2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
KUBİciğim Allah Şeyma'nı analı babalı,sağlıklı,huzurlu şekilde büyütmek nasip etsin.Ne güzel rahat bir doğum yaşamışsın.Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.

Benim güzel kızım da büyümüş,3kilo olmuş.Kontrole gittiğimde gözünü açmış bakınıyordu.Çok özledim ben bebeğimi ya.Doğmadan görmeden nasıl özledin diyecekler bana ama özledim işte.Vakit gelse de doğsa,kokusunu içime çekip öpsem boynundan.

selam kızlar öncelikler hepinizin BAYRAMINI KUTLUYORUM İNSAALLAH HAYIRLARA GÜZELLLİKLERE VESİLE KILAR RABBİM.
bu arada dogumlar yaklaşmış gün sayanlar var aramızda rabbim hepinizi kolay geçitten geçirsin insaallah

canım gözünaydın erken dogum olunca hem süt sorunu oluyor hem bebek biberona alışıyor oyüzdende zorlanıyor.ama bunlar aşılmayacak sorunlar deil bence sabır herşeyin başı sen azmedersen o mutlaka alacaktır memeni salma kendini yoksa biberona mamaya döner ki buda dünyadaki en büyük mucize olan anne sütünden mahrum olması demek insaallah başaracaksınız canım

canımyaaa hadi insaallah hayırlısıyla kurtulursun canım .bebbişlerinizin kokusunu benim içinde içinize çekinn :)

canım rabbim saglıkla büyütsün insaallah rabbim güzel kaderler yazsın.

canımya senin kız bayram şekeri olmaya karar vermiş bence sende sonunda kavuşacaksın demek :) kolay dogumlar olsun insaallah.

Ben hala doğuramayanlardan ım....normal doğum bekliyoruz şimdiden 3700 oldu 39 haftadayım ve cok korkuyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ooh ohh maaşşallahh tosun geliiyorrr.korkma canım eger dogumda sıkıntı olursa sezeryene alırlar Allahın izniyle hiç birşey olmaz.bir nefeste kurtarsın rabbim

bence normal dogum en saglıklı dogum bebegin mikroplara karşı bagışıklık kazanması için dr.lar öneriyor ama bazı durumlarda sezeryen yapılması şart oluyor.insaallah sende kolay yoldan dogurursun canım bayramda çok gezme :)) nezaman gelecegi belli olmaz bebbişin :))

kızlar ne olur dogum yapmaya girerken benim içinde dua edermisiniz :)şimdiden çok teşşekkürler

kızlarrr
hepinizin bayramı mübarek olsun
benle birlikle bir çok kişinin ilk bayramı
Rabbim nice bayramlara erdirsin inşallah

bence normal dogum en saglıklı dogum bebegin mikroplara karşı bagışıklık kazanması için dr.lar öneriyor ama bazı durumlarda sezeryen yapılması şart oluyor.insaallah sende kolay yoldan dogurursun canım bayramda çok gezme :)) nezaman gelecegi belli olmaz bebbişin :))

kızlar ne olur dogum yapmaya girerken benim içinde dua edermisiniz :)şimdiden çok teşşekkürler[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim inşallah tüm bekleyenlere dua edicem sizde dualarınızı eksik etmeyin

sağol canım benim paylaşdım darısı sizlere olsun inşallah rabbim benim gibi kolay doğumumdan sizlerede nasip etsin inşallah
Amin canim insaallah kolaylikla yapariz hepimiz dogumlarimizi,bebislerimize kavusuruz.

Canim benim,bu kadar her seyi takmak dogru degil cünkü ne düsünürsn onu bulursun hep pozitif seyler gecir aklindan kötü bisey düsünürsen hemen at o düsünceyi,mesela bayramda hastanedekiler ilgilenmez diye mi düsündün bi ana hemen at o düsünceyi ve belkide nöbette normal zamanda olmayacak kadar iyi personel gelecek diye düsün.Hep pozitif hep pozitif o zaman onlari görürsün caniminici.Normal dogumdan korkmana gerek yok canim bende senin gibi 155 boyundayim ama ilk dogumumu normal,dikissiz,epiruralsiz yaptim tamam benim bebis az ministi ama o basini cikardiktan sonra iri olup olmamasi bisey ifade etmiyor,o konuda korkun olmasin.Sanada hayirli bayramlar .

