- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.521
cnm dr bulent faka ya da saka cok ıyı dr mus haberin olsun
Kızlar erken dönemde bulantısı olanın kızı olurmuşş ..bulantım var diyorum annem kız o zaman diyoo ..Rabbim Hayırlı sağlıklı evlatlar versin bi çoğumuzun ilk bebeği cinsiyetin önemi yok,, ama gönlünüzden geçen bişey varmıı??
canım meslektaşız 27 yaşındayım bende :) merterdemi çalışıyosun yoksa ..eskiden bahçelievlerde oturuyordum şimdi yeşilpınara taşındık ama düzgün beyden vazgeçemedik işyerimede yakın ..
Kızlar dıkkatımı cektı ne zaandır kahvekolık yok gozukmuyor haberı olan varmı merak ettım onu
kahvekolık ev tasıyor canım hemen netı olur mu bılmıyorum ama tasınma telasındalardı ..
gunaydın hepınıze ..
pazartesı gunu 6+ 4 ıken gıdıcegız doktora ,ınsallah kalp atısı duyulur ..
cok korkuyorum :18:
Canim ben suan 6 hafta 2 gunluk oldum. Evet ins bebis karnimdayken gidecegim.
Merhaba kızlar. Bu gün 2 de bebeğimin kalp atışlarını duymay gideceğiz. İnşaallah sorun çıkmaz bebeğim iyidir. Dua edin lütfen....
kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalbini duyduktan sonraki randevunuzu ne zamana verdi doktor? bana 5 hafta sonra gel dedi.. 5 hafta biraz fazla degilmi yaa? 5hafta boyunca ben ondan haber alamayacakmıyım yaaa?!!!
iyi bari ona bilet kesmiceklerozamana kadar da biraz büymüs olcak insaALLAH
kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalbini duyduktan sonraki randevunuzu ne zamana verdi doktor? bana 5 hafta sonra gel dedi.. 5 hafta biraz fazla degilmi yaa? 5hafta boyunca ben ondan haber alamayacakmıyım yaaa?!!!
ınsallah ..betam yuksek cıkıyor 6500 den sonra karından duyulurmus ..
benım daha 4+3 ıken 2657 ıdı ..
ınsallah duyarım rahat bı nefes alırım .
bırde hıc bulantım yok ,sadece grıp gecırdım bıraz zor ..o yuzden ates yuzume vurdu
bır kac sıvılcem cıktı yara gıbı oldular hıc yoktu aslında
baktıgımda yuzu sıvılce olanların kızı oluyormuş ,benım grıpten dolayı oldu ama var mı sıvılce cıkan ...
kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalp atısını duyduktan sonraki randevunuzu doktor ne zamana verdi? bana 5 hafta sonra gel dedi ve 5 hafta benim icin sanki cok uzun süre gibi? nasıl bekliycem 5 hafta !!offff!! :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?