- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.201
Cok gecmis olsun kaynanana da ya bu kadin ameliyat olacak zamani bulmus,sana destege mi geldi köstege mi geldi ben walla anlamadim,Bide hizmet bekliyor.Gelmis insanada yapmamak olmuyor maalesef ama kendisi düsünmesi lazim bunlari.Bu halde senden hizmet bekliyorsa hic bisey diyemeyecegim.Allah sabir versin.
Ayyy bendede vardi bu hafta 3-4 gün kadar kusma,bulanti vede ishalim vardi.Su icmeye calisiyorum ama insaallah benimkide azalmaz.Benim kontrolümde carsamba günü insaallah.
Walla artik hepimiz sabirsizlaniyoruz,en ufak sanci kasilma baslayinca acaba dogum sancisi olabilirmi diye bekliyorum ben kendi adima
kızlar şuan hemen geldim gidiyorum bugün doktora gittim nstye girdim sonra çatı muayenesine az daha ölüyodum ama korkulcak bişey yok ben kendimi çok sıktım çataldan inmeye kalkdımçok şükür kanamam olmadı ama canım çok yandı 1 cm açılma olmuş ve kasım 3 e kadar bekle dedi sonra perşembe yine çağırdı çatı muayenesi bir daha yapcakmış az daha ağlıcakdım ben yaaa çocuk gibi kalkdım çataldan en sevmediğim şey çatı muayenesi ilk oldu daha allah hepinizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın yemek yapıcam kaçıyom kaynanam habire saati soruyo allaha emanet olun öptüm hepinizi
Canim bebisine kavustuguna cok sevindim,Allah anali babali büyütsün insaallah.Hersey zamanla düzelir merak etme.kızlar bir süredir giremiyorum haber vermek istedim ben doğum yaptım :))))) tahmini tarihimiz 5 kasım olmasına rağmen gebelik kolestazı denilen bir sağlık sorunu nedeniyle 17 ekim günü sezeryanla bebeğimi aldılar, şuan 1 haftalık, sütüm gelmesine rağmen emme refleksi tam gelişmediği için beslenme sıkıntısı yaşıyoruz, ama yinede iyiyiz, harika bi duygu darısı başınıza :))
Sorma ben ablaminda kizkardesiminde yaninda cok kaldim dogumdan sonra,hatta arkadasimada gittim iyi oluyor gercekten bir kizkardes.Bende Türkiyede olsaydim gelirdi kizkardesimhayırlısı ile sağlıklı gelir bebişin inşallah canım evet bence hiç temizliğe kalkışma kadın tutmak en iyisi insan bu anlarda yanında bi kız kardeşe çok ihtiyacı oluyor ya hamile olunca bunu daha iyi anladım keşke bi kız kardeşim olsaydı çok yardımı olurdu mutlaka
Canim aramizda yok herhalde benim 2 tane teyzem,birde diger teyzemin kizi var annemlerle konustum baya kötüymüs,sükür bizimkilerde can kaybi yok ama esyalar baya kötü olmus.Neyse canim cana gelecegine mala gelsin.kızlar aramızda van'da hamiş olan varmı ailesi olan varmı Allah ordakinlere sabırlar versin deprem denildiğinde tüylerim ürperiyo Allah geçmiş etsin inşallah
yapacak halim olsa yaparim kendimde yok maalesef,kismet artik.canım öncelikle geçmiş olsun rahatsızlığın sebebiyle,neyse ki ikinizde iyiymişsiniz tebrik ederim seni,hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza inşallah.
himmel canım kesinlikle kadın al,ookadar temizlik tek başına yapılabilir mi hiç,zorlama kendini Allah korusun daha kötü olma sonra.geçmiş olsun canımm
yuppi açılması olanlar arasına sende katıldın bakalım sonuç nolcak ben dün qece 1den 2ye kadar sancı çektim saat tuttum 10 dkkada 1 qeldi yataktan kalktım annemi kocamı kaldırdım onlarda telaşlandılar ewde tur attım oturdm dinlendm qeçti sonra yattım qece 10 dkkada 1 qelen 3 sancı çektm sonra uyumuşum sabah bikaç sancı daha qeldi qitti ben uykumu bölp kalkmadım qene qeçer nası olsa die uyudum sabah kalktıqımda doktorumu aradm anlattım qel bakalım ama dinlenmekle qeçtiyse yalancı sancılarımdr dedi qene bekle sancılarını qeçmezse qel dedi hewesle sancı bekliyorumçok sinirim bozuldu sancılarım canımı yaksada dewam etmediqi doqum olmadıqı için sinirim çok bozuk
selam oğlumun teyzecikleri ve kuzucukları,lansinoh krem aldım kullanmaya başlayayım mı bilemedim doğuma da az (9 gün) kaldı,aranızda kullanan var mı?
