2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Yarın sezeryan a giriyorum..39+4 olduk ama cok korkuyorum ozellıklede narkozdan ..inş hersey yolunda gıderse cuma gusel haberi sizinle paylasıcam inşallah...

Çok teşekkür ederim canım şimdilik oğlan pek ahat vermiyor en kısa zamanda detaylı olarak anlatırım. Epidural sezeryan oldum epey sancı çektim ama açılma pek olmadı çatım da darmış bebek 3 kilo olsa rahat olur ama bebek iri olduğu için doğum zor ve çok dikişli olur dedi. Açıkçası ben biraz tırstım eşim de kıyamadı çok sancım vardı çünkü. Sezeryan kolay geçti ama ani karar verildiği için duyduğumda o an zangır zangır titremeye başladım. Tam 3 günü doldurduk bir sıkıntım yok oğlum da iyi. İlk doğduğunda biraz inlemesi vardı o nedenle 2 saat oksijen verdiler. Yanıma geldiğinde çok iyiydi. Emmemiz de iyi şimdilik Allaha çok şükür ama krem sürsemde ilk emerken tam beceremediği için çok hırslı oluyor göğüslerimin ucunu koparacak zannediyorum ama ne acı ne uykusuzluk insana hiç koymuyor. Güzel Allahım sizleri de hayırlısıyla bebeklerinize kavuştursun inşallah.

Tebrik ederim canım, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebeğini inşallah. Benim de bebeğim 3 günlük oldu Allaha şükür. Göğüs kremi dediğin gibi gerçekten çok önemli her seferinde sürmek lazım. Şimdilik sütüm iyi gibi gözüküyor ama humana steel tea aklımdaydı ama unutmuştum söylemen iyi oldu hemen eşime aldırayım.

Canım bebeğin analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah. Gerçekten hiç kolay şeyler yaşamamışsın Allah sana da acil şifalar versin bir an önce bebeğinle doyasıya ilgilenebil inşallah.

Teşekkürler canım. Allah sanada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

Çok teşekkür ederim canım. Bebeğim 38+1 de 3700 gramdı. 39+0 da 3710 gram olarak doğdu. Yani baya örtüşüyordu kilosu. Evet canım ultrasonda kilosu iyi gittiği için haftasını doldurak doğdunu düşünürsek bebek 4 kiloyu geçer, çatın da dar olursa sezeryan senin için daha iyi olur diyordu doktorum. Ben normal doğum istediğim için son ana kadar bekledik. Arife akşamı nişanım geldi doktora gittik hemen 1 cm açılma olmuş nst ye girdim doktor eve gönderdi sabaha karşı sancılarım başladı öğlene doğru epey sıklaştı açılma yine 1 cm di çatım da epey darmış 3 kilo olsa rahat doğar ama böyle çok zor ve çok dikişli olur dedi. Biz de sezeryanı kabul ettik. Darısı doğum bekleyen herkesin başına. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.

Kızlar hepinize nasıl özndim ben de artık oğlumu görmek istiorum az kaldı gerçi.ama birazda korku var nasıl yapcaz bilmiorum.p.tesi yine doktora gitcez benim oğlumunda sanki gelmeye niyeti yok gibi.bakalım ne zaman elimizi öpecek

Yarın sezeryan a giriyorum..39+4 olduk ama cok korkuyorum ozellıklede narkozdan ..inş hersey yolunda gıderse cuma gusel haberi sizinle paylasıcam inşallah...

Korkma Allah yardım eder inş. bebeğini yarın kucağına alısın. Dualarımız sizinle.Allah kolaylık versin.İyi haberlerini bekliyoruz...

meraba bayanlar buaralar pek ilqilenemiyorum topkle doqum yapan arkadşlar allah bebişlerinize uzun ömürler wersin allahım saqlık sıhhat wersin inşlh nemutlu size kawuştunuz bebişlerinize ben halaa beklemedeyim bebeqimi tık yok daha

oğluşumu çook seviyorruuumm.. artık kucağımda, mis gibi.. küçük gözleriyle beni seyretmesi, emerken parmağımı tutması, hıçkırırken komik sesler çıkarması, özgürlüğüne düşkünlüğü...

Allah hepinize nasip etsin, hala onu seyrederken gözlerim doluyo.. sevgi neymiş şimdi anladım işte..

Emir' im 04.11.2011 saat 10:44 de spinal sezeryan ile dünyaya geldi.. 4550 gr ve 51 cm doğdu tospik oğlum..

şöle bir geçmişe baktım da doğuranlar var bu arada, Allah sizinkileride sağlıkla analı babalı büyütsün inşallaaahhh... koklayalım mis miiiissss, daha doğum yapamayanlar iyiceeee sabırsızlansınlaarrr....

