- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.221
kızlar bir süredir giremiyorum haber vermek istedim ben doğum yaptım :))))) tahmini tarihimiz 5 kasım olmasına rağmen gebelik kolestazı denilen bir sağlık sorunu nedeniyle 17 ekim günü sezeryanla bebeğimi aldılar, şuan 1 haftalık, sütüm gelmesine rağmen emme refleksi tam gelişmediği için beslenme sıkıntısı yaşıyoruz, ama yinede iyiyiz, harika bi duygu darısı başınıza :))
selam oğlumun teyzecikleri ve kuzucukları,lansinoh krem aldım kullanmaya başlayayım mı bilemedim doğuma da az (9 gün) kaldı,aranızda kullanan var mı?
kızlar mrb
doktordan geldim kızım 50cm ve 3170 gr olmus bu iyi haber
biraz canımı sıkan ise
çatımı tekrar çattı ve benim kız kanala oturamıyo yani normal dogum sansım yokkk
ve ben oracıkta sulu gözlülük yaptım elimde olmadan
spinal sezeryan önerdi
benim sat ı değiştirdiği için ona göre 36+5 gözüküyorum o yüzden 39uncu haftadan sonra alalım dedi
ben yorrumsuz tabi daha fikre alışmaya çalışıyorum
eşim 11.11.11 olsun dedi 39+3 oluyo beklerse o zaman alınacak yani randevumuz
11.11.11 saat 9:00
bu arada çizelgemi dr göre yapayım yoksa dogum 41 haftada olacak
öyle yani içim sıkıldı valla hiç sezeryan olurum demiyodum desemde içimden alıstırmamısım zor oldu şimdi
hepimizin hakkında hayırlısı diyelim
evet canım valla konustuk bugün bide senle bizde 39+larda olucaz bakalım hayırlısı bekler insallahcanım ben kullandım uclarında kabuklar soyuldu korktum 2. gün sonunda bıraktım.. bu en son gittiğimde doktpruma sordum.. dogumdan sonra kullanırsın dedi..
ay bir 11.11.11 daha ..
kızlarımız aynı gün doğacak o tarihe kadar dururlarsa :)))
sen değiştir istersen takip etmek daga rahat olur senin için...
içini de sıkma pls. hayırlısı olsun demelisin.. sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin.. benim 38+5 olmus olacak 11.11.11
evet canım valla konustuk bugün bide senle bizde 39+larda olucaz bakalım hayırlısı bekler insallah
doktorum bol istirahat dedi yürüyüş yapıyodum düzenli onu bile bırak dedi
bide bugünkü muayenede acı duymadım ama oldukça derine itti elini şimdi bile agrı var yani
crafty gibi olmayalım da korkuyorum valla
bide ben arzumdan iyonizerli hava nemlendricisini aldım eşimle çıkmışken onuda hallettim
hiç panik yapma sevdecim, oturmaktan terliyoruz ondanda oluyo, hele bi git gel doktora hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bende bu hafta hazırlıyor olacağım kısmetse çantamızı
bende varım bendeşimdilik nomal için sorun yokmuş ama son sn olursa bilemem
ayy bırak evinin temizliğini hayatım yaa, kaynanan bilio zaten ne durumda olduğunu, kalkıp evine bakmaz, bakarsada onun ayıbı, sen kendine dikkat et gerisi hikaye
dr un dediğine göre anlıomuşsun hayatım
crafty bugün çıkmıomuydu neden hastanede kalıo???
haftaya pazartesi cnm kontrolümüz
ya cnm ben sağma makinaının parçalarını, kaynattığım suyu bir leğene koyarak içine attım ve 5 dk beklettim. içinde kaynatmadım
önce karından bakar, geçen bana karından baktı şüphelenince alta geçti cnm, benm dr da erkek..
