- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.581
Canim benim Allah anali babali büyütsün,nazarlardan muhafaza etsin. Gercekten cok farkli bir duygu gün gectikce arada bag olustukca hareketleri degisip anlamlastikca cok daha farkli duygular hissedeceksin.Ibrahim ismide cok güzel adiyla yasasin insaallah canim benim.Dogum hikayenide bekliyoruz en kisa zamanda müsait olunca.
kızlar merhaba ekim annesi oldum bende kızım 1 haftalık oldu bugun dun göbeğimizde düştü bugun ilk bnyosunu yaptırdık herşey o kadar mükemmelki doyamıyorum ama hala anne olduğuma inanamıyorum pek huysuz değil şimdilik inşallah böle devam eder hep derler ya hamilelik en kolayı die bence doğumdan sonrası daha guzel hamileliğim berbat gecti şuan ne midem bulanıyor ne boğazım yanıyor nede cok acıkıyorum bunların hepsi gecti sezeryan oldum ilk gece ayaktaydım o kadar kolayki hiç ağrı sancıda cekmedim ben cok kolay atlattım hatta 5 gunluk gezmeye bile gittik kızımla herşey harika en kısa zamanda bu zorlu bekleyişi bitirmenizi o guzel ana kavuşmanızı dil,yorum bu arada yaşlanma vardı bebeğim beslenmiyordu ama son 10 gunde inanılmaz beslenmiş tam 530 gr almış :) ve beklenenden cok cok iyi doğdu 3180 gr sarılıkta olmadık inşallah hepinizin böle güzel olur..
göğüs kremini kesinlikle cantanıza koymalısınız her sefernde sürün bide cntanıza mutlaka humana steel tea alın hastanede hemen içmeye başlayın sütümü durduramıyorum ilk gunden beri kızım fazla gelmesinden dolayı öksürüyor :)
başka soracağınız bişey olursa yazabilirsiniz seve seve sizi aydınlatırım bu arada sipinal sezeryan oldum ameliyatım biraz sorunlu olsada herşey harika
mrb arkadaşlar doğum yapalı 10 gn oldu normal epidural olmştm.dikişlerim geçmiyo maalesef harita gibi kesmşler.bi tarafı bebek yırtmş bi tarafıda onlar kesmş.yatakta bile sağa sola dönemiyordm.ağrılarım çok artmştı.ambulansla hastaneye kaldırıldım.2 gece hastanede yattık oğlumla.şimdi de evde yatıyorum.dikişlerim sayılamayacak kadar çokmş dikiş makinesi gibi dikmşler.zaten kanamam durmadığı için durdurana kadar aynı yeri dikip durdular.2 saat sürdü dikmeleri.bebeğimle ilgilenemiyrm iyleşmeyi bekliyrm inşh.
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyrm.yapacaklarıda allah kurtarsn inşallah.
Arkadaşlar ne kadar güzel herkes yavaş yavaş doğurmaya başladı.Evladını kucağına alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artık nete girerken eşime bakalım bugun doguran var mı dıyerek gırıyorum. :)Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşallah doğum yapmayan bizlere de kolay doğumlar nasip etsin,
Bebişin hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın inşallah çok güzel denk gelmiş Nazar..
Maşallah sübhanallah, Allah analı büyütsün inşallah. ismi de çok güzelmiş. biz de bugün bir arkadaşımız ile Hz. İbrahim'in neden Halil olarak anıldığını anlatmıştı. elbette hiç bir peygamberi ayırt etmeyiz ama geçtiği imtihanların büyüklüğü bakımından hz. İbrahim'in bambaşka bir yeri var. Allah senin oğlunu da ismiyle müsemma eylesin, hayırlı güzel bir ömrü olsun.
bu arada arkadaşım, senin ultrason ölçümlerin ile bebeğinin kilosu örtüştü mü merak ediyorum. benim 40 hafta perşembe günü doluyor ve daha gelesi gelmedi oğlumun. bir de bayramda doğması planlanmış bir doğum olmadığını düşündürdü. sezaryen tavsiye ediyordu sanırım doktorun, dediği gibi mi oldu? hoş bunları doğum hikayende anlatırsın, kendini iyice bir toparla da. bakarsın o zamana ben de doğurmuş olurum, hayırlısıyla.
