- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.541
selamun aleykum canlarim nasilsiniz uzun zamandir bakamadim takip edemedim hepinizi cok özledim
bu ara ben dogum yaptim 01.11.11 de beklenen misafirirmiz hayirlisi ile geldi :) detaylari daha genis bi vakitde yazarim insaALLAH
maglum benim kiz dahada bi yaramaz oldu kardesini kiskaniyordua edin ins
MADSAD canim sana da hayirli olsun saglikli sihatli büyütmeyi güzel RABBIM nasib etsin ins
hepinizi öpüyorum RABBIM bir sancida kurtarsin insaALLLAH
hepiniz bebislerinizi sagsaglim kucaginiza alirsiniz insaALLAH
Herkese iyi bayramlar..Biz de 39+2 olduk,beklemeye devam.Ama artık çok kalmadı gibi hissediyorum.Ağrılarım var,yürümek 3 gündür gerçekten zorlaştı.İnanılmaz baskı hissediyorum kasıklarımda.Hayırlısı olsun artık.Benimle aynı haftalarda olup,ağrısı olmayan var mı acaba?
Merhaba kızlar, 06.11.2011 tarihinde 38+6 da öğlen 12.30 civarlarında oğlum dünyaya geldi. Çok güzel bir duyguymuş. Bakmaya doyamıyorum kendi nazarım değecek diye korkuyorum durmadan okuyorum oğlumu. Allah sağlıkla sizleri de bebeklerinize kavuştursun inşallah.. Bu arada oğlumun adı İbrahim koyduk daha önceden belliydi bu ismi koyacağımız Kurban bayramında da doğması ayrıca bir anlamlı oldu.
Bende yetis bacim diyodum dun crafty olsa kesin birseyler bilirdi dedimcnm bi aktar bulup karanfil yağı al
kulak pamuğu ile ağrıyan dişine sür bana çok ii gelmişti
aynı baskıyı bendce hissediyırun bu arada hakiki ilaçlık zeytinyağını her lavabodan sonra sürmeye başladım kızlar doğum çok rahat oluyormuş ben çok geç kaldım ama olsun 1 ay kala başlamak gerekiyormuş hiç kesik olmadan çok kolay doğum oluyormuş.
kızlar merhaba ekim annesi oldum bende kızım 1 haftalık oldu bugun dun göbeğimizde düştü bugun ilk bnyosunu yaptırdık herşey o kadar mükemmelki doyamıyorum ama hala anne olduğuma inanamıyorum pek huysuz değil şimdilik inşallah böle devam eder hep derler ya hamilelik en kolayı die bence doğumdan sonrası daha guzel hamileliğim berbat gecti şuan ne midem bulanıyor ne boğazım yanıyor nede cok acıkıyorum bunların hepsi gecti sezeryan oldum ilk gece ayaktaydım o kadar kolayki hiç ağrı sancıda cekmedim ben cok kolay atlattım hatta 5 gunluk gezmeye bile gittik kızımla herşey harika en kısa zamanda bu zorlu bekleyişi bitirmenizi o guzel ana kavuşmanızı dil,yorum bu arada yaşlanma vardı bebeğim beslenmiyordu ama son 10 gunde inanılmaz beslenmiş tam 530 gr almış :) ve beklenenden cok cok iyi doğdu 3180 gr sarılıkta olmadık inşallah hepinizin böle güzel olur..
göğüs kremini kesinlikle cantanıza koymalısınız her sefernde sürün bide cntanıza mutlaka humana steel tea alın hastanede hemen içmeye başlayın sütümü durduramıyorum ilk gunden beri kızım fazla gelmesinden dolayı öksürüyor :)
başka soracağınız bişey olursa yazabilirsiniz seve seve sizi aydınlatırım bu arada sipinal sezeryan oldum ameliyatım biraz sorunlu olsada herşey harika
Merhaba kızlar, 06.11.2011 tarihinde 38+6 da öğlen 12.30 civarlarında oğlum dünyaya geldi. Çok güzel bir duyguymuş. Bakmaya doyamıyorum kendi nazarım değecek diye korkuyorum durmadan okuyorum oğlumu. Allah sağlıkla sizleri de bebeklerinize kavuştursun inşallah.. Bu arada oğlumun adı İbrahim koyduk daha önceden belliydi bu ismi koyacağımız Kurban bayramında da doğması ayrıca bir anlamlı oldu.
kızlar merhaba ekim annesi oldum bende kızım 1 haftalık oldu bugun dun göbeğimizde düştü bugun ilk bnyosunu yaptırdık herşey o kadar mükemmelki doyamıyorum ama hala anne olduğuma inanamıyorum pek huysuz değil şimdilik inşallah böle devam eder hep derler ya hamilelik en kolayı die bence doğumdan sonrası daha guzel hamileliğim berbat gecti şuan ne midem bulanıyor ne boğazım yanıyor nede cok acıkıyorum bunların hepsi gecti sezeryan oldum ilk gece ayaktaydım o kadar kolayki hiç ağrı sancıda cekmedim ben cok kolay atlattım hatta 5 gunluk gezmeye bile gittik kızımla herşey harika en kısa zamanda bu zorlu bekleyişi bitirmenizi o guzel ana kavuşmanızı dil,yorum bu arada yaşlanma vardı bebeğim beslenmiyordu ama son 10 gunde inanılmaz beslenmiş tam 530 gr almış :) ve beklenenden cok cok iyi doğdu 3180 gr sarılıkta olmadık inşallah hepinizin böle güzel olur..
göğüs kremini kesinlikle cantanıza koymalısınız her sefernde sürün bide cntanıza mutlaka humana steel tea alın hastanede hemen içmeye başlayın sütümü durduramıyorum ilk gunden beri kızım fazla gelmesinden dolayı öksürüyor :)
başka soracağınız bişey olursa yazabilirsiniz seve seve sizi aydınlatırım bu arada sipinal sezeryan oldum ameliyatım biraz sorunlu olsada herşey harika
inş bende bu ay hamıs kalırım
mrb arkadaşlar doğum yapalı 10 gn oldu normal epidural olmştm.dikişlerim geçmiyo maalesef harita gibi kesmşler.bi tarafı bebek yırtmş bi tarafıda onlar kesmş.yatakta bile sağa sola dönemiyordm.ağrılarım çok artmştı.ambulansla hastaneye kaldırıldım.2 gece hastanede yattık oğlumla.şimdi de evde yatıyorum.dikişlerim sayılamayacak kadar çokmş dikiş makinesi gibi dikmşler.zaten kanamam durmadığı için durdurana kadar aynı yeri dikip durdular.2 saat sürdü dikmeleri.bebeğimle ilgilenemiyrm iyleşmeyi bekliyrm inşh.
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyrm.yapacaklarıda allah kurtarsn inşallah.
selamun aleykum canlarim nasilsiniz uzun zamandir bakamadim takip edemedim hepinizi cok özledim
bu ara ben dogum yaptim 01.11.11 de beklenen misafirirmiz hayirlisi ile geldi :) detaylari daha genis bi vakitde yazarim insaALLAH
maglum benim kiz dahada bi yaramaz oldu kardesini kiskaniyordua edin ins
MADSAD canim sana da hayirli olsun saglikli sihatli büyütmeyi güzel RABBIM nasib etsin ins
hepinizi öpüyorum RABBIM bir sancida kurtarsin insaALLLAH
hepiniz bebislerinizi sagsaglim kucaginiza alirsiniz insaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?