hemen dr unu ara cnm, nişan olabilir, illa kasılman yada suyun olması gerekmiyor
ben kullanıyorum canım, doğumdan 10-15 gün önce kullanabilirsiniz dio dr lar, ben günümü bilmediğimden başladım kullanmaya
çok yoğun bi krem
ne yapacağınızla ilgili bişi demedimi, ya doğurursan die , bebek bu ne zaman gelcee belli mi olur
umarım yararlar ben klima kullanıyorum ihtiyaç olacak...bende wewell marka aldım adını doğru yazdım mı bilmiyorum.soguk buhar makınesınden aldım iyonizerli buda. umarrım işe yararlar
Kızlar nihayet doktordan gelebildim. Saat 10da çıktık hastaneden. Çok uzun sürdü işimiz. Önce bi NSt çekildi. Sancılarım çıktı ama 80 90 filan çıktı. Ben şok tabi. Sonra muayene oldum. Usg de suyum iyi çıktı. Doktor da bir anlam veremedi kilo kaybına. İshal misin dedi. Grip misin dedi. Değilim dedim. Suyun iyi, ödemle ilgili bir durum olmuştur dedi. Ama Nstye anlam veremedi. Sancılarım çok çıktı. Bebeğin kalp atışları 200lere varıyordu bir de. Doktor bu Nst iyi değil dedi, tekrar beni Nst ye gönderdi. Ondan önce bir de ped koydurdu ebelere. Rengi değişen pedlerden. Suyum akıyor mu diye. Onu taktı baya bir yürüttü beni hastanede. Akacak mı suyum diye. Yürü yürü sonra baktı ebe rengi değişmedi kağıdın. Alttan muayene etti sonra. Bir sorun yok dedi ama akıntın çok dedi. 2.Nst de sancım çıkmadı ve bebeğin kalp atılşları da 150 160 çıktı. Yani gayet normaldi. Ama ilkinde niye öyle çıktı anlamadık. Neyse son olarak doktorun muayenehanesine tekrar gittim. Fitil verdi, antibiyotik verdi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıktı yine. Akıntı için de fitil veriyorum dedi. Saat 10da bitti ve eve yeni geldik. Doktor da o saate kadar hastanedeydi. Çok yorulduk ama içim rahatladı çok şükür. Şuan için suyum falan az değilmiş. Kilo kaybı da sanırım ödemden. Ödemin çözülmüştür dedi. Özeti bu son 5 saatin. :) Fatmacım mesajınla mutlu oldum, beni merak etmişsiniz. Çok sağolun. Çok şükür iyiyim. Bir sorun yok. Tek sorun kocamla çok acıktık. :)) Öğle yemeğiyle duruyoruz.Hemen gidip bir şeyler yiyeyim. Öpüyorum hepinizi. Gelince geçmişi okuycam. Hayırlı geceler herkese.
nie korktunki kubicim kasma kendini muayene sırasında ben şimdiye kadr 3-4 kere çatı muayenesi oldum muayene sırasında acıyo doqru ama qeçio sonra bendede ne qaripse hiç canım tatlı diildir canım acısada sorun etmemaraştrmadıqım site kalmadı bu 1cm açıklıqı inanki ama yok yok yok aydınlatıcı net bişi bulamadım dün qecekisancılarda doquruyorum sandım nerdeyse ama qeçti çok moralm bozk yahu 1 saat boyunca 10 dkkada 1 qelen yoqun 1-2 dakka süren sancılarım oldu bu nasıl bi yalancı sancıdr ya sinirlerm bozuk nie durdu bu sancılar offff bu qecede beklicem sancıları sabrsızlıkla
evet canım valla konustuk bugün bide senle bizde 39+larda olucaz bakalım hayırlısı bekler insallah
doktorum bol istirahat dedi yürüyüş yapıyodum düzenli onu bile bırak dedi
bide bugünkü muayenede acı duymadım ama oldukça derine itti elini şimdi bile agrı var yani
crafty gibi olmayalım da korkuyorum valla
bide ben arzumdan iyonizerli hava nemlendricisini aldım eşimle çıkmışken onuda hallettim
ben de ben de istiyorum şu sancılardan yahuuu. benim tek sancım oğlumun poposuyla midemi yukarı yukarı ittirmesi nedeniyle gün boyu mide asitleriyle uğraşmam, yemek borumun haşat olması.. yawrum ışığı yukarıda mı gördü nedir. neyse bakalım yarın da bizim kontrolümüz var. 17 gün kaldı. doktorumun çatıya bakacağını sanmıyorum. doğum için geldiğinde bakarız demişti.
