2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Sezeryan yapan anneler sorum sizeeeee
Gecelik mı pijama mı daha rahat hastane için ???

ben pijama giydim hiç te zorluk çekmedim çünkü dikişler ztn uyuşuk oluyor. sürekli kontrol eden de yok bir tek kanama miktarına bakıyorlar. önemli olan üşütmemek gecelikle zor gibi. bence pijama daha ii

Birden geliyor sanci agri her neyse,hic bisey yok diye normal olmaycak anlamiyna gelmiyor canim benim.Ewet benim doktorum izinde bu hafta ama benim icin bir problem yk burda kendi doktorun doguma girmiyor,ikinciside burda kurban bayrami tatili yok istedigi zaman gelebilir benim oglusum

Gözün aydın olsun. Hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlıkla büyüt minik kuzunu. :) Darısı başımıza inşallah.

benimde oldu geçen haftalarda birkaç gün sızı canım arada ine batırıyorlar gibide oluyordu doktorum sadece çok yumuşama var demişti ama sonradan kendiliğinden geçti devamı gelmedi üşüktü sanırım veya yumuşama ile ilgiliydi ama annem üşütmüşsündür deyip hep ayağımın altına su torbası koymuştuk rahatlıyordum sende dene [/QUOTE]

canım teşekkür ederim, ben gecen gece kayınvaldemlerde kalmıstım ev soğuktu gece de farkında olmadan sureklı ustumu acıyorum yorgan bıle agır gelıyor, eve gelınce bıraz hafıfledı sanırım sızım bugun daha ıyıyım, su torbası koyucam ama yıne de,

kizlar ne olmus buralara ya doguran gitmis valla benim gibi dogumu bekleyenelrde girmiyor sanirsam benim gibiben kaynanadan giremiyorum vallahi...
biktim inanin bir sorunumuz yok ama evde benden baska birinin olmasi canimi sIkiyor.
kayinvalidecigim baklava aciyor simdi bayrama o acsin ben gotureyim lop,lop...hazira konmakta cok guzelmis bea

bu arada ben artik dogurmak istiyorum ya hayirlisiyla insallah,beklemek cok zor olmaya basladi...
gecmiyor gunler..

en son kim dogurdu master sen ve ezgim dogurmus sanirsam .kizlar tebrikler allah anali,babali buyutsun..

topikimiz terk edildi resmen faceden devam ama :) sıkma canım sende canını al baklava tepsisini önüne stres at. az kaldı sıra bizede gelecek :))

kızım bayram da gelirmiş ya aa köyde olcaz ambulansla köyden gelmek istemiorum birinci gün olursa annm memleketten gelemez onsuz dogruup ikinci gün ancak gelir... bbu arada arkadasım 31 ocak sat tarihi dogum yaptı hemd normal darısı bizeeeeeeeee

Merhaba anneler,ekim annesi olacak gibi yola ciktim ama en sona ben mi kalacagim,kizlar ben koca bir gun 80,90,100 e vuran sanci cektim ve hic acilma olmadi.dAkikada geliyordu son anda ve puff birden kesildi.haftamiz kucuk oldugu icinde acilmayi hizlandiracak bir sey yapmadilar,alttan muayenede nisan geldi 2gun kanama oldu ama bebiste tik yok,ben bunlarla doguramadiysam merak etmeyin kismetten, otesi yok.plasenta olabilecegi en yasli halde ve bu dogumu geldi demek ama kizim cok dirayetli :) bugun 38-2 oldum,klinik sefi bayram icin izinli cikardi beni,hergun nst icin kontrole gidecegim ve carsamba geri yatcagim,39u doldurmami bekliyor ve kordondan kan akisimiz duzensiz buyuzden erken alabilirler,39dan once sezeryan yapmiyorlar,ben artik normal dogumdanda korkmaya basladim acikcasi suni sanci yerine sezeryani tercih ederim,1 haftadir hepsinde deneyim kazandim,ama masallah bebegimde 3300 olmus bu 1haftalik bekleyiste,size dogum haberi vermek isterdim ama zamanimiz dolmamis demekki.simdi hergun nst ve hareketlerini takip edecegim,bebisimin direncli oldugunu iyi takip etmemi soylediler. Tum dogum yapan arkadaslari tebrik ederim,dualarim hepinizle,szlerde bana edin su bayrami oroblemsiz atlatip yatayim geri boylede kipirdadimi diye stres oluyor insan.

meraba kızlar dün doğuma gittim ama doğuramadan geldim bebeğim bizimle oyun oynuyor sanırım 15 kasmda tekrar doktora gidicem nst sonuçlarm normal çıktı 15 inde tekrar nst ye giricem zaten 19 u da normal de doğması gereken gün herkese hayrlı doğumlar diliyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bugün kontrol vardı,karar yine beklemeye devam şeklinde oldu..daha önce erken gelebilir denilmişti, şimdi de gelecek gibi durmuyor, sanırım tamamlıycam 40 haftayı. ortalama 3300 dedi, bu salı 3200 ölçmüştü çok hassas bu ölçümler, pek güvenemiyorum artık. nst de iki tane 60larda sancı vardı ama önemli görmedi. haftaya cuma yine nst yine kontrol..bayramda gelmez gibi duruyor dedi.
yürüdükçe 3-4 gündür ağrılarım oluyor, aşağı doğru kas ağrısı gibi

bakalım hayırlısı artık

kızlarrr bende oglusumu 02.11.2011 tarihinde normal olarak dogurdum...ismini erdem kaan koyduk...bebegim tam olarak sabah 05:40da dünyaya geldi.aslında 6 kasımda epidural sezaryanla dünyaya gelecekti.ama bizim oglan biraz sabırsız çıktı...37+3de 2650 gram dogdu...normal dogumdan cok korkuyordum ama Allahıma sükür kolay bir dogum oldu...epidurel bile yapılamadı...anlıyacagınız catır catır dogurdum...ALLAH yardım etti...dün hastaneden cıktık ancak haber verebildim...benide dogum yapanlar listesine eklerseniz cok sevinirim...en kısa zamanda dogum hikayemi anlatacagım...dogum yapacak arkadaslar Allah kolay dogumlar nasip etsin... ALLAH sag salim bebeklerinize kavuştursun işallah...bebek:

Canim beniim hayirlisi olsun bebisin cikmamakta biraz israrli ama olsun eninde sonunda sana kavusacak.Dualarimiz seninle canim.

Son düzenleme:
selam kızlar bende dogurdum02.11.2011 saat 11:05de çok istememe rahmen normal dogum yapamadım sezeryanla dogum yaptım suni sancı verince bebegim dayanamadı nabzı 80lere düştü acilen sezeryana alındım 3kg 51 cm bi ogluşum oldu allahıma şükür ama oğlumu birtürlü emmeye alıştıramadım şimdilik onun savaşını veriyorum.evde annemle kayınvalidem var o yüzden nette giremiyorum

Son düzenleme:
İİ akşamlar herkese..yeni doğum yapanları tebrik ediyoruz. Çok şükür atlatmışsınız.Darısı bize olsun.Normal isteyip de sezeryan olmak da gıcık bi durum.neyse sağlığınız iyi olsun.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...

Herkese merhaba kızlar :)))
hamile olarak son yazışımız kızımla beraber bu gece :)
yarın sabah Allahın izniyle kızıma kavuşuyorum inşaallah
heyecanlıyım biraz korku mutluluk hepsi bir arada
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu ...
Sağlıkla sağlıklı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize Rabbim evlatlarımızı

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhatle al ayuvrunu kucağına inşallah darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…