2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sende benim durumumdasın...normal beklediğim için öyle bekliyorum belirsizlik içinde...
hergün o gün bugün olabilir mi diye uyanıyorum...

kasım anneleri ve hamileleri hepinize günaydın.
ben de satı 6 kasım olan beklemedeki anne adaylarından biriyim. doktorum bikaç aydır ekim sonu gelecek bu oğlan dediği için kendimi ekim annesi olmaya şartlandırmıştım ama cııkk gelmiyo benim oğlan...
12 günümüz kaldı inşllh onu da geçmez.
bir sorum olacak bir iki gündür sabahları ellerimde uyuşmayla kalkıyorum. böyle bi şey yaşayan var mı aranızda.. perşembe kontrolüm var ama bi size de sorayım dedim.

sende benim durumumdasın...normal beklediğim için öyle bekliyorum belirsizlik içinde...

aynen canım belirsizlikleride hiç sevmem ha bugün ha yarın diye bekliyoruz.. bugün sabah eşim ilk defa istersen sezeryan ol dedi ağrım çoktu dün gece ama ben bekleme taraftarıyım en azından 31 ekimde çatıya bakılacak nst ye gircem ilk defa ordan bakalım nasıl haberlerle gelicez..

bana kastan ziyade eklem agrısı gibi geliyor.. kemik agrıyor çünkü...

zaman gecer ne güzel işte.. hem ikizler kıskanmazlar minik misafiri..son ana kadar onlarla ilgliendiğini farkedeceklerdir..

ay benim tarihim belli de ne oluyor sanki..

kayınvalidem rüya görmüş fatma byaramı cıkarmaz demiş eşime..

her gün acaba bugün bişey olacakmı diye korkmaya basladım...

maşallah kızına, hiç üzülme yeterki sağlıklı gelsinler, normal sezeryan farketmez. tarih de harika şimdiden hayırlı olsun, tickerını değiştir bence

belirsizlik olması kötü tabiki ama kendini bu kadar gerersen bebeğinde huzursuz olur hayatım..inş zamanını bekler ufaklık, olmadı başka dr bakarsın yedek olarak, bayramda hastaneye gelebilecek

umarım hemen dr unu aramışsındır..

dr bana 3- 3.5 lt vermişti sevdecim. zorla kendini. ben 6 tane 0,5 lik şişe aldım gün içinde onları içiorum kolay oluyo, sende dene istersen

canım önemli olan bebeğinin sağlıklı olması, burda 34+5 de doğum yapmış arkadaşımız var bebeğininde maşallahı var dr una güveniosan bende o tarihte de doğum yapabilirsin

allah yardımcın olsun cnm, inş kaynanan dırdırcı değildir

fatmacım dediğin bende uzun süre oturup,kalkarken oluyo. yürürken çok olmadı ama bence bebek ağırlığını vücut zorlandığı için ağrılarımız oluşuyor. ağırlık merkezimiz değişti sonuçta.
ben seni bu hafta son sanıyorum işyerinde. hem 37 de doluyo, neden bi sonraki hafta? bişiler kaçırdım sanırım

bana çatı muayeneside yapmayacak doktor...herşey doğum başladığında belli olacak dedi...
tam bir muamma...karnım aşağı düşmedi daha...
bu oğlan beni son güne kadar mum eder gibi geliyor...

ay benim tarihim belli de ne oluyor sanki..

kayınvalidem rüya görmüş fatma byaramı cıkarmaz demiş eşime..

her gün acaba bugün bişey olacakmı diye korkmaya basladım...
ne bileyim Fatma belli olsa elim iş tutardı belki diyorum..
böyle bişi yapasım da yok...
her rüya gerçek olsaydı benim cıa ajanı olmam lazımdı çoktaaan...

mesajı okumaya başlayınca sonuna doğru bebek geldi ya da bugun geliyor diceksin zannettim. temizlik falan dert etme sakın da uğraşıp yorma kendini bence. sağlığına dikkat et son dönemeçteyiz resmen hakkımızda hayırlısı her an birimizden bir haber gelir diye bekliyorum artık.

