2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gözünaydın güzelim. inş. bende duyarım pıt pıtları kontrolde. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin. Amin

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. bende baktım internetten. hoş şeyler :)))

günaydın cici annelerr uyanın bu ne uyku herkeze güzel bir gün diliyorum sağlıklı sıhhatli

Günaydınn kızlarr..

Şu sağlık ocağı konusunu pek anlayamadım ben herkes kaydını yaptırmak zorundamı yaptırmazsak ne oluyo hastanede gerekenler yapılmıyomu zaten, çalışıyorum çok fazla izin almamda pek mümkün olmuyoo bilen arkadaşlar ltf aydınlatsınn..

Günaydın canım..Bugün nasılsın? Valla bende merak ediyorum o konuyu çünkü benimde işyerimden sürekli ayrılmam işlerimi aksatmama neden oluyor.

Günaydın canım..Bugün nasılsın? Valla bende merak ediyorum o konuyu çünkü benimde işyerimden sürekli ayrılmam işlerimi aksatmama neden oluyor.

iyiyimm canımm çok şükür sen nasılsınn sende daha yaptırmadın sanırımm bakalım biri bişey yazar sanırımm.. senin işyerindekiler nasıl karşıladı durumuu bizimkiler başta panik oldular bide başımda sözde müdür müsvettesi var başımdaa ..

gunaydın ..

hastanede kayıtolmuyor kızlar,aıle hekımınıze gıdıp kaydoluyorsunuz..

onlar sızıtakıp edıyorlar

Merhaba kızlar
Dün meleğimin kalp atışlarını duyduk maşaallah.7 hafta 3 günlük dedi doktor. 20 Kasım da doğum tarihi tabi ki tahmin bu.

gunaydın ..

hastanede kayıtolmuyor kızlar,aıle hekımınıze gıdıp kaydoluyorsunuz..

onlar sızıtakıp edıyorlar

sağol cnmm peki bişey sorucam biz taşındık kaydımız eski yerde yani işyerime yakın orayamı gitsem yoksa eve yakın yeremi eğer sadece gebelik kontrolleri falan varsa eski yerde kalması daha önemli gidip gelme açısından peki en geç ne zmana kadar yapılıyoo hastanedeki takipler yeterli olmuyomuu ??

Ben bu işe ocak ayında başladım..Resmi muhasebe ve tek başınayım..Bizim İşletme müdürü de şaşırdı ama yapacak birşey yok.Birde ben gerektiğinde evden çalışabiliyorum yani evde olmamı gerektirecek durumlarda yada doğumdan sonra bir süre evden çalışacağımı söyledim.Burada olmasada çocuktan sonra nasılsa biryerde çalışacağım..Neyse rahatlattım anlayacağın..Allah bir terslik vermesinde erkenden ayrılmak zorunda kalmayayım izne..

Benim geç döllenme olmuştu. Adet tarihime göre 5 gün gerideyim. Oğlumda da öyle olmuştu o da 5 gün geç doğmuştu. İnş. sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

eskı yerdeyse oraya gıt canım ama yenı yere gıdıp eskıyı de oraya tasıyabılırsınız dıye bılıyorumü

sadece gebelık kontrollerı bılgıler fılan verılıyor boy kılo tansıyon ölcumlerı

fılan

hastanedekıler yeterlı olmuyor mu bılmıyorum onu onlara sor ıstersen :)
ama boyle bı sıstem varsa kaydolmamız gerekıyormus

benımde cok bılgım yok gıdıp kaydoldum ben ..ıstersen arayıp sor

canımm benimde resmi muhasebe 4 yıldır buradayım rahatsızdım hamile kalınca bigün gelmedim hemen taş koymaya başladılar yok rapor olmazsa günlerin kesilecek falan bende dedim istemiyosanız çıkartın yok biz memnunuz öyle bi niyetimiz yok diyolar tazminatım gözlerini korkutuyoo, iş arkadaşım hiç anlayışlı değil ben çektim herkes çeksin misalii evden yürütme işini nasıl karşılarlar bilmemm, 4 aylık doğum iznini bile çok buluyorlar ben izinden sonra gelirmiyim bilmiyorum, dediğin gibi o güne kadar çalışmak nasip olsunda olmazsada bebekler daha önemli hiç takmıyorum kafama artıkk ..ama emeğim yanabilir ona üzülüyorumm..

önümüzdeki hafta bunun için bi fırsat oluşturmaya çalışıcamm.. çok sağolll , şuan işyerime yakın yerde kalsın daha rahat giderimm..

ben hiç balık sevmem normalde dün somon balığı iyi diye somon balığı yedim ama şimdi gördümki iyi şeyler yazmıyoo bazı yerlerde yenmeli bazı yerlerde yenmemeli yazıyoo panik oldumm bi porsiyondan bişey olmaz demii kızlar..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Nasıl geçiyor hamilelik günleriniz? İnşallah sağlıkla geçiririz bu güzel günleri... Kızlar birkaç sorum olacak, bilenler cevaplarsa sevinirim.

1. Çatlak önleyici krem, yağ vs. kullanımını araştırdınız mı? Benim araştırdığım kadarıyla kakao yağının iyi geldiğini öğrendim. Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz bunları kullanmaya? Bir tanıdığım hamile olduğunu öğrendiğinde kullanmaya başlad ve hiç çatlağı olmadı. Ben henüz almadım ama düşünüyorum.

2. Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Çzellikle ilk üç ayda hangi besini çok tüketmemiz gerekiyor? Ben her gün 3-4 tane ceviz yiyorum. Faydalı olduğunu duydum. Haftada 2 kez balık yemeğe çalışıyorum. Sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum...

3. Biz bugün 6+3günlük olduk hamd olsun. 7+2.gün randevum var. Kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? 5+3günlükken keseyi görmüştük. Kalp atışı ne zaman duyuluyor genelde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…