- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.501
selammm..
dogum yapan analar...herbirinizi tebrik ediyorummm...Allah analı babalı büyütsün inşallah..
bugün annem geldi.. benden mutlusu yok..
belim agrıyor bugün.. Allah hayıretsin inş..
öperimm
Kızımız Ada'mız 01.11.11 tarihi itibariyle dünyaya geldi. Ellerinizden öper :)
Daha sonra ayrıntılı yazarım. Genel olarak durumumuz iyi. Kızım 37+6'da spinal sezeryanla, 3.190 olarak doğdu.
Süt sorunu yaşadık. Yeni gelmeye başladı ama sağarak verebiliyorum.
Çok şükür bugünümüze..
Allah tüm doğum yapacak olanlara sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..
Ve doğum yapanları kutluyorum, okuyamadım daha..
canımyaaa hadi insaallah hayırlısıyla kurtulursun canım .bebbişlerinizin kokusunu benim içinde içinize çekinn :)kizlar ne olmus buralara yadoguran gitmis valla benim gibi dogumu bekleyenelrde girmiyor sanirsam benim gibi ben kaynanadan giremiyorum vallahi...
biktim inanin bir sorunumuz yok ama evde benden baska birinin olmasi canimi sIkiyor.
kayinvalidecigim baklava aciyor simdi bayrama o acsin ben gotureyim lop,lop...hazira konmakta cok guzelmis bea
bu arada ben artik dogurmak istiyorum ya hayirlisiyla insallah,beklemek cok zor olmaya basladi...
gecmiyor gunler..
en son kim dogurdu master sen ve ezgim dogurmus sanirsam .kizlar tebrikler allah anali,babali buyutsun..
canım rabbim saglıkla büyütsün insaallah rabbim güzel kaderler yazsın.selam kızlar bende dogurdum02.11.2011 saat 11:05de çok istememe rahmen normal dogum yapamadım sezeryanla dogum yaptım suni sancı verince bebegim dayanamadı nabzı 80lere düştü acilen sezeryana alındım 3kg 51 cm bi ogluşum oldu allahıma şükür ama oğlumu birtürlü emmeye alıştıramadım şimdilik onun savaşını veriyorum.evde annemle kayınvalidem var o yüzden nette giremiyorum
canımya senin kız bayram şekeri olmaya karar vermiş bence sende sonunda kavuşacaksın demek :) kolay dogumlar olsun insaallah.Herkese merhaba kızlar :)))
hamile olarak son yazışımız kızımla beraber bu gece :)
yarın sabah Allahın izniyle kızıma kavuşuyorum inşaallah
heyecanlıyım biraz korku mutluluk hepsi bir arada
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu ...
Sağlıkla sağlıklı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize Rabbim evlatlarımızı
Ben hala doğuramayanlardan ım....normal doğum bekliyoruz şimdiden 3700 oldu 39 haftadayım ve cok korkuyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doktordan geldik bebek 39 haftalık 3 kilo olmuş normal doğum bekliyoruz doktor bayramın ikinci yada üçüncü günü görüşücez doğumun çok yakın dedi :) korkuyla karışık heyecan içindeyim dua edin ne olurrrrrrrrrrr Allah herkezi bi avazda kurtarsın
Sezeryan yapan anneler sorum sizeeeee
Gecelik mı pijama mı daha rahat hastane için ???
Hayırlı doğumlar olsun.Allah yardımcın olsun..
Amin canim insaallah kolaylikla yapariz hepimiz dogumlarimizi,bebislerimize kavusuruz.sağol canım benim paylaşdım darısı sizlere olsun inşallah rabbim benim gibi kolay doğumumdan sizlerede nasip etsin inşallah
Kızlar ya vakit yaklaştıkça ben çok duygusal ve olur olmaz şeyleri kafayı takan bir insan oldum. Bebek iyice büyüdü karnımı eğri büğrü bir hale getirdi ve gece yan yatsam da onu eziyor muyum diye bile ağlar oldum. Üstelik rahat yatamadıkça kasık ağrılarım oldukça hayıflanır oldum bu seferde o sebep oluyor diye onun hissedip üzüleceğini düşünüyorum. Açıkçası saçmalayama başladım. Yarın 39. haftayı dolduracağım. 1 haftam kalmış olacak. Bayramda da doğurmak istemiyorum sanki hastane doğru düzgün ilgilenemeyecek gibi geliyor. Normal doğumdan da korkmaya başladım 1.55 boyundayım bebişim de biraz iri nasıl doğurcam diye telaş sarmaya başladı. Normal doğum yapan çoğu insan memnun ama nasıl birşey olduğunu bilmeyince insan nasıl olacak diye telaş sarıyor. Umarım sizlerde herşey yolundadır. Hepinizi öpüyorum. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.
