- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.241
bende o tarihi beklemez falan diyorum ya hayırlısı bakalım benim dr 39dan önce almam diyyo beklicezayy canım keşke banada deseler sezo diye normal olmazsa sezeryan diyo. iki acıyıda çekmek en büyük korkum.bayrama kadar gelmeze 39+1 de sezeryan ama herkesler 38 lerde doğuruyo diye korkuyorum :2:
merhaba 38+6 haftalık gebeyim bu akşam üzeri benden de aynu şekilde sümüğümsü peltemsi bişiler geldi. Halada geliyo. başka kullanıcı yorumları okudum doğumda önce gelmiş acaba benimkide öylemi sanki ağrılarımda artmaya başladı.Allah'ım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir.
merhaba 38+6 haftalık gebeyim bu akşam üzeri benden de aynu şekilde sümüğümsü peltemsi bişiler geldi. Halada geliyo. başka kullanıcı yorumları okudum doğumda önce gelmiş acaba benimkide öylemi sanki ağrılarımda artmaya başladı.Allah'ım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir.
Kızlar nihayet doktordan gelebildim. Saat 10da çıktık hastaneden. Çok uzun sürdü işimiz. Önce bi NSt çekildi. Sancılarım çıktı ama 80 90 filan çıktı. Ben şok tabi. Sonra muayene oldum. Usg de suyum iyi çıktı. Doktor da bir anlam veremedi kilo kaybına. İshal misin dedi. Grip misin dedi. Değilim dedim. Suyun iyi, ödemle ilgili bir durum olmuştur dedi. Ama Nstye anlam veremedi. Sancılarım çok çıktı. Bebeğin kalp atışları 200lere varıyordu bir de. Doktor bu Nst iyi değil dedi, tekrar beni Nst ye gönderdi. Ondan önce bir de ped koydurdu ebelere. Rengi değişen pedlerden. Suyum akıyor mu diye. Onu taktı baya bir yürüttü beni hastanede. Akacak mı suyum diye. Yürü yürü sonra baktı ebe rengi değişmedi kağıdın. Alttan muayene etti sonra. Bir sorun yok dedi ama akıntın çok dedi. 2.Nst de sancım çıkmadı ve bebeğin kalp atılşları da 150 160 çıktı. Yani gayet normaldi. Ama ilkinde niye öyle çıktı anlamadık. Neyse son olarak doktorun muayenehanesine tekrar gittim. Fitil verdi, antibiyotik verdi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıktı yine. Akıntı için de fitil veriyorum dedi. Saat 10da bitti ve eve yeni geldik. Doktor da o saate kadar hastanedeydi. Çok yorulduk ama içim rahatladı çok şükür. Şuan için suyum falan az değilmiş. Kilo kaybı da sanırım ödemden. Ödemin çözülmüştür dedi. Özeti bu son 5 saatin. :) Fatmacım mesajınla mutlu oldum, beni merak etmişsiniz. Çok sağolun. Çok şükür iyiyim. Bir sorun yok. Tek sorun kocamla çok acıktık. :)) Öğle yemeğiyle duruyoruz.Hemen gidip bir şeyler yiyeyim. Öpüyorum hepinizi. Gelince geçmişi okuycam. Hayırlı geceler herkese.
kızlar şu meshur çatı muayenesini oldum sonunda..çatım çok darmış 2.900ü falan geçersek normal doğurmam imkansızmış.ama oğlum biliosunuz biraz zayıfcak 2.550 olmuş yakın zamanda suyum sancım gelirse doğururum belki yani son dakika kararı olcak sezercik
merhabalar bende nasipse kasım annesi olucam .tüpbebek tedavisi ile hamile kaldım.son adet tarihim 8 şubat ,transfer tarihim ise 26 şubat.son adet tarihine göre yarın 37.haftama giricem inş.4 kasım sezaryen olucam.38 hafta 3 günlükken olucak .erkenmi sizce?sütüm gelirmi?Ankarada akayda olucak inş dogumum.ALLAHIM hepimize yardım etsin.ben epudural sezaryen olmak istiyorum.o anı yaşamak istiyorum.bakalım hayırlısı.
doğuM yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün benim gibi bekleyenlere sabırlar diliyorum sizleri hep takip etmeye çalıştım pek katılamadım hamilelikte panik atak oldum tedavi görüyorum tv ,pc başında çok duramiyorum.Şu anda çok kötüyüm bugün dr gittim.NSTçekilirken bile atak geldi, nefes alamadım hemşirede panikledi neyse sıkmayayım sizi sonuçlar güzel 36+4 günlük 3 kg herşey iyi çok şükür
ben iyi değilim sebep dr ayın 4 ünden 14 üne kadar tatile gidiyor spinal doğum tarihi 11.11.2011 idi ama şu an
yatılı okulda okuyan çocuğuna gidecekmiş bana 03.11.2011 yada 14.11.2011 kararı sen ver dedi ayın 3 ünde 38 dolduğu için risk yok diyor ama kararı bana bıraktı eşim panik erken olur diyor .11 gün dr yok bulunduğum şehirde
güvenebileceğin başka dr yok NE YAPMALIYIM KIZLARRRR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.
tickerını değiştirsene tatlım..
kilo konusunda 7 kilo az değil bence... emziren aneler geri kalanını cabuk veriyormus zaten.. sende öyle olursun eminim..
yanında kim var.. büyük olarak yol gösterici ...
