- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.261
günaydn arkadaşlar bebişlerini kucaklarına alan bütün annelerimizi kutluyorm sağlıcakla büyütsnler inşallah.darısı bizlere olsn.kızlar bebeğim 1 haftada sitrestn sadece 100 gr almş.üzüldm.sanırım beslenmeme daha dikkat etmeliym.açılmam 1 cm de kaldı.bekliyrz oğlumu.kayınvaldemide aceleci oğlum 5 hafta önceden getirdi.allah bana sabır ve geçim versn.
kızlar hepinize günaydınn...
benim dizlerimdeki agrı her gecen gün artıyor.. artık servise zor yürüyorum..
ilk adımlarım topallayarak oluyor özellikle.. dr normal diyor bu dönemlerde ama ben alısamıyorum bu duruma..
benim gibi olan varmı.. sadece diz agrısı baska hic bir yerim agrımıyor..
kılzarr bu çatı muanesi nasıl yapılıyor benimde cumartesi yapılacakk inşallah geniştir 4,5 kilo doğuracak şekilde bende normal doğurmak istiyorum hemen normal hayatıma dönmek istiyorum
vücudumuz hantallaştı iyice. dizindeki ağrınında başka bir manası olacağını sanmıyorum. oturup kalkarken kendimi babaannem gibi hissediorum. olaki halının üstüne falan oturursam her oturup kalkışım merasimle oluyor. biri geliyor ellerimizle birbirimize iyice kenetleniyoruz ve beni yukarı çekiyokızlar hepinize günaydınn...
ilk adımlarım topallayarak oluyor özellikle.. dr normal diyor bu dönemlerde ama ben alısamıyorum bu duruma..
benım yurudugum zaman dızlerım değilde kasıklarımın ust tarafı agrıyor.vücutlar agırlastı artık kolay değil tasıyamıyordur.normaldır bence de.az kaldı sıkcaz dişlerimizi.senın hala çalışıyor olmanı takdır edıyorum vallahi
kuzum ben 31 ekimde olucam muayeneyi o yüzden bi cevap veremiyorum.kızlarr merakk ediyorummm cevapp lütfennn
çatala çıkıyosun. doktor veya ebe gelip eliyle vajinanı kontrol edio. bir dakka bile sürmüyo. kendini kasarsan canın acıyo.kılzarr bu çatı muanesi nasıl yapılıyor benimde cumartesi yapılacakk inşallah geniştir 4,5 kilo doğuracak şekilde bende normal doğurmak istiyorum hemen normal hayatıma dönmek istiyorum
sevdecim gveçmiş olsun çok..
fatmacım benim dizlerimde değilde el bileğimde var aynısı nerdeyse hareket ettiremeyecem çok ağrıyor bişi kaldırıp koymakta zorlanıyorum doktorum ödemden ve kilo alımından kaynaklandığını söyledi.
kızlarr merakk ediyorummm cevapp lütfennn
çatala çıkıyosun. doktor veya ebe gelip eliyle vajinanı kontrol edio. bir dakka bile sürmüyo. kendini kasarsan canın acıyo.
bu arada derya yarın sabah 8 de bahçelievler memorial da sezeryana girecekmiş..bilgilerinize...
valla hep el sokuluyo diye duydum ama bilmiorum başka bi yolu var mı :26: ha bu arada şimdi fark ettim olduğu gibi elini sokmuyor ya 2-3 parmağını sokuyor açıyor kapıyor orda kıpır kıpır bişiler ediyor :) istersen doktora söylersin ebe yapar. ama doktor yapacaksa istersen eşin dışarda olsun erkekler çok rahat olamıyo bu konularda. ama kısa süren bi işlem dedim ya bir dakika bile sürmüyo. senin tek yapıcan iş kendini rahat bırakmak. değilse gün boyu acı çekme ihtimalin var canım.ayyyyyyyyyyyyy alet sokmuyormuu benim doktor erkek elini mi sokacakkk ebe soksunn barii nasıl girecekk o küçük deliktenn uffyaaa korktumm benn eşime sölimm adam eline sokacak diye bakalım ne diyorr uff yaaa çokmu acıyorrr
fatmacım doğum hikayeleri topiğin adresini yazarmısın bakim orayada
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/477921-2011-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
toplam 12 kişi dogum yaptı .. yarında derya yapcak Allahın izniyle..
1 Kasımda da zaten patlama olacak :)))
sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?