ben de 162 yim. bebeğim 4200 gramı geçmişti. 10 kasım miyadı doluyor ama bende en ufak sancı yok, oğlumuzun paşa keyfini bekliyoruz. karnım tostoparlak bu yüzden yatmak ciddi büyük eziyet. sağa dönüyorum koca göbek sağa devriliyor. oğlumu bilmem ama benim canım yanıyor. sağdan sola dönerken inanılmaz güç harcıyorum ki eşim uyanıp arkadan itikliyor dönebileyim diye. hani top böcekleri var ters döndükten sonra toparlanamazlar bir türlü, o durumdayım. sola dönüyorum, sabaha kadar pozisyon değiştirememekten uyuşuyor her yanım. elimi parmaklarımı geçtim bacaklarım şipşiş. ama artık gereksiz düşüncelere girmekten, sürekli bebeğime ve gerçekleşmemiş akibetimize odaklanmaktan vazgeçtim. ne zaman isterse gelsin. kime denk gelirsem geleyim, ne olacaksa olsun. hiyeyyytt anne oluyorum ben, daha güçlü daha kararlıyım. evlat yetiştireceğim, bu öyle zorlu bir süreçki, doğumda ne yaşayıp ne çekeceğim sanırım en bunun yanında çok basit kalıyor.aslında annelik doğumdan sonra başlıyor.
son haftamızı kendimize zehir etmeyip olumsuz hiç bir şey düşünmemeye söz verelim. yepyeni bir sayfa açılıyor önümüze, öğrenilecek, keşfedilecek öyle çok şey varki. ne mutlu bize..

kızlar ilk sayfada listenin üstünde 3 cü linkde doğum hiyalerimiz diye topiğimiz var ben oraya hikayemi paylaşdım sizlerde paylaşırsanız sevinirim

tütütüütü maşşallah sübhanallah anasına da kuzusuna da ve hikayeni böyle güzel anlatıp bizleri de olumlu düşüncelere sevk ettiğin için teşekkürler KUBIcim. şeymanı öp kokla bizim yerimize

kızlar kafamı kurcalayan bir şey var, babam bize ana kucağı ve oto koltuğu diye satılan üründen almış. 0-13 kg arası. nerdeyse 90 derece. hastaneden çıktıktan sonra bebeğim bu koltuğa nasıl oturacak bir türlü anlamadım. bir de aynı zamanda ana kucağı olması evde de kullanacabileceğim anlamına gelir mi? açıkcası pek kullanışlı görünmüyor. babam bissürü para vermiş almış. iyi de bir marka. ama eşimde ben de nasıl kullanacağımızı anlamadık. ev tipi ana kucağı da alalım diyoruz. siz aldınız mı, sizce gerekli mi? geniş fiyat ve özellik yelpazesinde dolu ürün var, tavsiyede bulunabileceğiniz bir ürün var mı?

Kızlar günaydın.hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.yavruları doğanlar ne şanslı çifte bayram yaşıorlar.darısı benim gibi yolunu gözleyenlere işllhhh.

kızlar geç de olsa gelebildik. Oğum 2 kasım saat 20.03 te doğdu 2750 gr 48 cm olarak doğum hikayemi sonra yazıcam ancak girebildik. mükemmel bir duygu ve çooook tatlı Allahım herkese tattırsın bu duyguyu hepinizi öpüyorum ve iyi bayramlar diliyorum

Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.. Allah bebişlerimizle uzuuuun yıllar yaşamayı nasip etsinn hepimize... Benim oğlum olmadan son bayramım.. Benim gibi olanları da allah kavuştursun bebeklerine..

Hepinize iyi bayramlar..

canım bizde aldık evde kullanmasıda çok kolaylık oluyor bir yere gittiğinde de sürekli kucağında olmuyor uyuyp kalsa rahatsız olmadığından uyanmıyor kuzenlerim kullandı hep ondan biliyorum. ilk zamanlar yatması gerekiyor tabi onun için ben aynı renginde alt açacağı aldım o basit olanlardan yastığını çokur oturması gereken yere koydum üstünede alt açacağını koydum düzlendi bebişin yatacağı şekle geldi tutma yeri yanda olunca güzel bi beşik altına alıncada ilerde güzel bi mama sandalyesi oluyo oturtarak yedirmek istediğinde çok kolaylık merak etme baban güzel birşey almış iyi günlerde kullan iyi bayramlar bu arada

kızlar Allah hayırlısı ile en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasib etsin bi avazda inşallah hakkınızda hayılısı ne ise o olsun iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…