2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm daha erken değil mi ya.
şu an nasılsın hala yürüyemiyomusun.
bende bazen nefes almakta bilee zorlanıyorum ama dr um 8 aydır 1 kasım da diyor :)

Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarım....
Bizler heyecanlı bir bekleyiş içinde günler sayarken şuanda başka bir yerde kardeşlerimiz korkulu saniyeleri sayıyorlar sevdiklerinden bir ses duyabilmek için. İçimizde günahsız mini mini canlılar var onlar hürnetine Rabbim biz hamilelerin dualarına teveccüh edecektir. oradaki anneler, evlatları ve sevdikleri için dualarımızı esirgemeyelim. bugün kurtarılan 15 günlük bebek beni çok etkiledi. Rabbim bir daha milletimize hatta insanlığa böyle acılar yaşatmasın..

dua ile...

deryaa hizmet hastanesini bilmediğim için orayahiç gitmedim.inş. kolay doğum yaparsın.dualarımız sizinle..

mersinli sen kaçıncı haftadasın normal miydi sezeryan mıydı.Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.

sevdebilge çok geçmiş olsun bol bol dinlen.mide bulantısı çok kötü bişey. inş. en kısa zamanda düzelir.rahatlarsın.

normal doğum yapan sayısı epey azmış.herşeyin hayırlısı bakalım...

merhaba kızlar ben de bugün dr gittim. çok fazla kasılmam oluyordu ama nst de fazla bişey çıkmadı bebeğin kalp atışları biraz düşük diye glikoz seviyemi artırdılar ve normale döndü atışlar. ben 1 kilo serumu yediğimle kaldım. ne bizim bunlardan çektiğimiz yahu. bi gelselerde kurtulsak. benim haftam normal artık bebek de erken doğum belirtileri gösteriyor ama dr diretiyor 38 e kadar artık çooook yıprandım. bacağımın ağrısı da tekrar başladı yani artık hamilelik değil de hastalık hali gibi oldu moralim bozuk ama dayanmaya çalışıyorum işte böyle bizden haberler

mersinli sana hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım elif gökçede üzmez inşallah gelince seni alırsın kucağına bebişini hayırlısıyla

Kızlar Canım çok sıkkın ya. Çok yakın bir iş arkadaşım, deprmde hem annesini hem babasını kaybetti. İk gün haber alamadık, sonra da enkaz altından sağ çıkamadıkları haberi geldi. Çok üzüldüm. Bugün doktor kontrolüm vardı, hayatımda ilk defa tansiyonum yüksek çıktı. Doktor üzüntü ve stres tetiklemiş olabilir dedi. Bu arada nst sonucum güzel, bebişim de iki haftada 800 gram almış, 2900gr olmuş. Pek tombalak sayılmaz ama doktorum normal dedi. Haftasına uygunmuş gelişimi. Bir de doktorum artık doğum yapacağın yere git ve yolculuktan uzak dur dedi. İzmir'de olacak da doğum. İş yerimle de ekim sonuna kadar anlaşmıştık ama erken bırakmak durumundayım. Yarın bırakıyorum kısmetse. Artık zorlanıyorum. Hamileliğim .çok rahat geçti ama günde 9 saat çalışmayı artık bünye kaldırmıyor. Yürüyüşüm bile yavaşladı. Kasıklarım ağrımaya başladı akşamları. Napalım bebiş için katlanıyoruz. En çok masrafın olacağı zamanlar. Sizlerde ne var ne yok? İkinci bebişimiz geldi, üçüncünün de güzel haberlerini alırız inşallah yakın zamanda.

bu cumartesi halletcem inşallah küvetide perdeyi de..

son carem koçtaş...suanda beyaz bi perde var zaten.. ona güvenişyor bizimkide sanırım...

ya bde ben baktım da bzm kızın zıbını yokmus ya 1 tane var sadece benim onuda halletmem lazım..

ayy bi tulum aldım lcw den üstünde %50 anne+%50 baba= % 100 prenses yazıyor.. Sare de prenses demek ya.. cok hosuma gitti..

bebeğin iyi cok şükür şimdi canım.. moralini bozma cok az kaldı..

benimde dizlerimdeki agrılar iice costu...

Dualarimiz tabiki afetzede kardeslerimize.Bende gördüm bugün Azra bebegi,agla agla mahvoldum,normalde haberlere filan bakmiyorum esim evdeydi bugün acti.Bu kadar üzülmek cok etkiler bizi.

