2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

of heep senin almanya da olduğunu unutuyorum haklısın bayram tatili yok of minişlerimiz gelsin artık içim rahatladı bende hiç birşey yok diye olmazsa norma diyordum hayırlısı artık bizde artık yol izni yok diye annemlere gidemiyoruz bursa ya ben hiçbirşeyim yok diye gitmek istedim ama annem yollarda ansızın tutarsa sancın ne yapacaksın dedi evde kaldık bizede bu bayram hiç bayram gibi değil herkes biryerlere gitti biz kaldık eşimle evde of çok sıkıcı iyi bayramlar canım

arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum, Allah izin verirse bidahaki bayrama harçlıkları ve bayramlıkları hazırlayacağız bebişlere :))
doğumdan önce gelen nişan belirtisi hakkında bilgisi olan varmı??? benim 2-3 defa oldu gibi bişey ama hep azdı çok fazla anlam veremedim gelen şey nişan mı yoksa başka bişey mi acaba? 2 kere rengi çok açıktı, bi kerede hafif pembemsi gibiydi..acaba nişandan sonra doğum ne zaman başlar ki...hiçbişey bilmemek kötüymüş yaa..

Herkese hayırlı bayramlar dilerim...

Bebeğim 03/11/2011 de dünyaya merhaba dedi doğum hikayesi topiğine bilgileri yazdım.Çok zamanım olmadığı için ordan okuyabilirsiniz...Bol sütlü ve sağlıklı günler dilerim...Doğum yapacaklarada hayırlı kolay doğumlar olur inşallah...

herkese ii bayramlar kızlarrr... doğuranlar bebişleriyle ilk bayramlarını kutlayadursunlar.. bizde içimizde gezdirmeye devam edelim bu bayramda önümüzdeki sene acısını çıkarırız artık Allahın izniyle :))))

hayırlı olsun, bol sütün olsun cnmmm

güzel günleri olsun bebişinin, Allah analı babalı büyütsün inş

gözün aydın canım seninde.. bol sütlü günler

ohh ne güzel bayram şekerleriniz yanınızda desene.. gözünüz aydın :)))

Ben hala doğuramayanlardan ım....normal doğum bekliyoruz şimdiden 3700 oldu 39 haftadayım ve cok korkuyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bayramın geçmesini bekliodur annesi :))

hadi hayırlısı bakalım, son gün bi sürpriz yapmasın seninkide :))

selammm..

dogum yapan analar...herbirinizi tebrik ediyorummm...Allah analı babalı büyütsün inşallah..

bugün annem geldi.. benden mutlusu yok..

belim agrıyor bugün.. Allah hayıretsin inş..

öperimm

gözün aydın fatmacım, annene kavuştun

hayırlı olsun şeker, mutlu günleriniz olsun

hayırlı bayramlar bayram bayram süpriz yapacak varmı bakalım

bayramınız kutlu olsun ..........

Bayramınız mübarek olsun.Allah hepimizi kurtarsın inş..

herkese ii bayramlarrrrrr

kızlarrr
hepinizin bayramı mübarek olsun
benle birlikle bir çok kişinin ilk bayramı
Rabbim nice bayramlara erdirsin inşallah

herkese mutlu, huzurlu bayramlar...

hayırlı olsun cnm, gözünüz aydın...

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bayram şekerimiz kızımızı 4 kasım gunü spinal sez.ile kucağımıza aldık.3kilo 400 gr doğdu melis kızım boyu da 49 cm sondanin ameliyat oncesi takılması harici her şey çok güzeldi herkesi öperim

canım bence o yeterli.ilk ay portbebe yetiyor daha sonra otokoltuğunu yolculukta kullanıyorsun o arabaya monte ediliyor eve çıkarkende otokoltuğunda eve çıkarıyorsun onun içinde yatıyor misafirlikte filanda iyi. kardeşimin var çok kullanışlı.ev tipi için acele etme bence kraft ı düşünebilirsin alacaksan chiccolar çok pahalı

Kızlar herkese iyi bayramlar.benim ilk gebeliğim 35 haftam bitti.akıntım var bayadır .bişey soracağım suyun gelmesi dedikleri bacakları ıslatacak kadar çok mu oluyor bardaktan boşanır gibimi???yoksa iç çamaşırı ıslatacak kadra azda olabilirmi???