çok sık giremiyom nete şuan malum bayram gelen giden çok sağolsunlar.. azcık rahatlayalım görüşürüz yine.. sevgiyle kalıınn..

ne güzel hayırlısı ile kurtulmuşsun ya benim 33 haftadan sonra baya bi sorun yaşadık canım kanamam oldu acilden gittik funda doğana güzel baktı ama doğumla ilgili başından savmak istedi sonra muayenede alttan baktıktan sonra kanamam daha çok çoğaldı ne yapacağımızı bilemedik sancılarım başladı 3 gün kanaman geçmezse umuttepeye gider doğumunu yaparsın dedi çok üzüldük bide o hafta arkadaşımın çalıştığı yerde bi kadınında anlamadan suyunu patlatmış anlayamamışlar bebek doğdu 1 hafta yaşayıp ölmüş mahkeme açacaklarmış şimdi bu olayda iyice bizi yıprattı başkasının tavsiyesi ile özel izmit kadın doğuma demet boyacıya gittik güzel ilgilendi kanamamda durdu öyle bi tehlike atlattık şimdi iki hafta geriden geliyor oğluşum ama ikimizinde sağlığı yerinde çok şükür bekliyoruz bakalım plasenta yaşlanması da başladı her hafta kontrole gidiyoruz bakalım hayırlısı artık inşallah bizde hayırlısı ile sizler gibi kucağımıza alabiliriz

mrh,herşeyimi bu sitede paylaştım. hamile kalmaya çalıştığımı,çift çizgiyi,kan sonucumu ve bir prensesimin olacağını..... ve şimdi 20 günlük kızımla hem emişiyoruz hem bakışıyoruz.ALLAH herkese nasip etsin inşallah.sadece ufak tecrübelerimden bahsedicem,hepimiz aynısını yaşamayız ama olsun.hamileliğim çok güzel geçti,hiç bişey için kendimi zorlamadım,sadece o an canım ne istiyosa abartmadan yedim,iste mediğim bişeyi yemedim, yumurta süt falan sevmediğim için az yedim. ne yapayım iyi bişey değil ama... neyse 10 kilo aldım.doktoro kontrole gittik geçen haftalarda boynunda kordon var alalım dedi tamam dedim acil sezeryana girdim güle oynaya, çünkü çok merak ediyodum babasına mı benziyo diye malesef evet:) ameliyattan çıktım,ayaklarım kütük gibi uyuşuk tabi,meleğim yanımda yatıyodu, emzirmem için yardım ettiler maşallah hemen kavradı cadı.1 saat sonra ayaklarımın uyuşması geçmeye başladı,biraz ağrılar başladı, bu arada ağrı kesici iğne yapmaya başladılar,dikiş ağrısı oldu tabi. ama bence adet ağrımdan bile azdı,çünkü aşırı adet ağrısı çekerdim.akşam 9 da yürütmeye kaldırdılar biraz ağrı ile ve yavaş hareket ederek kalktım, koridorda yürüdüm,inanır mısınız o gece 3 kere yürüdüm.ertesi sabah eve geldik hemen yatağa yattım,evde de biraz ağrılar başladı parol içtim.yataktan tek başına kalkamadım. koluma girip kaldırdılar ve geri yatırdılar,tam 6 gün, 7.gün kendim kalktım ve biraz daha iyi idim.bu arada kızımı hep emzirdim,7. gün dikiş ağrısı geçti,meme ucu başladı,ama yok böyle bi acı. bugüne kadar hiç biyerim bukadar ağrımamıştı,neden ben krem sürmekte geç kalmıştım bu yüzden,neyse kremle yat, kalk sil emzir,artık yeter bunaldım diye haykırdım çünkü evde hapis gibi aynı şeyleri yapmaktan bunalmıştım,ama kızımın büyüdüğünü görünce sakinleştim.kızlar siz siz olun elbise türü gecelik giyin,çok rahat kaldır git tuvalete,sonra hasta bezi 4-5 tane kullandım hep kendim hallettim işimi,birde o gece muhakkak yanınızda biri olmalı benim annem ve babam kabede idiler,20 yaşında eltim baktı bana.bu arada evde bebeği emziriyorum ama akşamları mık mık uyumuyo. süt az geldi galiba 30 ml mama verdim cadı uyudu,sadece akşamları ama.yalnız uykuya hasretim 2 saatte bir emzirmek zorundasın aç kalmasın. gecenin 3 ünde gözüm kapalı uyukluyorum meme ucu acıyo neler çektim. ama alışmak sadece 15 gün, sonrasında sanki kırk yıllık anne gibi olıyosun rahat tutuyosun uykusuzluğa alışıyo bünye,allah yardım ediyo kesinlikle,sıkıntılar dediğim gibi ilk 15 gün.ama ilk zamanlar asla, sedece tuvalete gidiyosun ve çocuğu emziriyosun başka bir işe bakamıyosun.yemeği temizliği başkaları yaptı, allah razı olsun.işte böyle çok zor ama çooooooook güzel bir duygu imiş:)

