2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aaa bunu duymamıştım çok şaşırdım.....aklımızda bulunsun....

canım meslektaşız 27 yaşındayım bende :) merterdemi çalışıyosun yoksa ..eskiden bahçelievlerde oturuyordum şimdi yeşilpınara taşındık ama düzgün beyden vazgeçemedik işyerimede yakın ..

Zeytinburnunda çalışıyorum..Yenibosna tarafında oturuyorum medicana evimede çok uzak değil o nedenlede cazip geldi..

kizlar ben 9 haftalik oldum ve soguk alginligimi gripmi kestiremedim ama geceleri hic uyuyamiyorum ( asiri bir öksürük tutuyor beni, afedersiniz ama sanki icimde ne varsa disari cikacakmis gibi doktora gidip ilac da almak istemiyorum napsam bu öksürük icin aceb tecrübeli olanlar yardim lütf

Kızlar dıkkatımı cektı ne zaandır kahvekolık yok gozukmuyor haberı olan varmı merak ettım onu

kahvekolık ev tasıyor canım hemen netı olur mu bılmıyorum ama tasınma telasındalardı ..

gunaydın hepınıze ..

pazartesı gunu 6+ 4 ıken gıdıcegız doktora ,ınsallah kalp atısı duyulur ..

cok korkuyorum :18:

duyarsın inş...ben 6+5 iken duymuştum.....içini ferah tut bol bol dua et...inş güzel haberlerini alırısn...

ınsallah ..betam yuksek cıkıyor 6500 den sonra karından duyulurmus ..

benım daha 4+3 ıken 2657 ıdı ..

ınsallah duyarım rahat bı nefes alırım .

bırde hıc bulantım yok ,sadece grıp gecırdım bıraz zor ..o yuzden ates yuzume vurdu
bır kac sıvılcem cıktı yara gıbı oldular hıc yoktu aslında

baktıgımda yuzu sıvılce olanların kızı oluyormuş ,benım grıpten dolayı oldu ama var mı sıvılce cıkan ...

Canim ben suan 6 hafta 2 gunluk oldum. Evet ins bebis karnimdayken gidecegim.

iyi bari ona bilet kesmicekler ozamana kadar da biraz büymüs olcak insaALLAH [/QUOTE]

canım doktor izin veriyormu ucmana? genelde hamileligin ilk üc ayı izin verilmiyor diye biliyorum risk oldugu icin. doktorlar ucmak icin en uygun dönemin 4-5 ve 6. aylar oldugunu, ilk ve son üc ayın ucmak icin uygun olmadıgını söylüyorlar.

selam kızlar bebegımın hareketlerını bende gordum sonunda kıpır kıpırdı dusuk rıskı tamamen gectı ıyı gıdıyo hamılelıgım cok sukur
sızlerde ne var ne yok cınsıyet ogrenenler kımler kacıncı hafta ogrendıler ?
leynacım buralardamısın bu gun esımı aıle hekımlıgınden aramıslar nasılsa hamıle oldugumu ogrenmısler kayıt olmamıstık bız cagırmıslar kayıt ıcın senıde aradılarmı sende serhtatakıne baglısın ?

kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalbini duyduktan sonraki randevunuzu ne zamana verdi doktor? bana 5 hafta sonra gel dedi.. 5 hafta biraz fazla degilmi yaa? 5hafta boyunca ben ondan haber alamayacakmıyım yaaa?!!!

yanlıs foruma yazmısım kızlar :) abonelıklerımde bu forumda vardı kasım bebgıde olabılır cunku bebbegım ekım hamıslerı yerıne buraya yazmısım :) umarım ıyı gıdıyordur sızleerdede hersey kalp atısı heycanı demek azkaldı hareketlerı gorur cınsıyet merakına basarsını saglıkla alın bebeklerını kucagınıza ınsallah

kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalbini duyduktan sonraki randevunuzu ne zamana verdi doktor? bana 5 hafta sonra gel dedi.. 5 hafta biraz fazla degilmi yaa? 5hafta boyunca ben ondan haber alamayacakmıyım yaaa?!!!

benimde öyle....normal bir süre....ozaman 2 li test yaplıacak....aradaki sürede bir şey olamacağı 5 haftalık bir süre veriyorlar diğer kontrol için....

iyi bari ona bilet kesmicekler ozamana kadar da biraz büymüs olcak insaALLAH

canım doktor izin veriyormu ucmana? genelde hamileligin ilk üc ayı izin verilmiyor diye biliyorum risk oldugu icin. doktorlar ucmak icin en uygun dönemin 4-5 ve 6. aylar oldugunu, ilk ve son üc ayın ucmak icin uygun olmadıgını söylüyorlar.[/QUOTE]

Canim düsük tehlikesi, yada olusmus komplikasyon,seker,tansiyon yoksa Problem yok.ucmaya izin veriyor Dr yani

kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalp atısını duyduktan sonraki randevunuzu doktor ne zamana verdi? bana 5 hafta sonra gel dedi ve 5 hafta benim icin sanki cok uzun süre gibi? nasıl bekliycem 5 hafta !!offff!! :26:

Canim randevulari 7. Aya kadar 4 haftada bir veriyorlar,tahminen o hafta doluysa bir sonraki haftaya vermisler randevunu. SIkma canini en azindan 5 hafta sonra cok daha buyumus goreceksin bebisini onu düsün

ya benimde cildimde bozulmalar var sanki

merhaba arkadaşlar,
Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah...
bizde dün gördük yavrumun kalbini şükürler olsun...

ağır faranjit oldum geçmiyor, öksürmekten mahvoldum ve dün doktorum antibiyotik verdi.
mecbur kullanmak zorundayım çünkü bir haftadır iyileşemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…