- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.601
tahmini doğum tarihi 7 kasım
hoşgeldiniz kızlar listeye ekledim ama bilgileriniz eksik yazında eklim olur mu
mrb kızlar sonunda bugün doktora gidebildim sat 18 şubat sata göre 6+5 olması lazım ama ultrasonda 7+4 çıktı bebişim kalp atışlarınıda duyduk çok şükür içim rahatladı ama bu mide bulantıları çok zor ya yemek yiyemiyorum su içemiyorum bütün gün yatıyorum halsizlikten Allah hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçirelim inşlhh.
canım sat 23 şubat.yaşım 26.yeterli mi bilgiler?
evet canım öncelikle herseyin hayırlısı ve saglıklısı gerisi önemli degil aslında.. ama ne bilim yinede ikimizinde icinde kız olsun diye birazcık bi istek var sanki
evt bunları ekledim fakam tahmini doğum tarihi ile bulundupun il
tahmini doğum 30 kasım ve istanbuldayım .çok teşekkür ederim canm eklediğin için:)
Slm kızlar nasılsınız ben de küp gigi uyuyorum progestandan valla of of
oyleymis
3 ay sonra belki doktor izin verir
progestan yapar diyorlar ama bana b,şey yapmadı 2 haftadır..Slm kızlar nasılsınız ben de küp gigi uyuyorum progestandan valla of of
kızlar kilo almadım ama midem ve karnım çok şiş benim 3 gündür anlatamam.ben 2 hafta once tartilmistim 1 bilo almistim sadece ama simdi karnim baya firladi10+1 ikinci hamileligim oldugu icin baya esya oldu onun icin 2 haftadan sonra artik yavas yavs giymeye baslicam herhalde cunku simdiden s1kmaya basladi esyalr beni hem zannediyorum ozmandan beri baya kilo aldim hayirli cok da yemege basladim nolacak bilmem
kızlar 2 li test ne zaman oluyo doktor acelesi vardı ve unutmuşum sormayı beni çağırmadı
merhaba hanimlar gecmisi okudum geldim bulantisi olan arkadaslar allah yardimciniz olsun benimde yavas yavas basliyor bulantilar sabahlari cok oluyor. bende cok cirkin oldum sanki yuzumde sivilce degilde kucuk kabarciklar oldu.kendimi su siralar begenmez oldum ya
arkadasin biri sormus(hatirlayamadim nickini)ev hanimi olanlar ne yapiyorsunuz diye ben hem ev hanimi hem ogrenciyim cok zor oluyor cok yoruluyorum.bazen okula gitmiyorum evdeyende sadece yapabilirsem yemegimi yapiyorum.onun disinda dinleniyorum.
temizligi esimle hafta sonu yapiyorum ve haftasonlari geziyoruz bazen yemekten sonra hafif yuruyus yapiyoruz kocisle.
allahta burada iki hafta tatil olacak easter(paskalya)okula gitmeyecegim bir sure dinlenirim bol bol
tabiki hayırlısı eşin sana kız olsun diyo mu hiç benim eşim hiç konuşmuyo bu konuları hayırlısı olsun diyo diyorum hani içinde bir duygu yatar yok illa hayırlısı olsun tabiki hayırlısı olsun da işte keşke eşimin içini okuyabilsemmerak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?