Canim arkadasina cok üzüldüm Allahtan bassagligi diliyorum.Allahtan bizimkilerde can kaybi yok.Senin bebisinede masaallahEwet artik ayrilman isabet olmus,insan gercekten kendini cok agir hissediyor.

deryacım ve mersinlicim;

Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlıcakla alırsınız inş. bebişleri kucaklarınıza. hayırlı doğumlar. darısı başımıza.... Amin...

emir mi? ayyy çok güzel yaaa ben bayılıyorum emir adına çok class geliyor kulağa :) keşke bende baskın çıkabilsem ama çok zor görünüyor

teyzesi teşekkür ederiz heleki babamız çok memnun kaldı "azra" demene

sevdecim geçmiş olsun canım kimi hamileler son ayında da ilk 3 aylık dönemlerinde yaşadıklarını yaşarlarmış benim doktorum bana bu cümleyi kullandı ctesi günü telaş etme dinlenmene bak bol bol su iç su kaybetmemeye dikkatet

merhaba bayanlar.saatten de belli olduğu gibi uyku tutmadı.bugün dr.gittim 2 cm açılma var..sancım şiddetli çıksaydı heemn doğuma alacaklardı beni..çok ağladım innaılmaz heyecan yaptım bayanlar.
çatı muayenesinde çatım normal ama vajina kemiklerim darmış.doğum esnasında problem olabilrmiş.perşembe sabah 8 de gideceğim dr.nts ye bağlayaklarmış ve dr.tekrar o kemiklerime bakacakmış belki açılma ilerledikçe o da açılırmış.
szeryan istemiyorum.inşallah normal olur.inanılmaz durgunlaştım çok duygusallaştım(((((((((((
herşeyim hazır çok şükür.
sancılarımda arttı.nişan pazar akşamı gelmişti zaten..kendimi çok sıcak tutup ılık duşlar alarak bol yürüyüş yapıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

geçmiş olsun. ben o ılk 4 bucuk ayı hatırlamak bile istemiyorum.yolda,okulda,merdivenlerde ...nere denk gelirse fışkırtıyordum.ayy çok şükür geçti hiç gçmicek sanıyordum.o klozetin başında az ağlamadım ben.

anam görünce şaşırdım.hadı bakalım hayırlısıyla gelsın bebiş.
yarın derya da doğuracaktı.ikinizede kolay doğumlar diliyorum.

canım Alamanya'da iri bebekleri de normal doğurtuyorlar mı? beni de uyku tutmuyor, oğlumun gelesi yok, ana-oğul ikimizde paso kilo alıyoruz. ben 85 kilo oldum, 18 kilo aldım, oğlum 4100 gr olmuş, ki doktorum 15 dakika boyunca ölçtü, makineyi sıfırlayıp gene ölçtü. bedenimi ölçtük dün eşimle, yukardan aşağı 115 cm. ben de sadece göbeğim büyüyor sanıyordum. güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. bu arada gebe kalmadan önce iştahım daha açıktı, daha çok yiyordum. tüm gebeliğim mide asitleriyle uğraşmakla geçti, ki sabah sabah uyanmamın nedeni de bu asitler, ona rağmen 18 almayı başardım.

dianatal jel ile alakalı nette kayda değer bir şey bulamadım. ben kullandım çok süperdi diyen bir ,iki yazı o kadar. ingilizcemin yettiği kadar yabancı forum sitelerine de baktım. orada da bir iki yorum, millet genelde birbirine sormuş durmuş, bizim yaptığımız gibi.

doktorum jelin, ultrason için karnımıza sürülen jelden farkı olmadığını söyledi. beni sezaryene hazırlıyor şeklinde düşünüp bu gün başka bir doktora daha görüneyim diyordum ama eşim kafan karışmasın, ben doktorumuza güveniyorum diyor. 9 aydır her muayeneme benimle beraber geldi eşim, doktor anne ve bebek için riskleri sayınca rengi attı. teyzesinin de ilk çocuğu doğumda vefat ettiği için risk almak istemiyor. kafam allak bullak. oğlumun keyfi yerinde 0 sancı.

tmm biz bu bebeği de zor bulduk, bin şükür Allahımıza ama insan 2-3 tane daha doğurmak istiyor. ablamın 3. sezaryeni rahmi alındı. hala hastanede.

olumsuz düşüncelerimle cesaretinizi kırmamışımdır umarım hanımlar. yazasım gelmiş, yazdım. son dönemece güle oynaya girilemiyor, ki memleket bu haldeyken gülecek bir şey bulmak da zor.

günaydınlar herkese,

7 den beri ayaktayız yaw işe gitmiyorum ama uyuyamıyorumda yetiyor sanırım o kadar uyku..

bugün 2 bebişimiz daha geliyor ikiside sağlıcakla gelsin...

canım SAT larımız aynı çok duygulandım valla şimdiden ALLAH analı babalı büyüttürsün...

canım 38 e az kalmış biraz daha sabır gerçi ufaklıklar nezman isterlerse geliyorlar kimseyi dinlemeyip :) sağlıcakla gelsin bebişin biraz saha sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…