hayırlısıyle gelmiş dünyaya beslenir büyür evvel Allah. güle güle büyüt bebişini sağlıkla sıhhatle inşallah gözün aydın. darısı başımıza:)))

bir kere dinleniceksin. tavuk suyuna çorba birebir geliyor. ıhlamur yap içine elma armut kabuğu koy. keçiboynuzu koy. vitamin çayı olsun. bir de boğaz ağrısı için yarım çay kaşığı zencefil tozuyla bir çay kaşığı balı karıştırıp yut onu her gün bir kaşık boğazını geçirir. şifa olur inşallah geçmişler olsun

Kızlar 33 hafta 3günlük hamileyim 3 gündür ishal ve bulantım var eşimde grip.hep kabız olurken bu ishal neye bağlı anlamadım bu haftalarda benzer şikayetlerii olan varmı yoksa yediklerimmi dokundu sizce????

aşağı yukarı aynı haftalarda aynı sorunlarım oldu benim de. su iç bol bol her zamankinden daha fazla iç. sonrasında bebeğin suyu azalmıştır ben de çünkü. geçmiş olsunn

gunaydin kizlar

sevdecigim hastaneden guzel haberlerle gelmene sevindim canim.

fatmacigim benimde bacaklarim ve kalcalarim cok fena agriyorlar son ay daha zormus yahu..

bugun ben biraz daha iyim bas donmem yok denecek kadar az.

dun aksam doktora gittik tansiyonumu olctu normaldi.kizimin kalbini dinledi oda iyidi.
yani ikimizdede bir sorun yoktu cok sukur ama niye boyle oldum anlamadim,doktorda anlamadi.ayak bileklerime bakti baya sis dedi okadar..

bu arada iki gundur karnim tas gibi ve yamuk...
kasilmalar devam etmekte..

demek deryada yarin doguracak herkesler dogurdu bir biz kaldik bea....

bugun utumu yapayim birazda mutfagi temizleyecegim.aksam esim gelince supurge yapar kaynananin yatagini hazirlariz.
yarin geliyor saka gibi.....

Herkese günaydın kızlar :)))
face de yazdım ama burdanda paylaşayım sizlerle ;

dün gündüz 4 civarı sancılarım arttı 10 dakikada bir gelmeye başlayınca hemen doktoru aradık
hastaneye gidin herşeyinizi alın yanınıza dedi
tabi bi panik havası bizde ama çantaların hazırdı Allahtan
eşim geldi gittik
nst ye bağladılar 10 dakikada bir sancılarım gerçektende
acılmam 2 parmak kadar sonra
doktor geldi dedi şimdi eve git özge hazırlıklarını tamamla genelde sıvı şeyler tüket
suyun aniden gelebilir kanaman olabilir hemen ara gel buraya
yada sancın 5 dakikada bir gelmeye başlarsa soluğu burda al dedi
pazartesiden sonra bir tarih vericem sana eğer pazartesiye kadar bu durumlardan biri olmazsa dedi :)
heyecanla bekliyoruz hakkımızda hayırlısnı bakalım :)))

maşallah canım...iyiki gitmişsiniz...en azından enfeksiyonun tedbirini almış oldunuz...

Evet ya iyi ki gitmişim, akıntım vardı ama doktorum alttan muayene etmediği için ne durumda olduğunu bilmiyordu, ben de çok önemsememiştim. Ebe kontrol etti, çok fazla bu akıntı dedi. Doktor da fitil verdi. Enfeksiyon desen yazın çıkmıştı bir ara. Antibiyotik içmiştim geçmişti. Şimdi tekrar içicem. İlk başta vermeyecekti ilaç aslında. Suyumun geldiğinden şüphelendi çünkü. Doğum yakınsa gerek yok dedi. Sonra tetkikler sonucunda baktı ki doğum filan yok ortada henüz, ilaca başlayalım dedi. Hayırlısı bakalım. Zamanında ve sağlıkla gelsin de bebişler... :)