ben kullanmaya başladım canım,benim 10 günüm kaldı önceden başlamak gerekiyormuş
krem biraz yoğun geldi bana ya sendekide öylemi acaba? bozukmu dedim yoksa. sürünce yumuşuyo ama bide uçları büyüttü sanki
Kızlar 33 hafta 3günlük hamileyim 3 gündür ishal ve bulantım var eşimde grip.hep kabız olurken bu ishal neye bağlı anlamadım bu haftalarda benzer şikayetlerii olan varmı yoksa yediklerimmi dokundu sizce????
bugün aklımdaydın canım acaba ne yaptı kaç gündür gözümedi die... benimde kasılmalarım var canım hatta bugün arttı şaka maka ağrıda var hafiften :18:ii akşamlar anneler ben üç gündür giremedim geçmişi okuyacak durumum da yok. Beni merak eden oldumu bilmiyorum ama ben son durumumu bildireyim dedim. Ben ilacı bıraktım bugün çok fazla kasılmam oldu ama şu ana daha iyiyim sanırım vücut uyum sağlıyor. bugün ağdamı da yaptırdım son kez artık oğlumu rahat bir şekilde bekliyorum. gerçi daha evim temizlenecek ve annem gelecek haftasonu ama olsun en önemlisi ağdaydı temizlik nasılsa olur. :)) işte böyle bizden haberler
bu arada canım çok sıkkın. Depremde yaralanan ve ölenlere çok üzüldüm. İnşallah bu felaketin yaralarını çabuk sararız. orda olan annemiz varmıydı ben hatırlayamadım. inşallah yoktur bilen varsa bilgi versin lütfen
Ya benimki psikolojik mi anlamadım, şimdi lavaboya gittim, akıntım var mı diye bakmak istedim, çamaşırım ıslak gibi. Deri koltukta oturuyorum bilgisayarda yazarken, terliyorum da. Şimdi ondan mı? Yoksa akıntım mı var? Valla anlamadım. Zaten burada ne okursam ondan etkileniyorum, psikolojik olarak da yaşıyorum sanırım.Ama tabi gerçekten akıntım da olabilir. Ay bir doktora gideyim inşallah güzel haberler veririm size.
Bu arada günlerdir bir araya getiremediğim hastane çantamın nadide parçalarını, panik olunca, iki dakikada toparladım.Bebişinkiler onun dolabındaydı, benimkiler benim dolapta, günlerdir valizi hazırlıyım diyordum, erteliyordum. Şimdi hemen katkısız sabunla valizin içini sildim, açtım, havalandırıyorum. Valize yerleştireceklerimi de valizin önüne koydum ki kuruyunca hemen içine koyucam. Şu kilitli poşetlerden biraz daha almam lazım, büyük boyum var da küçük boy almamışım. Biberon vs. için. Akşama hemen doktordan gelirken onu da alayım. Tamamlansın şu çanta işi.
hıh 2 olduk Allah bilir bizde doğum esnasında sezeryan oluruz bu gidişle
iyi gunler kizlar hepiniz iyisiniz degilmi eskisi gibi gelip yazamiyorum malum kayinvalide gelecek evi felan toparliyorum biraz,sevdecigim iyim canim sagolasin merak etmissin beni...
yalniz kizlar benim dun aksam oturdugum yerde basim dondu bir ara ayaga kalktim sendeleyip dusuyordumki esim tuttu son anda ve bas donmem hala gecmedi.tansiyonla bir ilgisi varmidir?
saglik ocagina gidecegim yada doktora ama yalniz yuruyemiyorum bile okadar yani su andada oturuyorum kaynana gelecek carsamba aksami evimi bpk goturuyor ben birsey yapamiyorum.
aksama doktora gideyim ben en iyisi dun aksam karnimda caip kasilmalar verdi,karnim tas oldu mubarek...
bu arada serra77 dogurmus o benim badiydi ya satlarmiz ayniydi sezeryanmi olmus normalmi?korkmaya basladim simdi....
serradan baska doguran varmi gecmise fazla bakamadim....
basim fildir,fildir neyapacagim ben ya?
kızlar bu suyun gelmesi nasıl oluyor. adet gibi mi yoksa şakır şakır akıyor mu?
canim tansiyonuna dikkat et ölçtürebileceğin varsa bi baktır
evide bosver yalnız yürüyemiyorum bile diyosun nasıl yapıcan k.valde gelince yapsın beraber yaparsınız
dikkat et sen kendine dikkat et
ne olur ne olmaz evi temiz tutmakta fyda var sona yaklaştıkça ben geçen hafta yaptırdım
dr 20sinden sonra bekle deyince 20 sinden önce bitittirdim sen de durumuna göre bi bak vakitlice yaptır
ben simdi elimden geldiğince temiz tutuyorum kolay oluyor zaten haftasonuna dogru annem gelicek daha rahat olurum
crafty bugünde hastanede kalıyomus ya bugün evde yapılıyodur belki...
canım sen daktırına ne zaman gideceksin?
