerle gel inşallah. :)
Aynen öyle canım ya, resmen hazırlık yapıyorum, doktor bugün derse ki suyun azalmış vs. kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum. Benim her zamanki taktiğimdir maalesef, en kötüsüne hazırlarım kendimi. Duyuna şok olmayayım diye. İyisini de düşünürüm ama kötüsü kadar değil.Bir çırpıda valizi hazırladım, biberon, emzik vs. kaynatmak kaldı. Benim yengem de senin gibi kaynar suda bekletti, ama şimdi prospektüs kafamı karıştırdı. Doktora gidip geleyim de şu işi bir şekilde halledeyim. Valize yerleşecek bir onlar kaldı. Bir de fotoğraf makinemin hafızasını boşaltıp, şarj aletini vs. de valize yerleştirmek kaldı. Siz de unutmayın foto. makinesi ya da video her ne götürecekseniz hazır edin.
valla hayra gecersin
sat 11 şubat bebek kız
beceremem diye denemeye bıle kalkmadım
trawma bu topiğe yaptığın çizelge katkılarından dolayı bu kupa sana...
sevde ben inanıyorum sen bugün teleşle gidip sakinlemiş döneceksin inşallah...
bu hızla işleri bitirip rahat edersin işte...
fatmakoca
canım zuzzu da doğum yapmamışmıydı 12 oluyoruz o zaman onuda ekle istersen biliyorsan
selam teyzeciklerrrr
hepinize teşekkür ederiz
kardeşlerim de en az benim kadar sağlıkla yanınıza gelsinler inşallah :)
kısmetse yarın taburcu olacağız, hanım emmiyor çünkü sütüm yok
bakalım hayat ne sunacak önümüze
uykusuzum ikide bir gelio hemşireler
en son aldılar Nil'i şimdi kan vs almak için yazamam giremem die gelim bi selam çakayım dedim
şimdiiiiii
şeyinizin açıldığını hissederseniz yabana atmayın
su denen şey gerçekten gelince anlaşılıyormuş panik yapmayın
kocanızın her şeyini hazırlayın valizin yanına koyun salağa bağlıolar :)
kesinlikle şimdiden kendinizin ve eşinizin doğuma giderken ve hastanede ne giyeceğini ayarlayıp ikinizin de bildiği yere koyun benim çok işime yaradı hiç panik yapmadık
en çok lazım olan şey don göbek üzerine gelen hamile külotlarından en az 4 tane olsun çantada
eşinize çorap ve iç çamaşırı almayı ihmal etmeyin. Hastane vermiyorsa şampuan & havlu fln alın
ben bugün duş aldım ve çok rahatladım. Yarın sabahta ilk işim o olacak
başkaaaaa
epidural !!!!! Kesinlikle ve kesinlikle öneririm! İşin ehli insanlarla başka bi haz!
herşeyi yaşadık eşimle,
eşi girmek isteyen soksun, istemeyen ikna etsin
çokkk büyük bir güç
benden ŞİMDİLİK bu kadar
öperim anaları da danaları da
NOT: Kız babaya aşık olayı doğru! Gözünü dikip saatlerce aşk yaşıyor babası ile
bana gelince de ağlıo sıpa !
Crafty boş durmamış hastane odasından bile naklen yayın yapıyor maşşallah diyelim demekki iyisin
Allah Nil kızımıza uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inşallah canım
Benim de normal doğum olmasına rağmen sütüm 3gün gelmedi ama inatla ve inatla emzirmeye devam ettim
Hemşireler ve doktorun da söylemiştir günde 3lt su içiyorsun ve bebeğine bakıp bol bol mutlu oluyorsun
Eninde sonunda süt geliyor zaten, Humana-still tea de güzel bak ben günde 3 bardak içiyorum
Şuan memişlerin ucu sızlasa bile açar açmaz sütler akmaya başlıyor, sakın gelmez diye stres yapma, eninde sonunda gelecek
canım ya..
dogumdan sonra tartıldın mı hiç..kac kilo gitti..
arkadaşlar meraba.ben 37+5 günlük hamileyim.tahmini dogum tarihim 9kasım.genelde sizi sadece okuyarak takip ediorum.yada bole merakta kalınca bişiler yazarak.cuma günü akıntım hafif pembe gelmişti.kaç gundur herhangi bi belirtim yoktu ama bugun gene akıntım bembe geldı cumaya görede baya bi fazla.çok tereddütteyim acaba dogum mu baslıyo dıye.ama sancım kasılmam ishal yda mide bulantısı tarzında bi sorunum yok.hatta gayet iyi bi gunumdeyım.sizce napim.bi fikir verirseniz çok mutlu olurum..
bide 2011 kasım bebişlerinin fotoğrafları diye bi topik açsakmı
2010 kasım annelerinin var ne güzelllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?