Hosgelmiş Melis Hanım da .. sen de atlattın cok şükür kavustun kuzuna darısı geride kalanlara inşallah sağ salimm..

benim de safak 5...

benim dogum agrısı çekmem gereken günlerde
diş agrısı çekiyorum hafif vardı ama şuan dayanılmaz
görünürde birsey yok dolgum agrıyo
agrı kesiciyi sürekli içmek istemiyorum
aniden dogum falan olur mu diye
ama dayanamıyorum
karanfil koy dediller denedim iyi geldiği oldu ama şuan zirvede(((((((

ezgim-junzi-izmirli-master-nurdan
gözünüzaydın iyi günlerde büyütün bebişlerinizi....

cuma doktordaydık kafa yine yukarda sans yok artık dedi
3547 kg 51 cm kızım
dr teyzemiz 11.11.11 de 09:00 da spinal sezeryana bekliyor
diş agrısından kafayı yemezsem doguma gidicez...

canım çok teşekkür ederim inşallah tüm bekleyenlere dua edicem sizde dualarınızı eksik etmeyin[/QUOTE]
canım etmezmiyimm rabbim bir sancıda bir nefeste kurtarsın insaallah

gözünaydın canımm Allah analı babalı büyütsün insaallah
gözünaydın canımm saglıkla büyüt insaallah

maaşşallah doguran dogurana darısı bize olsun insaallah.saglıkla büyüt canım melis bebegi :)

canım süper bir tarihhhyaaa o diş sancısını en iyi ben bilirim varya ne feci şeydir.Allah yardımcın olsun şunun şurasında 5 gün kaldı canım biraz daha sabret rabbim kolay geçitten geçirsin :)
insaallah banada bebbişimi kucagıma alacagım günleri görmek nasip olur :)

valla çok zor diş...
diyorum az kaldı nerden çıktı bu diye...
iyi dileklerin için teşekkür ederim
bu topiği sen açtın aklımızdasın hep
insallah sende tez zamanda yasarsın bu duyguları...

cnm bi aktar bulup karanfil yağı al
kulak pamuğu ile ağrıyan dişine sür bana çok ii gelmişti

Canim bu konu hakkinda daha öncede konusmustuk,kacirdin herhalde.Iki sekilde olabiliyor bu su gelmesi olayi,Birincisi:Eger rahim yirtilirsa suda cok fazla geliyor,bacaklarindan sizip camasirini hatta giysini islatabilecek kadar cok geliyor. Ikincisi: Eger rahim kasilmalardan dlayi siyrilirsa damla damla sizar bunu anlamak zor oluyor idrarla karistiriliyor.Bu su kokusuz renksiz oluyor,idrar biraz daha sarimtrak ve daha cok amonyak kokusu gibi daha keskin olursa o idrardir.Umarim cevap tatmin edicidir.Ama su gelmesinden süphelenirsen hemen doktorunu haberdar et,cünkü rahimin yirtilmasida siyrilmasida bakteri ve mikroplarin iceri girmesine sebep olur hem annenin hemde bebisin mikrop kapmasina sebep olabiliyor,ayni zamanda kasilmalarin artmasinada sebep oluyor(yirtilirsa)

Öncelikle bayramınızı kutlarım.
Bebeleri doğup ana olan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.
Uykum yok yine.
Ben bekliyorum:)

Hosgelmiş Melis Hanım da .. sen de atlattın cok şükür kavustun kuzuna darısı geride kalanlara inşallah sağ salimm..

benim de safak 5...

Az kaldı canım senin de,inşallah mis kokulu Sare hanım kollarında olacak, hiç korkma sezeryandan her şey çok çabuk olup bitiyo 15 dk sonra çıktı kızım yanağıma verdiler o kadar güzeldi ki mis gibi tombul yanaklı kızım öptüm sonra kucağına verdiklerinde acı falan da kalmıyo zaten, darısı bütün bekleyenlerin başına,muhteşem bir duygu

Herkese iyi bayramlar..Biz de 39+2 olduk,beklemeye devam.Ama artık çok kalmadı gibi hissediyorum.Ağrılarım var,yürümek 3 gündür gerçekten zorlaştı.İnanılmaz baskı hissediyorum kasıklarımda.Hayırlısı olsun artık.Benimle aynı haftalarda olup,ağrısı olmayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…