Kızlar biberonu kaynatıcam da şimdi bir kapta su kaynatıcam, su kaynamaya başlayınca biberonu ve diğer parçalarını içine atıcam. 5 dakika filan kaynatıcam. Biberonum Dr Browns'un cam biberonu. Emzik de Chicco'nun. Şimdi hepsini bu şekilde suya atıcam kaynatıcam. Ama bunlar erimez di mi? Ne bileyim emzik plastik, emzik saklama kabı da plastik gibi bir şey. Birşey olmaz kaynatınca di mi? Yoksa sokup çıkarıcam mı suya? Bekletmicek miyim?
Bu arada fatmacım sen kırarım diye korkmuşsun, bu cam çok hafif ama sağlam bir şeye benziyor. Ben de sakarımdır ama pek kırılacak bir cama benzemiyor. Annem cam hastasıdır, mutfağında cam kullanır sürekli, bunu görünce diğerlerine baktırmadı bile. Ben Avent alacaktım güya. :) İnşallah gerek kalmaz, emziririz ama ne olur ne olmaz aldım işte.
Selam kızlar,
Ayy bugün bebeğim bir hareketli bir hareketli diyorum acaba dönmeyemi çalışıyor.Yoksa kasılma denen şey bumu? yarın işyerinde son günüm izne ayrılacağım ve 17:30 da randevumuz var bakalım dönmediyse çatı var....fikrinizi alayım önce karından bakar dimi dr sonuçta dönmediyse alttan bakmasını gerektircek bi durum yok..Bende tırsıyomda azcık çatıdan ama acımasından değil dr erkek ya insan ister istemez çekiniyor işte....
arkadaşlar meraba.ben 37+5 günlük hamileyim.tahmini dogum tarihim 9kasım.genelde sizi sadece okuyarak takip ediorum.yada bole merakta kalınca bişiler yazarak.cuma günü akıntım hafif pembe gelmişti.kaç gundur herhangi bi belirtim yoktu ama bugun gene akıntım bembe geldı cumaya görede baya bi fazla.çok tereddütteyim acaba dogum mu baslıyo dıye.ama sancım kasılmam ishal yda mide bulantısı tarzında bi sorunum yok.hatta gayet iyi bi gunumdeyım.sizce napim.bi fikir verirseniz çok mutlu olurum..
selam oğlumun teyzecikleri ve kuzucukları,lansinoh krem aldım kullanmaya başlayayım mı bilemedim doğuma da az (9 gün) kaldı,aranızda kullanan var mı?
ben kullanmaya başladım canım,benim 10 günüm kaldı önceden başlamak gerekiyormuş
krem biraz yoğun geldi bana ya sendekide öylemi acaba? bozukmu dedim yoksa. sürünce yumuşuyo ama bide uçları büyüttü sanki
bendeki şans kimsede yok bu ikinci doktor ve hafta sonu 20gün izne ayrılıyor. 2hafta önce normal doğum olmaz gel gün verelim diyen şahıs bugün zor olsada olur normal diyor. bayrama kadar gelmezse 14kasım gün. bayramda olursa no doktor, no anestezici.moral 0 bende.
