- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.281
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/477921-2011-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
toplam 12 kişi dogum yaptı .. yarında derya yapcak Allahın izniyle..
1 Kasımda da zaten patlama olacak :)))
sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah..
bir bebiş daha geliyor desenize :)
dün gece sabaha kadar hep kasık ağrım hemde mide ağrım vardı sabah eşime dedim snırım suratımdaki ifadenden kötü olduğum anladı. istersen doktorla görüş sezeryanla hemen gelsin okyanus dedi. bende yok dayanabildiğim kadar dayanırım dedim.
sende benim durumumdasın...normal beklediğim için öyle bekliyorum belirsizlik içinde...
hergün o gün bugün olabilir mi diye uyanıyorum...
canım kaslarla ilgiliymiş. artan progesteron hormonundan dolayı kaslar gevşiyormuş. öle dedi doktor. benimde sırtım çok ağrıyor ve geceleri ellerim çok kötü oluyor. sabahları ellerimi kullanamıyorum bir süre desem doğru olur.
haftaya bugün bu saatlerde Allahın izniyle....
bakalım 1 kasım anneleri kaç kişi olcaz..:))
son haftaya girerken;
hastane çantaları hazır
bebişin odası hazır
ütü bitti
dolaplar kiler vs yeniden düzenlendi
şu anda temizlik yaptırıyorum..
bu günden sonra sadece yatıp bebeğimi bekliyor olmayı planlıyordum ki;
ikizlerimin 1. yazılıları başladı ..doğurana kadar da onlara ders tekrarı yaptırıcam..
sende benim durumumdasın...normal beklediğim için öyle bekliyorum belirsizlik içinde...
hergün o gün bugün olabilir mi diye uyanıyorum...
kızlar mrb
doktordan geldim kızım 50cm ve 3170 gr olmus bu iyi haber
biraz canımı sıkan ise
çatımı tekrar çattı ve benim kız kanala oturamıyo yani normal dogum sansım yokkk
ve ben oracıkta sulu gözlülük yaptım elimde olmadan
spinal sezeryan önerdi
benim sat ı değiştirdiği için ona göre 36+5 gözüküyorum o yüzden 39uncu haftadan sonra alalım dedi
ben yorrumsuz tabi daha fikre alışmaya çalışıyorum
eşim 11.11.11 olsun dedi 39+3 oluyo beklerse o zaman alınacak yani randevumuz
11.11.11 saat 9:00
bu arada çizelgemi dr göre yapayım yoksa dogum 41 haftada olacak
öyle yani içim sıkıldı valla hiç sezeryan olurum demiyodum desemde içimden alıstırmamısım zor oldu şimdi
hepimizin hakkında hayırlısı diyelim
doğurursan nöbetçi doktor olur dediayrıca benimkinin başı büyük diye normal olmaz diyodu. başka doktorada gimiştim o da sezo dedi.şimdi normal başınada normal diyo. oda kesin bayram falan diye.işte epidural yapan anestezicide tatilde olcakmış. gelmezse 14de sezo yapcak işe bak yaaa belirsizliklerden nefret ediyorum. normaldende tırsıyorum. bayramı atlatırız inşallah :26:
merhaba 38+6 haftalık gebeyim bu akşam üzeri benden de aynu şekilde sümüğümsü peltemsi bişiler geldi. Halada geliyo. başka kullanıcı yorumları okudum doğumda önce gelmiş acaba benimkide öylemi sanki ağrılarımda artmaya başladı.Allah'ım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir.
