2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canm ya cok sevındım cok da heyecanlanıyorum dogum yapanları duydukca Allah analı babalı büyütsün inşallah,,,

selam oğlumun teyzecikleri ve kuzucukları,lansinoh krem aldım kullanmaya başlayayım mı bilemedim doğuma da az (9 gün) kaldı,aranızda kullanan var mı?

canım ben kullandım uclarında kabuklar soyuldu korktum 2. gün sonunda bıraktım.. bu en son gittiğimde doktpruma sordum.. dogumdan sonra kullanırsın dedi..

ay bir 11.11.11 daha ..

kızlarımız aynı gün doğacak o tarihe kadar dururlarsa :)))
sen değiştir istersen takip etmek daga rahat olur senin için...

içini de sıkma pls. hayırlısı olsun demelisin.. sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin.. benim 38+5 olmus olacak 11.11.11

evet canım valla konustuk bugün bide senle bizde 39+larda olucaz bakalım hayırlısı bekler insallah
doktorum bol istirahat dedi yürüyüş yapıyodum düzenli onu bile bırak dedi
bide bugünkü muayenede acı duymadım ama oldukça derine itti elini şimdi bile agrı var yani
crafty gibi olmayalım da korkuyorum valla

bide ben arzumdan iyonizerli hava nemlendricisini aldım eşimle çıkmışken onuda hallettim

bende wewell marka aldım adını doğru yazdım mı bilmiyorum.soguk buhar makınesınden aldım iyonizerli buda. umarrım işe yararlar

doğurursan nöbetçi doktor olur dedi ayrıca benimkinin başı büyük diye normal olmaz diyodu. başka doktorada gimiştim o da sezo dedi.şimdi normal başınada normal diyo. oda kesin bayram falan diye.işte epidural yapan anestezicide tatilde olcakmış. gelmezse 14de sezo yapcak işe bak yaaa belirsizliklerden nefret ediyorum. normaldende tırsıyorum. bayramı atlatırız inşallah :26:

Kızlar nihayet doktordan gelebildim. Saat 10da çıktık hastaneden. Çok uzun sürdü işimiz. Önce bi NSt çekildi. Sancılarım çıktı ama 80 90 filan çıktı. Ben şok tabi. Sonra muayene oldum. Usg de suyum iyi çıktı. Doktor da bir anlam veremedi kilo kaybına. İshal misin dedi. Grip misin dedi. Değilim dedim. Suyun iyi, ödemle ilgili bir durum olmuştur dedi. Ama Nstye anlam veremedi. Sancılarım çok çıktı. Bebeğin kalp atışları 200lere varıyordu bir de. Doktor bu Nst iyi değil dedi, tekrar beni Nst ye gönderdi. Ondan önce bir de ped koydurdu ebelere. Rengi değişen pedlerden. Suyum akıyor mu diye. Onu taktı baya bir yürüttü beni hastanede. Akacak mı suyum diye. Yürü yürü sonra baktı ebe rengi değişmedi kağıdın. Alttan muayene etti sonra. Bir sorun yok dedi ama akıntın çok dedi. 2.Nst de sancım çıkmadı ve bebeğin kalp atılşları da 150 160 çıktı. Yani gayet normaldi. Ama ilkinde niye öyle çıktı anlamadık. Neyse son olarak doktorun muayenehanesine tekrar gittim. Fitil verdi, antibiyotik verdi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıktı yine. Akıntı için de fitil veriyorum dedi. Saat 10da bitti ve eve yeni geldik. Doktor da o saate kadar hastanedeydi. Çok yorulduk ama içim rahatladı çok şükür. Şuan için suyum falan az değilmiş. Kilo kaybı da sanırım ödemden. Ödemin çözülmüştür dedi. Özeti bu son 5 saatin. :) Fatmacım mesajınla mutlu oldum, beni merak etmişsiniz. Çok sağolun. Çok şükür iyiyim. Bir sorun yok. Tek sorun kocamla çok acıktık. :)) Öğle yemeğiyle duruyoruz. Hemen gidip bir şeyler yiyeyim. Öpüyorum hepinizi. Gelince geçmişi okuycam. Hayırlı geceler herkese.

