- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.301
evt benden kaynaklandı ebeye söledim 1 dkka bekleseniz kendimi sakinleştirsem yani kasmasam dedim dinlemedi o ilerledikçe ben kalkmaya çalışdım kolunu tuttum kızın biraz geç hatta bekaryani korkulcak bişey yok aslında perşembe yine çağırdı bakalım bu sefer kasmıcam kendimi bende bakdım 1 cm açılma olduysa ya 1 hafta sonra yazıyo bazı yerlerde yada 36 saat içinde diyo yani 3 gün sonra mı oluyo puffff anlamadım gitti ama ikimizden biri doğurursa sıra birimize geçcek burdan belki anlarız başka açılması olan var mı acaba:26:
sevdem tansiyon 12 cikti normal dedi yoksa normal degilmi?
bende 12 yi normal biliyorum ama...[/COLORA
Sorma ben ablaminda kizkardesiminde yaninda cok kaldim dogumdan sonra,hatta arkadasimada gittim iyi oluyor gercekten bir kizkardes.Bende Türkiyede olsaydim gelirdi kizkardesim
Canim aramizda yok herhalde benim 2 tane teyzem,birde diger teyzemin kizi var annemlerle konustum baya kötüymüs,sükür bizimkilerde can kaybi yok ama esyalar baya kötü olmus.Neyse canim cana gelecegine mala gelsin.
kasım anneleri ve hamileleri hepinize günaydın.
ben de satı 6 kasım olan beklemedeki anne adaylarından biriyim. doktorum bikaç aydır ekim sonu gelecek bu oğlan dediği için kendimi ekim annesi olmaya şartlandırmıştım ama cııkk gelmiyo benim oğlan...
12 günümüz kaldı inşllh onu da geçmez.
bir sorum olacak bir iki gündür sabahları ellerimde uyuşmayla kalkıyorum. böyle bi şey yaşayan var mı aranızda.. perşembe kontrolüm var ama bi size de sorayım dedim.
bana çatı muayeneside yapmayacak doktor...herşey doğum başladığında belli olacak dedi...
tam bir muamma...karnım aşağı düşmedi daha...
bu oğlan beni son güne kadar mum eder gibi geliyor...
ne bileyim Fatma belli olsa elim iş tutardı belki diyorum..
böyle bişi yapasım da yok...
her rüya gerçek olsaydı benim cıa ajanı olmam lazımdı çoktaaan...
geçmiş olsun prenses bişi çıkmamasına sevindimgunaydin kizlar
sevdecigim hastaneden guzel haberlerle gelmene sevindim canim.
fatmacigim benimde bacaklarim ve kalcalarim cok fena agriyorlar son ay daha zormus yahu..
bugun ben biraz daha iyim bas donmem yok denecek kadar az.
dun aksam doktora gittik tansiyonumu olctu normaldi.kizimin kalbini dinledi oda iyidi.
yani ikimizdede bir sorun yoktu cok sukur ama niye boyle oldum anlamadim,doktorda anlamadi.ayak bileklerime bakti baya sis dedi okadar..
bu arada iki gundur karnim tas gibi ve yamuk...
kasilmalar devam etmekte..
demek deryada yarin doguracak herkesler dogurdu bir biz kaldik bea....
bugun utumu yapayim birazda mutfagi temizleyecegim.aksam esim gelince supurge yapar kaynananin yatagini hazirlariz.
yarin geliyor saka gibi.....
Herkese günaydın kızlar :)))
face de yazdım ama burdanda paylaşayım sizlerle ;
dün gündüz 4 civarı sancılarım arttı 10 dakikada bir gelmeye başlayınca hemen doktoru aradık
hastaneye gidin herşeyinizi alın yanınıza dedi
tabi bi panik havası bizde ama çantaların hazırdı Allahtan
eşim geldi gittik
nst ye bağladılar 10 dakikada bir sancılarım gerçektende
acılmam 2 parmak kadar sonra
doktor geldi dedi şimdi eve git özge hazırlıklarını tamamla genelde sıvı şeyler tüket
suyun aniden gelebilir kanaman olabilir hemen ara gel buraya
yada sancın 5 dakikada bir gelmeye başlarsa soluğu burda al dedi
pazartesiden sonra bir tarih vericem sana eğer pazartesiye kadar bu durumlardan biri olmazsa dedi :)
heyecanla bekliyoruz hakkımızda hayırlısnı bakalım :)))
kızlar mrb
doktordan geldim kızım 50cm ve 3170 gr olmus bu iyi haber
biraz canımı sıkan ise
çatımı tekrar çattı ve benim kız kanala oturamıyo yani normal dogum sansım yokkk
ve ben oracıkta sulu gözlülük yaptım elimde olmadan
spinal sezeryan önerdi
benim sat ı değiştirdiği için ona göre 36+5 gözüküyorum o yüzden 39uncu haftadan sonra alalım dedi
ben yorrumsuz tabi daha fikre alışmaya çalışıyorum
eşim 11.11.11 olsun dedi 39+3 oluyo beklerse o zaman alınacak yani randevumuz
11.11.11 saat 9:00
bu arada çizelgemi dr göre yapayım yoksa dogum 41 haftada olacak
öyle yani içim sıkıldı valla hiç sezeryan olurum demiyodum desemde içimden alıstırmamısım zor oldu şimdi
hepimizin hakkında hayırlısı diyelim
canım benim bildiğim atlet kilot koyulmuyo şu ince iç zıbınlar varya onlardan giydiriyolar hastanede..kurabiyelerinde çok güzel olmuş ikramlık olarak süper olur bence hatta bende tarif istiyorumslm hanımlar.. kimse doğurmamış yine:) 1 kasımda patlama olacak gliba:) ben yine gece hiç uyuyamadım.. yatakta rahat edemiyorum, sağo sola dönemketen uyuyamıyorum, ne olacak böyle bilmiyorum..
