- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.481
kızlarrr bende oglusumu 02.11.2011 tarihinde normal olarak dogurdum...ismini erdem kaan koyduk...bebegim tam olarak sabah 05:40da dünyaya geldi.aslında 6 kasımda epidural sezaryanla dünyaya gelecekti.ama bizim oglan biraz sabırsız çıktı...37+3de 2650 gram dogdu...normal dogumdan cok korkuyordum ama Allahıma sükür kolay bir dogum oldu...epidurel bile yapılamadı...anlıyacagınız catır catır dogurdum...ALLAH yardım etti...dün hastaneden cıktık ancak haber verebildim...benide dogum yapanlar listesine eklerseniz cok sevinirim...en kısa zamanda dogum hikayemi anlatacagım...dogum yapacak arkadaslar Allah kolay dogumlar nasip etsin... ALLAH sag salim bebeklerinize kavuştursun işallah...bebek:
Allah analı babalı büyütsün ,nazarlardan saklasın,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah arkadaşlarselam kızlar bende dogurdum02.11.2011 saat 11:05de çok istememe rahmen normal dogum yapamadım sezeryanla dogum yaptım suni sancı verince bebegim dayanamadı nabzı 80lere düştü acilen sezeryana alındım 3kg 51 cm bi ogluşum oldu allahıma şükür ama oğlumu birtürlü emmeye alıştıramadım şimdilik onun savaşını veriyorum.evde annemle kayınvalidem var o yüzden nette giremiyorum
Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . bende sabırsızlıkla bekliyorum dün kontroldeydim bende paylaşayım 3116 kilosu olmuş kuzumun boy konusuna değinmiyor dr. bu arada adamı resmen sorulara boğdum kovalayarak gönderdi bende normal istiyorum çatı muayenesi yapmadı önce normal deneriz engel yok çatı darsa şimdiden stres yapmaya gerek yok dedi. son günüm 23 ü ozaaman kadar randevu yok doğurmassan o tarihte görüşücez ya suni sansıyla başlatıcaz doğumu ya da istersen epidural sezeryanla alırım gibi bi yorum yaptı.Birde ankara medicana da yapıcam ama fiyat konusu zorladı normal ya da sezeryan 3000 lira diyor epey pazarlık yaptım ama düşmüyorkuzumla ben sağlıkla kurtulalım da yapıcak bişey yok. Tarkulun bebeğine şifalar olsun Rabbim korusun bugün bende yasin okucam dua edicem inşallah Allah hepimizin bebeklerini korusun doğum yapan annelere tebrikler.
Kızımız Ada'mız 01.11.11 tarihi itibariyle dünyaya geldi. Ellerinizden öper :)
Daha sonra ayrıntılı yazarım. Genel olarak durumumuz iyi. Kızım 37+6'da spinal sezeryanla, 3.190 olarak doğdu.
Süt sorunu yaşadık. Yeni gelmeye başladı ama sağarak verebiliyorum.
Çok şükür bugünümüze..
Allah tüm doğum yapacak olanlara sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..
Ve doğum yapanları kutluyorum, okuyamadım daha..
