2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalbini duyduktan sonraki randevunuzu ne zamana verdi doktor? bana 5 hafta sonra gel dedi.. 5 hafta biraz fazla degilmi yaa? 5hafta boyunca ben ondan haber alamayacakmıyım yaaa?!!!
darısı hepimizin başına, ben kalp atışını duyayımda başka bişey istemem Allah kucağına almayıda nasip etsin inş. cnm

kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalp atısını duyduktan sonraki randevunuzu doktor ne zamana verdi? bana 5 hafta sonra gel dedi ve 5 hafta benim icin sanki cok uzun süre gibi? nasıl bekliycem 5 hafta !!offff!! :26:

5 hafta mı oooooo ben ıkı hafta dayananmadım yav 5 hafta cok

benım ıkı doktorum var zaten ona gore ayarlıyacagım ben aralarında kı sureyı

dayanamam

ya benimde cildimde bozulmalar var sanki

kızın mı olucak yoksaaaa

bana erkek gıbı gelıyor benım kı herkeste erkek dıyor genelde ..

ama kocam prenseslerım dıye sevıyor ,

benim yüzümde sivilce çıkıyor hatta sırtımda falanda. daha bebişimin pıtpıtlarını duymadık 6+5 de gitmiştik. anca kese göründü. bir problem çıkmazsa haftaya çarşamba gideceğiz tekrar dr.a. Şimdilik rahat bir gebelik geçiriyorum

kızlar bebisinizi ultrasonda görüp kalp atısını duyduktan sonraki randevunuzu doktor ne zamana verdi? bana 5 hafta sonra gel dedi ve 5 hafta benim icin sanki cok uzun süre gibi? nasıl bekliycem 5 hafta !!offff!! :26:

bana 3 hafta sonra gel dedi .. 23 nisanda randevum yani

bide kafamı karıstıran 21 martta gittiğimde 5 hafta 4 günlük dedi 2 nisanda da 5 hafta 5 günlük dedi.Olabilirmiş şimdi bebeğim 6 hafta 2 günlük .. 8 haftalıkken görelim sonrada 12 haftalıkken görelim dedi çünkü 12.haftada bebeğin organlarının tamamı olusyormus ancak o zaman bebeğim için hersey yolunda denilebilinirmiş.. Hepimizinki sağlıklıdır inşallah...

bana hep kız gibi geliyo ama eşimde erkek diye tutturmuş bakalım hayırlısı olsn

ben de kasım annesi olcam galiba... 8 hafta 3 günlük benim bebiş de..
ee beni de ekleyin listeye, kıskandım... :)))

merhaba hanimlar gecmisi okudum geldim bulantisi olan arkadaslar allah yardimciniz olsun benimde yavas yavas basliyor bulantilar sabahlari cok oluyor. bende cok cirkin oldum sanki yuzumde sivilce degilde kucuk kabarciklar oldu.kendimi su siralar begenmez oldum ya

arkadasin biri sormus(hatirlayamadim nickini) ev hanimi olanlar ne yapiyorsunuz diye ben hem ev hanimi hem ogrenciyim cok zor oluyor cok yoruluyorum.bazen okula gitmiyorum evdeyende sadece yapabilirsem yemegimi yapiyorum.onun disinda dinleniyorum.

temizligi esimle hafta sonu yapiyorum ve haftasonlari geziyoruz bazen yemekten sonra hafif yuruyus yapiyoruz kocisle.

allahta burada iki hafta tatil olacak easter(paskalya)okula gitmeyecegim bir sure dinlenirim bol bol

Kubicim cok tesekkurler eklemissin beni ben bir suredir kendimde olamadigimdan giremedim ve cvp yazamadim..hicbirsey yiyemiyorum hemen hemen su da içemiom serum a direniyorum resmen bakalım bu hafta 8 hafta oldu kontrolum var ne dicek dr.
Sen naptin ayva aldinmi yiyebildinmi:))gercek anlamda:)))

kızlar bilenleriniz vardır aranızda ben bebegimi kaybettikten sonra 2 ay çok sıkıntı çektim çok şükür atlattık odönemleri şimdi yeniden hayırlısıyla rabbimden saglı bir evlat diliyorum.insaallah nasip eder.rabbimin rızasını almak içinde 41 yasin duasına başladık.içinden gelenler okursa çok mutlu edersiniz beni şimdiden teşşekkürler.

slm canim bende okudum sizin icin yasin suresini insallah biraz katkim olmustur ve dualariniz kabul olur allahin izniyle kendini uzme herseyde vardir bir hayir isteyen herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin...... aminnnnn

ayy rabbim insaallahh verir buay iyice heveslendirdin canım sende

slm canim bende okudum sizin icin yasin suresini insallah biraz katkim olmustur ve dualariniz kabul olur allahin izniyle kendini uzme herseyde vardir bir hayir isteyen herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin...... aminnnnn

normalde 3 hafta sonra çağırıyorlar ama değişmeler olabilir 5 hafta banada çok uzun geldii..