mrh,herşeyimi bu sitede paylaştım. hamile kalmaya çalıştığımı,çift çizgiyi,kan sonucumu ve bir prensesimin olacağını..... ve şimdi 20 günlük kızımla hem emişiyoruz hem bakışıyoruz.ALLAH herkese nasip etsin inşallah.sadece ufak tecrübelerimden bahsedicem,hepimiz aynısını yaşamayız ama olsun.hamileliğim çok güzel geçti,hiç bişey için kendimi zorlamadım,sadece o an canım ne istiyosa abartmadan yedim,iste mediğim bişeyi yemedim, yumurta süt falan sevmediğim için az yedim. ne yapayım iyi bişey değil ama... neyse 10 kilo aldım.doktoro kontrole gittik geçen haftalarda boynunda kordon var alalım dedi tamam dedim acil sezeryana girdim güle oynaya, çünkü çok merak ediyodum babasına mı benziyo diye malesef evet:) ameliyattan çıktım,ayaklarım kütük gibi uyuşuk tabi,meleğim yanımda yatıyodu, emzirmem için yardım ettiler maşallah hemen kavradı cadı.1 saat sonra ayaklarımın uyuşması geçmeye başladı,biraz ağrılar başladı, bu arada ağrı kesici iğne yapmaya başladılar,dikiş ağrısı oldu tabi. ama bence adet ağrımdan bile azdı,çünkü aşırı adet ağrısı çekerdim.akşam 9 da yürütmeye kaldırdılar biraz ağrı ile ve yavaş hareket ederek kalktım, koridorda yürüdüm,inanır mısınız o gece 3 kere yürüdüm.ertesi sabah eve geldik hemen yatağa yattım,evde de biraz ağrılar başladı parol içtim.yataktan tek başına kalkamadım. koluma girip kaldırdılar ve geri yatırdılar,tam 6 gün, 7.gün kendim kalktım ve biraz daha iyi idim.bu arada kızımı hep emzirdim,7. gün dikiş ağrısı geçti,meme ucu başladı,ama yok böyle bi acı. bugüne kadar hiç biyerim bukadar ağrımamıştı,neden ben krem sürmekte geç kalmıştım bu yüzden,neyse kremle yat, kalk sil emzir,artık yeter bunaldım diye haykırdım çünkü evde hapis gibi aynı şeyleri yapmaktan bunalmıştım,ama kızımın büyüdüğünü görünce sakinleştim.kızlar siz siz olun elbise türü gecelik giyin,çok rahat kaldır git tuvalete,sonra hasta bezi 4-5 tane kullandım hep kendim hallettim işimi,birde o gece muhakkak yanınızda biri olmalı benim annem ve babam kabede idiler,20 yaşında eltim baktı bana.bu arada evde bebeği emziriyorum ama akşamları mık mık uyumuyo. süt az geldi galiba 30 ml mama verdim cadı uyudu,sadece akşamları ama.yalnız uykuya hasretim 2 saatte bir emzirmek zorundasın aç kalmasın. gecenin 3 ünde gözüm kapalı uyukluyorum meme ucu acıyo neler çektim. ama alışmak sadece 15 gün, sonrasında sanki kırk yıllık anne gibi olıyosun rahat tutuyosun uykusuzluğa alışıyo bünye,allah yardım ediyo kesinlikle,sıkıntılar dediğim gibi ilk 15 gün.ama ilk zamanlar asla, sedece tuvalete gidiyosun ve çocuğu emziriyosun başka bir işe bakamıyosun.yemeği temizliği başkaları yaptı, allah razı olsun.işte böyle çok zor ama çooooooook güzel bir duygu imiş:)

Canim benim Allah anali babali büyütsün masaallah barekallah oglusuna ,tontisineBebek,cocuk gercekten cok farkli,insan bebegi olunca ne oldugunu anliyor sevgi neymis,sefkat neymis,annelik neymis,annelerimizin kiymetini dahada bir anlamamizi sagliyor bence.Ewewt canim bizde bebisimize biran önce kavusmak icin sabirsizlaniyoruz cok cok cok

Sorma ya aynen bende beklemedeyim,ilk kizimda 40+0da gelmisti bu daha erken gelsin istedim ama tik yok bu oglandada

sen şanslıymışın..bnm 8 gün oldu..evi 3 defa süpürdüm, yemeğimizi yapıyorum, çamaşır bulaşık mak. işlerini yapıyorum..bebişin ve ikizlerin ütüsünü yapıyorum..hayat normale döndü bende..arada sızı oluyo ama çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…