2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa

çok geçmiş olsun canım artık çantamızda 3-5 poşetle dolaşacağız herhalde

çok geçmiş olsun canıım. bende de kanama oldu 3-4 güne geçti. biz daha kalp atışını duyamadık 7+4 oldum. Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. Amin...
Teşekkür ederim canım cevabım için. Banada moral oldu. İnşallah benimde geçer kısa zamanda. Doktor kontrolün ne zaman? Bu aralar kalp atışlarını sizde görebilirsiniz gibi geliyor. Doktor beni kalp atışlarını görmeğe çağırdığında 7+2 olmuş olacaktık. Rabbim sizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bulantısı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun bu arada. Benimde bundan 2 hafta önce çok kötüydü. Bende reflüde var. Doktor Rennie Duo diye bir şurup yazdı. O beni çok rahatlattı. İsterseniz doktorunuza danışabilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun.

AAAA inanmıyorum ben daha randevu almadım senin kaçta bende ona yakın alabilirsem görüşürüz...

Eşimin iş durumuna göre ayarlıcam cnm biliyosun çalışıyorum bide henüz almadımm o yüzden cuma gidemezsemde cts giderim artık zaten benimki takvimdeki gibi değil geç yumurtlamışım bugün 8+2 yani günlerde aynı sayılır :)) benim gebelik takvimini arkadasşım yapmıştı şimdi düzeltmek istiyorum ama yapamıyorum bana link verebilirmisin..

Son düzenleme:

amin kardeşim. benim 15 nisan kontrolum. herhalde geç döllenme. ondan keseyide geç gördük zaten.

günaydın kızlarrrrrr
valla benim bebişin benimle kalacağı bile mechul ama ben bir kızım olduğu için bu sefer erkek istiyorum tabi istemeyle olmaz rabbim hayırlı sağlıklı versin önce doğmasına izin versin önceliklerim bunlar hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

http://lbdf.lilypie.com/lHInp3.png bu linki yapıştır çizelge kutusuna...8+2 maşallah canım..neyse ben alayım randevumu sana söylerim saatini cuma günü gidecek olursan belki denk geliriz..

Kızlar dikkat ettim, birisi için dua edince Allah banada veriyo. ya aynen yada benzeri. Bence deneyin. çok iyi birşey. :90: hatta süper ötesi.

pıtpıtları duyan arkadaşların gözü aydın darısı başımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…