Yarın sezeryan a giriyorum..39+4 olduk ama cok korkuyorum ozellıklede narkozdan ..inş hersey yolunda gıderse cuma gusel haberi sizinle paylasıcam inşallah...
maşallah sübhanallah,çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. umarım hep böyle sorunsuz kolay güzel geçer anneliğin. göğüs kremini 2 haftadır sürüyorum, daha doğum yapmadım ama sürmekten bile nefret ediyorum. o kadar canım acıyorki, emzirme konusunda ciddi problemler yaşayacağımı düşünüyorum. nst de 100 e vuran sancıları hissetmiyorum da neden üstümü giyerken bile sırf sürtündüğü için göğüs uçlarım bu kadar acıyor anlamış değilim. gerçi yeni bir durum değil, kendimi bildim bileli böyle. bakalım neler yaşayacağız.canım ilk gunler krem kullanmama rağmen tam ağzını açamadığı için ucundan acayip sıkıyordu gözlerim cıkıyordu yerinden cok acayip acıyor ama onun o memeyi tutuşu harika bişey bi taraftan bağırıyordum bi taraftan guluyorduk eşimle herşeyine inanki hamileelikten dha fazla katlanılıyor cunku artık kucağında onu koklamak yetiyor geçiriyor butun acıları ama hamilelik te gözle görünür bişey olmayınca katlanmasıda zor oluyor acılara inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz hepiniz
Tebrik ederim canım, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebeğini inşallah. Benim de bebeğim 3 günlük oldu Allaha şükür. Göğüs kremi dediğin gibi gerçekten çok önemli her seferinde sürmek lazım. Şimdilik sütüm iyi gibi gözüküyor ama humana steel tea aklımdaydı ama unutmuştum söylemen iyi oldu hemen eşime aldırayım.
öncelikle teşekkür ederim canım darısı tez zamanda bekleyenlerin başına seninde hayırlı olsun steel tea hem gazada iyi geliyor bebeği rahatlatıyor valla ben şiddetle tavsiye ediyorum bol bol emzir gerekirse saat başı uyandır 3.gun sarıığı atman lasım kakasının renginden anlarsın sarılığı atıp atmadığını bol bol emzir
amiiin ecmain insaALLAH canim,
evet funda dogan yapti ameliyati aslinda sopaliya gidicektim orda yildiz hanim göreve baslamis fakat tam benim dogum zamninda o izine ayrildi ben kaldimneyse bizde funda hanima devam ettik özel marmarahastanesinde dogum oldu elhd. oda iyi gecti yarim narkoz verdiler yani dogum dan sonra hemen emzire bildim :) 4 saat sonra narkozun tesiri gecmeye basladi ve bol bol su icmek gerekiyor basagrisina karsi ilk 3 gün zordu ama elhd oda geci verdi :)
hayirdir insaALLAh canim talihsizlikler derken kötü bir sey yoktur insaALLAH?
oğluşumu çook seviyorruuumm.. artık kucağımda, mis gibi.. küçük gözleriyle beni seyretmesi, emerken parmağımı tutması, hıçkırırken komik sesler çıkarması, özgürlüğüne düşkünlüğü...
Allah hepinize nasip etsin, hala onu seyrederken gözlerim doluyo.. sevgi neymiş şimdi anladım işte..
Emir' im 04.11.2011 saat 10:44 de spinal sezeryan ile dünyaya geldi.. 4550 gr ve 51 cm doğdu tospik oğlum..
şöle bir geçmişe baktım da doğuranlar var bu arada, Allah sizinkileride sağlıkla analı babalı büyütsün inşallaaahhh... koklayalım mis miiiissss, daha doğum yapamayanlar iyiceeee sabırsızlansınlaarrr....