biraz geç kaldıımı biliyorum ama bebeğin kıyafetlerini yıkadım, sabahtan beride onları ütülüyorum, çantaya koyulacakları filan ayrıcam..şimdi size bi soru sorcam. hani şu hastane çıkışı setler aldık ya.. o setin içinde atlet, kilot var bunlarıçantaya koymaya gerek varmı, yeni doğmuş bebeğe giyiriyomuyuz ki? sonra alttan çıtçıtlı badiler mi giydirilecek ince penye gibi iç zıbın var ya setin içinde o mu giydiriilecek, yada ikisi birden.. ne koycaz bu çantaya.. önlüğe filan gerek varmı ki? takımın tamamını koymak saçma geldi bana biraz..
sonraa dün dün kurabiye yaptım.. evde bir sürü bonibon bardı onlarla süsledim.. denemek için.. çok sevimli görünüyolar. bende bişey icat ettim diye sevinmiştim ama nete baktım sonra yapılıyomuş.. o arada bi şimşek çaktı.. ben şimdi hastane için bu kurabiyelerden yapsam, aralarınada küçük renkli lokumlardan koysam ikramlık güzel olur dimi.. bu netten bulduğum resim, benimkilerde aynısı oldu:)
Eki Görüntüle 278798
Eki Görüntüle 278797
slm hanımlar.. kimse doğurmamış yine:) 1 kasımda patlama olacak gliba:) ben yine gece hiç uyuyamadım.. yatakta rahat edemiyorum, sağo sola dönemketen uyuyamıyorum, ne olacak böyle bilmiyorum..
biraz geç kaldıımı biliyorum ama bebeğin kıyafetlerini yıkadım, sabahtan beride onları ütülüyorum, çantaya koyulacakları filan ayrıcam..şimdi size bi soru sorcam. hani şu hastane çıkışı setler aldık ya.. o setin içinde atlet, kilot var bunlarıçantaya koymaya gerek varmı, yeni doğmuş bebeğe giyiriyomuyuz ki? sonra alttan çıtçıtlı badiler mi giydirilecek ince penye gibi iç zıbın var ya setin içinde o mu giydiriilecek, yada ikisi birden.. ne koycaz bu çantaya.. önlüğe filan gerek varmı ki? takımın tamamını koymak saçma geldi bana biraz..
sonraa dün dün kurabiye yaptım.. evde bir sürü bonibon bardı onlarla süsledim.. denemek için.. çok sevimli görünüyolar. bende bişey icat ettim diye sevinmiştim ama nete baktım sonra yapılıyomuş.. o arada bi şimşek çaktı.. ben şimdi hastane için bu kurabiyelerden yapsam, aralarınada küçük renkli lokumlardan koysam ikramlık güzel olur dimi.. bu netten bulduğum resim, benimkilerde aynısı oldu:)
Eki Görüntüle 278798
Eki Görüntüle 278797
canım benim bildiğim atlet kilot koyulmuyo şu ince iç zıbınlar varya onlardan giydiriyolar hastanede..kurabiyelerinde çok güzel olmuş ikramlık olarak süper olur bence hatta bende tarif istiyorumo bonibonlar fırına atmadan önce mi koyuosun erimiyomu bendeki sorulara bak
kızlar ben 2 tane şu resimdeki iç zıbın takımından koydum annem ve ablam öyle dedi bunlar giydiriliyomuş ilk doğduğunda üzerinede kendi hastane çıkışını giydiriyolardr heralde Eki Görüntüle 278831
bir kere dinleniceksin. tavuk suyuna çorba birebir geliyor. ıhlamur yap içine elma armut kabuğu koy. keçiboynuzu koy. vitamin çayı olsun. bir de boğaz ağrısı için yarım çay kaşığı zencefil tozuyla bir çay kaşığı balı karıştırıp yut onu her gün bir kaşık boğazını geçirir. şifa olur inşallah geçmişler olsun
ayy böyle bişide mi varmış... ben onun üstünden aldımda, tek patikli alt alayım olmazsa, üstüne giydireceğimizle iki kat olur en azından.. tek katla çocuk donar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?