Doktorum da çok su içmemi söyledi. Ben 1 litre zor içiyorum yaa, napıcam bilmiyorum.Artırmam lazım. Fitil ve antibiyotik verdi, onları kullan dedi. Yararı olur, zararı olmaz dedi. Enfeksiyon daha kötü dedi. Son haftalarda olsan vermezdim ilaç dedi ama daha doğuma var dedi. Suyun da iyi, ilaçları al dedi. Ben de napayım bol su içmeye çalışıcam artık. Tuvalete az gidiyormuşum gibi, üzerine 2 litre su daha içince ne olacak bilmiyorum. İyi geceler canım sana. Dinlen. Çok yoruluyorsun. Allah yardımcın olsun. İyi uykular. :)
doğuM yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün benim gibi bekleyenlere sabırlar diliyorum sizleri hep takip etmeye çalıştım pek katılamadım hamilelikte panik atak oldum tedavi görüyorum tv ,pc başında çok duramiyorum.Şu anda çok kötüyüm bugün dr gittim.NSTçekilirken bile atak geldi, nefes alamadım hemşirede panikledi neyse sıkmayayım sizi sonuçlar güzel 36+4 günlük 3 kg herşey iyi çok şükür
ben iyi değilim sebep dr ayın 4 ünden 14 üne kadar tatile gidiyor spinal doğum tarihi 11.11.2011 idi ama şu an
yatılı okulda okuyan çocuğuna gidecekmiş bana 03.11.2011 yada 14.11.2011 kararı sen ver dedi ayın 3 ünde 38 dolduğu için risk yok diyor ama kararı bana bıraktı eşim panik erken olur diyor .11 gün dr yok bulunduğum şehirde
güvenebileceğin başka dr yok NE YAPMALIYIM KIZLARRRR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.
günaydn arkadaşlar bebişlerini kucaklarına alan bütün annelerimizi kutluyorm sağlıcakla büyütsnler inşallah.darısı bizlere olsn.kızlar bebeğim 1 haftada sitrestn sadece 100 gr almş.üzüldm.sanırım beslenmeme daha dikkat etmeliym.açılmam 1 cm de kaldı.bekliyrz oğlumu.kayınvaldemide aceleci oğlum 5 hafta önceden getirdi.allah bana sabır ve geçim versn.
kızlar hepinize günaydınn...
benim dizlerimdeki agrı her gecen gün artıyor.. artık servise zor yürüyorum..
ilk adımlarım topallayarak oluyor özellikle.. dr normal diyor bu dönemlerde ama ben alısamıyorum bu duruma..
benim gibi olan varmı.. sadece diz agrısı baska hic bir yerim agrımıyor..
aynen canım belirsizlikleride hiç sevmem ha bugün ha yarın diye bekliyoruz.. bugün sabah eşim ilk defa istersen sezeryan ol dedi ağrım çoktu dün gece ama ben bekleme taraftarıyım en azından 31 ekimde çatıya bakılacak nst ye gircem ilk defa ordan bakalım nasıl haberlerle gelicez..
ne bileyim Fatma belli olsa elim iş tutardı belki diyorum..ay benim tarihim belli de ne oluyor sanki..
kayınvalidem rüya görmüş fatma byaramı cıkarmaz demiş eşime..
her gün acaba bugün bişey olacakmı diye korkmaya basladım...
Selam kizlar.Biz dün esimin arkadasina gittik ordan geldikten sonra buraya girip biseyler yazmistim ama ondan sonra bir sanci bir sanci esim artik hadi diyor hastaneye gidelim.Ben dogum sancisina benzetemedim agri coktu ama artma yoktu o yüzden 3.5a kadar bekledim sonradan agri yavasladi ve2 saat kadar uyuyabildim.Sabah kizimi anaokuluna biraktim.Ama sancim vardi yine,benim doktor randevum carsamba günüydü ama hemen arayip gelelim dedik.Nts ye girdim baya bi sanci cikti ama rahimde acilma yok.Doktorum beklemem gerektigini dogum sancisi degilse dus alip yatmam gerektigini dogum sancisiysa hastaneye gitmem gerektigini söyledi.Doktorum önümüzdeki hafta izindeymis o yüzden 2 hafta sonraya randevu verdi vede eklemeyi unutmadi Umarim görüsmeyiz.Esim annem gelecek 3 hafta sonra filan dedi doktorumda bu sancilari gördüysem o kadar bekleyecegini sanmiyorum dedi,hadi hayirlisi.Esim cok endiselendi yazik dün geceki ve bu sabahki sancilardan sonra herhalde bugün doguma gideriz diye düsünmüsNeyse geldikten sonra yattim simdi biraz daha iyiyim.Daha temizligimi yapmamistim doguma filan gideriz diye ödüm gitti benimde :)))Walla bu sekildeyken temizligi yapabilecegimide sanmiyorum,muhtemelen bi kadin ayarlamayi düsünüyorum,aklim rahat olsun.Bebisimin esyalarini hazirladigim cok sükür.
