2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
mrb kızlar sonunda bugün doktora gidebildim sat 18 şubat sata göre 6+5 olması lazım ama ultrasonda 7+4 çıktı bebişim kalp atışlarınıda duyduk çok şükür içim rahatladı ama bu mide bulantıları çok zor ya yemek yiyemiyorum su içemiyorum bütün gün yatıyorum halsizlikten Allah hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçirelim inşlhh.

hoşgeldin güzelim bende aynı dertten muzdaribim ama sabreden derviş buradına ermiş inşallah geçicek bir gün biraz daha sıkalım dişimizi cnm listeye eklememi istersen yaşını bebeğin tahmini doğum tarihini en son ne zaman regl günü hemne eklim birde bulunduğn il cnm

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız offf benim midem çok kötü doğru dürüst yemek yiyemiyorum herşeyden bulanır oldum şimdiden herşey kokuyo hayırlısıyla geçse rahatlayacağım

evet canım öncelikle herseyin hayırlısı ve saglıklısı gerisi önemli degil aslında.. ama ne bilim yinede ikimizinde icinde kız olsun diye birazcık bi istek var sanki

tabiki hayırlısı eşin sana kız olsun diyo mu hiç benim eşim hiç konuşmuyo bu konuları hayırlısı olsun diyo diyorum hani içinde bir duygu yatar yok illa hayırlısı olsun tabiki hayırlısı olsun da işte keşke eşimin içini okuyabilsem merak işte

kızlar 2 li test ne zaman oluyo doktor acelesi vardı ve unutmuşum sormayı beni çağırmadı

aslında oyun parkı diye satılıyor, ama yatak olarak kullanılıyor genelde, katlanınca kücük oluyomuş, tekerlekleride var galiba evin içinde gezdirilebiliyor. kullananlar genelde övdüler memnun kalmışlar ama bilemiyorum bakalım:)

neyse kızlar ben şimdilik çıkım yine gelirim allaha emanet olun bebişlere çok iyi bakın az önce kağan kocotepe heralde yanlış yazmadıysam hamileligin 10 haftasına kadar tuz ve limon turşu tüketin diyo bilginiz olsun emi hadi sağlıcakla kalın

Slm kızlar nasılsınız ben de küp gigi uyuyorum progestandan valla of of
progestan yapar diyorlar ama bana b,şey yapmadı 2 haftadır..

kızlar kilo almadım ama midem ve karnım çok şiş benim 3 gündür anlatamam.
5 aylık gibi...
sert ve inmiyor.
bişey mi dokundu bilmiyorum.

slm kızlar nasılsınız :) heyecanlısınız, yolun başndasınız, sabırsızsınız tabi :))

elimde 38 beden bir kot bir siyah klasik pantolon, 40 beden bir beyaz capri pantolon, bikaç tane de hamile t shirtü ve bluzu var. satmayı düşünüyorum. pantolonlar çok rahat beli ayarlamalı ve yukarı kısmı karnı sarıcak şekilde lastikli. ilgilenen olur mu acaba? özellikle pantolonlar taş gibi hepsi Gebe marka..

Son düzenleme:

canim sen nerdesin paasvakantie den bahsetmissin

valla benim esim ortalalarda ''bizim kızımız olacak'' diye dolasıyo zaten.. icine doguyomus umarım büyük bi süprizle karsılasmaz 8 ay sonra

kızlarr ben geldiiim. çok şükür ii haberlerle geldim. bugün kontrolüm vardı anlatmştım geçen hafta doktor bebeği göremedi panik yapmştım. ama bugün Allahıma çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…