- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.461
Sezeryan yapan anneler sorum sizeeeee
Gecelik mı pijama mı daha rahat hastane için ???
evet çok haklısın canım ya birazda üzülmek için yer arıyoruz hep olumsuzlukları görüp olumluları göz ardı ediyoruz hepimiz için hayırlısı olsun. ya canım benim önceden karnım sertleşiyordu tapecikler oluşuyordu 3 hafta öncesi hafif sancım vardı ama şimdi hiçbir tık yok ağrı yok bunlar olmazsa normal doğum yapamam mı olması gerekiyormu yoksa birdende olabilirmi sen tecrübelisin bu konudaseninde bir ara ağrıların vardı olcak sanmıştım ama geçti sanırım doktorun izinlidi galiba inşallah bebişlerimiz bayramda gelmek istemez gerçi Allah mübarek günler yardım eder ama
benimde oldu geçen haftalarda birkaç gün sızı canım arada ine batırıyorlar gibide oluyordu doktorum sadece çok yumuşama var demişti ama sonradan kendiliğinden geçti devamı gelmedi üşüktü sanırım veya yumuşama ile ilgiliydi ama annem üşütmüşsündür deyip hep ayağımın altına su torbası koymuştuk rahatlıyordum sende dene
Kızımız Ada'mız 01.11.11 tarihi itibariyle dünyaya geldi. Ellerinizden öper :)
Daha sonra ayrıntılı yazarım. Genel olarak durumumuz iyi. Kızım 37+6'da spinal sezeryanla, 3.190 olarak doğdu.
Süt sorunu yaşadık. Yeni gelmeye başladı ama sağarak verebiliyorum.
Çok şükür bugünümüze..
Allah tüm doğum yapacak olanlara sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..
Ve doğum yapanları kutluyorum, okuyamadım daha..
kizlar ne olmus buralara yadoguran gitmis valla benim gibi dogumu bekleyenelrde girmiyor sanirsam benim gibi ben kaynanadan giremiyorum vallahi...
biktim inanin bir sorunumuz yok ama evde benden baska birinin olmasi canimi sIkiyor.
kayinvalidecigim baklava aciyor simdi bayrama o acsin ben gotureyim lop,lop...hazira konmakta cok guzelmis bea
bu arada ben artik dogurmak istiyorum ya hayirlisiyla insallah,beklemek cok zor olmaya basladi...
gecmiyor gunler..
en son kim dogurdu master sen ve ezgim dogurmus sanirsam .kizlar tebrikler allah anali,babali buyutsun..
Merhaba anneler,ekim annesi olacak gibi yola ciktim ama en sona ben mi kalacagim,kizlar ben koca bir gun 80,90,100 e vuran sanci cektim ve hic acilma olmadi.dAkikada geliyordu son anda ve puff birden kesildi.haftamiz kucuk oldugu icinde acilmayi hizlandiracak bir sey yapmadilar,alttan muayenede nisan geldi 2gun kanama oldu ama bebiste tik yok,ben bunlarla doguramadiysam merak etmeyin kismetten, otesi yok.plasenta olabilecegi en yasli halde ve bu dogumu geldi demek ama kizim cok dirayetli :) bugun 38-2 oldum,klinik sefi bayram icin izinli cikardi beni,hergun nst icin kontrole gidecegim ve carsamba geri yatcagim,39u doldurmami bekliyor ve kordondan kan akisimiz duzensiz buyuzden erken alabilirler,39dan once sezeryan yapmiyorlar,ben artik normal dogumdanda korkmaya basladim acikcasi suni sanci yerine sezeryani tercih ederim,1 haftadir hepsinde deneyim kazandim,ama masallah bebegimde 3300 olmus bu 1haftalik bekleyiste,size dogum haberi vermek isterdim ama zamanimiz dolmamis demekki.simdi hergun nst ve hareketlerini takip edecegim,bebisimin direncli oldugunu iyi takip etmemi soylediler. Tum dogum yapan arkadaslari tebrik ederim,dualarim hepinizle,szlerde bana edin su bayrami oroblemsiz atlatip yatayim geri boylede kipirdadimi diye stres oluyor insan.
Herkese merhaba kızlar :)))
hamile olarak son yazışımız kızımla beraber bu gece :)
yarın sabah Allahın izniyle kızıma kavuşuyorum inşaallah
heyecanlıyım biraz korku mutluluk hepsi bir arada
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu ...
Sağlıkla sağlıklı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize Rabbim evlatlarımızı
canım inşallah oğluşun sağlıkla gelir Allah hayırlısını nasip etsin bende bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?