- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.321
kızlar ya benim iki gündür oğluşum sağ tarafımı tekmeliyor karnımda enine uzadı sanki kafasıda solda gibi benim buyaramaz sıpa döndümü yoksa tekrar ya ne güzel baş aşağıdıolurmu böyle birşey ya sonradan tekrar dönebilirmi
kılzarr bu çatı muanesi nasıl yapılıyor benimde cumartesi yapılacakk inşallah geniştir 4,5 kilo doğuracak şekilde bende normal doğurmak istiyorum hemen normal hayatıma dönmek istiyorum
Tuubaaoz canım bu mesaj sana; 100 adeti dolduramadığım için özelden cevap yazamıyormuşum
Çok sağolasın canım, inşallah sen de sağlıcakla kucağına alıcaksın bebişini
Evet ya bizim afacan meğer sürpriz yapmaya niyetlenmiş bense ortada bayramı bile buldurabilir bizim bu oğlan diyip geziyodum
Pazar günü bel ağrısıyla uyandım, tüm gün takip ettik, düzenli olarak girmeye devam etti, Orçun'u aradık sıklaşırsa, şiddeti artarsa, nişan veya suyun gelirse tekrar konuşalım ona göre çağırabilirim demişti ama sen gene de pazartesi sabah burda ol bakalım dedi
O gece 1buçuk 2 civarı nişan geldi ama ağrılar aynı aralıkta kalmaya devam etti, hatta sancıya rağmen yatıp 2-3 saat uyumuşum bile
Sabahta direk hastaneye gittik uyanınca; 4cm açılmam vardı, bugün doğuruyosun deyip hemen yatışı yaptılar, akşam 5'te de oğlan kucağımızdaydı
Bu arada biz Orçun'dan muayenelerde zati memnunduk ama doğumda iyice emin olduk kendisinden, hakkaten çok iyi bir doktor ne dediyse ona göre ilerledik, en son 2 ıkınmayla çıkar bu bebek dedi ve hakkaten öyle oldu, doktorumuza güven her şey çok güzel olucak canım
Sen de durumlar nedir serklajın dikişleri alındı mı?
yok canım bende tedirgindim ama hiç erimedi şekli bozulmadı.. soğuyunca iyice sertleşirmi diyede düşündüm ama hiç bişi olmadı, fırına sürmeden önce koydum üzerlerine..mantar kurabiye var ya nişastayla yapılan, ben onu yapacaktım hamuru ona göe yoğurmuştum.. ben kafama göre yapıyorum artık o kurabiyeyi, tarifi m yok maalesefi tamamen göz kararı::)
fatmacım benim anne doğuma ancak yetişecek, çantamı iyi kötü hazırlamam lazım benim.. bide yakayıp ütüleyince filan çok az geldi oğlanın çamaşırı ve inceceik geldi elime.. kuzucuk üşür bunlar la ya.. küçük parça olduğu için mi bilmem ama gözüme çok az geldi.. ben pek bişi almamışım galiba
herkese merhaba,
benim doğum önü izninin başlatılması ile ilgili bir sorum var. doğum iznini başlatan tecrübeli arkadaşlar bu işlem için neler yaptıklarını paylaşabilirlerse çok sevinirim.
resmi olarak 8 kasım 2011'e kadar (37+0) çalışabileceğime dair raporumu 32. haftada almıştım. doğum sonrasında daha uzun süre bebeğimle zaman geçirebilmek adına bu süreyi sonuna kadar kullanmak istiyorum. sanırım hastaneye vizite kağıdı ile gidiliyormuş; bu durumda ben 8 kasım (yani bayramın 3. günü) için mi vizite kağıdı alacağım? hastaneye o gün mü gitmeliyim? yoksa bayramdan önce ya da sonra (4 veya 10 kasım'da) mı gitmeliyim?
durum biraz karışık; ne yapmam gerektiğine dair bir bilgisi olan var mı?
yazdıklarını okurken çok heyecanlandım, bir nefeste okudum..
maşallah çok güzel bir doğum yaşamışsın herşey sırasıyla olmuş..inşallah benimkide öyle olur..
benim durumum şimdilik aynı. bizimki baştan beri az kilo alıyor, cuma günü kontrolüm vardı 2500gr olmuş.baştan üzülüyordum ama artık doğum kolay olur düşüncesiyle avutuyorum kendimi:) iyice aşağıya inmiş, yola girmiş dikişleri alırsak hemen gelir durmaz bir hafta daha bekleyelim biraz daha kilo alsın dedi.. bu cuma yine gideceğim bakalım duruma göre çatı muayenesi olacak ve dikişler alınacak.. dikişleri belki pazartesiye de bıraktırabilirim cuma alınırsa hemen gelme ihtimali var cumartesi Orçun izinliymiş ya doğum cumartesi olursa ben panik olurum.. bakalım gidince konuşuruz ne karar verilecek...
