2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benim çok bulantım oluyoo çıkarmıyorum ama etten falan çok iğreniyorum herşeyi yiyemiyorum ekşi şeyler istiyo canımm bakalım hayırlısı artık Allah seninde kalbine göre versinn ne istiyosan hayırlısıyla ..

amin canim insallha senin de gonlune gore versin hayirlisini versin rabbim genelde hep eksi yiyene kiz olur derler....sukur benim etten bari bulanmiyo midem ama bazen sositen bulaniyo o da daha ii seviniyorum hani bundan bulaniyo zaten katkili seyleri hamileyken yemek guzel degil 12 haftada gecer bulantilarimiz az kaldi

bende 12.haftamda gidecegim dokrora

ama ayin 11 de gorusmemiz var midwife diyorlar burada ebe gibi birsey bazi sorular sorup kan testi veriyorsun demir yada vitamin eksikligi olup olmadigina bakiyorlar.

bende 3 kilo aldim pantolanlarim olmuyor fermuar kismi kapanmiyor
simdilik eteklerimle idare ediyorum ama ilerleyen aylarda dolabimi yenilemem lazim

bizim topik sakinleri ekim anneleri topigindeler :80:ne yapiyorsunuz kizlar orada buranin suyumu cikti ayol:44:

masallah onlarda iyi paylasim var.

ekım topıgınde ne işiniz var yahu ..

ben 2 kılo almısım ya

buradakı ebe de normal dedı ama kan hapı verdıler daha da mı sısırıcek bılmıyorum

merhaba anne adaylarımızz yeni hamilelerimiz hoş gelmişler.lütfen listeye eklenmek isteyenler bana özelden mesaj atsın hergün geçmişe dönük bakamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.saglıklı günler

birden cokmu kilo aliyoruz sumak?yoksa banami oyle geliyor yahu

benim midem hep ac ve bazen gurultulu oluyordurmadan yiyesim var midemin bulanmadigi zamanlar

birden cokmu kilo aliyoruz sumak?yoksa banami oyle geliyor yahu

benim midem hep ac ve bazen gurultulu oluyordurmadan yiyesim var midemin bulanmadigi zamanlar

bılmıyorum kı her ay ıkı kılo alsam ooooooo

ben cok şişim ..karnım özellıkle..göbegım cıktı resmen

ebe normal dedı adet olmadıgın ıcın dedı ama bılmıyorum

sabahları gurulduyor benım de karnım

merhaba ben kilo almadım çünkü aşırı derece mide bulantım ve kusmam var malesef

benim gobekte sisiyor bazen ozellikle aksamlari yemekten sonra sanki 4 aylik

bazende afedersin acaip gazim oluyor ya:78:

kizlar merhaba!
ya ben sizin hiziniza yetisemiyorum iki gün giremiyorum saatlerce gecmisi okumaya calisiyorum gelmeyeli bol bol güzel haberler almişiz ama cok sevindim pıtpıtlarımızı cogumuz duymus maasallah hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip olur ins hepimize fazla kilolardan bahedilmis okuduklarimdan yanliz olmadigimi anladim cok sükür bende fazla yemedigim halde 2 kilo aldim simdiye kadar doktorum devamli kusan bile kilo alabiliyor demisti bana hormonlar yüzünden ama ben yinede simdiden önlem alma ihtiyaci duyuyorum ve bu hafta hamilelere özel pilates kursuna yazildim bakalim nasil olacak tecrübelerimi paylasirim sizinle :78:

Kubiii........Teşekkür ederim caanım benim. Yüce rabbim sana ve diğer bütün hamilelere sağlıklı bir hamilelik sonunda kucağına almayı nasip etsin
ben de teşekkür ederim de acaba neden teşekkür ettin listede yoksun :26: sende hoşgeldin cnm umarım rahat hamilelik geçirirsin

merhabaaaa günaydın herkese......nasılsınız bugün bizde vandan döndük iş başı yaptık çalışıp gidiyoruz bakalım....
hoşgeldin nerde kaldın yavvvv gözüm yollarda kaldı aşk olsun insan bir ulaşır neyse affettim bebişin var nasılsın cnm neler yaptın bakım güzel geçtimi bizsiz günlerin

bende de öksürük var ama afedersin yediklerini çıkartıyosan boğazın tahriş olmuştur öksürük yapıyo bende de var çnkü ama sen yinede git doktora bebişini de gör
evt ayvayı yedim ben habire yediklerin çıkıyo gerçi yemediklerim güzel geçmiyo hamileliğim bu arada yok cnm benim cnm armut çekmiş armut yedim sen nasılsın arada uğra gelmemezlik yapma ben bile geliyorum bazen netten ağrı lavaboya koşuyorum ne zaman geçcek acaba

ya bu pilates cocuga zarar felan vermiyormi yani dusuge felan yol acarsa.

ay ben hafif yuruyusten baska hic birsey yapmiyorum evde kondisyon bisikleti var sureyim dedim yavas yavas esim kizdibiz korkuyoruz inan birsey yapmaya basimizdan bir dusuk gecince

selam, ben zaten 80 kiloydum iyice şişeceğim herhalde. offff.. gazişi bende de var canım. önceden hiç olmuyordu. hele hamile kaldığım ilk haftalar üffffffff.. bende acaba üşüttüm mü falan diyordum. dikkat etmeye çalışıyordum. meğersem bebiş geliyormuş. bende şimdilik bulantı falan yok. acıkıyorum bol bol.. daha kıyafet falan almadım. zaten genelde tunik giyiyorum. eşofman falan idare ediyoruz

benım kı de 3 aylık fılan herhalde

ben ıkı yıl boyunca plates yaptım ama spor hocam hmaılelık düşününce sakın glme dedı

gecen gordum kılo aldım gleıcem dedım ,bebek dedı ,ellerinden öper dedım

git döverim seni dedi ,

dogumdan sonra gıdıcem bende

ya kızlar bir şey soracağım. siz aile hekiminize haber verdiniz mi? ben daha haber vermedim.. ama en kısa zamanda haber vermek gerekiyormuş

en güzel sekilde düsüncelerimi nasil aciklasam simdi bilmem ki....bu konuda cok fazla fikir ayrimi var...genel olarak baktigimizda hamilelik türkiyede cok hassas bir konu. Bi cok ülkede hamileligin ilk aylari dahil cinsellikden tutun bir cok spor türüne hic bir engel konulmuyor. Düsünüp fiziksel anlamdada bir gebeligi inceledigimde acikcasi bende bircok seye engel görmüyorum. Bebislerimiz ömürlerinde hic suanki kadar güvende olmicaklar disdan gelebilcek zararlara tehlikelere karsi. Bence bi anne adayi kendini iyi hissettigi sürece ve fiziksel anlamda bir sorunu olmadigi sürece hayatini kisitlamamali bu anlamda. Tabiki dikkat edecegi seyler vardir, mesela spor yapiyorsa abdominal calistirmamak gibi. Bana doktorum cinselligi önermiyorum diyerek kibarca "yasakladi" ama ben buna bir gerek gormedim. Pilates icinde cok fazla ön yargi var. Tabiki profesyonel bir hoca ve dogru tekniklerle calismak cok önemli. Bu durumda bana zarari degil özellikle normal dogum taraftari arkadaslarim icin zemin hazirlamaya cok uygun bir yöntem...biraz uzun oldu umarim anlatabilmişimdir

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…