2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selamun aleykum canlarim nasilsiniz uzun zamandir bakamadim takip edemedim hepinizi cok özledim

bu ara ben dogum yaptim 01.11.11 de beklenen misafirirmiz hayirlisi ile geldi :) detaylari daha genis bi vakitde yazarim insaALLAH
maglum benim kiz dahada bi yaramaz oldu kardesini kiskaniyor dua edin ins

MADSAD canim sana da hayirli olsun saglikli sihatli büyütmeyi güzel RABBIM nasib etsin ins

hepinizi öpüyorum RABBIM bir sancida kurtarsin insaALLLAH
hepiniz bebislerinizi sagsaglim kucaginiza alirsiniz insaALLAH

Canim, Allah anali babli büyütsün,misafirin hos gelmis sefa gelmis.Walla benimde kizim var bende merak ediyorum nasil davranacak diye.Bu arda bayraminda mübarek olsun .

İyi Bayramlar,
Yeni annelerimizin ve benim gibi daha doğuramamış bütün anne adaylarının Bayramı kutlu olsun....Doğum yapmış arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bol sütlü sağlıklı günler dilerim,daha doğuramamış olanlara da Rabbim kolaycacık doğumlar nasip etsin..Bakalım biz bayramı çıkarabilecekmiyiz.37+5 deyim.Fakat sancılarım başladı.Çok dayanamıyacağım gibi gözüküyor.Herkesden çok dua istiyorum...

merhaba kızlar benimle beraber hamile olan arkadaşlar ben doğumumu yaptım AllaHIN izniyle çok tatlı bi kızım oldu darısı sizlere anne olmak dünyanın en güzel duygusuymuş inşllah sizinkiler de kucağınıza alırsınız

aynı baskıyı bendce hissediyırun bu arada hakiki ilaçlık zeytinyağını her lavabodan sonra sürmeye başladım kızlar doğum çok rahat oluyormuş ben çok geç kaldım ama olsun 1 ay kala başlamak gerekiyormuş hiç kesik olmadan çok kolay doğum oluyormuş.

Merhaba kızlar, 06.11.2011 tarihinde 38+6 da öğlen 12.30 civarlarında oğlum dünyaya geldi. Çok güzel bir duyguymuş. Bakmaya doyamıyorum kendi nazarım değecek diye korkuyorum durmadan okuyorum oğlumu. Allah sağlıkla sizleri de bebeklerinize kavuştursun inşallah.. Bu arada oğlumun adı İbrahim koyduk daha önceden belliydi bu ismi koyacağımız Kurban bayramında da doğması ayrıca bir anlamlı oldu.

Canim benim Allah anali babali büyütsün,nazarlardan muhafaza etsin. Gercekten cok farkli bir duygu gün gectikce arada bag olustukca hareketleri degisip anlamlastikca cok daha farkli duygular hissedeceksin.Ibrahim ismide cok güzel adiyla yasasin insaallah canim benim.Dogum hikayenide bekliyoruz en kisa zamanda müsait olunca.

cnm bi aktar bulup karanfil yağı al
kulak pamuğu ile ağrıyan dişine sür bana çok ii gelmişti
Bende yetis bacim diyodum dun crafty olsa kesin birseyler bilirdi dedim
Dun gece agzimda karanfille uyuyakalmisim
Yag daha etkili olur
Yarin sabah esime buldurayim hemen
Nil i opuyoruz
Tesekkur ederim canim

herkesin bayramı kutlu olsun..
doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun bebişlerini sağlıkla büyütsünler..
darısı bekleyenlerin başına..

kızlar merhaba ekim annesi oldum bende kızım 1 haftalık oldu bugun dun göbeğimizde düştü bugun ilk bnyosunu yaptırdık herşey o kadar mükemmelki doyamıyorum ama hala anne olduğuma inanamıyorum pek huysuz değil şimdilik inşallah böle devam eder hep derler ya hamilelik en kolayı die bence doğumdan sonrası daha guzel hamileliğim berbat gecti şuan ne midem bulanıyor ne boğazım yanıyor nede cok acıkıyorum bunların hepsi gecti sezeryan oldum ilk gece ayaktaydım o kadar kolayki hiç ağrı sancıda cekmedim ben cok kolay atlattım hatta 5 gunluk gezmeye bile gittik kızımla herşey harika en kısa zamanda bu zorlu bekleyişi bitirmenizi o guzel ana kavuşmanızı dil,yorum bu arada yaşlanma vardı bebeğim beslenmiyordu ama son 10 gunde inanılmaz beslenmiş tam 530 gr almış :) ve beklenenden cok cok iyi doğdu 3180 gr sarılıkta olmadık inşallah hepinizin böle güzel olur..
göğüs kremini kesinlikle cantanıza koymalısınız her sefernde sürün bide cntanıza mutlaka humana steel tea alın hastanede hemen içmeye başlayın sütümü durduramıyorum ilk gunden beri kızım fazla gelmesinden dolayı öksürüyor :)
başka soracağınız bişey olursa yazabilirsiniz seve seve sizi aydınlatırım bu arada sipinal sezeryan oldum ameliyatım biraz sorunlu olsada herşey harika

