- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.561
insallah canim..... benim kizim var onda sadece sabahlari bulanirdi midem simdi ise cok degisik kizimda sadece eksi yerdim simdi ise sadece tatli canim cekiyo hatta ruyalarima bile giriyo tatlilar kendim yapiyorum ruyamdabakalim hayirlisi sagliklisi olsun once bu tabi senin dedigin gibi insanin icinden hep bir sey geciyo iste ben de esimde erkek istiyoruz bu defa hayirlisi olsun yine de benim icime doguyo kizimda da oyle olmustu belki de ozman kiz istemistim ondan simdide erkek istedigim icin icime erkek doguyo annem hep der bazilari anlarmis cinsiyetini dah cok kucukken bende diyorum ki istedigim icin bab oyle geliyo
benim çok bulantım oluyoo çıkarmıyorum ama etten falan çok iğreniyorum herşeyi yiyemiyorum ekşi şeyler istiyo canımm bakalım hayırlısı artık Allah seninde kalbine göre versinn ne istiyosan hayırlısıyla ..
birden cokmu kilo aliyoruz sumak?yoksa banami oyle geliyor yahu
benim midem hep ac ve bazen gurultulu oluyordurmadan yiyesim var midemin bulanmadigi zamanlar
Arkadaşlar az önce EKİM annelerine gözattım paylaşımları süper, bizde hareketlenelim ama paylaşımlarımız artsın lütfen ..
Aldınızmıı kendinize cicilerr, yoksa benim gibi tayt üstü uzun hırkalarmı halaa
kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben üç kg almışımm bakalımm ilerisi ne olacakk..
bebişlerimiz bizlere sımsıkı tutunsunlarr Sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza gelsinler inşallahhh
ben de teşekkür ederim de acaba neden teşekkür ettinKubiii........Teşekkür ederim caanım benim. Yüce rabbim sana ve diğer bütün hamilelere sağlıklı bir hamilelik sonunda kucağına almayı nasip etsin
hoşgeldin nerde kaldın yavvvv gözüm yollarda kaldı aşk olsun insan bir ulaşır neysemerhabaaaa günaydın herkese......nasılsınız bugün bizde vandan döndük iş başı yaptık çalışıp gidiyoruz bakalım....
bende de öksürük var ama afedersin yediklerini çıkartıyosan boğazın tahriş olmuştur öksürük yapıyo bende de var çnkü ama sen yinede git doktora bebişini de görkizlar ben 9 haftalik oldum ve soguk alginligimi gripmi kestiremedim ama geceleri hic uyuyamiyorum( asiri bir öksürük tutuyor beni, afedersiniz ama sanki icimde ne varsa disari cikacakmis gibi doktora gidip ilac da almak istemiyorum napsam bu öksürük icin aceb tecrübeli olanlar yardim lütf
evt ayvayı yedim ben habire yediklerin çıkıyo gerçi yemediklerimKubicim cok tesekkurler eklemissin beni ben bir suredir kendimde olamadigimdan giremedim ve cvp yazamadim..hicbirsey yiyemiyorum hemen hemen su da içemiom serum a direniyorum resmen bakalım bu hafta 8 hafta oldu kontrolum var ne dicek dr.
Sen naptin ayva aldinmi yiyebildinmi:))gercek anlamda:)))
benim gobekte sisiyor bazen ozellikle aksamlari yemekten sonra sanki 4 aylik
bazende afedersin acaip gazim oluyor ya:78:
benim gobekte sisiyor bazen ozellikle aksamlari yemekten sonra sanki 4 aylik
bazende afedersin acaip gazim oluyor ya:78:
kizlar merhaba!
ya ben sizin hiziniza yetisemiyorumiki gün giremiyorum saatlerce gecmisi okumaya calisiyorum gelmeyeli bol bol güzel haberler almişiz ama cok sevindim pıtpıtlarımızı cogumuz duymus maasallah hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip olur ins hepimize fazla kilolardan bahedilmis okuduklarimdan yanliz olmadigimi anladim cok sükür bende fazla yemedigim halde 2 kilo aldim simdiye kadar doktorum devamli kusan bile kilo alabiliyor demisti bana hormonlar yüzünden ama ben yinede simdiden önlem alma ihtiyaci duyuyorum ve bu hafta hamilelere özel pilates kursuna yazildim bakalim nasil olacak tecrübelerimi paylasirim sizinle :78:
bende kasımda anne olcam inş. 6+1 haftalık şuan.:)
ben de kasım annesi olcam galiba... 8 hafta 3 günlük benim bebiş de..
ee beni de ekleyin listeye, kıskandım... :)))
ya bu pilates cocuga zarar felan vermiyormi yani dusuge felan yol acarsa.
ay ben hafif yuruyusten baska hic birsey yapmiyorum evde kondisyon bisikleti var sureyim dedim yavas yavasesim kizdi biz korkuyoruz inan birsey yapmaya basimizdan bir dusuk gecince
selam, ben zaten 80 kiloydum iyice şişeceğim herhalde. offff.. gazişi bende de var canım. önceden hiç olmuyordu. hele hamile kaldığım ilk haftalar üffffffff.. bende acaba üşüttüm mü falan diyordum. dikkat etmeye çalışıyordum. meğersem bebiş geliyormuş. bende şimdilik bulantı falan yok. acıkıyorum bol bol..daha kıyafet falan almadım. zaten genelde tunik giyiyorum. eşofman falan idare ediyoruz [/QUOT
evde bende esofmanla idare ediyorum ama disariya cikarken lazim oluyor ya ilk hamileligimden kalma 2 pantolonum var simdilik onlari ve eteklerimi giyiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?