amin cnım cümlemiz için herşeyi hayırlısı ama senin çizelgen doğruysa daha var sanırım sancılanmana ben 38 oldumgerçi ne zaman gelceği belli olmuyo ama şöle bişey duydum erkek geç gelirmiş kız biraz daha erken acep doğru mu:26:
merhaba bende 2010 kasım annesiyim,sen erdeme gidiyordun galiba,doktorun kimdi.bende erdemde yaptım normalden sezaryana dönüldü son anda,bence başka bir doktorunda fikrini al.normal istiyorsan şansını zorla bak bunuda herkes sana söylemez.ben yaşadım normal doğumu çok istiyordum
bendeki şans kimsede yok bu ikinci doktor ve hafta sonu 20gün izne ayrılıyor. 2hafta önce normal doğum olmaz gel gün verelim diyen şahıs bugün zor olsada olur normal diyor. bayrama kadar gelmezse 14kasım gün. bayramda olursa no doktor, no anestezici.moral 0 bende.
Kızlar nihayet doktordan gelebildim. Saat 10da çıktık hastaneden. Çok uzun sürdü işimiz. Önce bi NSt çekildi. Sancılarım çıktı ama 80 90 filan çıktı. Ben şok tabi. Sonra muayene oldum. Usg de suyum iyi çıktı. Doktor da bir anlam veremedi kilo kaybına. İshal misin dedi. Grip misin dedi. Değilim dedim. Suyun iyi, ödemle ilgili bir durum olmuştur dedi. Ama Nstye anlam veremedi. Sancılarım çok çıktı. Bebeğin kalp atışları 200lere varıyordu bir de. Doktor bu Nst iyi değil dedi, tekrar beni Nst ye gönderdi. Ondan önce bir de ped koydurdu ebelere. Rengi değişen pedlerden. Suyum akıyor mu diye. Onu taktı baya bir yürüttü beni hastanede. Akacak mı suyum diye. Yürü yürü sonra baktı ebe rengi değişmedi kağıdın. Alttan muayene etti sonra. Bir sorun yok dedi ama akıntın çok dedi. 2.Nst de sancım çıkmadı ve bebeğin kalp atılşları da 150 160 çıktı. Yani gayet normaldi. Ama ilkinde niye öyle çıktı anlamadık. Neyse son olarak doktorun muayenehanesine tekrar gittim. Fitil verdi, antibiyotik verdi. İdrar tahlilimde enfeksiyon çıktı yine. Akıntı için de fitil veriyorum dedi. Saat 10da bitti ve eve yeni geldik. Doktor da o saate kadar hastanedeydi. Çok yorulduk ama içim rahatladı çok şükür. Şuan için suyum falan az değilmiş. Kilo kaybı da sanırım ödemden. Ödemin çözülmüştür dedi. Özeti bu son 5 saatin. :) Fatmacım mesajınla mutlu oldum, beni merak etmişsiniz. Çok sağolun. Çok şükür iyiyim. Bir sorun yok. Tek sorun kocamla çok acıktık. :)) Öğle yemeğiyle duruyoruz.Hemen gidip bir şeyler yiyeyim. Öpüyorum hepinizi. Gelince geçmişi okuycam. Hayırlı geceler herkese.
umarım yararlar ben klima kullanıyorum ihtiyaç olacak...
sevdecim çok sevindim iyi haberlerine...
sana sakin ol iyi düşün derken kendim dumur olup geldim.....
Doktorum da çok su içmemi söyledi. Ben 1 litre zor içiyorum yaa, napıcam bilmiyorum.Artırmam lazım. Fitil ve antibiyotik verdi, onları kullan dedi. Yararı olur, zararı olmaz dedi. Enfeksiyon daha kötü dedi. Son haftalarda olsan vermezdim ilaç dedi ama daha doğuma var dedi. Suyun da iyi, ilaçları al dedi. Ben de napayım bol su içmeye çalışıcam artık. Tuvalete az gidiyormuşum gibi, üzerine 2 litre su daha içince ne olacak bilmiyorum. İyi geceler canım sana. Dinlen. Çok yoruluyorsun. Allah yardımcın olsun. İyi uykular. :)
herkese günaydın :)
kızlar evinde buhar makinesi kullananlara sorum olacak...
dün akşam eşim işten çıkıp eve gelirken hava nemlendirici almış.
esasında amacımız ilerde ihtiyacımız olursa almaktı ama indirimde görünce alayım demiş.
kullanma kılavuzunda elektronik eşyalara ve mobilyalara zarar vereceğini onların yanında kullanılmamasının gerektiği yazıyor
tamam haklı ordaki uyarı ama ben bu zımbırtıyı kullanırken boş bi oda bulacak değilim öyle yada böyle elektrikli cihazlar da olacak mobilya da.
evinde daha önce kulllananlar nasıl kullandı ya da nasıl önlemler aldı bi açıklama yapabilirlerse sevinirim
aynen canım oturma odası full elektronik eşya dolu gerekli gereksiz ne ararsan var elektrikli. yatak odası tıkış tıkış mobilya dolu. bebeğin beşiğiyle birlikte yatak odası takımı üst üste duruyor resmen. evim geniş bi ev değilki şöyle gereksizleri çıkartayım odadan napıcam bilemiyorum :26:belki çok yakınına konulması uygun değil demek istemişlerdir ne bilim. ben sehpanın üstüne koyucam odada da ufo var bilgisayar var.yatak elbise dolabı var.ben öyle ayrıntılı okumadım kılavuzu.benım aldıgımda da yazıyorsa haberım yok.pazar gunu aldık bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?