Arkadaşlar ne kadar güzel herkes yavaş yavaş doğurmaya başladı.Evladını kucağına alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artık nete girerken eşime bakalım bugun doguran var mı dıyerek gırıyorum. :)Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşallah doğum yapmayan bizlere de kolay doğumlar nasip etsin,

ilaçlık zeytinyağı mı? nasıl sürüyosun doğuma etkisi nedir? çok şey sordum ama anlamadım canım ya

Canim benim masaallah bebisineAllah anali babali büyütsün insaallah.Gercekten bebis geldikten sonra cok daha güzel oluyor.Insaallah canim sirada bekleyen bizlerde en kisa sürede kavusuruz bebislerimize.

günaydınlar arkadaşlar
gececeden beridir sancım başlamış durumda biraz daha sıkalaşsın hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana ,bekleyenlerin de yardımcısı olsun

mrb arkadaşlar doğum yapalı 10 gn oldu normal epidural olmştm.dikişlerim geçmiyo maalesef harita gibi kesmşler.bi tarafı bebek yırtmş bi tarafıda onlar kesmş.yatakta bile sağa sola dönemiyordm.ağrılarım çok artmştı.ambulansla hastaneye kaldırıldım.2 gece hastanede yattık oğlumla.şimdi de evde yatıyorum.dikişlerim sayılamayacak kadar çokmş dikiş makinesi gibi dikmşler.zaten kanamam durmadığı için durdurana kadar aynı yeri dikip durdular.2 saat sürdü dikmeleri.bebeğimle ilgilenemiyrm iyleşmeyi bekliyrm inşh.
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyrm.yapacaklarıda allah kurtarsn inşallah.

mrb arkadaşlar doğum yapalı 10 gn oldu normal epidural olmştm.dikişlerim geçmiyo maalesef harita gibi kesmşler.bi tarafı bebek yırtmş bi tarafıda onlar kesmş.yatakta bile sağa sola dönemiyordm.ağrılarım çok artmştı.ambulansla hastaneye kaldırıldım.2 gece hastanede yattık oğlumla.şimdi de evde yatıyorum.dikişlerim sayılamayacak kadar çokmş dikiş makinesi gibi dikmşler.zaten kanamam durmadığı için durdurana kadar aynı yeri dikip durdular.2 saat sürdü dikmeleri.bebeğimle ilgilenemiyrm iyleşmeyi bekliyrm inşh.
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyrm.yapacaklarıda allah kurtarsn inşallah.

Bebişin hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın inşallah çok güzel denk gelmiş Nazar

Bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım çok güzel anlatmışsın Allah nazarlardan korusun MaşAllah BarikAllah Nazar

inş bende bu ay hamıs kalırım

İnşAllah canım hayırlı vakitte gelsin bebişin bizde dua edelim inşallah bu güzel günlerde

Ahh canım ya Allah tez vakitte acil şifalar versin bi yakınımızında ramazanda öyleydi canım 25 gün hiç oturamadı dün konuşma fırsatı bulduk maşalah hiç birşey olmamış gibi onunda belli değildi dikişleri çoktu sende hayırlısı ile atlatırsın bu günleri en kısa zamanda Allah sabırlar versin dayanma gücü versin herkesin bir olmuyor işte doktorlardan ebelerdende kaynaklanıyor birazda sonuçlar sonra böyle oluyor tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:

Ve aleykum selam bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kızında yaşı küçük daha annesi olacak o kadar hayırlısı ile alışır o da inşallah
aminnn biz daha beklemedeyiz

nerde doğum yaptın bir ara yazarsın ben talihsizlikler sonucu doktoru değiştirdim sen funda doğanamı devam ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…