Orçun'dan bende çok memnunum. ben durumum riskli olduğu için 1 senedir 15günde bir gidiyorum haftada bir arıyorum adamcağız bıktı artık benden :))
geçen sene kasımda ilk bebeğimi kaybettim servikal yetmezlikten.. Orçun beyi çok geç buldum 20.haftada gittiğimde 6,5cm açılman var dedi ve acil serklaj yaptı ama enfeksiyonum vardı suyum geldi 22.haftada normal doğumla tahliye edildi.. geçen sene kurban bayramının 3.günüydü çok acı verici bi gündü inşallah oğlum bayramdan önce olur diye dua ediyorum.. ozaman sağolsun bana çok moral verdi ve bu hamileliğimde de çok kahrımı çekti.. başarılı, bilgili ve ilgili bir doktor çok güveniyorum kendisine..
canımm benim de 37+0 ım 5 kasıma geliyor .. şimdi ik yı aradım.. benim vizite kagıdım hangi gün olmalı dedim.. tatile geleceği için 4 kasımda alcam raporu ama 5 kasım da baslayacak.. onlarda hangi tarihler için vizite kağıdı istersem birden fazla sekilde düzenleyeceklerini ve hangisi lazım olursa onu kullanabileceğimi söylediler..
bayramdan önce gidersin hem gittiğin gün hemde gecerli olan tarihler için vizite kağıdı hazırlattırırsın işyerine.. magdur olmamıs olursun böylelikle..
çalışabilir raporunu alırken vizite kağıdı almadım ben hastane de istemedi
şimdi 1 kasımda rapor için gidicem istemezler heralde değilmi sizden istediler mi
özel hastane mi sizinkide
çalışabilir raporunu alırken vizite kağıdı almadım ben hastane de istemedi
şimdi 1 kasımda rapor için gidicem istemezler heralde değilmi sizden istediler mi
özel hastane mi sizinkide
Sevdebilge iyi haberini aldık çok şükür. hayırlsıyla biraz daha dursun büyüsün gelişsin bebişler sonra gelsinler.
rahatsız olanlara sabır diyorum.yapacak bişeyimiz yok.sabah uyandığımda ellerimi kullanmakta zorlanıyorum.yani şişmiş de açması zor oluyo gibi.gün içinde daha azalıyor.kasılmalar falan oluyor ara ara. otururken ayağa kalkmak çok zor. eşim evde olunca biliyorum hemen yardımıma koşacak elimden tutacak kaldıracak.şimdi çıkmam gerekiyor netten.ama size bi sorum olcak.
ne olur fikir verin bana.Graco ultima bebek arabası+ ana kucağı ( oto koltuğu) beğendim. eşim aradı istersen bugün alalım hazır olsun dedi. şimdi alsam mı? arabamız yok bu nedenle ana kucağı sanki kullanışlı olur gibime geliyor. hastaneye kontrole giderken veya sağlık ocağına falan giderken iyi olur mu.
bu markayı alan var mı? 473 tl. siz şimdiden aldınız mı.cvp verir misiniz lütfen.
Gecmis olsun canim,ewet en güzeli corba bencede,bende hasta olunca genelde sehriye yapiyorum birazda eksili filan iyi geliyor.kızlar ben çok fena grip oldumboğaz ağrısıyla başladı girple devam ediyor ne yapcam yaa ne içmeliyim önerdiğiniz bişi var mı yapmam gereken ben şunu yaptım hemen geçti dediğiniz bişi bir an önce iyileşmek istiyorum yaa bi yandan da hala çalışıyorum dinlenemiyorum
Canim benim bende bebek geldi demeyi isterdim gercekten,Benim oglusum calisma yapiyor galiba,bekliycez artik yapacaz bisey yok.mesajı okumaya başlayınca sonuna doğru bebek geldi ya da bugun geliyor diceksin zannettim. temizlik falan dert etme sakın da uğraşıp yorma kendini bence. sağlığına dikkat et son dönemeçteyiz resmen hakkımızda hayırlısı her an birimizden bir haber gelir diye bekliyorum artık.
Tesekkür ederim gercekten,gercekten kötüymüs.Çok geçmiş olsun canım evet baya kötü görünüyor haberlerde aman cana gelmesin de mal her türlü yerine geliyor Allah büyük sabırlar versin hepsine
kızlar ya benim iki gündür oğluşum sağ tarafımı tekmeliyor karnımda enine uzadı sanki kafasıda solda gibi benim buyaramaz sıpa döndümü yoksa tekrar ya ne güzel baş aşağıdıolurmu böyle birşey ya sonradan tekrar dönebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?