- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.581
ya kızlar bir şey soracağım. siz aile hekiminize haber verdiniz mi? ben daha haber vermedim.. ama en kısa zamanda haber vermek gerekiyormuş
en güzel sekilde düsüncelerimi nasil aciklasam simdi bilmem kibu konuda cok fazla fikir ayrimi var...genel olarak baktigimizda hamilelik türkiyede cok hassas bir konu. Bi cok ülkede hamileligin ilk aylari dahil cinsellikden tutun bir cok spor türüne hic bir engel konulmuyor. Düsünüp fiziksel anlamdada bir gebeligi inceledigimde acikcasi bende bircok seye engel görmüyorum. Bebislerimiz ömürlerinde hic suanki kadar güvende olmicaklar disdan gelebilcek zararlara tehlikelere karsi. Bence bi anne adayi kendini iyi hissettigi sürece ve fiziksel anlamda bir sorunu olmadigi sürece hayatini kisitlamamali bu anlamda. Tabiki dikkat edecegi seyler vardir, mesela spor yapiyorsa abdominal calistirmamak gibi. Bana doktorum cinselligi önermiyorum diyerek kibarca "yasakladi" ama ben buna bir gerek gormedim. Pilates icinde cok fazla ön yargi var. Tabiki profesyonel bir hoca ve dogru tekniklerle calismak cok önemli. Bu durumda bana zarari degil özellikle normal dogum taraftari arkadaslarim icin zemin hazirlamaya cok uygun bir yöntem...biraz uzun oldu umarim anlatabilmişimdir
ben gıttım haber verdım ,bılgılendırdıler ..
boy kılo fılan ıste
yok ben yıne de yapamam herhalde..
doktor cınsellıge bırsey demedı ama bız kardes kardes yatıyoruz ogrendıgımden berı ..
en güzel sekilde düsüncelerimi nasil aciklasam simdi bilmem ki....bu konuda cok fazla fikir ayrimi var...genel olarak baktigimizda hamilelik türkiyede cok hassas bir konu. Bi cok ülkede hamileligin ilk aylari dahil cinsellikden tutun bir cok spor türüne hic bir engel konulmuyor. Düsünüp fiziksel anlamdada bir gebeligi inceledigimde acikcasi bende bircok seye engel görmüyorum. Bebislerimiz ömürlerinde hic suanki kadar güvende olmicaklar disdan gelebilcek zararlara tehlikelere karsi. Bence bi anne adayi kendini iyi hissettigi sürece ve fiziksel anlamda bir sorunu olmadigi sürece hayatini kisitlamamali bu anlamda. Tabiki dikkat edecegi seyler vardir, mesela spor yapiyorsa abdominal calistirmamak gibi. Bana doktorum cinselligi önermiyorum diyerek kibarca "yasakladi" ama ben buna bir gerek gormedim. Pilates icinde cok fazla ön yargi var. Tabiki profesyonel bir hoca ve dogru tekniklerle calismak cok önemli. Bu durumda bana zarari degil özellikle normal dogum taraftari arkadaslarim icin zemin hazirlamaya cok uygun bir yöntem...biraz uzun oldu umarim anlatabilmişimdir
anliyorum canim tabiki hamileligi doyasiya ve dogruca yasamamiz lazim ama istisnalarida unutmamak lazim.
bende spor yapmak yada hamileyken cinselligi yasamak isterim ama bazen yapamiyoruz dedim ya istisnalar var.
banada hepsi yasak mesela riskli gruptayim malesef
yurtdisinda yasadigim icin dediklerini goruyor ve okuyorum canim.
bebegin ve senin icin herseyin iyisi olur insallah
bizde tehlikeli bi durum yok, doktorum cinsellik serbest dedi ama yinede insan tedirgin oluyo, eşimde bende çoook tedbirli davranıyoruz bu konuda, bişey olacak diye korkuyorum
bı tek bız mı korkagız yahu ..ben gel kocam desem bıle kocam hayır dıyor
aynen ya :94:
ama benimde hic canim istemiyor be ah hormonlar ahhh
ilişkiden bişey olmıcanı çok iyi biliyorumama kalp atışlaını filand aduymadıkya daha, sank en ufak bişide bütün büyü bozulacak gibi geliyo...
bende park yatakları çok beğeniyorum, bi tane park yatak alıp odasını 1 sene sonra filan mı alsam diye düşünüyorum
benımde ıstemıyor,esıme blöf yapıyorum 3 aydan sonra tavan yaparmıs
bende park yatakları cok sevdım ,
ben de kasım annesi olcam galiba... 8 hafta 3 günlük benim bebiş de..
ee beni de ekleyin listeye, kıskandım... :)))
bende de öksürük var ama afedersin yediklerini çıkartıyosan boğazın tahriş olmuştur öksürük yapıyo bende de var çnkü ama sen yinede git doktora bebişini de gör
yok gülüm yediklerim bende kaliyor elhd ama o bicim öksürüyüm sanki icimde ne varsa cikacakmis gibi bi kac gün daha beklicem ihlamur iciyom eger iyi gelmezse gidicem sanirim doktora bebisi de görürüm ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?