2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aynen canmhanqimz önce doqurursak sıra dierinde walla benm açılmamn üstnden 4qün qeçti tık yok bekllemedeyz yürüyş yapalm bolbol açılmaya yardmcı oluomuş ben artk heryere yürüyerk qidiyorum bu arada bebişimn başının çatala iice yerlştiqni hissediorum kıyamam kudurk boqlum fazlaoynayamıo artk

sevdem tansiyon 12 cikti normal dedi yoksa normal degilmi?
bende 12 yi normal biliyorum ama...[/COLORA

Normal canım. 12 8 normali diye biliyorum ben. Benim 9 7 çıktı ona da normal dediler. Sanırım yüksek olması problem. 14 10 filan ama emin de değilim hiç aklımda tutamam bu rakamları. 12 8 en normali ama onu biliom.

Çok geçmiş olsun canım evet baya kötü görünüyor haberlerde aman cana gelmesin de mal her türlü yerine geliyor Allah büyük sabırlar versin hepsine

uyuşmalar normal canım.. hepimiz yaşadık yaşıyoruz hala

hayırlısı canım artık takma kafana

geçmiş olsun prenses bişi çıkmamasına sevindim

hadi hayırlısı pzartesine kadar inş ters bi durum çıkmaz canım

kızlar ya benim iki gündür oğluşum sağ tarafımı tekmeliyor karnımda enine uzadı sanki kafasıda solda gibi benim buyaramaz sıpa döndümü yoksa tekrar ya ne güzel baş aşağıdı olurmu böyle birşey ya sonradan tekrar dönebilirmi

slm kızlar geçmişi okuyamadım ama rahatsızlananlar olmuş sanırım geçmiş olsun,doğuran yok dime craftyden sonra..bende yarın doktora gidicem şimdiden stres oldum bu benim velet dönmedi bence doktorumda bayramda yok yarın ya bu bebek daha dönmez sezeryan günü belirleyelim derse napıcam ben normal olmasını çok istiyorum dönmediysede yapıcak bişey yok ama en azından sancım falan gelince sezeryan olmak istiyorum ultrasona göre 37+5 deyiz heralde dönmediyse bu saatten sonra dönmez,kasılmalarımda var daha nst girmedim hiç belki yarın bakar çatıyada bakar belki diyorum ama dönmediyse hiç bakmaz gibime geliyo ama ben dönmediysede baksın desemmi diye düşünüyorum uygunmu normal için onu ögrenirim ona göre beklerim nadirde olsa son anlarda dönen bebişlerde varmış çünkü..ayy çok karışık anlattım ama kafam o kadar karışıkki,bide ben gündüzleri sürekli uyku halindeyim geceleride bazen uyuyorum bazen sabah ediyorum..ve ve benim bebişin hala bi ismi yokkk benim begendiğimi kociş begenmio onunkini ben 2mizinde ne olsun ne olmasın dediğimiz burak var bi sizce nasılll

sıkma canını bebeğinle senin zor durumda kalmasındansa bu daha iyi hayırlısı hangisiyse o olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

slm hanımlar.. kimse doğurmamış yine:) 1 kasımda patlama olacak gliba:) ben yine gece hiç uyuyamadım.. yatakta rahat edemiyorum, sağo sola dönemketen uyuyamıyorum, ne olacak böyle bilmiyorum..

biraz geç kaldıımı biliyorum ama bebeğin kıyafetlerini yıkadım, sabahtan beride onları ütülüyorum, çantaya koyulacakları filan ayrıcam..şimdi size bi soru sorcam. hani şu hastane çıkışı setler aldık ya.. o setin içinde atlet, kilot var bunlarıçantaya koymaya gerek varmı, yeni doğmuş bebeğe giyiriyomuyuz ki? sonra alttan çıtçıtlı badiler mi giydirilecek ince penye gibi iç zıbın var ya setin içinde o mu giydiriilecek, yada ikisi birden.. ne koycaz bu çantaya.. önlüğe filan gerek varmı ki? takımın tamamını koymak saçma geldi bana biraz..

sonraa dün dün kurabiye yaptım.. evde bir sürü bonibon bardı onlarla süsledim.. denemek için.. çok sevimli görünüyolar. bende bişey icat ettim diye sevinmiştim ama nete baktım sonra yapılıyomuş.. o arada bi şimşek çaktı.. ben şimdi hastane için bu kurabiyelerden yapsam, aralarınada küçük renkli lokumlardan koysam ikramlık güzel olur dimi.. bu netten bulduğum resim, benimkilerde aynısı oldu:)

canım atlet kilot giydirilmiyor
onları boşuna koyuyorlar bence
iç zıbınlar giydiriliyor
sen bady sinide koy onuda giydirebilirler
ama ilk doğumumda iç zıbınları giydirdiler benim iki kat oluyor o zıbınlar
benim aldığım takımdan bir tane çıktı ben ayrıyetten aldım

kurabiyelerde çok hoş olmuş valla harika görünürler

Son düzenleme:
bende öyle düşünmüştüm, bende iç zıbınlardan ayırdım 3-4 tane.. göbeği düşene kadar onlar iyi olur demişti annem.. bide bu takımların içinden patikli alt pijama bir tane çıktı.. o tek başına ince olmaz mı, kilotlu çorap almıştım birini koysammı?

