2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

çok geçmiş olsun. bende bır an önce bebege kavusmak ıstıyorum ama sonrasında agrım sızım çok olursa dıye normal doğurim diyorum.

rabbim güç kuvvet versin bitanem hayırlısıyla doğur belkide şuan hastanedesindir. Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle uğurlarla gel hayırlı haberlerle inş.
günaydınlar arkadaşlar
gececeden beridir sancım başlamış durumda biraz daha sıkalaşsın hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana ,bekleyenlerin de yardımcısı olsun

kız zaten edayhanda normal doğurdu. kişiden kişiye değişiyo işte durum hayırlısı neyse o olsun artık..

evet ya yazmıs zaten normal epidral diye neremle okumussam artık :)) dikiş sankı sez olunca oluyomuş gibi.beklemek kafama vurdu herhal.bacaklarımdan tutup şeyimi ayırıyorlar sankı o derece agrıyor.

canım ya.. cok gecmiş olsun..en kısa zamanda iyileşirsin inşallah..

Canim cok cok gecmis olsun,gercekten normal olupta bu kadar agir olan cok az insan duydum,hayirlisi artik.Umarim en yakin zamanda agrilarin filan gecerde minisinle biran önce güzel güzel ilgilenirsin.

02.11.2011 tarihinde canım kızımı kucağıma aldım Allah' a şükürler olsun. Spinal sezeryan oldum ve çok da memnun kaldım. Ameliyat sonrası süreç tabiki de biraz zor ama meleğinizin yüzüne bakınca bütün acıları unutuyorsunuz. Ve doğar doğmaz ağlama sesini duymak onu koklayabilmek mükemmel bir duygu.Allah herkese bu duyguyu nasib etsin.Doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. Biz kızımla kavuştuk hepiniz meleklerinize kavuşun inş.

Canim, Allah anali babli büyütsün,misafirin hos gelmis sefa gelmis.Walla benimde kizim var bende merak ediyorum nasil davranacak diye.Bu arda bayraminda mübarek olsun .

sagol camim heyecandan ne bayram kaldi ne bisi sizlerinde bayrami mubarek olsun canim benim,
gülüm benim kiz zate cok yaramazdi simdi kardesi gelince iyice yaramaz oldu ve akresiv gelen misafirlere vurmaya basladi napcam bilmiom
insaALLAH senin kizin öyle olmaz düsmanima bile dilemem yani, he bu ara birde onu oyuncak bebek de saniyor galiba onun bebekleri var bebe ver ver diyor kucagina istiyor :))))
insaALLAH düzelir

ahh gülüm büyük bir gecmis olsun cok üzüldüm en kisa zamanda RABBIM sifani versin insaALLAH
evet iste hekim ve ebeler gercekten cok önemli iyi bir secim yapmak lazim ama bizler nerden anlicaz ki (
canim bebisin nasil inasALLAH sagligi yerindedir?

amiiin ecmain insaALLAH canim,
evet funda dogan yapti ameliyati aslinda sopaliya gidicektim orda yildiz hanim göreve baslamis fakat tam benim dogum zamninda o izine ayrildi ben kaldim neyse bizde funda hanima devam ettik özel marmarahastanesinde dogum oldu elhd. oda iyi gecti yarim narkoz verdiler yani dogum dan sonra hemen emzire bildim :) 4 saat sonra narkozun tesiri gecmeye basladi ve bol bol su icmek gerekiyor basagrisina karsi ilk 3 gün zordu ama elhd oda geci verdi :)
hayirdir insaALLAh canim talihsizlikler derken kötü bir sey yoktur insaALLAH?

canımm yaa tebriklerr darısı başımızaa

Tebrikler.Allah biz bekleyenlere de hayırlısıyla nasip etsin bu duyguları...

Bol sütlü günler size:)

merabalar tum anne olanların ve bebegını bekleyenlerin bayramı kutlu olsun.. allahım hepımıze hayrılı ve saglıklı evlat nasip etsin bende kasım annelerin de kayıtlıydım ama bazen yazmaya fırsatım oluyodu hep sizleri takip ettim yarmaz bir kızım var 3 yasında onunla ilgilenmekten vakit bulamazken birde bilgisayarın klavyesini bozdu uzun zamandır yazamadım sizlere ben suan 41 haftalık oldum ve hala beklemedeyim son zamanlar zor geciyo zaman bir de boyle gun asımı oldumu hepten oluyo insan sabırsızlıktan cok merak ediyorum bebegımı biran once kucagıma alamak istiyorum artık bugun kontrolumuz vardı nst ye bagladılar ve yıne hıc sancı cıkmadı tekrar cumartesiye gun verdi bakalım ne olacak. normal dogumu bekleyipte bu haftada olan var mı benim gibi. SAT 25 ocak 1 kasıma denk geliyo dogum tarihim ama doktorum 2 gun fazladan koydu 3 üne yazdı sata gore tam 1 haftam gecti ama hala bende tık yok bol bol merdıven cıkıyorum yuruyus yapmaya calısıyorum kasılmalarım oluyo ama oyle cok agrılarım yok yaa bırde turkıyeden esım geldı dogum ıcın ve cuma gunu gıdecek ınsallah o burdayken dogururum artık sabırsızlanıyorum allah bekleyenlere ssabır dogum yapmıs arkadaslarımıza da sol sutlu gunler bebeklerıyle birlikte hayırlı saglıklı uzun omurler nasip eylesın amin...