çok sık giremiyom nete şuan malum bayram gelen giden çok sağolsunlar.. azcık rahatlayalım görüşürüz yine.. sevgiyle kalıınn..
meraba bayanlar buaralar pek ilqilenemiyorum topkle doqum yapan arkadşlar allah bebişlerinize uzun ömürler wersin allahım saqlık sıhhat wersin inşlh nemutlu size kawuştunuz bebişlerinize ben halaa beklemedeyim bebeqimi tık yok daha
mrh,herşeyimi bu sitede paylaştım. hamile kalmaya çalıştığımı,çift çizgiyi,kan sonucumu ve bir prensesimin olacağını..... ve şimdi 20 günlük kızımla hem emişiyoruz hem bakışıyoruz.ALLAH herkese nasip etsin inşallah.sadece ufak tecrübelerimden bahsedicem,hepimiz aynısını yaşamayız ama olsun.hamileliğim çok güzel geçti,hiç bişey için kendimi zorlamadım,sadece o an canım ne istiyosa abartmadan yedim,iste mediğim bişeyi yemedim, yumurta süt falan sevmediğim için az yedim. ne yapayım iyi bişey değil ama... neyse 10 kilo aldım.doktoro kontrole gittik geçen haftalarda boynunda kordon var alalım dedi tamam dedim acil sezeryana girdim güle oynaya, çünkü çok merak ediyodum babasına mı benziyo diye malesef evet:) ameliyattan çıktım,ayaklarım kütük gibi uyuşuk tabi,meleğim yanımda yatıyodu, emzirmem için yardım ettiler maşallah hemen kavradı cadı.1 saat sonra ayaklarımın uyuşması geçmeye başladı,biraz ağrılar başladı, bu arada ağrı kesici iğne yapmaya başladılar,dikiş ağrısı oldu tabi. ama bence adet ağrımdan bile azdı,çünkü aşırı adet ağrısı çekerdim.akşam 9 da yürütmeye kaldırdılar biraz ağrı ile ve yavaş hareket ederek kalktım, koridorda yürüdüm,inanır mısınız o gece 3 kere yürüdüm.ertesi sabah eve geldik hemen yatağa yattım,evde de biraz ağrılar başladı parol içtim.yataktan tek başına kalkamadım. koluma girip kaldırdılar ve geri yatırdılar,tam 6 gün, 7.gün kendim kalktım ve biraz daha iyi idim.bu arada kızımı hep emzirdim,7. gün dikiş ağrısı geçti,meme ucu başladı,ama yok böyle bi acı. bugüne kadar hiç biyerim bukadar ağrımamıştı,neden ben krem sürmekte geç kalmıştım bu yüzden,neyse kremle yat, kalk sil emzir,artık yeter bunaldım diye haykırdım çünkü evde hapis gibi aynı şeyleri yapmaktan bunalmıştım,ama kızımın büyüdüğünü görünce sakinleştim.kızlar siz siz olun elbise türü gecelik giyin,çok rahat kaldır git tuvalete,sonra hasta bezi 4-5 tane kullandım hep kendim hallettim işimi,birde o gece muhakkak yanınızda biri olmalı benim annem ve babam kabede idiler,20 yaşında eltim baktı bana.bu arada evde bebeği emziriyorum ama akşamları mık mık uyumuyo. süt az geldi galiba 30 ml mama verdim cadı uyudu,sadece akşamları ama.yalnız uykuya hasretim 2 saatte bir emzirmek zorundasın aç kalmasın. gecenin 3 ünde gözüm kapalı uyukluyorum meme ucu acıyo neler çektim. ama alışmak sadece 15 gün, sonrasında sanki kırk yıllık anne gibi olıyosun rahat tutuyosun uykusuzluğa alışıyo bünye,allah yardım ediyo kesinlikle,sıkıntılar dediğim gibi ilk 15 gün.ama ilk zamanlar asla, sedece tuvalete gidiyosun ve çocuğu emziriyosun başka bir işe bakamıyosun.yemeği temizliği başkaları yaptı, allah razı olsun.işte böyle çok zor ama çooooooook güzel bir duygu imiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?