Kızlar ya vakit yaklaştıkça ben çok duygusal ve olur olmaz şeyleri kafayı takan bir insan oldum. Bebek iyice büyüdü karnımı eğri büğrü bir hale getirdi ve gece yan yatsam da onu eziyor muyum diye bile ağlar oldum. Üstelik rahat yatamadıkça kasık ağrılarım oldukça hayıflanır oldum bu seferde o sebep oluyor diye onun hissedip üzüleceğini düşünüyorum. Açıkçası saçmalayama başladım. Yarın 39. haftayı dolduracağım. 1 haftam kalmış olacak. Bayramda da doğurmak istemiyorum sanki hastane doğru düzgün ilgilenemeyecek gibi geliyor. Normal doğumdan da korkmaya başladım 1.55 boyundayım bebişim de biraz iri nasıl doğurcam diye telaş sarmaya başladı. Normal doğum yapan çoğu insan memnun ama nasıl birşey olduğunu bilmeyince insan nasıl olacak diye telaş sarıyor. Umarım sizlerde herşey yolundadır. Hepinizi öpüyorum. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.
kızlar ilk sayfada listenin üstünde 3 cü linkde doğum hiyalerimiz diye topiğimiz var ben oraya hikayemi paylaşdım sizlerde paylaşırsanız sevinirim
kızlar kafamı kurcalayan bir şey var, babam bize ana kucağı ve oto koltuğu diye satılan üründen almış. 0-13 kg arası. nerdeyse 90 derece. hastaneden çıktıktan sonra bebeğim bu koltuğa nasıl oturacak bir türlü anlamadım. bir de aynı zamanda ana kucağı olması evde de kullanacabileceğim anlamına gelir mi? açıkcası pek kullanışlı görünmüyor. babam bissürü para vermiş almış. iyi de bir marka. ama eşimde ben de nasıl kullanacağımızı anlamadık. ev tipi ana kucağı da alalım diyoruz. siz aldınız mı, sizce gerekli mi? geniş fiyat ve özellik yelpazesinde dolu ürün var, tavsiyede bulunabileceğiniz bir ürün var mı?
Merhaba anneler,ekim annesi olacak gibi yola ciktim ama en sona ben mi kalacagim,kizlar ben koca bir gun 80,90,100 e vuran sanci cektim ve hic acilma olmadi.dAkikada geliyordu son anda ve puff birden kesildi.haftamiz kucuk oldugu icinde acilmayi hizlandiracak bir sey yapmadilar,alttan muayenede nisan geldi 2gun kanama oldu ama bebiste tik yok,ben bunlarla doguramadiysam merak etmeyin kismetten, otesi yok.plasenta olabilecegi en yasli halde ve bu dogumu geldi demek ama kizim cok dirayetli :) bugun 38-2 oldum,klinik sefi bayram icin izinli cikardi beni,hergun nst icin kontrole gidecegim ve carsamba geri yatcagim,39u doldurmami bekliyor ve kordondan kan akisimiz duzensiz buyuzden erken alabilirler,39dan once sezeryan yapmiyorlar,ben artik normal dogumdanda korkmaya basladim acikcasi suni sanci yerine sezeryani tercih ederim,1 haftadir hepsinde deneyim kazandim,ama masallah bebegimde 3300 olmus bu 1haftalik bekleyiste,size dogum haberi vermek isterdim ama zamanimiz dolmamis demekki.simdi hergun nst ve hareketlerini takip edecegim,bebisimin direncli oldugunu iyi takip etmemi soylediler. Tum dogum yapan arkadaslari tebrik ederim,dualarim hepinizle,szlerde bana edin su bayrami oroblemsiz atlatip yatayim geri boylede kipirdadimi diye stres oluyor insan.
meraba kızlar dün doğuma gittim ama doğuramadan geldim bebeğim bizimle oyun oynuyor sanırım 15 kasmda tekrar doktora gidicem nst sonuçlarm normal çıktı 15 inde tekrar nst ye giricem zaten 19 u da normal de doğması gereken gün herkese hayrlı doğumlar diliyorum
meraba arkadaşlar ben qeldimm :) arkadşlar ben dün akşam qene sancılandım 7buçkta bi bel aqrısıqirdi qeçmeyen sonra saat 10a kadar 5dkkada1 sonra 3dkkada1 qelensancılarım oldu hastaneye qittik bi hewesle doqurdummm demek çok isterdm amaa qene çıkaramadım ben bu zibidi qonzalezialttan muatene etti 1cm açıklk dewam ediyomuş sinir oldummmm sonra nstye baqladılar 3dkkada 1 qelensancılarım nstde de çıktı 10-11 tane sancı sonra dktor bebek içinde aqlıyo resmen dedi çıkolata ye qel bidaha baqlayalm nst ye dedi yedm qeldm baqladılarfaln sonra ewe qönderdiler kafayı kırcam yaaa bunlar doqumu başlatan sancılar dedi 5dkkada 1 qelr 1-2 dkka kadr uzun sürerse qene qelrsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?