ben de ben de istiyorum şu sancılardan yahuuu. benim tek sancım oğlumun poposuyla midemi yukarı yukarı ittirmesi nedeniyle gün boyu mide asitleriyle uğraşmam, yemek borumun haşat olması.. yawrum ışığı yukarıda mı gördü nedir. neyse bakalım yarın da bizim kontrolümüz var. 17 gün kaldı. doktorumun çatıya bakacağını sanmıyorum. doğum için geldiğinde bakarız demişti.
şafak sayıyoruz.. cümlemiz için hayırlısı.
pinkponey arkadaşımıza en güzel dileklerimi yolluyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vatana, millete, ana-babasına hayırlı evlat etsin, gülüşlerinizi arttırsın...

bende wewell marka aldım adını doğru yazdım mı bilmiyorum.soguk buhar makınesınden aldım iyonizerli buda. umarrım işe yararlar
umarım yararlar ben klima kullanıyorum ihtiyaç olacak...

sevdecim çok sevindim iyi haberlerine...
sana sakin ol iyi düşün derken kendim dumur olup geldim.....

Son düzenleme:

evt benden kaynaklandı ebeye söledim 1 dkka bekleseniz kendimi sakinleştirsem yani kasmasam dedim dinlemedi o ilerledikçe ben kalkmaya çalışdım kolunu tuttum kızın biraz geç hatta bekar yani korkulcak bişey yok aslında perşembe yine çağırdı bakalım bu sefer kasmıcam kendimi bende bakdım 1 cm açılma olduysa ya 1 hafta sonra yazıyo bazı yerlerde yada 36 saat içinde diyo yani 3 gün sonra mı oluyo puffff anlamadım gitti ama ikimizden biri doğurursa sıra birimize geçcek burdan belki anlarız başka açılması olan var mı acaba:26:

Allah hayırlısını versin canım..

dinlen iice.. ayaklar 45 derece havada olsun..

nemlendirici de hayırlı olsun.. kaca aldınız..

bizim evin nem oranı hala %60 üzerinde.. ihtiyac yok gibi duruyor..

amin cnım cümlemiz için herşeyi hayırlısı ama senin çizelgen doğruysa daha var sanırım sancılanmana ben 38 oldum gerçi ne zaman gelceği belli olmuyo ama şöle bişey duydum erkek geç gelirmiş kız biraz daha erken acep doğru mu:26:

sevdecim iyisin cok şükür.. dinlen ve bol sıvı tüket.. enfeksiyon için cok önemli biliyosun...

asayiş berkemalken ben kacar kızlar.. benim için uyku vakti.. yarın işe gitcem.. uyanmak zor oluyor...

öperim hepinizi...

gece gece dogurmayın.. huzurla uyuyun.. sabahı bekleyin inşallah.. günü yaklasanlara diyorum tabiii..

iyi geceler..

sevde meraktayıııııııım

Çok şükür sorun çıkmadı canım. 5 saatlik nst, alttan muayene, usg sonrası emin olduk ki bir problem yok. Enfeksiyon ve akıntı dışında tabi. Onlar için de ilaç verdi doktor. İnşallah şimdilik bir problem yok. :)

Hayırlısı tabi canım ya. Allah en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Normal olur, keşke sezeryan olsaydım dersin, Allah korusun. Ya da tam tersi de olabilir. Allah'tan hayırlısını dilemek lazım. Sağlıklı ol da sen ve bebeğin, gerisini önemseme bence. Sağlıkla gelsin minik kuzularımız. :)

teşekkür ettim bebek.eline sağlık.

sevde den haber yok değil mi? merak ettim kilo kaybına doktoru ne demiş.

Kilo kaybı suyumun azalmasından değilmiş Allah'tan. Suyum iyi. Ödemden kaynaklanmış olabilir dedi. İshal, grip vs. değilim. O yüzden ödeme bağladık. Önemli değil dedi doktorum, bebek iyi dedi. 2700ü geçmiş minik kuzum. Haftaya tekrar gidicez. İnşallah bir problem olmaz.
umarım yararlar ben klima kullanıyorum ihtiyaç olacak...

sevdecim iyi haberlerine...
sana sakin ol iyi düşün derken kendim dumur olup geldim.....

Neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Allah'ım hayırlı bir şekilde son haftalarımızı geçirmeyi nasip etsin. Sağlıkla gelsinler kucaklarımıza. :) Sen moralini bozma, normal veya sezaryen, en hayırlısı neyse o olsun.

Allah hayırlısını versin canım..

dinlen iice.. ayaklar 45 derece havada olsun..

nemlendirici de hayırlı olsun.. kaca aldınız..

bizim evin nem oranı hala %60 üzerinde.. ihtiyac yok gibi duruyor..
annem geliyo persembe artık bol dinlenme zamanı
119 a aldık joker den bizim ev %45lerde simdiböyle ise
klimayla nasıl olur
eşimde biz bile tıkanıyoruz yeri geliyo hazır olsun deyince aldık

ayy canım keşke banada deseler sezo diye normal olmazsa sezeryan diyo. iki acıyıda çekmek en büyük korkum.bayrama kadar gelmeze 39+1 de sezeryan ama herkesler 38 lerde doğuruyo diye korkuyorum :2:

hayatım korkma o körolası akıntı bendede var iççamaşırım hep ıslanıyo fitil oluyorum koyu sarı yeşile dönünce enfeksiyon riski oluyo ama ihmal etme sen yine danış doktorunane olur ne olmaz

merhaba 38+6 haftalık gebeyim bu akşam üzeri benden de aynu şekilde sümüğümsü peltemsi bişiler geldi. Halada geliyo. başka kullanıcı yorumları okudum doğumda önce gelmiş acaba benimkide öylemi sanki ağrılarımda artmaya başladı.Allah'ım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir.

ay hayırlı haberlerle gel tatlım inşallah..

güzel haberlerle gelirsin inş. canım..dualarımız seninle..

Sağolun kızlar. Çok şükür kötü bir haberle gelmedim. :) Şimdilik benim de normal doğuma bir engel yok. Bu arada doktor hareketlerine dikkat et. Azalma olursa hareketlerinde gel dedi, suyunun geldiğini hissedersen hemen gel dedi. Onun dışında acil bir durum yok dedi. Çok şükür. Suyumun iyi olmasına sevindim. 1.5kg vermiş olmam da fena bir durum değil o zaman, daha doğurmadan zayıflamaya başladım. İnşallah doğumdan sonra sağlıklı bir şekilde fit halime geri dönebilirim. He bir de valizimi toparlamam yanıma kar kaldı. İyi oldui kaç gündür erteliyordum, birkaç saatte toparladım. İsteyince oluyormuş demek ki.

Doktorum da çok su içmemi söyledi. Ben 1 litre zor içiyorum yaa, napıcam bilmiyorum. Artırmam lazım. Fitil ve antibiyotik verdi, onları kullan dedi. Yararı olur, zararı olmaz dedi. Enfeksiyon daha kötü dedi. Son haftalarda olsan vermezdim ilaç dedi ama daha doğuma var dedi. Suyun da iyi, ilaçları al dedi. Ben de napayım bol su içmeye çalışıcam artık. Tuvalete az gidiyormuşum gibi, üzerine 2 litre su daha içince ne olacak bilmiyorum. İyi geceler canım sana. Dinlen. Çok yoruluyorsun. Allah yardımcın olsun. İyi uykular. :)

banada hep kız erken gelir erkek bekler diyorlar bilmiyorum canım öyle bir laf var ama tabii uydurma olma şansı yüksek denk gelmiştir büyük ihtimalle
benim kayınvalidenin teorilerini duysan oooo neler neler var
mesela kız 5 aya kadar et parçası halindedir erkek daha 2.ayda her şeyi olur.kız kasıkta oturur erkek yukarıda.kız sol tarafta durur erkek sağda.ben ısrarla hepsinin yanlış ve alakasız olduğunu anlatsamda o hala inanmamakta ısrarlı.
daha neler neler şimdi aklıma bunlar geldi.gerisini sen düşün artık :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…