2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya kızlar bir şey soracağım. siz aile hekiminize haber verdiniz mi? ben daha haber vermedim.. ama en kısa zamanda haber vermek gerekiyormuş

ben gıttım haber verdım ,bılgılendırdıler ..
boy kılo fılan ıste

yok ben yıne de yapamam herhalde..

doktor cınsellıge bırsey demedı ama bız kardes kardes yatıyoruz ogrendıgımden berı ..

bizede yasak dedi. düşük tehlikem olduğu için. biz asker arkadaşı olduk :)))))

bunlara bayildim boyle birsey bulursam alacagim

Eki Görüntüle 172805

merhaba arkadaşlar.. ben çalıştığım için çok sık giremiyorum akşamdan akşama yazdıklarınızı okuyorum ama.. ben hala çook iyiyim, en ufak bi şikayetim yok.. henüz kiloda almadım ama yakında çifter çifter gelir kilolar, bende bu boğaz varkenn...
canım senin beğendiğin o gri tunik tekbir giyimde satılıyo.. benim arkadaş aldı ordan yeni, petrol rengini aldı o, çok ık gerçekten.. bebişleriniz için oda, yatak filan bakmaya başladınız mı, en azından göz atmışsınızdır heralde:)

anliyorum canim tabiki hamileligi doyasiya ve dogruca yasamamiz lazim ama istisnalarida unutmamak lazim.
bende spor yapmak yada hamileyken cinselligi yasamak isterim ama bazen yapamiyoruz dedim ya istisnalar var.

banada hepsi yasak mesela riskli gruptayim malesef

yurtdisinda yasadigim icin dediklerini goruyor ve okuyorum canim.

bebegin ve senin icin herseyin iyisi olur insallah

ben pazartesi sağlık ocağına gidip o işi hallettim.. haber vermemiz gerekiyomuş mutlaka, bazı aşılarımız ordan takip ediliyo muş. hemen kan tahlili filan yaptılar ama sonuç almadım daha

bizde tehlikeli bi durum yok, doktorum cinsellik serbest dedi ama yinede insan tedirgin oluyo, eşimde bende çoook tedbirli davranıyoruz bu konuda, bişey olacak diye korkuyorum

tabiki canim. daha öncede belirttigim gibi öncelikle bir engel olmamasi gerekiyor tabiki ve ayni zamanda kendinde istemen gerekir .... ilk haftalarda benimde kanamam oldu ve bende yapmamam gerekenlere uygulayip dikkat ettim. Yurt disinda yasiyorsan anlarsin ne demek istedigimi bende yurt disinda dogdum büyüdüm belkide birtakim seyleri görerek yasayarak büyüdügüm icin rahatim bu konuda....risk grubu haric normal saglikli hamilelik gecirenler tabiki. ne bilim hasta degil hamileyim....

simiramis tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin ama ben turkiyede degilim

artik bulundugum yerden benzer bir urunu bulursam alirim insallah.

yatak ve oda icin henuz cok erken diye dusunuyorum ben.

Sag saglim bebegimi dunyaya getirirsem ozaman bakacagim ben, yataga ve odaya bebek dogmadan bu sepetten alacagim. dogduktan sonra bakariz gerisine insallah

aaa bu arada caniniz dondurma cekiyormu benim cok cekiyor ama yiyemiyorum icinde cig yumurta oluyormus ya

bizde tehlikeli bi durum yok, doktorum cinsellik serbest dedi ama yinede insan tedirgin oluyo, eşimde bende çoook tedbirli davranıyoruz bu konuda, bişey olacak diye korkuyorum

seni cok iyi anliyorum insan ister istemez tedirgin oluyor bende esimle aynisini yasadim. tedirgin oluncada hicbir anlami kalmiyor zaten ben inceleyip arastirdikdan sonra rahatladim

bende park yatak alacagım bır de dolap odası ıcın bı de emzırme sandalyesı -koltugu

mobılyalı oda ıstemıyorum :)

ilişkiden bişey olmıcanı çok iyi biliyorumama kalp atışlaını filand aduymadıkya daha, sank en ufak bişide bütün büyü bozulacak gibi geliyo...

bende park yatakları çok beğeniyorum, bi tane park yatak alıp odasını 1 sene sonra filan mı alsam diye düşünüyorum

anladığım kadarıyla hepimiz korkağız:) demekki normal bi kaygı bu... hamileilkte cinsel ilişki normal doğumu kolaylaştırıyomuş, ebe bi arkadaşım öyle demişti ben onun yalancısıyım:)

aynen ya :94:

ama benimde hic canim istemiyor be ah hormonlar ahhh

benımde ıstemıyor,esıme blöf yapıyorum 3 aydan sonra tavan yaparmıs

bende park yatakları cok sevdım ,

bende de öksürük var ama afedersin yediklerini çıkartıyosan boğazın tahriş olmuştur öksürük yapıyo bende de var çnkü ama sen yinede git doktora bebişini de gör

yok gülüm yediklerim bende kaliyor elhd ama o bicim öksürüyüm sanki icimde ne varsa cikacakmis gibi bi kac gün daha beklicem ihlamur iciyom eger iyi gelmezse gidicem sanirim doktora bebisi de görürüm ins

yok gülüm yediklerim bende kaliyor elhd ama o bicim öksürüyüm sanki icimde ne varsa cikacakmis gibi bi kac gün daha beklicem ihlamur iciyom eger iyi gelmezse gidicem sanirim doktora bebisi de görürüm ins

oh ne güzel bebişide görcen ama öksürük ihmal etme ne yaşıyosak bebişe geçiyomuş ayy ben ağlıcam ya sabahdan beri bişey yemedim canımda istemiyo sadece hap içmek için 2 lokma ekmek yedim sabah 9 sonra daha yok su içiyorum devamlı dua et ne olur ben size çok ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…