kızlar bir süredir giremiyorum haber vermek istedim ben doğum yaptım :))))) tahmini tarihimiz 5 kasım olmasına rağmen gebelik kolestazı denilen bir sağlık sorunu nedeniyle 17 ekim günü sezeryanla bebeğimi aldılar, şuan 1 haftalık, sütüm gelmesine rağmen emme refleksi tam gelişmediği için beslenme sıkıntısı yaşıyoruz, ama yinede iyiyiz, harika bi duygu darısı başınıza :))
Selam kizlar.Biz dün esimin arkadasina gittik ordan geldikten sonra buraya girip biseyler yazmistim ama ondan sonra bir sanci bir sanci esim artik hadi diyor hastaneye gidelim.Ben dogum sancisina benzetemedim agri coktu ama artma yoktu o yüzden 3.5a kadar bekledim sonradan agri yavasladi ve2 saat kadar uyuyabildim.Sabah kizimi anaokuluna biraktim.Ama sancim vardi yine,benim doktor randevum carsamba günüydü ama hemen arayip gelelim dedik.Nts ye girdim baya bi sanci cikti ama rahimde acilma yok.Doktorum beklemem gerektigini dogum sancisi degilse dus alip yatmam gerektigini dogum sancisiysa hastaneye gitmem gerektigini söyledi.Doktorum önümüzdeki hafta izindeymis o yüzden 2 hafta sonraya randevu verdi vede eklemeyi unutmadi Umarim görüsmeyiz.Esim annem gelecek 3 hafta sonra filan dedi doktorumda bu sancilari gördüysem o kadar bekleyecegini sanmiyorum dedi,hadi hayirlisi.Esim cok endiselendi yazik dün geceki ve bu sabahki sancilardan sonra herhalde bugün doguma gideriz diye düsünmüsNeyse geldikten sonra yattim simdi biraz daha iyiyim.Daha temizligimi yapmamistim doguma filan gideriz diye ödüm gitti benimde :)))Walla bu sekildeyken temizligi yapabilecegimide sanmiyorum,muhtemelen bi kadin ayarlamayi düsünüyorum,aklim rahat olsun.Bebisimin esyalarini hazirladigim cok sükür.
canım benim ya kaç kiişi senin kadar düşünebilirki allah sabır versin veriyorda sanırım yine iyi tarafından bakıyorsun
aman benim içinde ne gelsinler ne yardım etsinler annem olsun ilk zamanlar yanımda yeterkendi annem bir sürü şey aldı yelekler yaptı kayın validem daha bir çorap dahi almadı almalarını geçtim umrumda değil ama hiç birşey umursamıyorlar aldıklarımıza bile merak edip baktıkları yok beşiği eşyaları geldiğinde merak edip bakmadılar bile bu kadar hevessiz umursamaz olmaları canımı sıkıyor o yüzden doğunca da uzak olsalar daha iyi benim için kanamalarım oldu geçen bir hafta yatmak zorunda kaldım yine de gelip yarım saat oturdular karşıdan geçmiş olsun tamam bitti görevleri altlı üstlü oturuyoruz bide o kadar yakınken çok uzaklar hamile değilken her işine koştururdum seve seve yapardım hamileyken de elimden geleni yaptım ama insan böyle zamanda anlıyormuş kimin ne olduğunu ooo birsürü şey yazmışım biraz içimi dökmeye ihtiyacım vardı eşimede birşey diyemiyorum çünkü kendi ailesi bu kadar ilgisizken bizimkilerin çok ilgili olması onu vijdanen çok eziyor üzüyor birde üstüne bende onu üzmek istemiyorun herkesin bir derdi var aman boş verelim bebişlerimiz bize herşeyi unutturur
oooo mahşallah allah analı babalı büyükmek nasip etsin cnm kasım derken ekimden dökülüyoruzkızlar bir süredir giremiyorum haber vermek istedim ben doğum yaptım :))))) tahmini tarihimiz 5 kasım olmasına rağmen gebelik kolestazı denilen bir sağlık sorunu nedeniyle 17 ekim günü sezeryanla bebeğimi aldılar, şuan 1 haftalık, sütüm gelmesine rağmen emme refleksi tam gelişmediği için beslenme sıkıntısı yaşıyoruz, ama yinede iyiyiz, harika bi duygu darısı başınıza :))
evt cnm yaa çok kötü oluyorum bende elim yüzüm geçiyo rabbim yardımcıları olsunkızlar aramızda van'da hamiş olan varmı ailesi olan varmı Allah ordakinlere sabırlar versin deprem denildiğinde tüylerim ürperiyo Allah geçmiş etsin inşallah
yuppi açılması olanlar arasına sende katıldın bakalım sonuç nolcak ben dün qece 1den 2ye kadar sancı çektim saat tuttum 10 dkkada 1 qeldi yataktan kalktım annemi kocamı kaldırdım onlarda telaşlandılar ewde tur attım oturdm dinlendm qeçti sonra yattım qece 10 dkkada 1 qelen 3 sancı çektm sonra uyumuşum sabah bikaç sancı daha qeldi qitti ben uykumu bölp kalkmadım qene qeçer nası olsa die uyudum sabah kalktıqımda doktorumu aradm anlattım qel bakalım ama dinlenmekle qeçtiyse yalancı sancılarımdr dedi qene bekle sancılarını qeçmezse qel dedi hewesle sancı bekliyorumçok sinirim bozuldu sancılarım canımı yaksada dewam etmediqi doqum olmadıqı için sinirim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?