canım benim bildiğim atlet kilot koyulmuyo şu ince iç zıbınlar varya onlardan giydiriyolar hastanede..kurabiyelerinde çok güzel olmuş ikramlık olarak süper olur bence hatta bende tarif istiyorum o bonibonlar fırına atmadan önce mi koyuosun erimiyomu bendeki sorulara bak

bayıldım kurabiyelere.. cok güzeller..

hastanede ne giydirileceği konusunda bende saskınım .. o görevi tamamen anneme bırakmıs durumdayım..

kızlar ben 2 tane şu resimdeki iç zıbın takımından koydum annem ve ablam öyle dedi bunlar giydiriliyomuş ilk doğduğunda üzerinede kendi hastane çıkışını giydiriyolardr heralde

yok canım bende tedirgindim ama hiç erimedi şekli bozulmadı.. soğuyunca iyice sertleşirmi diyede düşündüm ama hiç bişi olmadı, fırına sürmeden önce koydum üzerlerine..mantar kurabiye var ya nişastayla yapılan, ben onu yapacaktım hamuru ona göe yoğurmuştum.. ben kafama göre yapıyorum artık o kurabiyeyi, tarifi m yok maalesefi tamamen göz kararı::)

fatmacım benim anne doğuma ancak yetişecek, çantamı iyi kötü hazırlamam lazım benim.. bide yakayıp ütüleyince filan çok az geldi oğlanın çamaşırı ve inceceik geldi elime.. kuzucuk üşür bunlar la ya.. küçük parça olduğu için mi bilmem ama gözüme çok az geldi.. ben pek bişi almamışım galiba

ayy böyle bişide mi varmış... ben onun üstünden aldımda, tek patikli alt alayım olmazsa, üstüne giydireceğimizle iki kat olur en azından.. tek katla çocuk donar

tamam canım akşam eve gidince bi tavuk çorbası yapayım ıhlamur da içeyim dediklerini yapacağım yani çok sağol boğaz ağrısı kalmadı artık bal karabiber limon yapıp yedim kaç kere o geçirdi boğazımı normalde öksürüğe iyi gelirdi bu sefer boğaza da iyi geldi bal yiyorum sürekli ceviz yiyorum limon yiyorum umarım bebeğe zararı olmaz zencefil var evde ama cesaret edemedim bebeğe iyi mi olur kötü mü inşallah iyileşirim hayırlısıyla çok sağol şu 29 ekim kutlamasını da bi atlatıyım yarın yapcaz bi kutlamayı ondan sonra alcam raporu oturcam evde müdür yardımcısıyım kaytaramıyorum törenden falan bitsede dinlensem evde artık yaaa

ayy böyle bişide mi varmış... ben onun üstünden aldımda, tek patikli alt alayım olmazsa, üstüne giydireceğimizle iki kat olur en azından.. tek katla çocuk donar

bende civil magazasında gördüm dolanırken aklıma geldi hemen ablam yiğenime giydiriyodu bundan demek lazım oluyo dedim aldım ordan benim aldığım tkımda 2 tane üst var iç içe bu resimdekinde tek ama üstünden varsa alt pekte önemli değildir heralde ya bide ablam göbeği düşene kadar bu üstler çok iyi oluyo demişti

geçen gün hastanedeyiz ve bir çift doğuma geldi. ellerinde bebek için port bebe ve küçücük bir malzeme çantasıyla... eşim bana baktı ve 5 tane çanta yaptın insanlar mı çok rahat senmi pimpiriklisin anlayamadım dedi bu arada hastaneyle evimiz 1 dakka falandır arabayla. sana bişi lazım olsa bana haber versen 5 dakka sonra elinde olacak bak insanlara küçük bi çantayla çıkıp gelmişler falan dedi. annemlerden bavul getirdim bizimkinden epey büyük. neyseki 2 parçaya indirdim bu arada kızlar o zıbın takımları konusunda benimde kafam karışık. kimi diyor ucuzlarından al bi takım doğum yapıp odana çıkınca onu hemen çıkartır bebeği güzelce siler ve kaliteli olanı giydirirsin o çıkanıda atarsın yıkamadan diyor. kimi o zıbını çıkartınca yıkamıyor atmıyor kanlı halde hatıra olarak saklıyor :26: ben ikisinide yapmadım kaliteli olanı koydum gitti kan olursada yıkarım gider ne olcak. bebek içinde ondan 2 tane yedek koydum çantaya. çünkü yeni doğan bebek gece boyu cırt cırt kaka yapabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…