- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.541
darısı hepimizin başına, ben kalp atışını duyayımda başka bişey istememkızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalbini duyduktan sonraki randevunuzu ne zamana verdi doktor? bana 5 hafta sonra gel dedi.. 5 hafta biraz fazla degilmi yaa? 5hafta boyunca ben ondan haber alamayacakmıyım yaaa?!!!
kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalp atısını duyduktan sonraki randevunuzu doktor ne zamana verdi? bana 5 hafta sonra gel dedi ve 5 hafta benim icin sanki cok uzun süre gibi? nasıl bekliycem 5 hafta !!offff!! :26:
ya benimde cildimde bozulmalar var sanki
ınsallah ..betam yuksek cıkıyor 6500 den sonra karından duyulurmus ..
benım daha 4+3 ıken 2657 ıdı ..
ınsallah duyarım rahat bı nefes alırım .
bırde hıc bulantım yok ,sadece grıp gecırdım bıraz zor ..o yuzden ates yuzume vurdu
bır kac sıvılcem cıktı yara gıbı oldular hıc yoktu aslında
baktıgımda yuzu sıvılce olanların kızı oluyormuş ,benım grıpten dolayı oldu ama var mı sıvılce cıkan ...
kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalp atısını duyduktan sonraki randevunuzu doktor ne zamana verdi? bana 5 hafta sonra gel dedi ve 5 hafta benim icin sanki cok uzun süre gibi? nasıl bekliycem 5 hafta !!offff!! :26:
5 hafta mı oooooo ben ıkı hafta dayananmadım yav 5 hafta cok
benım ıkı doktorum var zaten ona gore ayarlıyacagım ben aralarında kı sureyı
dayanamam
kızın mı olucak yoksaaaa
bana erkek gıbı gelıyor benım kı herkeste erkek dıyor genelde ..
ama kocam prenseslerım dıye sevıyor ,
ayy rabbim insaallahh verir buay iyice heveslendirdin canım sende
normalde 3 hafta sonra çağırıyorlar ama değişmeler olabilir 5 hafta banada çok uzun geldii..
benimkie 5 hafta sonra çağırdı....kalp atışlarını duyduktan sonra dr un yapacağı bir iş yok. bence o yüzden 12. hafta gibi çağırıyorlar 2 li test için...
ama bizim gerçek çok uzun bir süre...........
Arkadaşlar az önce EKİM annelerine gözattım paylaşımları süper, bizde hareketlenelim ama paylaşımlarımız artsın lütfen ..
Aldınızmıı kendinize cicilerr, yoksa benim gibi tayt üstü uzun hırkalarmı halaa
kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben üç kg almışımm bakalımm ilerisi ne olacakk..
bebişlerimiz bizlere sımsıkı tutunsunlarr Sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza gelsinler inşallahhh
meraba guzel annisler bisey sorcam size yaaa ben hic sut icemiyorum cok midem bulaniyo onun yerine peynir yogurt filan yiyorum bu ihtiyaci gidermeye calisiyorum aranizda sut icemeyen var miii deniyorum ama olmuyo bu arada bende erken donemde sabah bukantisi yoksa kiz olurmus diye biliyorum ama hayirlisi benim sukur simdi 10+1 haftalik simdiye kadar 3 kere cikardim sabahlari uyandigimda hemen bisey yemezzsem cok kotu oluyorum sonrada ilerleryen saatlerde bazen ac karnina bazen de tok karnina bulantim oluyo ama sukur buna da hayirli bir is icin sonucta hem az kaldi 12 haftalik oldugun da anneler eski direncine geri donermis yani kendilerini en iyi hissettikleri doneme girermis in sallah bizimde oyle olur birde karni sisen var mii benim ki biraz kabardi cok seviniyorum kocacim yok daha yanimda 1 hafta sonra gelcek nasil karsilicak cok merak ediyorum kocam okuyo hala 1 senesi kaldi soyledim tabiki hamile oldugumu ama nasil ogrendim ozmandan beri yok yanimda ve nasil davranacak bana cok merak ediyirum bu ikinci hamileligim bakalim insallah cok sevindiri beni
benimkie 5 hafta sonra çağırdı....kalp atışlarını duyduktan sonra dr un yapacağı bir iş yok. bence o yüzden 12. hafta gibi çağırıyorlar 2 li test için...
ama bizim gerçek çok uzun bir süre...........
bende süt içemiyorum sengül , peynirde sütten daha fazla kalsiyum var diye biliyorum ben peynir ve yoğurtta çok yiyemiyorum ama yemek lazım zaten ilk üçay annenin depolarıyla beslenirmiş bebek ilerde bizlerde kemik erimesi falan olmaması için yememiz gerekiyor .. erken dönemde mide bulantısı kıza işaret annem öyle der, hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil.. göbüşümün altında şişlik var benimde biraz ..
umarım istediğin gibi karşılar eşin senii,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?