- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.181
Ayy hakikaten biz bunu bütün yeni annelere(!) neden sormuyoruz ki? Hiç aklımıza gelmedi. Şimdi aldığımız kiloların ne kadarı bizde kalıyo?
arkadaşlar meraba.ben 37+5 günlük hamileyim.tahmini dogum tarihim 9kasım.genelde sizi sadece okuyarak takip ediorum.yada bole merakta kalınca bişiler yazarak.cuma günü akıntım hafif pembe gelmişti.kaç gundur herhangi bi belirtim yoktu ama bugun gene akıntım bembe geldı cumaya görede baya bi fazla.çok tereddütteyim acaba dogum mu baslıyo dıye.ama sancım kasılmam ishal yda mide bulantısı tarzında bi sorunum yok.hatta gayet iyi bi gunumdeyım.sizce napim.bi fikir verirseniz çok mutlu olurum..
benim de şimdi aklıma geldi..
halbuki basından beri en cok taktıgımız konulardan biriydi dimi :))))
dua et cnm banaarada söler bir oturduğunu görmedim diye napsın annesi bişey diyemez ama şuan iyi biraz bazen aklına geliyo iki canlısın diyo kaynanam az kaldı ekip biçmeye gidiyolar mart sonu sonra ohhhh kötü biri değilim aslında kimseye saygısızlığğım olmadı bu zamana kadar ama insan tek olunca daha mı rahat oluyo ne 9 da kahvaltı yaptık şuan ne yemek yapsam diye düşünüyorum hemde geç bile kaldım onra akşama doğru birde yatarken sofa kuruyorum tamm sonra belimin ağrısına gece uyuyamıyorum bulaşıkdı ev işi hiç bitmiyo zaten makinalar susmuyo of off makinada çamaşır var asılcak çamaşır topladım az önce katlancak çok şükür 11 re doğru ütü işi halloldu neyse yaa daha yazarsam sayfalar dolar asla şikayet olmasın sevabı bana kalsın
o gelen akıntı nişanmı bilmiyorum ama nişansa çok panik yapmaya gerek olmadığını sadece temizliğine dikkat etmek gerektiğini ilişkiye falan girilmemesi gerektiğini okumuştum bi yerde ama nerde? su gelirse hemen doktora gidilmeli ama nişan doğumdan 1-2 hafta önce de gelebilirmiş 1-2 saat öncede.arkadaşlar meraba.ben 37+5 günlük hamileyim.tahmini dogum tarihim 9kasım.genelde sizi sadece okuyarak takip ediorum.yada bole merakta kalınca bişiler yazarak.cuma günü akıntım hafif pembe gelmişti.kaç gundur herhangi bi belirtim yoktu ama bugun gene akıntım bembe geldı cumaya görede baya bi fazla.çok tereddütteyim acaba dogum mu baslıyo dıye.ama sancım kasılmam ishal yda mide bulantısı tarzında bi sorunum yok.hatta gayet iyi bi gunumdeyım.sizce napim.bi fikir verirseniz çok mutlu olurum..
Selam kizlar.Biz dün esimin arkadasina gittik ordan geldikten sonra buraya girip biseyler yazmistim ama ondan sonra bir sanci bir sanci esim artik hadi diyor hastaneye gidelim.Ben dogum sancisina benzetemedim agri coktu ama artma yoktu o yüzden 3.5a kadar bekledim sonradan agri yavasladi ve2 saat kadar uyuyabildim.Sabah kizimi anaokuluna biraktim.Ama sancim vardi yine,benim doktor randevum carsamba günüydü ama hemen arayip gelelim dedik.Nts ye girdim baya bi sanci cikti ama rahimde acilma yok.Doktorum beklemem gerektigini dogum sancisi degilse dus alip yatmam gerektigini dogum sancisiysa hastaneye gitmem gerektigini söyledi.Doktorum önümüzdeki hafta izindeymis o yüzden 2 hafta sonraya randevu verdi vede eklemeyi unutmadi Umarim görüsmeyiz.Esim annem gelecek 3 hafta sonra filan dedi doktorumda bu sancilari gördüysem o kadar bekleyecegini sanmiyorum dedi,hadi hayirlisi.Esim cok endiselendi yazik dün geceki ve bu sabahki sancilardan sonra herhalde bugün doguma gideriz diye düsünmüsNeyse geldikten sonra yattim simdi biraz daha iyiyim.Daha temizligimi yapmamistim doguma filan gideriz diye ödüm gitti benimde :)))Walla bu sekildeyken temizligi yapabilecegimide sanmiyorum,muhtemelen bi kadin ayarlamayi düsünüyorum,aklim rahat olsun.Bebisimin esyalarini hazirladigim cok sükür.
ya bu kiloya taktım bende ya
kızımda 30 kilo aldım ben 80 ile doğuma girdim
50 ile kaldım 40 ım çıktığında 55-56 ya düşmüştüm
şimdide 50 ile kaldım 79 dum en son bindada 82 falan olurum heralde
ama sanki veremicem gibi geliyor ya bacaklarım falan nasıl kalın
doktor bişe demedi ama parmağımı bastırınca beyaz oluyor bacaklarım karnım falan
en büyük hayalim yeniden incelmek
ben ilk hamileliğimde hiç çatlamadım
bundada hiç çatlamadım dahada çatlamam heralde
kızlar bir süredir giremiyorum haber vermek istedim ben doğum yaptım :))))) tahmini tarihimiz 5 kasım olmasına rağmen gebelik kolestazı denilen bir sağlık sorunu nedeniyle 17 ekim günü sezeryanla bebeğimi aldılar, şuan 1 haftalık, sütüm gelmesine rağmen emme refleksi tam gelişmediği için beslenme sıkıntısı yaşıyoruz, ama yinede iyiyiz, harika bi duygu darısı başınıza :))
canım ya..
dogumdan sonra tartıldın mı hiç..kac kilo gitti..
Geçen hafta tam bu dakikalarda oğlumuz dünyaya merhaba demişti
Zaman nası çabuk ilerliyor, 1 hafta ne zaman geçti ki ben anlamadım
Kızlar eşim gelecek az sonra. Doktora gideceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Şu 1,5 kg neden vermişim öğrenirim inşallah. Ve umarım bir sorun yoktur. Gelir gelmez inşallah size yazıcam. Güzel haberlerle gelmek istiyorum. Dua edin lütfen.
Kızlar eşim gelecek az sonra. Doktora gideceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Şu 1,5 kg neden vermişim öğrenirim inşallah. Ve umarım bir sorun yoktur. Gelir gelmez inşallah size yazıcam. Güzel haberlerle gelmek istiyorum. Dua edin lütfen.
kızlar bir süredir giremiyorum haber vermek istedim ben doğum yaptım :))))) tahmini tarihimiz 5 kasım olmasına rağmen gebelik kolestazı denilen bir sağlık sorunu nedeniyle 17 ekim günü sezeryanla bebeğimi aldılar, şuan 1 haftalık, sütüm gelmesine rağmen emme refleksi tam gelişmediği için beslenme sıkıntısı yaşıyoruz, ama yinede iyiyiz, harika bi duygu darısı başınıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?