- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.381
bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
sezeryan olacak galiba sizinki?:26:cnm daha erken değil mi ya.
şu an nasılsın hala yürüyemiyomusun.
bende bazen nefes almakta bilee zorlanıyorum ama dr um 8 aydır 1 kasım da diyor :)
anladım cnm, alırsınız be haftasonu küvetini felen, benmde çantam hazır değil halaa :)) olur olur yaparız hepiciğini..
anam sizin perdeler ailemizin sorunu oldu.. o aramıo siz aramıonuz nolcek bu saremin perdeleri
merhaba kızlar ben de bugün dr gittim. çok fazla kasılmam oluyordu ama nst de fazla bişey çıkmadı bebeğin kalp atışları biraz düşük diye glikoz seviyemi artırdılar ve normale döndü atışlar. ben 1 kilo serumu yediğimle kaldım. ne bizim bunlardan çektiğimiz yahu. bi gelselerde kurtulsak. benim haftam normal artık bebek de erken doğum belirtileri gösteriyor ama dr diretiyor 38 e kadar artık çooook yıprandım. bacağımın ağrısı da tekrar başladı yani artık hamilelik değil de hastalık hali gibi oldu moralim bozuk ama dayanmaya çalışıyorum işte böyle bizden haberler
mersinli sana hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım elif gökçede üzmez inşallah gelince seni alırsın kucağına bebişini hayırlısıyla
Dualarimiz tabiki afetzede kardeslerimize.Bende gördüm bugün Azra bebegi,agla agla mahvoldum,normalde haberlere filan bakmiyorum esim evdeydi bugün acti.Bu kadar üzülmek cok etkiler bizi.Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarım....
Bizler heyecanlı bir bekleyiş içinde günler sayarken şuanda başka bir yerde kardeşlerimiz korkulu saniyeleri sayıyorlar sevdiklerinden bir ses duyabilmek için. İçimizde günahsız mini mini canlılar var onlar hürnetine Rabbim biz hamilelerin dualarına teveccüh edecektir. oradaki anneler, evlatları ve sevdikleri için dualarımızı esirgemeyelim. bugün kurtarılan 15 günlük bebek beni çok etkiledi. Rabbim bir daha milletimize hatta insanlığa böyle acılar yaşatmasın..
dua ile...
Kızlar Canım çok sıkkın ya. Çok yakın bir iş arkadaşım, deprmde hem annesini hem babasını kaybetti. İk gün haber alamadık, sonra da enkaz altından sağ çıkamadıkları haberi geldi. Çok üzüldüm. Bugün doktor kontrolüm vardı, hayatımda ilk defa tansiyonum yüksek çıktı. Doktor üzüntü ve stres tetiklemiş olabilir dedi. Bu arada nst sonucum güzel, bebişim de iki haftada 800 gram almış, 2900gr olmuş. Pek tombalak sayılmaz ama doktorum normal dedi. Haftasına uygunmuş gelişimi. Bir de doktorum artık doğum yapacağın yere git ve yolculuktan uzak dur dedi. İzmir'de olacak da doğum. İş yerimle de ekim sonuna kadar anlaşmıştık ama erken bırakmak durumundayım. Yarın bırakıyorum kısmetse. Artık zorlanıyorum. Hamileliğim .çok rahat geçti ama günde 9 saat çalışmayı artık bünye kaldırmıyor. Yürüyüşüm bile yavaşladı. Kasıklarım ağrımaya başladı akşamları. Napalım bebiş için katlanıyoruz. En çok masrafın olacağı zamanlar. Sizlerde ne var ne yok? İkinci bebişimiz geldi, üçüncünün de güzel haberlerini alırız inşallah yakın zamanda.
bebeğin iyi cok şükür şimdi canım.. moralini bozma cok az kaldı..
benimde dizlerimdeki agrılar iice costu...
bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
mrb cnm isim konusunda bende eşimle çok problem yaşadım.Eşim ara ara değiştirmek için nabzımı yokluyor.allah nasip ederse oğlumun adı Emir olcak.kızım olsaydı da Elara yada Alara kurcaktım.İsim konusunda eşim ve ailesine çok direndim.sanırım baskın çıktım:)
anladım cnm, alırsınız be haftasonu küvetini felen, benmde çantam hazır değil halaa :)) olur olur yaparız hepiciğini..
anam sizin perdeler ailemizin sorunu oldu.. o aramıo siz aramıonuz nolcek bu saremin perdeleri
atlet külota gerek yok tatlım
kurabiyeler harika görünüyo, tam ikramlık süper olur yanii :)))
cnm bende graco signature var, güzel görünüyo.. anakucağını felen rahat kullanırsınız bence...
