2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Allah analı babalı büyütsün ,nazarlardan saklasın,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah arkadaşlar

dün tekrar NST çektirdik suyu iyi olduğu için biraz daha bekleyelim dedi doktorum suni sancı için.Galiba bebiş abisinin doğum gününü bekliyor. 6 kasım 2007de oğlumu normal doğumla getirdim dünyaya,sanırım abiciğe önzeniyor ufaklık.Sanki daha önce hiç hamile kalmamış, doğum yapmamış gibi heyecanlıyım.Tarkulunda yardımcısı olsun Rabbim şifalar versin.

tebrikler arkadaşım,dünyaya hoş geldin Ada şansın açık olsun...

Ben hala doğuramayanlardan ım....normal doğum bekliyoruz şimdiden 3700 oldu 39 haftadayım ve cok korkuyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

doktordan geldik bebek 39 haftalık 3 kilo olmuş normal doğum bekliyoruz doktor bayramın ikinci yada üçüncü günü görüşücez doğumun çok yakın dedi :) korkuyla karışık heyecan içindeyim dua edin ne olurrrrrrrrrrr Allah herkezi bi avazda kurtarsın

meraba arkadaşlar ben qeldimm :) arkadşlar ben dün akşam qene sancılandım 7buçkta bi bel aqrısıqirdi qeçmeyen sonra saat 10a kadar 5dkkada1 sonra 3dkkada1 qelensancılarım oldu hastaneye qittik bi hewesle doqurdummm demek çok isterdm amaa qene çıkaramadım ben bu zibidi qonzalezi alttan muatene etti 1cm açıklk dewam ediyomuş sinir oldummmm sonra nstye baqladılar 3dkkada 1 qelensancılarım nstde de çıktı 10-11 tane sancı sonra dktor bebek içinde aqlıyo resmen dedi çıkolata ye qel bidaha baqlayalm nst ye dedi yedm qeldm baqladılarfaln sonra ewe qönderdiler kafayı kırcam yaaa bunlar doqumu başlatan sancılar dedi 5dkkada 1 qelr 1-2 dkka kadr uzun sürerse qene qelrsin dedi

hayırlısı olsun inşallah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah....bende çarşamba tekrar kontrole gidicem 39 u bitiricez bizimkilerin hala gelmeye niyetleri yok vallaha:)

kızlar ben geldim bizim pofuduk şeyma uyuyoken bir bakım dedim gerçi hep uyuyo yarım saatte bir emiyo doymuyo pofuduğum tuluk oldu

kızlar ben geldim bizim pofuduk şeyma uyuyoken bir bakım dedim gerçi hep uyuyo yarım saatte bir emiyo doymuyo pofuduğum tuluk oldu

Kubicim Şeymamız uyuyorken anlat biraz canım doğum nasıl geçti normal doğum kolay oldu mu saygı hast. mi doğum yaptın bebişine bakacaktık ya

Kızlar ya vakit yaklaştıkça ben çok duygusal ve olur olmaz şeyleri kafayı takan bir insan oldum. Bebek iyice büyüdü karnımı eğri büğrü bir hale getirdi ve gece yan yatsam da onu eziyor muyum diye bile ağlar oldum. Üstelik rahat yatamadıkça kasık ağrılarım oldukça hayıflanır oldum bu seferde o sebep oluyor diye onun hissedip üzüleceğini düşünüyorum. Açıkçası saçmalayama başladım. Yarın 39. haftayı dolduracağım. 1 haftam kalmış olacak. Bayramda da doğurmak istemiyorum sanki hastane doğru düzgün ilgilenemeyecek gibi geliyor. Normal doğumdan da korkmaya başladım 1.55 boyundayım bebişim de biraz iri nasıl doğurcam diye telaş sarmaya başladı. Normal doğum yapan çoğu insan memnun ama nasıl birşey olduğunu bilmeyince insan nasıl olacak diye telaş sarıyor. Umarım sizlerde herşey yolundadır. Hepinizi öpüyorum. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.

kızlar ilk sayfada listenin üstünde 3 cü linkde doğum hiyalerimiz diye topiğimiz var ben oraya hikayemi paylaşdım sizlerde paylaşırsanız sevinirim

Kubicim Şeymamız uyuyorken anlat biraz canım doğum nasıl geçti normal doğum kolay oldu mu saygı hast. mi doğum yaptın bebişine bakacaktık ya

normal doğum oldu cnm çok kolay sakın korkmayın valla bak ben 19 yaşında anne oldum ve çok cesaretsizim bugün doğum var deseler yine doğururum evt cnm saygı hastanesinde doğum yaptım ama şans işi en son 26 ekim bebkleri var sanırım arıza varmış sitede şans işte ama paylaşırım pofuduğumu bilgisayara bağlanan kabloda bozuldu bir türlü cicilerini paylaşamadım ama paylaşıcam resminide koyarım inşallah söz yani

cnm gayet normal şeyler bunlar seni çok iyi anlıyorum ama gerçekden korkma heleki çıkma evresinden nasıl çıkıcak iri diye bu tamamen kendiliğinden çıkıyo sen sadece tatlı ıkınma geliyo zaten bunu denicen hiç hissetmiyosun bile doktor yardımcı oluyo için rahat olsun zor kısmı adet ağrısının biraz daha şiddetli olan kısmı oda vurup geçiyo sabredebiliriz sonu çok güzel bir duygu oluyo iyi bayramlar cnm kendine çok iyi bak

Canım doğum hikayeni okudum yorumumu da yaptım çok güzel anlatmışsın. Gerçekten içim rahatladı biraz. Allah razı olsun. Hastanenin sitesine de baktım dediğin gibi en son 26 ekim kalmış soyadın bile aklımda Bay bebek sonra görürüz artık. Bebeğini büyütürken de doğumun gibi herşeyin de kolaylıkla olur inşallah..

inşallah canm neyse ben kaçım bizim pofuduk su koyverdi altı alıncak çok tatlı yaa kokusu herşeyi bugün banyoda yapdı benim yaşadığım duyguları sizde yaşayın inşallah byeeee

selammm..

dogum yapan analar...herbirinizi tebrik ediyorummm...Allah analı babalı büyütsün inşallah..

bugün annem geldi.. benden mutlusu yok..

belim agrıyor bugün.. Allah hayıretsin inş..

öperimm

Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza

Hayırlı doğumlar olsun.Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…