Son düzenleme:
normalde 3 hafta sonra çağırıyorlar ama değişmeler olabilir 5 hafta banada çok uzun geldii..

benimkie 5 hafta sonra çağırdı....kalp atışlarını duyduktan sonra dr un yapacağı bir iş yok. bence o yüzden 12. hafta gibi çağırıyorlar 2 li test için...

ama bizim gerçek çok uzun bir süre...........

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce EKİM annelerine gözattım paylaşımları süper, bizde hareketlenelim ama paylaşımlarımız artsın lütfen ..

Aldınızmıı kendinize cicilerr, yoksa benim gibi tayt üstü uzun hırkalarmı halaa
kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben üç kg almışımm bakalımm ilerisi ne olacakk..

bebişlerimiz bizlere sımsıkı tutunsunlarr Sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza gelsinler inşallahhh

benimki 3 hafta sonra çağırdıı ben 2 li testten sonra aylık olarak biliyorum kontrollerii ..beklemek çok zor gerçekten ..

meraba guzel annisler bisey sorcam size yaaa ben hic sut icemiyorum cok midem bulaniyo onun yerine peynir yogurt filan yiyorum bu ihtiyaci gidermeye calisiyorum aranizda sut icemeyen var miii deniyorum ama olmuyo bu arada bende erken donemde sabah bukantisi yoksa kiz olurmus diye biliyorum ama hayirlisi benim sukur simdi 10+1 haftalik simdiye kadar 3 kere cikardim sabahlari uyandigimda hemen bisey yemezzsem cok kotu oluyorum sonrada ilerleryen saatlerde bazen ac karnina bazen de tok karnina bulantim oluyo ama sukur buna da hayirli bir is icin sonucta hem az kaldi 12 haftalik oldugun da anneler eski direncine geri donermis yani kendilerini en iyi hissettikleri doneme girermis in sallah bizimde oyle olur birde karni sisen var mii benim ki biraz kabardi cok seviniyorum kocacim yok daha yanimda 1 hafta sonra gelcek nasil karsilicak cok merak ediyorum kocam okuyo hala 1 senesi kaldi soyledim tabiki hamile oldugumu ama nasil ogrendim ozmandan beri yok yanimda ve nasil davranacak bana cok merak ediyirum bu ikinci hamileligim bakalim insallah cok sevindiri beni

ben 2 hafta once tartilmistim 1 bilo almistim sadece ama simdi karnim baya firladi 10+1 ikinci hamileligim oldugu icin baya esya oldu onun icin 2 haftadan sonra artik yavas yavs giymeye baslicam herhalde cunku simdiden s1kmaya basladi esyalr beni hem zannediyorum ozmandan beri baya kilo aldim hayirli cok da yemege basladim nolacak bilmem

bende süt içemiyorum sengül , peynirde sütten daha fazla kalsiyum var diye biliyorum ben peynir ve yoğurtta çok yiyemiyorum ama yemek lazım zaten ilk üçay annenin depolarıyla beslenirmiş bebek ilerde bizlerde kemik erimesi falan olmaması için yememiz gerekiyor .. erken dönemde mide bulantısı kıza işaret annem öyle der, hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil.. göbüşümün altında şişlik var benimde biraz ..
umarım istediğin gibi karşılar eşin senii,,

benim doktorum her ay duzenli cagiriyo beni normalde 8. ve 9. aylarda daha s1k cagiriyo ozman dah s1k1 kontrol ediyo tabiki biz annelre cok uzun geliyo bu sure ama insallah kotu bir durum olmazda daha erken gitmemiz gerekmez bu yonden bakarsaniz size az gelmeyecek sanirim yani bebegim ii olsunda 5 hafta da olsa beklerim misali

insallah canim..... benim kizim var onda sadece sabahlari bulanirdi midem simdi ise cok degisik kizimda sadece eksi yerdim simdi ise sadece tatli canim cekiyo hatta ruyalarima bile giriyo tatlilar kendim yapiyorum ruyamda bakalim hayirlisi sagliklisi olsun once bu tabi senin dedigin gibi insanin icinden hep bir sey geciyo iste ben de esimde erkek istiyoruz bu defa hayirlisi olsun yine de benim icime doguyo kizimda da oyle olmustu belki de ozman kiz istemistim ondan simdide erkek istedigim icin icime erkek doguyo annem hep der bazilari anlarmis cinsiyetini dah cok kucukken bende diyorum ki istedigim icin bab oyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…