Allah kurtarsın deryacım, bol bol sütün olsun inş...
azra
tekrar geçmiş olsun sevdecim, şimdi nasılsın?
fatmacım, ela_sudem, pozercim çok sağolun kızlar. Daha iyiyim. Akşam yemek yedim biraz midem bulandı ama geçti gibi. Doktoruma haber verdim, çok kötüysen gel serum takalım dedi. Ben de öğlenki kadar kötü değilim o yüzden hastaneye gitmedim. İdare edebileceksen ilaca devam et dedi doktorum. Enfeksiyon zararlı demişti. Ben de bu akşam bi kere daha içicem eğer tekrar kötü olursa hastaneye gidicem. Şimdilik iyi gibiyim ama tabi elim ayağım titriyor. Halsiz kaldım sanırım, birşey yiyemediğim için. Şimdi soda filan içicem, kaybettiğim suyu telafi etsin diye. Normal su içemedim, o midemi bulandırdı. Ay resmen ilk haftalara geri döndüm. İnşallah geçer hemen.
fatmacım, ela_sudem, pozercim çok sağolun kızlar. Daha iyiyim. Akşam yemek yedim biraz midem bulandı ama geçti gibi. Doktoruma haber verdim, çok kötüysen gel serum takalım dedi. Ben de öğlenki kadar kötü değilim o yüzden hastaneye gitmedim. İdare edebileceksen ilaca devam et dedi doktorum. Enfeksiyon zararlı demişti. Ben de bu akşam bi kere daha içicem eğer tekrar kötü olursa hastaneye gidicem. Şimdilik iyi gibiyim ama tabi elim ayağım titriyor. Halsiz kaldım sanırım, birşey yiyemediğim için. Şimdi soda filan içicem, kaybettiğim suyu telafi etsin diye. Normal su içemedim, o midemi bulandırdı. Ay resmen ilk haftalara geri döndüm. İnşallah geçer hemen.
merhaba bayanlar.saatten de belli olduğu gibi uyku tutmadı.bugün dr.gittim 2 cm açılma var..sancım şiddetli çıksaydı heemn doğuma alacaklardı beni..çok ağladım innaılmaz heyecan yaptım bayanlar.
çatı muayenesinde çatım normal ama vajina kemiklerim darmış.doğum esnasında problem olabilrmiş.perşembe sabah 8 de gideceğim dr.nts ye bağlayaklarmış ve dr.tekrar o kemiklerime bakacakmış belki açılma ilerledikçe o da açılırmış.
szeryan istemiyorum.inşallah normal olur.inanılmaz durgunlaştım çok duygusallaştım(((((((((((
herşeyim hazır çok şükür.
sancılarımda arttı.nişan pazar akşamı gelmişti zaten..kendimi çok sıcak tutup ılık duşlar alarak bol yürüyüş yapıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba saattende belli oldugu gibi benide uyuku tutmadiCanim benim o kadar aglayip bebisinide üzmeseydin,bizler neler görüyoruz neler geciriyoruz dogumdan mi korkacaz,nihayetinde ne zamandir bekledigimiz bebisimize kavusacagiz.Insaallah istedigin gibi normal dogum olur.Bebisi görünce ondan baska hicbisey gözün görmeyecek,ne kendini ne bebisini üz heyecanlanip ister istemez olacaz zaten bu dogum olayini.
Merhaba saattende belli oldugu gibi benide uyuku tutmadiCanim benim o kadar aglayip bebisinide üzmeseydin,bizler neler görüyoruz neler geciriyoruz dogumdan mi korkacaz,nihayetinde ne zamandir bekledigimiz bebisimize kavusacagiz.Insaallah istedigin gibi normal dogum olur.Bebisi görünce ondan baska hicbisey gözün görmeyecek,ne kendini ne bebisini üz heyecanlanip ister istemez olacaz zaten bu dogum olayini.
canım SAT larımız aynı çok duygulandım valla şimdiden ALLAH analı babalı büyüttürsün...bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
merhaba kızlar ben de bugün dr gittim. çok fazla kasılmam oluyordu ama nst de fazla bişey çıkmadı bebeğin kalp atışları biraz düşük diye glikoz seviyemi artırdılar ve normale döndü atışlar. ben 1 kilo serumu yediğimle kaldım. ne bizim bunlardan çektiğimiz yahu. bi gelselerde kurtulsak. benim haftam normal artık bebek de erken doğum belirtileri gösteriyor ama dr diretiyor 38 e kadar artık çooook yıprandım. bacağımın ağrısı da tekrar başladı yani artık hamilelik değil de hastalık hali gibi oldu moralim bozuk ama dayanmaya çalışıyorum işte böyle bizden haberler
mersinli sana hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım elif gökçede üzmez inşallah gelince seni alırsın kucağına bebişini hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?