- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.521
Birden geliyor sanci agri her neyse,hic bisey yok diye normal olmaycak anlamiyna gelmiyor canim benim.Ewet benim doktorum izinde bu hafta ama benim icin bir problem yk burda kendi doktorun doguma girmiyor,ikinciside burda kurban bayrami tatili yok istedigi zaman gelebilir benim oglusum
kızlarrr bende oglusumu 02.11.2011 tarihinde normal olarak dogurdum...ismini erdem kaan koyduk...bebegim tam olarak sabah 05:40da dünyaya geldi.aslında 6 kasımda epidural sezaryanla dünyaya gelecekti.ama bizim oglan biraz sabırsız çıktı...37+3de 2650 gram dogdu...normal dogumdan cok korkuyordum ama Allahıma sükür kolay bir dogum oldu...epidurel bile yapılamadı...anlıyacagınız catır catır dogurdum...ALLAH yardım etti...dün hastaneden cıktık ancak haber verebildim...benide dogum yapanlar listesine eklerseniz cok sevinirim...en kısa zamanda dogum hikayemi anlatacagım...dogum yapacak arkadaslar Allah kolay dogumlar nasip etsin... ALLAH sag salim bebeklerinize kavuştursun işallah...bebek:
selam kızlar bende dogurdum02.11.2011 saat 11:05de çok istememe rahmen normal dogum yapamadım sezeryanla dogum yaptım suni sancı verince bebegim dayanamadı nabzı 80lere düştü acilen sezeryana alındım 3kg 51 cm bi ogluşum oldu allahıma şükür ama oğlumu birtürlü emmeye alıştıramadım şimdilik onun savaşını veriyorum.evde annemle kayınvalidem var o yüzden nette giremiyorum
Herkese merhaba kızlar :)))
hamile olarak son yazışımız kızımla beraber bu gece :)
yarın sabah Allahın izniyle kızıma kavuşuyorum inşaallah
heyecanlıyım biraz korku mutluluk hepsi bir arada
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu ...
Sağlıkla sağlıklı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize Rabbim evlatlarımızı
Kızımız Ada'mız 01.11.11 tarihi itibariyle dünyaya geldi. Ellerinizden öper :)
Daha sonra ayrıntılı yazarım. Genel olarak durumumuz iyi. Kızım 37+6'da spinal sezeryanla, 3.190 olarak doğdu.
Süt sorunu yaşadık. Yeni gelmeye başladı ama sağarak verebiliyorum.
Çok şükür bugünümüze..
Allah tüm doğum yapacak olanlara sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..
Ve doğum yapanları kutluyorum, okuyamadım daha..
Ben hala doğuramayanlardan ım....normal doğum bekliyoruz şimdiden 3700 oldu 39 haftadayım ve cok korkuyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doktordan geldik bebek 39 haftalık 3 kilo olmuş normal doğum bekliyoruz doktor bayramın ikinci yada üçüncü günü görüşücez doğumun çok yakın dedi :) korkuyla karışık heyecan içindeyim dua edin ne olurrrrrrrrrrr Allah herkezi bi avazda kurtarsın
selammm..
dogum yapan analar...herbirinizi tebrik ediyorummm...Allah analı babalı büyütsün inşallah..
bugün annem geldi.. benden mutlusu yok..
belim agrıyor bugün.. Allah hayıretsin inş..
öperimm
kızlar geç de olsa gelebildik. Oğum 2 kasım saat 20.03 te doğdu 2750 gr 48 cm olarak doğum hikayemi sonra yazıcam ancak girebildik. mükemmel bir duygu ve çooook tatlı Allahım herkese tattırsın bu duyguyu hepinizi öpüyorum ve iyi bayramlar diliyorum
hayırlı bayramlar bayram bayram süpriz yapacak varmı bakalım
bayramınız kutlu olsun ..........
Bayramınız mübarek olsun.Allah hepimizi kurtarsın inş..
herkese ii bayramlarrrrrr
arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum, Allah izin verirse bidahaki bayrama harçlıkları ve bayramlıkları hazırlayacağız bebişlere :))
doğumdan önce gelen nişan belirtisi hakkında bilgisi olan varmı??? benim 2-3 defa oldu gibi bişey ama hep azdı çok fazla anlam veremedim gelen şey nişan mı yoksa başka bişey mi acaba? 2 kere rengi çok açıktı, bi kerede hafif pembemsi gibiydi..acaba nişandan sonra doğum ne zaman başlar ki...hiçbişey bilmemek kötüymüş yaa..
kızlarrr
hepinizin bayramı mübarek olsun
benle birlikle bir çok kişinin ilk bayramı
Rabbim nice bayramlara erdirsin inşallah
Herkese hayırlı bayramlar dilerim...