doktordan geldik bebek 39 haftalık 3 kilo olmuş normal doğum bekliyoruz doktor bayramın ikinci yada üçüncü günü görüşücez doğumun çok yakın dedi :) korkuyla karışık heyecan içindeyim dua edin ne olurrrrrrrrrrr Allah herkezi bi avazda kurtarsın
kızlar ben geldim bizim pofuduk şeyma uyuyoken bir bakım dedim gerçi hep uyuyo yarım saatte bir emiyo doymuyo pofuduğum tuluk oldu
kızlar ben geldim bizim pofuduk şeyma uyuyoken bir bakım dedim gerçi hep uyuyo yarım saatte bir emiyo doymuyo pofuduğum tuluk oldu
Kubicim Şeymamız uyuyorken anlat biraz canım doğum nasıl geçti normal doğum kolay oldu mu saygı hast. mi doğum yaptın bebişine bakacaktık ya
Kızlar ya vakit yaklaştıkça ben çok duygusal ve olur olmaz şeyleri kafayı takan bir insan oldum. Bebek iyice büyüdü karnımı eğri büğrü bir hale getirdi ve gece yan yatsam da onu eziyor muyum diye bile ağlar oldum. Üstelik rahat yatamadıkça kasık ağrılarım oldukça hayıflanır oldum bu seferde o sebep oluyor diye onun hissedip üzüleceğini düşünüyorum. Açıkçası saçmalayama başladım. Yarın 39. haftayı dolduracağım. 1 haftam kalmış olacak. Bayramda da doğurmak istemiyorum sanki hastane doğru düzgün ilgilenemeyecek gibi geliyor. Normal doğumdan da korkmaya başladım 1.55 boyundayım bebişim de biraz iri nasıl doğurcam diye telaş sarmaya başladı. Normal doğum yapan çoğu insan memnun ama nasıl birşey olduğunu bilmeyince insan nasıl olacak diye telaş sarıyor. Umarım sizlerde herşey yolundadır. Hepinizi öpüyorum. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.
Masaallah barekallah pofuduguna,gercekten ya en kisa zamanda dogum hikayeni bekliyoruz.
cnm gayet normal şeyler bunlar seni çok iyi anlıyorum ama gerçekden korkma heleki çıkma evresinden nasıl çıkıcak iri diye bu tamamen kendiliğinden çıkıyo sen sadece tatlı ıkınma geliyo zaten bunu denicenhiç hissetmiyosun bile doktor yardımcı oluyo için rahat olsun zor kısmı adet ağrısının biraz daha şiddetli olan kısmı oda vurup geçiyo sabredebiliriz sonu çok güzel bir duygu oluyo iyi bayramlar cnm kendine çok iyi bak
Canım doğum hikayeni okudum yorumumu da yaptım çok güzel anlatmışsın. Gerçekten içim rahatladı biraz. Allah razı olsun. Hastanenin sitesine de baktım dediğin gibi en son 26 ekim kalmış soyadın bile aklımda Bay bebek sonra görürüz artık. Bebeğini büyütürken de doğumun gibi herşeyin de kolaylıkla olur inşallah..
kızlarrr bende oglusumu 02.11.2011 tarihinde normal olarak dogurdum...ismini erdem kaan koyduk...bebegim tam olarak sabah 05:40da dünyaya geldi.aslında 6 kasımda epidural sezaryanla dünyaya gelecekti.ama bizim oglan biraz sabırsız çıktı...37+3de 2650 gram dogdu...normal dogumdan cok korkuyordum ama Allahıma sükür kolay bir dogum oldu...epidurel bile yapılamadı...anlıyacagınız catır catır dogurdum...ALLAH yardım etti...dün hastaneden cıktık ancak haber verebildim...benide dogum yapanlar listesine eklerseniz cok sevinirim...en kısa zamanda dogum hikayemi anlatacagım...dogum yapacak arkadaslar Allah kolay dogumlar nasip etsin... ALLAH sag salim bebeklerinize kavuştursun işallah...bebek:
selam kızlar bende dogurdum02.11.2011 saat 11:05de çok istememe rahmen normal dogum yapamadım sezeryanla dogum yaptım suni sancı verince bebegim dayanamadı nabzı 80lere düştü acilen sezeryana alındım 3kg 51 cm bi ogluşum oldu allahıma şükür ama oğlumu birtürlü emmeye alıştıramadım şimdilik onun savaşını veriyorum.evde annemle kayınvalidem var o yüzden nette giremiyorum
doktordan geldik bebek 39 haftalık 3 kilo olmuş normal doğum bekliyoruz doktor bayramın ikinci yada üçüncü günü görüşücez doğumun çok yakın dedi :) korkuyla karışık heyecan içindeyim dua edin ne olurrrrrrrrrrr Allah herkezi bi avazda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?