- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.501
Rica ederim canım..Ben 15 nisan 17:30 a aldım randevuyu ordan da eve giderim artık..Gün içine alınca oraya gitmek beklemek sonra yine işe dönmek zor oluyor...
pıtpıtları duyan arkadaşların gözü aydın darısı başımıza inş.
çok sağol canm seninde duymana az kalmış 7.haftada kasıktan ultrasonla duyulabiliyoo ..
inş.canım geçen cumartesi gittiğimde doktor haftaya tekrar gel dedi bende kalb atışlarını duyrmıyız yoksa gelmeyim dedim duyarız dedi cumartesi tekrar gideceğim hyaırlııs bakalım bu hafta duymam gibi geliyo ama çünkü ultrasında birhafta geri çıktı hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
tubacım senın problemın nedır ınsallah saglıkla kucaklarız bebıslerımızıteşekkürler canım allah'ım sana ve herkese nasip etsin inşallah
benimde riskli hamileliğim bende öğrendiğim günden beri yatıyorum hep doğurana kadarda hep yatıcam bilmiyorum nasıl geçecek zaman ben alıştım galiba şimdilik sıkılmıyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum:26:
gozun aydın hayırlı olsun;bız her kanama ve lekelerde omrumuzden omur gıdıyor ama her kanamada dusuk belırtısı degıl;lekelerle ara ara benımde basım dertte nasıl moral bozdugunu bılıyorum progestoron kaclık ve gunde kac defa kullanıyorsun.bır an once kurtulursun ınsallah rahat bır hamılelık gecırırsınkasım annelerine selamlar,
herkes iyidir umarım.
Kızlar dün sabah benim kanamam oldu. çok korktuk eşimle. Sabah hemen doktoru aradık randevu aldık. Normalde nisan 11'de kontrolüm vardı kalp atışlarını görecektik. Fakat böyle bir olay yaşayınca hemen gittik. Doktorda bir bakalım içiniz rahat etsin dedi. Baktık kesede bir sorun yoktu. Sonra kızlar o muhteşem anı yaşadık. Kalp atışlarını gördük meleğimin.öyle güzeldi ki. Sesini duyamadık doktorum daha çok küçük dedi ama orada minicik bir şey yanıp sönüyordu. Nokta kadar. O anki mutluluğumuzu eşimle tarif etmek mümkün değil. Rabbim bekleyen tüm annelere bunu yaşatsın inşallah. Sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Doktorum istirahat verdi. Iki gün izin aldım işyerimden. Aslında düşük olmasın diye progestan kullanıyorum. Fakat yeterli gelmez ve 24 saat içinde kanaman geçmez ise iğne yazacağım dedi. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Bugün 6+4 günlük olduk. Gerçi doktorum bebekte sorun yok dedi ama insan korkuyor yine de. Benim kanamam önce lekelenme gibi başladı. Böyle koyu kahve renginde oldu. Sonra normale döndü. Gerçi bu sabah gittiğimde çok az gelmiş ama.
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. Inşallah bizim bebişlerinde bu sevimli bebiş gibi taklalar attığını görmek nasip olur.
Sevgilerimle....
gunaydınnn bız ıyızı bugun cok sukur sen nasılsıngünaydınnnnn herkese......nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır......
inş.canım geçen cumartesi gittiğimde doktor haftaya tekrar gel dedi bende kalb atışlarını duyrmıyız yoksa gelmeyim dedim duyarız dedi cumartesi tekrar gideceğim hyaırlııs bakalım bu hafta duymam gibi geliyo ama çünkü ultrasında birhafta geri çıktı hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
Bende bu c.tesi gitmeyi planlıyorum inş. bebişimin kalp atışlarınıda duyarız, dahada rahatlarız, ben anladımki 9 ay boyunca hep birşeyleri merakla geçicek, ilk kese görüncekmi,kalp atışları duyulcakmı,2li 3lü testlerin sorunsuz çıkması, cinsiyeti acaba ne????? hep bir merak hep bir takip :)) olsun güzel takipler sonucu güzel olsunda, allahım hepimizi korusunn,minicik yavrucuklarımıza sağlık ve uzun ömür versinn...
duyarsın bence 6+4 olucaksın bende 6+4 de duymustum bır oncekı hamılelıgımdede 6+1 de gorusmustuk;ultrasonda bır hafta gerı cıktı falan dıye de uzme kendını benımde oyle sat 8+6 olmalı ama benım 7+6 bu tamamen gec dollenmeyle alkalı bır durum sen kendınızı bu hafta uzerınden degerlendır bundan sonra
:))))))))) bende az önce 17:45 aldımm ayy kesin karşılaşırız ,, biz belki cts olarak değiştirebiliriz eşimden dolayı oda gelmek istiyo ama umarım değişmez.. sende çalışıyomusunn meslektaşız sanırımm nerde çalışıyosun yaş kaçç ??
eee daha daha ne var ne yok.....bende dersteyim birazdan öğle arasına gireceğiz....canım hiç bir şey yemek istemiyor ama......
evet gurbet zor gülüm helede aileden uzak kalmakRABBIM hayirlisi ile gelmeyi nasip eder insaALLAH kiz ama sen kac haftaliksin bebis karninda mi gelcek ucak ile ins :)
bunık bulanık devam ediyoruz işteee :)) sabah sandviçin içindeki domatesten bile iğrendimm neysekii çıkarmıyorumm ben hiç süt içemiyorum et yiyemiyorum şimdi mantı yedimm neysekii ondan bulanmadıı ..
A çok sevindim inş. değiştirmezsin..ben muhasebeciyim tekstil firmasında 28 yaşındayım..Sen ne iş yapıyorsun?
Merhaba kızlar. Bu gün 2 de bebeğimin kalp atışlarını duymay gideceğiz. İnşaallah sorun çıkmaz bebeğim iyidir. Dua edin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?