Bebeğim 03/11/2011 de dünyaya merhaba dedi doğum hikayesi topiğine bilgileri yazdım.Çok zamanım olmadığı için ordan okuyabilirsiniz...Bol sütlü ve sağlıklı günler dilerim...Doğum yapacaklarada hayırlı kolay doğumlar olur inşallah...
kızlar kafamı kurcalayan bir şey var, babam bize ana kucağı ve oto koltuğu diye satılan üründen almış. 0-13 kg arası. nerdeyse 90 derece. hastaneden çıktıktan sonra bebeğim bu koltuğa nasıl oturacak bir türlü anlamadım. bir de aynı zamanda ana kucağı olması evde de kullanacabileceğim anlamına gelir mi? açıkcası pek kullanışlı görünmüyor. babam bissürü para vermiş almış. iyi de bir marka. ama eşimde ben de nasıl kullanacağımızı anlamadık. ev tipi ana kucağı da alalım diyoruz. siz aldınız mı, sizce gerekli mi? geniş fiyat ve özellik yelpazesinde dolu ürün var, tavsiyede bulunabileceğiniz bir ürün var mı?
kızlar Allah hayırlısı ile en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasib etsin bi avazda inşallah hakkınızda hayılısı ne ise o olsun iyi bayramlar
Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bayram şekerimiz kızımızı 4 kasım gunü spinal sez.ile kucağımıza aldık.3kilo 400 gr doğdu melis kızım boyu da 49 cm sondanin ameliyat oncesi takılması harici her şey çok güzeldi herkesi öperim
bence normal dogum en saglıklı dogum bebegin mikroplara karşı bagışıklık kazanması için dr.lar öneriyor ama bazı durumlarda sezeryen yapılması şart oluyor.insaallah sende kolay yoldan dogurursun canım bayramda çok gezme :)) nezaman gelecegi belli olmaz bebbişin :))
kızlar ne olur dogum yapmaya girerken benim içinde dua edermisiniz :)şimdiden çok teşşekkürler
gözünaydın canımm Allah analı babalı büyütsün insaallahkızlar geç de olsa gelebildik. Oğum 2 kasım saat 20.03 te doğdu 2750 gr 48 cm olarak doğum hikayemi sonra yazıcam ancak girebildik. mükemmel bir duygu ve çooook tatlı Allahım herkese tattırsın bu duyguyu hepinizi öpüyorum ve iyi bayramlar diliyorum
gözünaydın canımm saglıkla büyüt insaallahHerkese hayırlı bayramlar dilerim...
Bebeğim 03/11/2011 de dünyaya merhaba dedi doğum hikayesi topiğine bilgileri yazdım.Çok zamanım olmadığı için ordan okuyabilirsiniz...Bol sütlü ve sağlıklı günler dilerim...Doğum yapacaklarada hayırlı kolay doğumlar olur inşallah...
maaşşallah doguran dogurana darısı bize olsun insaallah.saglıkla büyüt canım melis bebegi :)Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bayram şekerimiz kızımızı 4 kasım gunü spinal sez.ile kucağımıza aldık.3kilo 400 gr doğdu melis kızım boyu da 49 cm sondanin ameliyat oncesi takılması harici her şey çok güzeldi herkesi öperim
benim dogum agrısı çekmem gereken günlerde
diş agrısı çekiyorum hafif vardı ama şuan dayanılmaz
görünürde birsey yok dolgum agrıyo
agrı kesiciyi sürekli içmek istemiyorum
aniden dogum falan olur mu diye
ama dayanamıyorum
karanfil koy dediller denedim iyi geldiği oldu ama şuan zirvede(((((((
ezgim-junzi-izmirli-master-nurdan
gözünüzaydın iyi günlerde büyütün bebişlerinizi....
cuma doktordaydık kafa yine yukarda sans yok artık dedi
3547 kg 51 cm kızım
dr teyzemiz 11.11.11 de 09:00 da spinal sezeryana bekliyor
diş agrısından kafayı yemezsem doguma gidicez...
canım süper bir tarihhhyaaa o diş sancısını en iyi ben bilirim varya ne feci şeydir.Allah yardımcın olsun şunun şurasında 5 gün kaldı canım biraz daha sabret rabbim kolay geçitten geçirsin :)
insaallah banada bebbişimi kucagıma alacagım günleri görmek nasip olur :)
benim dogum agrısı çekmem gereken günlerde
diş agrısı çekiyorum hafif vardı ama şuan dayanılmaz
görünürde birsey yok dolgum agrıyo
agrı kesiciyi sürekli içmek istemiyorum
aniden dogum falan olur mu diye
ama dayanamıyorum
karanfil koy dediller denedim iyi geldiği oldu ama şuan zirvede(((((((
ezgim-junzi-izmirli-master-nurdan
gözünüzaydın iyi günlerde büyütün bebişlerinizi....
cuma doktordaydık kafa yine yukarda sans yok artık dedi
3547 kg 51 cm kızım
dr teyzemiz 11.11.11 de 09:00 da spinal sezeryana bekliyor
diş agrısından kafayı yemezsem doguma gidicez...
Kızlar herkese iyi bayramlar.benim ilk gebeliğim 35 haftam bitti.akıntım var bayadır .bişey soracağım suyun gelmesi dedikleri bacakları ıslatacak kadar çok mu oluyor bardaktan boşanır gibimi???yoksa iç çamaşırı ıslatacak kadra azda olabilirmi???
Hosgelmiş Melis Hanım da .. sen de atlattın cok şükür kavustun kuzuna darısı geride kalanlara inşallah sağ salimm..
benim de safak 5...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?