şafak sayıyoruz.. cümlemiz için hayırlısı.
pinkponey arkadaşımıza en güzel dileklerimi yolluyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vatana, millete, ana-babasına hayırlı evlat etsin, gülüşlerinizi arttırsın...
sevde meraktayıııııııım
kızlar mrb
biraz canımı sıkan ise
çatımı tekrar çattı ve benim kız kanala oturamıyo yani normal dogum sansım yokkk
spinal sezeryan önerdi
benim sat ı değiştirdiği için ona göre 36+5 gözüküyorum o yüzden 39uncu haftadan sonra alalım dedi
öyle yani içim sıkıldı valla hiç sezeryan olurum demiyodum desemde içimden alıstırmamısım zor oldu şimdi
teşekkür ettim bebek.eline sağlık.
sevde den haber yok değil mi? merak ettim kilo kaybına doktoru ne demiş.
umarım yararlar ben klima kullanıyorum ihtiyaç olacak...
sevdecim iyi haberlerine...
sana sakin ol iyi düşün derken kendim dumur olup geldim.....
annem geliyo persembe artık bol dinlenme zamanıAllah hayırlısını versin canım..
dinlen iice.. ayaklar 45 derece havada olsun..
nemlendirici de hayırlı olsun.. kaca aldınız..
bizim evin nem oranı hala %60 üzerinde.. ihtiyac yok gibi duruyor..
kızlar mrb
biraz canımı sıkan ise
spinal sezeryan önerdi
hayatım korkma o körolası akıntı bendede var iççamaşırım hep ıslanıyo fitil oluyorum koyu sarı yeşile dönünce enfeksiyon riski oluyo ama ihmal etme sen yine danış doktorunane olur ne olmaz
ay hayırlı haberlerle gel tatlım inşallah..
güzel haberlerle gelirsin inş. canım..dualarımız seninle..
Sevdebilge Allah yardımcın olsun. İnş. herşey normal seyirinde gidiyordur da bize iyiyim haberini yazarsın.Seninle aynı günde gidiyor hamileliğimiz. Kasım 28 benim tahmini doğum tarihim. normal olcak Allah izin verirse.
Doğum yapmış ve tecrübelerini buraya aktaran arkadaşların yazılarını büyük merakla takip ediyorum.Çok teşekkür ederim hepinize. Sizler yazdıkça benim eksiklerimin ne olduğunu anlıyorum.hemen çantayı gözden geçiriyorum.çok heyecanlıyım ilk doğumum olcak. park yatağımız geldi gün boyu odaya gidip bakıp geliyorum:) puset ve ana kucağı kaldı alacağımız.Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize.. deprem oldu bi yerde ama bizler heyecanla umutla bebekleri bekliyoruz..Hayat herşeye rağmen devam ediyor..
kendinize iyi bakın..Allah herkesin yardımcısı olsun.hoşçakalın
sevdecim iyisin cok şükür.. dinlen ve bol sıvı tüket.. enfeksiyon için cok önemli biliyosun...
asayiş berkemalken ben kacar kızlar.. benim için uyku vakti.. yarın işe gitcem.. uyanmak zor oluyor...
öperim hepinizi...
gece gece dogurmayın.. huzurla uyuyun.. sabahı bekleyin inşallah.. günü yaklasanlara diyorum tabiii..
iyi geceler..
amin cnım cümlemiz için herşeyi hayırlısı ama senin çizelgen doğruysa daha var sanırım sancılanmana ben 38 oldumgerçi ne zaman gelceği belli olmuyo ama şöle bişey duydum erkek geç gelirmiş kız biraz daha erken acep doğru mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?