kızlar bir süredir giremiyorum haber vermek istedim ben doğum yaptım :))))) tahmini tarihimiz 5 kasım olmasına rağmen gebelik kolestazı denilen bir sağlık sorunu nedeniyle 17 ekim günü sezeryanla bebeğimi aldılar, şuan 1 haftalık, sütüm gelmesine rağmen emme refleksi tam gelişmediği için beslenme sıkıntısı yaşıyoruz, ama yinede iyiyiz, harika bi duygu darısı başınıza :))
kızlar ben çok fena grip oldumboğaz ağrısıyla başladı girple devam ediyor ne yapcam yaa ne içmeliyim önerdiğiniz bişi var mı yapmam gereken ben şunu yaptım hemen geçti dediğiniz bişi bir an önce iyileşmek istiyorum yaa bi yandan da hala çalışıyorum dinlenemiyorum
Kızlar 33 hafta 3günlük hamileyim 3 gündür ishal ve bulantım var eşimde grip.hep kabız olurken bu ishal neye bağlı anlamadım bu haftalarda benzer şikayetlerii olan varmı yoksa yediklerimmi dokundu sizce????
maşallah canım...iyiki gitmişsiniz...en azından enfeksiyonun tedbirini almış oldunuz...
doğuM yapan arkadaşlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün benim gibi bekleyenlere sabırlar diliyorum sizleri hep takip etmeye çalıştım pek katılamadım hamilelikte panik atak oldum tedavi görüyorum tv ,pc başında çok duramiyorum.Şu anda çok kötüyüm bugün dr gittim.NSTçekilirken bile atak geldi, nefes alamadım hemşirede panikledi neyse sıkmayayım sizi sonuçlar güzel 36+4 günlük 3 kg herşey iyi çok şükür
ben iyi değilim sebep dr ayın 4 ünden 14 üne kadar tatile gidiyor spinal doğum tarihi 11.11.2011 idi ama şu an
yatılı okulda okuyan çocuğuna gidecekmiş bana 03.11.2011 yada 14.11.2011 kararı sen ver dedi ayın 3 ünde 38 dolduğu için risk yok diyor ama kararı bana bıraktı eşim panik erken olur diyor .11 gün dr yok bulunduğum şehirde
güvenebileceğin başka dr yok NE YAPMALIYIM KIZLARRRR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.
ii çok sevindim bi problem olmayısına.
ben 1 litrelik şişeyi üç defa doldurup bitiriyorum. mutfaktan bardakla alıp içsem aklıma bile gelmiyor su.şişeyi doldurup yanıma koyuyorum gördükçe bir bir yudum derken bıtıyor.bazen içesim yokken bıle içiyorum.sabahtan öğleye 1 lt,öğleden aksama 1 lt,akşamdan sabaha 1 lt. ben öyle ayarladım.sende dene istersen
sevdecim gveçmiş olsun çok..
Şişeyi alıp gözümün önüne koymam lazım yoksa benim gün içerisinde 1 bardak su içmek aklıma bile gelmiyor... 2 litreyi geçersem tebrik edicem kendimi. :) 3e çıkartırsam da ne ala...dr bana 3- 3.5 lt vermişti sevdecim. zorla kendini. ben 6 tane 0,5 lik şişe aldım gün içinde onları içiorum kolay oluyo, sende dene istersen
fatmacım dediğin bende uzun süre oturup,kalkarken oluyo. yürürken çok olmadı ama bence bebek ağırlığını vücut zorlandığı için ağrılarımız oluşuyor. ağırlık merkezimiz değişti sonuçta.
ben seni bu hafta son sanıyorum işyerinde. hem 37 de doluyo, neden bi sonraki hafta? bişiler kaçırdım sanırım
bana çatı muayeneside yapmayacak doktor...herşey doğum başladığında belli olacak dedi...
tam bir muamma...karnım aşağı düşmedi daha...
bu oğlan beni son güne kadar mum eder gibi geliyor...
ne bileyim Fatma belli olsa elim iş tutardı belki diyorum..
böyle bişi yapasım da yok...
her rüya gerçek olsaydı benim cıa ajanı olmam lazımdı çoktaaan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?