Gerçekten zor bir durum, bizim şanssızlığımız sanırım son haftalarımızın bayrama denk gelmesi. Allah yardımcımız olsun. Ben de korkuyorum bayramda acil bir durum olursa diye ama bilemeyiz tabi. Şimdi senin için zor bir karar. Allah yardımcın olsun. İnşallah hakkında en hayırlı kararı alırsın, ben olsam şunu yapardım diyemiyorum. Doktoruna güveniyorsan onunla aklındaki bütün sorulara cevap bulmaya çalışarak ortak bir karara varın. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Sağolasın canım, bir şeyler yapacağız artık. Hiç su içemeyen birisi olarak zor olacak benim için. Ama dediğin gibi alıcam şişeyi elime içicem artık. Başka çaresi yok. Tuvalete gitme sıklığım azmış gibi şimdi bir de üstüne bu eklendi. Artık banyoya bir yatak atıp gece orada uyurum. Uykunun arasında 10 defa tuvalete kalkmak o kadar zor geliyor ki artık. Hele bu göbekle yataktan kalkmak, tekrar geri yatmak, uykuya dalmak offff çok sinir bozucu. Allah'ım yardım etsin, şu son aylar ciddi zormuş.

sevdecim gveçmiş olsun çok..

Teşekkür ederim canım. Çok şükür kötü bir durumumuz yok. :) Bebişim sağlıklı maşallah. Debeleniyo suyun içerisinde. :)) Zamanında gelsin şu bebişler. Sağlıkla inşallah...

dr bana 3- 3.5 lt vermişti sevdecim. zorla kendini. ben 6 tane 0,5 lik şişe aldım gün içinde onları içiorum kolay oluyo, sende dene istersen
Şişeyi alıp gözümün önüne koymam lazım yoksa benim gün içerisinde 1 bardak su içmek aklıma bile gelmiyor... 2 litreyi geçersem tebrik edicem kendimi. :) 3e çıkartırsam da ne ala...

Günaydın bu arada herkese... Deryacım hayırlı doğumlar şimdiden. İyi haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al miniğini inşallah. :)

benim dr raporu 1 hafta geriden verdi.. 5 kasımda 37 dluyormus gibi.. 1 hafta kızımla daha fazla vakit gecirmiş olcam.. o yüzden bu azmim zaten.. ücretsiz izin kullanamayacağım çünkü...

belli oluncada elin iş tutmuyor merak etme..

o kadar carsı pazar yaptım bizim kzın hala küveti filesi yok mesela..hastane cantam daha hazır değil.. bebeğin emziği biberonu yıkanmadı daha..benim pijamalar ütülenecek...

perdeciden de ses cıkmıyor.. bizimki de inat etmiş aramıyr..

ay delircem...

kızlar ya benim doktor tarih falan vermedi çatın dar 2.900ü geçerse bebek doğuramazsın dedi sadece.çok büyük bir belirsizlik bu haftaya geldim çocuğumun nasıl geleceği bana sürpriz olacak canım çok sıkılıyoo

Fatmacım diz ağrım olmuyor ama kasık ağrım çok oluyor benim. Bir yerde oturduktan sonra kalkmak ve yürümeye başlamak o kadar zor geliyor ki. Adım atamıyorum. Yaşlı nineler gibiyim. Bu kadar ağırlığı vücudumuz kaldırmaya çalışınca ortaya böyle sorunlar çıkıyor demek ki. Dizlerimiz, bacaklarımız, kasıklarımız, belimiz artık sinyaller veriyor, annem hep der 10 kilo yükü göbeğine bağla, 2 adım atamazsın diye. Hakikaten 10 kilo yükle hareket etmek ne kadar zorsa bizim şuan aldığımız kilolarla hareket etmek o kadar zor. Son haftalarımız, Allah yardımcımız olsun. Rüyaya da takılma dicem ama ben de etkileniyorum. En azından kendi gördüğüm rüyalardan. Başkası görüyorsa benle ilgili bir rüya, şu sıralar söyleyip moralimi bozmasın, fena yaparım.

Princess iyi olmana sevindim, tansiyonun kaç çıktı? Benim 9a 7 çıktı dün. Normal dedi. Sanırım yüksek olması problem zaten. Temizliği abartma. :) Yorma kendini.

sonundaaa hadi Allah kurtarsın. İyi haberlerle gel inşallah. Allah yardımcın olsun. Sancın varken doktor nasıl eve gönderdi o kısmını anlamadım ama vardır bir bildiği. Ben olsam evde panik olurdum. Sanki fırt diye çıkıyor da bu bebekler? :)) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım hepimize... Bir avazda inşallahhhh. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…