2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sağolun kızlar içime su serptiniz yarın kontrolüm var ama iyice panik olmuştum herkes sancılardan bahsediyor ama benim hiç düzünli düzensiz gelen sancım yok ben en son doğuracağım heralde erken gelecekken korkuttuk bebişi oda küstü heralde bize doktor 26 kasıma kadar zamanı var diyor o zamana kadar doğmazsa gecikmiş sayılırmış daha 1 ay var o zaman ya sıkıldım ben bu hamişlikten artık

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ben de nezle oldum sanırım sadece burun akıntım var boğaz yanmasıyla başladı Allaha şükür vücudumda bir halsizlik yok ben ne zaman grip olsam bir bardak sıcak suya ılık da olur bal ve sirke koyarım birer tatlı kaşığı o çok iyi gelir bana boğazım yandığını hissettiğimde içmeye başladım ondan belki sadece burun akıntısıyla kaldı sen de dene istersen ayrıca bol bol mandalin kivi yemeye çalışıyorum ıhlamur hariç bitki çaylarından korkuyorum biraz zararı dokunabilir diye umarım kısa sürede atlatırız

canım ben 35. haftadan beri her hafta kontrole gitmeye başladım ve ver her gidişimde oğlumun başı aşağıda sırtı solda poposu yukarıda ayakları sağ tarafımda duruyor bazen ayaklarını uzatıyor sağıma doğru geriniyor sanırım o zaman benim karnımda enine uzuyor belki seninkinin duruşuda aynıdır bu haftadan sonra kolay kolay yer değiştireceğini sanmıyorum bence için rahat olsun

kızlarrrrrrr yarın sabah 8 de bahçelievler hizmet hastanesinde doğuma giriyorumm dularınızı eksik etmeyin benden hepinizi öpüyorummm

canım ben de daha alamdım ama aynı modeli beğendim netten...kendini görmedim...
o kadar araştırdım ama kullanıcı yorumu bulamadım...
marka genel olarak güzel diye biliyorum...
dünde ben yazdım buraya ama caevaplayan olmadı...
sanırım buradan alan yok...
eğer kendisini gördüysen rica ederim benimle paylaşır mısın?
görüntüsü kaliteli mi?
kumaşı falan nasıl?
yoksa ben direk alıcam bilmeden görmeden

canım Allah senden razıolsun...
o modeli de beğendim ama hiç fikir alamadım...
içim rahatladı şimdi...
sağol valla bi iyi yoruma hasret bekliyordum burada...

kızlarrrrrrr yarın sabah 8 de bahçelievler hizmet hastanesinde doğuma giriyorumm dularınızı eksik etmeyin benden hepinizi öpüyorummm

canım allah yardımcınız olsun, sağlıkla alırsın kuzucuğu kucağına inşallah.. sütün de bol bol gelsin inşallah.. bizlerede dua etmeyi unutma doğum anında

Canim ismen duydum ama gercekten ise yariyormu onu hic bilmiyorum arastirmak lazim aslinda varsa böyle bisey rahat olur tabiki.

sağol canım, 28i görebilsem derken çok şükür bu haftalara geldik.. bu günler hayal gibiydi..
takmıyorum canım sağlıkla kucağıma alayımda dediğin gibi dışarda alsın kilosunu..
doktor genetik olabilir dedi eşimde 2600doğmuş iri bi bebek beklemiyoruz..
sezeryanı hiç düşünmüyorum inşallah son anda bi aksilik olmazda mecbur kalmam
genelde normal doğumdan korkulur ama ben tam tersi sezeryandan çok korkuyorum
canlı canlı kesilmeye dayanamam mecbur kalırsam da genel anestezi isterim onuda pek tavsiye etmiyorlar ama ne yapayım
zaten benim doğumum kolay oluyor malum şuan serklajlıyım. rahim ağzı açıklığı nedeniyle dikiliyor, dikişler alınınca açılma başlıyor..

allahım yardımcın olsun dualarım seninle hayırlısıyla yavrucuğuna kavuşursun bol uykulu bol sütlü günleriniz geceleriniz olsun inşallah amin

inşallah bebişin dönmüştür yada döner canım herşey senin istediğin gibi normal olur. İsim konusunda bizde aynıyız karı koca anlaşamıyoruz onun beğendiğini ben beğenmiom benimkinide o canımı sıkıyo sinir aslında benim hakkım kızıma ismini vermek dimi ama gece benim uykularım gidio +12 kilo ile hergün ben dolaşıyorum çok mu fenayım neyim bilmem burak ismide güzel emir ve eymen ismide benim hoşuma gidiyor erkekte birde aras. Benimde kısmnetse kzıım olacak isim konusunda hala bi çözüm bi sonuç bulamadık bana önerebileceğin yada yardımcı olabileceğin bi isim var mı seçenekleri sıralayım ( irem - ipek(bu benim kızlık soyadım ayrıca o yüzden istiyorum) - azra - afra - liva - elif ) bizimkilerde bunlar teyzeleri hepiniz fikir verebilirsiniz

deryacigim hayirli dogumlar tatlim simdiden....

gollumcugum gormedim daha once mesajini gulum ya,inan bazen evde acip suruyorum cok memnunum kesinlikle tavisye ederim .arabada, ana kucagida hafifler ve cok saglamlar.araba bagajindada cok yer kaplamiyor bunu bilerek aldik cunku arabamizin bagaji kucuk bizim...

ana kucaginida arabaya takacagiz bu hafta sonu artik arabada kalsin ne olur olmaz aniden sancilanirim onu evden almayi unuturuz diye,gerci evimiz hastaneye yakin ama olsun...

ben siyah rengini aldim miragen ama lacivertide guzel,birde altindaki sepetide buyuk arabanin alisverise ciksan rahat edersin yani elinde poset tasimazsin...ayica burayi biliyorsun otobuslere bebek arabalari girebiliyor yani tasima araclari icinde pratik bir araba

ay sabır versin 5 hafta önceden..umarım işe yarayan kayınvalidelerdendir yoksa hic cekilmez..

ama sen bebeğine odaklan her kosulda... beslenmene de dikkat et .. az kaldı atlatacaz hepbirlikte bu süreci..

cnm evliliğim ilk yıllarında çok sorn yaşadm.kayınvaldmle.yine zaman zaman oluyo.eşim öyle kabullen diyor huyu öyle.vs.sornsz olsn inşallah.inşallah gülüm atlatırız.akşamları çok kötü oluyor belim resmen kıvranıyorm.çok hantallaştm.yemeklerimi anca yapabiliyrm.uyumakta işkece.oğlumu kucağıma almak istiyrm artk.hepimz sağlıcakla kucaklayalım inşh.

mrb cnm isim konusunda bende eşimle çok problem yaşadım.Eşim ara ara değiştirmek için nabzımı yokluyor.allah nasip ederse oğlumun adı Emir olcak.kızım olsaydı da Elara yada Alara kurcaktım.İsim konusunda eşim ve ailesine çok direndim.sanırım baskın çıktım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…