2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sevdecim
saglıkla gelsinler de hepsine razıyız tabi ama insan bi tuhaf oluyo
doktorum göbüşümde karnımın alt tarafından bebişin kafasının yerini bile gösterdi ben kötü olunca
hissettim elimle o zaman anladım ne kadar yukarıda oldugunu
eşime bile gösterdi
şimdi bekliyoruz kendi gelirsee gelir yoksa 11.11
hepimiz saglıkla kavusalım insallahh

ayy canım keşke banada deseler sezo diye normal olmazsa sezeryan diyo. iki acıyıda çekmek en büyük korkum.bayrama kadar gelmeze 39+1 de sezeryan ama herkesler 38 lerde doğuruyo diye korkuyorum :2:
bende o tarihi beklemez falan diyorum ya hayırlısı bakalım benim dr 39dan önce almam diyyo beklicez
senin içinde hangisi hayırlıysa o olsun
birseye odaklanmamak gerekiyo heran hersey olabilir...

bence dr gitmelisin.....

canım panik yaptırmayayım ama nişan pelte gibi sümükümsü bişeymiş zaten madem ağrıların arttı ben olsam hemen doktoru arardım.

merhabalar bende nasipse kasım annesi olucam .tüpbebek tedavisi ile hamile kaldım.son adet tarihim 8 şubat ,transfer tarihim ise 26 şubat.son adet tarihine göre yarın 37.haftama giricem inş.4 kasım sezaryen olucam.38 hafta 3 günlükken olucak .erkenmi sizce?sütüm gelirmi?Ankarada akayda olucak inş dogumum.ALLAHIM hepimize yardım etsin.ben epudural sezaryen olmak istiyorum.o anı yaşamak istiyorum.bakalım hayırlısı.

maşallah canım...iyiki gitmişsiniz...en azından enfeksiyonun tedbirini almış oldunuz...

merhaba bende 2010 kasım annesiyim,sen erdeme gidiyordun galiba,doktorun kimdi.bende erdemde yaptım normalden sezaryana dönüldü son anda,bence başka bir doktorunda fikrini al.normal istiyorsan şansını zorla bak bunuda herkes sana söylemez.ben yaşadım normal doğumu çok istiyordum

hoşgeldim eylem sura,benim sat ta 6şubat ve bebeğimde tüp bebek.sezeryan tarihim 1 kasım.38+2 alınacak.kızım zaten iri bir bebek.dr 10 gün önce alacak.inşaallah sorun olmayacak.korkma bence.

doğuM yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün benim gibi bekleyenlere sabırlar diliyorum sizleri hep takip etmeye çalıştım pek katılamadım hamilelikte panik atak oldum tedavi görüyorum tv ,pc başında çok duramiyorum.Şu anda çok kötüyüm bugün dr gittim.NSTçekilirken bile atak geldi, nefes alamadım hemşirede panikledi neyse sıkmayayım sizi sonuçlar güzel 36+4 günlük 3 kg herşey iyi çok şükür
ben iyi değilim sebep dr ayın 4 ünden 14 üne kadar tatile gidiyor spinal doğum tarihi 11.11.2011 idi ama şu an
yatılı okulda okuyan çocuğuna gidecekmiş bana 03.11.2011 yada 14.11.2011 kararı sen ver dedi ayın 3 ünde 38 dolduğu için risk yok diyor ama kararı bana bıraktı eşim panik erken olur diyor .11 gün dr yok bulunduğum şehirde
güvenebileceğin başka dr yok NE YAPMALIYIM KIZLARRRR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.

zor bir durum gercekten
11 gün dr olmaması sıkıntılı hersey olabilir 37 den sonra sezeryan olabilir diyolar
ama bu kararı sen esin ve dr ortak konusup artılarını eksilerini konusarak vermelisiniz....

tickerını değiştirsene tatlım..

kilo konusunda 7 kilo az değil bence... emziren aneler geri kalanını cabuk veriyormus zaten.. sende öyle olursun eminim..

yanında kim var.. büyük olarak yol gösterici ...

Ay evet yaa benim tickera göre hala hamileyim, farketmemişim bile
Annem ve kayınvalidem her ikisi de burdaydı bir haftadır, kayınvalidem dün döndü evine şimdi sadece annemleyiz

Walla Kubicim erkegin mi kizinmi önce gelecegi belli olmuyor.Ben Kizimi 40+0 da dogurdum,ama oglusum simdiden basladi calismalaraKayinvalidemde erkekler gec gelir diye biliyorum ama benim iki oglumda 20-25 gün kadar erken geldi diyor.Bilemiyorum artik hangisi dogru

Tuubaaoz canım bu mesaj sana; 100 adeti dolduramadığım için özelden cevap yazamıyormuşum