öncelikle merhabalar herkeze
canım inşallah bir an önce hayırlısıyla doğum yaparsın bende 27 haftalık hamileyim sabırsızlıkla bekliyorum bebişimizi...

Maşallah sübhanallah. Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah arkadaşım. biz de sıramızı bekliyoruz artık nasip

Maşallah sübhanallah, Allah analı büyütsün inşallah. ismi de çok güzelmiş. biz de bugün bir arkadaşımız ile Hz. İbrahim'in neden Halil olarak anıldığını anlatmıştı. elbette hiç bir peygamberi ayırt etmeyiz ama geçtiği imtihanların büyüklüğü bakımından hz. İbrahim'in bambaşka bir yeri var. Allah senin oğlunu da ismiyle müsemma eylesin, hayırlı güzel bir ömrü olsun.

bu arada arkadaşım, senin ultrason ölçümlerin ile bebeğinin kilosu örtüştü mü merak ediyorum. benim 40 hafta perşembe günü doluyor ve daha gelesi gelmedi oğlumun. bir de bayramda doğması planlanmış bir doğum olmadığını düşündürdü. sezaryen tavsiye ediyordu sanırım doktorun, dediği gibi mi oldu? hoş bunları doğum hikayende anlatırsın, kendini iyice bir toparla da. bakarsın o zamana ben de doğurmuş olurum, hayırlısıyla.

maşallah sübhanallah,çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. umarım hep böyle sorunsuz kolay güzel geçer anneliğin. göğüs kremini 2 haftadır sürüyorum, daha doğum yapmadım ama sürmekten bile nefret ediyorum. o kadar canım acıyorki, emzirme konusunda ciddi problemler yaşayacağımı düşünüyorum. nst de 100 e vuran sancıları hissetmiyorum da neden üstümü giyerken bile sırf sürtündüğü için göğüs uçlarım bu kadar acıyor anlamış değilim. gerçi yeni bir durum değil, kendimi bildim bileli böyle. bakalım neler yaşayacağız.

inş bende bu ay hamıs kalırım

Aminnn canım inşallah, hiç belli olmuyor bu işler. ben gebe kalamıyorum diye tüp bebek uzmanıyla görüşmeye gittim. görüşmek bile yetti o ay gebe kaldım. tedaviye başlamak için gereken testleri yaptırmaya bile gerek kalmadı. bu arada bel altına yastık tavsiyesinin doğruluğuna inanıyorum. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

ahh be canımm nasıl ellere düştün sen anlamadım ki. normal doğum gibi onca yırtığa rağmen sezaryene almışlardı seni diye kalmış aklımda ama normal epidural yazmışsın, yanlış hatırlıyorum galiba. Allah en kısa sürede toparlamanı nasip etsin. bebeğin sağlıklı ve iyi ya, sen de çabucak düzelirsin inşallah. çok dikkat et kendine.

bu arada geç kaldım ama hepinizin kurban bayramını kutluyorum.

merhabalar bende yeni katıldım siteye 27 haftalık hamileyim doğm yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün diyorum hepinize...

doğum yapan anneler profilinizdeki çocuğun var mı kısmını düzeltin artık:) Allah yapmayanların da yardımcısı olsun bir kaç kişi kaldı snrmm Allah hepinizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun

valla çok zor diş...
diyorum az kaldı nerden çıktı bu diye...
iyi dileklerin için teşekkür ederim
bu topiği sen açtın aklımızdasın hep
insallah sende tez zamanda yasarsın bu duyguları...
canım Allah razı olsun insaaallah rabbim tez zamanda banada bütün isteyenlerede nasip eylesin
gözünaydın canım rabbim saglıkla büyütmeyi nasip eylesin insaallah.olmayanlarada nasip eylesin tez zamanda :)

ayy canım vallaha 41 haftalık gebe yi ilk defa duydum normal dogumda bukadar beklendigini bilmiyordum :) rabbim kolay geçitten geçirsin insaallah kolay dogumlar nasip eylesin :)
bebişlerinizide benim için koklayın kızlarrr eminim mis gibi kokuyorlardır :)

Kizlar herkese günaydinnnnn,bayram diye herhalde kimsecikler yok topikte.Coguda dogum yapti tatli bebislerden bakamiyordur
Melzaa canim bebisin hayirli ugurlu olsun insaallah,ayni haftalardaki hamisleri takip etmek istiyorsan subat 2012 annelerini takip et.Senin icin daha iyi olur kanaatimce,ama her zaman seni topigimizde görmek bizleri memnun eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…