- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.621
gözünaydın güzelim. inş. bende duyarım pıt pıtları kontrolde. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin. Aminkızlarr ben geldiiim. çok şükür ii haberlerle geldim. bugün kontrolüm vardı anlatmştım geçen hafta doktor bebeği göremedi panik yapmştım. ama bugün Allahıma çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum.
aslında oyun parkı diye satılıyor, ama yatak olarak kullanılıyor genelde, katlanınca kücük oluyomuş, tekerlekleride var galiba evin içinde gezdirilebiliyor. kullananlar genelde övdüler memnun kalmışlar ama bilemiyorum bakalım:)
canim sen nerdesin paasvakantie den bahsetmissin
Günaydın:80: Teşekkürler güzel dilekler için. Ben de herkese sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum.
Günaydınn kızlarr..
Şu sağlık ocağı konusunu pek anlayamadım ben herkes kaydını yaptırmak zorundamı yaptırmazsak ne oluyo hastanede gerekenler yapılmıyomu zaten, çalışıyorum çok fazla izin almamda pek mümkün olmuyoo bilen arkadaşlar ltf aydınlatsınn..
Günaydın canım..Bugün nasılsın? Valla bende merak ediyorum o konuyu çünkü benimde işyerimden sürekli ayrılmam işlerimi aksatmama neden oluyor.
gunaydın ..
hastanede kayıtolmuyor kızlar,aıle hekımınıze gıdıp kaydoluyorsunuz..
onlar sızıtakıp edıyorlar
iyiyimm canımm çok şükür sen nasılsınn sende daha yaptırmadın sanırımm bakalım biri bişey yazar sanırımm.. senin işyerindekiler nasıl karşıladı durumuu bizimkiler başta panik oldular bide başımda sözde müdür müsvettesi var başımdaa ..
sağol cnmm peki bişey sorucam biz taşındık kaydımız eski yerde yani işyerime yakın orayamı gitsem yoksa eve yakın yeremi eğer sadece gebelik kontrolleri falan varsa eski yerde kalması daha önemli gidip gelme açısından peki en geç ne zmana kadar yapılıyoo hastanedeki takipler yeterli olmuyomuu ??
Ben bu işe ocak ayında başladım..Resmi muhasebe ve tek başınayım..Bizim İşletme müdürü de şaşırdı ama yapacak birşey yok.Birde ben gerektiğinde evden çalışabiliyorum yani evde olmamı gerektirecek durumlarda yada doğumdan sonra bir süre evden çalışacağımı söyledim.Burada olmasada çocuktan sonra nasılsa biryerde çalışacağım..Neyse rahatlattım anlayacağın..Allah bir terslik vermesinde erkenden ayrılmak zorunda kalmayayım izne..
eskı yerdeyse oraya gıt canım ama yenı yere gıdıp eskıyı de oraya tasıyabılırsınız dıye bılıyorumü
sadece gebelık kontrollerı bılgıler fılan verılıyor boy kılo tansıyon ölcumlerı
fılan
hastanedekıler yeterlı olmuyor mu bılmıyorum onu onlara sor ıstersen :)
ama boyle bı sıstem varsa kaydolmamız gerekıyormus
benımde cok bılgım yok gıdıp kaydoldum ben ..ıstersen arayıp sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?