2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Rica ederim canım..Ben 15 nisan 17:30 a aldım randevuyu ordan da eve giderim artık..Gün içine alınca oraya gitmek beklemek sonra yine işe dönmek zor oluyor...

:))))))))) bende az önce 17:45 aldımm ayy kesin karşılaşırız ,, biz belki cts olarak değiştirebiliriz eşimden dolayı oda gelmek istiyo ama umarım değişmez.. sende çalışıyomusunn meslektaşız sanırımm nerde çalışıyosun yaş kaçç ??

çok sağol canm seninde duymana az kalmış 7.haftada kasıktan ultrasonla duyulabiliyoo ..

inş.canım geçen cumartesi gittiğimde doktor haftaya tekrar gel dedi bende kalb atışlarını duyrmıyız yoksa gelmeyim dedim duyarız dedi cumartesi tekrar gideceğim hyaırlııs bakalım bu hafta duymam gibi geliyo ama çünkü ultrasında birhafta geri çıktı hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın

offffff bugün midem çok kötü herşey kokuyo hiç bişey yapmak istemiyorum canım sıkılıyo ağzım ın tadı yok

Bende bu c.tesi gitmeyi planlıyorum inş. bebişimin kalp atışlarınıda duyarız, dahada rahatlarız, ben anladımki 9 ay boyunca hep birşeyleri merakla geçicek, ilk kese görüncekmi,kalp atışları duyulcakmı,2li 3lü testlerin sorunsuz çıkması, cinsiyeti acaba ne????? hep bir merak hep bir takip :)) olsun güzel takipler sonucu güzel olsunda, allahım hepimizi korusunn,minicik yavrucuklarımıza sağlık ve uzun ömür versinn...

tubacım senın problemın nedır ınsallah saglıkla kucaklarız bebıslerımızı
gozun aydın hayırlı olsun;bız her kanama ve lekelerde omrumuzden omur gıdıyor ama her kanamada dusuk belırtısı degıl;lekelerle ara ara benımde basım dertte nasıl moral bozdugunu bılıyorum progestoron kaclık ve gunde kac defa kullanıyorsun.bır an once kurtulursun ınsallah rahat bır hamılelık gecırırsın
günaydınnnnn herkese......nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır......
gunaydınnn bız ıyızı bugun cok sukur sen nasılsın

duyarsın bence 6+4 olucaksın bende 6+4 de duymustum bır oncekı hamılelıgımdede 6+1 de gorusmustuk;ultrasonda bır hafta gerı cıktı falan dıye de uzme kendını benımde oyle sat 8+6 olmalı ama benım 7+6 bu tamamen gec dollenmeyle alkalı bır durum sen kendınızı bu hafta uzerınden degerlendır bundan sonra

evet canım güzel merak bunlar inş.hepsinide hayırlısıyla atlatırız şimdi öncelikle kalp atışalrı onu bi duyalım sıra diğerlerine gelsin inş.

yok canım üzülmüyorum zaten ben martın 4ünde iğne olmuştum aslında ultrason tam doğru inş.duyarız canım bundan önce düşük yapmıştım 1,5yıl oldu inş.bunu sorunsuzca alırım kucağıma

Merhaba kızlar. Bu gün 2 de bebeğimin kalp atışlarını duymay gideceğiz. İnşaallah sorun çıkmaz bebeğim iyidir. Dua edin lütfen....

eee daha daha ne var ne yok.....bende dersteyim birazdan öğle arasına gireceğiz....canım hiç bir şey yemek istemiyor ama......

A çok sevindim inş. değiştirmezsin..ben muhasebeciyim tekstil firmasında 28 yaşındayım..Sen ne iş yapıyorsun?

eee daha daha ne var ne yok.....bende dersteyim birazdan öğle arasına gireceğiz....canım hiç bir şey yemek istemiyor ama......

bulanık bulanık devam ediyoruz işteee :)) sabah sandviçin içindeki domatesten bile iğrendimm neysekii çıkarmıyorumm ben hiç süt içemiyorum et yiyemiyorum şimdi mantı yedimm neysekii ondan bulanmadıı ..

Son düzenleme:
Kızlar erken dönemde bulantısı olanın kızı olurmuşş ..bulantım var diyorum annem kız o zaman diyoo ..Rabbim Hayırlı sağlıklı evlatlar versin bi çoğumuzun ilk bebeği cinsiyetin önemi yok,, ama gönlünüzden geçen bişey varmıı??

evet gurbet zor gülüm helede aileden uzak kalmak RABBIM hayirlisi ile gelmeyi nasip eder insaALLAH kiz ama sen kac haftaliksin bebis karninda mi gelcek ucak ile ins :)

Canim ben suan 6 hafta 2 gunluk oldum. Evet ins bebis karnimdayken gidecegim.[/QUOTE]

iyi bari ona bilet kesmicekler ozamana kadar da biraz büymüs olcak insaALLAH

bunık bulanık devam ediyoruz işteee :)) sabah sandviçin içindeki domatesten bile iğrendimm neysekii çıkarmıyorumm ben hiç süt içemiyorum et yiyemiyorum şimdi mantı yedimm neysekii ondan bulanmadıı ..

bende sütle aram yok....sanki midem bulanacakmış gibi geliyor hep....ama ayran yada yoğurtla açığı kapatıyorum dr 3 ünde birini 1 bardak tüketmemi söylemişti....

bende 2 saatti bir mutlaka bir şeyler yemem gerekiyor yoksa bulantılar başlıyor hafiften hafiften...saat gibi midem mubarek dün uyuamadım 2 saati geçirdiğim için hemen bulantılar başladı...kalktım 1 elma yedim iyi geldi....

A çok sevindim inş. değiştirmezsin..ben muhasebeciyim tekstil firmasında 28 yaşındayım..Sen ne iş yapıyorsun?

canım meslektaşız 27 yaşındayım bende :) merterdemi çalışıyosun yoksa ..eskiden bahçelievlerde oturuyordum şimdi taşındık ama düzgün beyden vazgeçemedik işyerimede yakın ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…