Çok sağolasın canım, inşallah sen de sağlıcakla kucağına alıcaksın bebişini
Evet ya bizim afacan meğer sürpriz yapmaya niyetlenmiş bense ortada bayramı bile buldurabilir bizim bu oğlan diyip geziyodum
Pazar günü bel ağrısıyla uyandım, tüm gün takip ettik, düzenli olarak girmeye devam etti, Orçun'u aradık sıklaşırsa, şiddeti artarsa, nişan veya suyun gelirse tekrar konuşalım ona göre çağırabilirim demişti ama sen gene de pazartesi sabah burda ol bakalım dedi
O gece 1buçuk 2 civarı nişan geldi ama ağrılar aynı aralıkta kalmaya devam etti, hatta sancıya rağmen yatıp 2-3 saat uyumuşum bile
Sabahta direk hastaneye gittik uyanınca; 4cm açılmam vardı, bugün doğuruyosun deyip hemen yatışı yaptılar, akşam 5'te de oğlan kucağımızdaydı
Bu arada biz Orçun'dan muayenelerde zati memnunduk ama doğumda iyice emin olduk kendisinden, hakkaten çok iyi bir doktor ne dediyse ona göre ilerledik, en son 2 ıkınmayla çıkar bu bebek dedi ve hakkaten öyle oldu, doktorumuza güven her şey çok güzel olucak canım
Sen de durumlar nedir serklajın dikişleri alındı mı?

merhaba canım doktorum özlem hanım

günaydn arkadaşlar bebişlerini kucaklarına alan bütün annelerimizi kutluyorm sağlıcakla büyütsnler inşallah.darısı bizlere olsn.kızlar bebeğim 1 haftada sitrestn sadece 100 gr almş.üzüldm.sanırım beslenmeme daha dikkat etmeliym.açılmam 1 cm de kaldı.bekliyrz oğlumu.kayınvaldemide aceleci oğlum 5 hafta önceden getirdi.allah bana sabır ve geçim versn.

herkese günaydın :)
kızlar evinde buhar makinesi kullananlara sorum olacak...
dün akşam eşim işten çıkıp eve gelirken hava nemlendirici almış.
esasında amacımız ilerde ihtiyacımız olursa almaktı ama indirimde görünce alayım demiş.
kullanma kılavuzunda elektronik eşyalara ve mobilyalara zarar vereceğini onların yanında kullanılmamasının gerektiği yazıyor
tamam haklı ordaki uyarı ama ben bu zımbırtıyı kullanırken boş bi oda bulacak değilim öyle yada böyle elektrikli cihazlar da olacak mobilya da.
evinde daha önce kulllananlar nasıl kullandı ya da nasıl önlemler aldı bi açıklama yapabilirlerse sevinirim

normalden korkundan strese gırme. bende olursa normal istiyorum. millet 14 15 yasında çatır çatır doğuruyor. ben hep öyle düşünüyorum.

ii çok sevindim bi problem olmayısına.

umarım yararlar ben klima kullanıyorum ihtiyaç olacak...

sevdecim çok sevindim iyi haberlerine...
sana sakin ol iyi düşün derken kendim dumur olup geldim.....

bizde de annemde klıma var ama onun havayı daha çok kurutacagını düşünüyorum üflüyor ya sürekli.ufo kullancaz burda kendı evımızde kaloriferli.yanı her durumda ihtiyaç duyulacak gibi.

ben 1 litrelik şişeyi üç defa doldurup bitiriyorum. mutfaktan bardakla alıp içsem aklıma bile gelmiyor su.şişeyi doldurup yanıma koyuyorum gördükçe bir bir yudum derken bıtıyor.bazen içesim yokken bıle içiyorum.sabahtan öğleye 1 lt,öğleden aksama 1 lt,akşamdan sabaha 1 lt. ben öyle ayarladım.sende dene istersen

belki çok yakınına konulması uygun değil demek istemişlerdir ne bilim. ben sehpanın üstüne koyucam odada da ufo var bilgisayar var.yatak elbise dolabı var.ben öyle ayrıntılı okumadım kılavuzu.benım aldıgımda da yazıyorsa haberım yok.pazar gunu aldık bizde.

kılzarr bu çatı muanesi nasıl yapılıyor benimde cumartesi yapılacakk inşallah geniştir 4,5 kilo doğuracak şekilde bende normal doğurmak istiyorum hemen normal hayatıma dönmek istiyorum

aynen canım oturma odası full elektronik eşya dolu gerekli gereksiz ne ararsan var elektrikli. yatak odası tıkış tıkış mobilya dolu. bebeğin beşiğiyle birlikte yatak odası takımı üst üste duruyor resmen. evim geniş bi ev değilki şöyle gereksizleri çıkartayım odadan napıcam bilemiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…