- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.341
kızlar ben çok fena grip oldumboğaz ağrısıyla başladı girple devam ediyor ne yapcam yaa ne içmeliyim önerdiğiniz bişi var mı yapmam gereken ben şunu yaptım hemen geçti dediğiniz bişi bir an önce iyileşmek istiyorum yaa bi yandan da hala çalışıyorum dinlenemiyorum
kızlar ya benim iki gündür oğluşum sağ tarafımı tekmeliyor karnımda enine uzadı sanki kafasıda solda gibi benim buyaramaz sıpa döndümü yoksa tekrar ya ne güzel baş aşağıdıolurmu böyle birşey ya sonradan tekrar dönebilirmi
Sevdebilge iyi haberini aldık çok şükür. hayırlsıyla biraz daha dursun büyüsün gelişsin bebişler sonra gelsinler.
rahatsız olanlara sabır diyorum.yapacak bişeyimiz yok.sabah uyandığımda ellerimi kullanmakta zorlanıyorum.yani şişmiş de açması zor oluyo gibi.gün içinde daha azalıyor.kasılmalar falan oluyor ara ara. otururken ayağa kalkmak çok zor. eşim evde olunca biliyorum hemen yardımıma koşacak elimden tutacak kaldıracak.şimdi çıkmam gerekiyor netten.ama size bi sorum olcak.
ne olur fikir verin bana.Graco ultima bebek arabası+ ana kucağı ( oto koltuğu) beğendim. eşim aradı istersen bugün alalım hazır olsun dedi. şimdi alsam mı? arabamız yok bu nedenle ana kucağı sanki kullanışlı olur gibime geliyor. hastaneye kontrole giderken veya sağlık ocağına falan giderken iyi olur mu.
bu markayı alan var mı? 473 tl. siz şimdiden aldınız mı.cvp verir misiniz lütfen.
ben graco mirage aldim neredeyse ayni seninkiyle henuz kullanmadim ama aldigima memunum anakucagini hem otomobilde hemde bebek arabasinda rahatlikla kullanabilirsin.ayrica ana kucagi cokta agir degil kisa yerlere giderken elindede tasiyabilirsin.
ama en guzeli bebek arabasina takip kullanmak,malum bebeler kisin gelecek ben butun bir kisi evde gecirememki zaten ingilterenin kisi bitmez.onun icin bebegimi anakucagina koyar,ana kucaginida bebek arabasina takar cikarim disariya
kızlarrrrrrr yarın sabah 8 de bahçelievler hizmet hastanesinde doğuma giriyorumm dularınızı eksik etmeyin benden hepinizi öpüyorummm
kızlar bu gün hastanede doğum jeli tanıtımı vardı. dianatal jel diye bir şey. mucizevi bir şeymiş gibi anlattılar. ıkınma sürecini 26 dakika, sancı sürecini 106 dakika kısaltıyormuş. bebeğin kayarak hemencecik çıkmasını sağlarken sağladığı kayganlıktan ötürü yırtılmaları da önlüyormuş. bebeğim iri olduğu için heyecanlandım bir an. sonra doktor kontrolüne girdik. bebeğim 4 kg olmuşdoğum jelini sordum. çok da öyle mucizevi bir şey olmadığını söyledi doktorum nts tertemiz çıktı. ağrı sızı bişi yok 1 hafta sonra bir daha gidicem bakalım.
insan yine de dianatal jelin işe yarar bir şey olduğuna inanmak istiyor. herhangi bir şey duydunuz mu hakkında?
kızlarrrrrrr yarın sabah 8 de bahçelievler hizmet hastanesinde doğuma giriyorumm dularınızı eksik etmeyin benden hepinizi öpüyorummm
tubacım Allahın izniyle 37 yi gectin .. kızkardeşim bu dönem sonrasında dogan bebklerin erken dogum olarak kabul edilmediğini söylüyor..
kilosunu da takma kafana.. dısarda sen ona daha cok kilo aldırırsın..
ve önceki deneyimini kafandan sil lütfen.. sürekli acaba diye düşünmen normal bence..
neden sezeryan düşünmüyosun..
slm kızlar geçmişi okuyamadım ama rahatsızlananlar olmuş sanırım geçmiş olsun,doğuran yok dime craftyden sonra..bende yarın doktora gidicem şimdiden stres oldum bu benim velet dönmedi bence doktorumda bayramda yok yarın ya bu bebek daha dönmez sezeryan günü belirleyelim derse napıcam ben normal olmasını çok istiyorum dönmediysede yapıcak bişey yok ama en azından sancım falan gelince sezeryan olmak istiyorum ultrasona göre 37+5 deyiz heralde dönmediyse bu saatten sonra dönmez,kasılmalarımda var daha nst girmedim hiç belki yarın bakar çatıyada bakar belki diyorum ama dönmediyse hiç bakmaz gibime geliyo ama ben dönmediysede baksın desemmi diye düşünüyorum uygunmu normal için onu ögrenirim ona göre beklerim nadirde olsa son anlarda dönen bebişlerde varmış çünkü..ayy çok karışık anlattım ama kafam o kadar karışıkki,bide ben gündüzleri sürekli uyku halindeyim geceleride bazen uyuyorum bazen sabah ediyorum..ve ve benim bebişin hala bi ismi yokkk benim begendiğimi kociş begenmio onunkini ben 2mizinde ne olsun ne olmasın dediğimiz burak var bi sizce nasılll
ay sabır versin 5 hafta önceden..umarım işe yarayan kayınvalidelerdendir yoksa hic cekilmez..
ama sen bebeğine odaklan her kosulda... beslenmene de dikkat et .. az kaldı atlatacaz hepbirlikte bu süreci..
inşallah bebişin dönmüştür yada döner canım herşey senin istediğin gibi normal olur. İsim konusunda bizde aynıyız karı koca anlaşamıyoruz onun beğendiğini ben beğenmiom benimkinide ocanımı sıkıyo sinir aslında benim hakkım kızıma ismini vermek dimi ama gece benim uykularım gidio +12 kilo ile hergün ben dolaşıyorum çok mu fenayım neyim bilmem burak ismide güzel emir ve eymen ismide benim hoşuma gidiyor erkekte birde aras. Benimde kısmnetse kzıım olacak isim konusunda hala bi çözüm bi sonuç bulamadık bana önerebileceğin yada yardımcı olabileceğin bi isim var mı seçenekleri sıralayım ( irem - ipek(bu benim kızlık soyadım ayrıca o yüzden istiyorum) - azra - afra - liva - elif ) bizimkilerde bunlar teyzeleri hepiniz fikir verebilirsiniz
benim hastane istemedi ikisindede sormak lazım ama dediğin gibi isteyen yerler var32de bende almadım vizitede ..37 de bazı hastaneler istiyormus.. ben nolur nolmaz yanımda götürcemm.. isterlerse veririm
son 1-2 saatte doğurmadıysa hala hamileydi sabahcrafty asagida
sedus gorunmuyor kizlar dogurdumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?