- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.641
gözünaydın canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insaallahkızlarr ben geldiiim. çok şükür ii haberlerle geldim. bugün kontrolüm vardı anlatmştım geçen hafta doktor bebeği göremedi panik yapmştım. ama bugün Allahıma çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum.
canım saglık ocagına hamile oldugunu bildirmen gerekiyor canım.senin 4.ayda vurulacagın igne var onları haber veriyorlar saglık ocaklarında hamilellik ignelerini vuruluyorsun ve dogumdan sonra bebegin kontrolleri yapılıyor aşıları.bence geciktirme yada iznini hafta içi bir güne al öyle yap canımiyiyimm canımm çok şükür sen nasılsınn sende daha yaptırmadın sanırımm bakalım biri bişey yazar sanırımm.. senin işyerindekiler nasıl karşıladı durumuu bizimkiler başta panik oldular bide başımda sözde müdür müsvettesi var başımdaa ..
gözünaydın canımm ayy darısı bana insaallah rabbim saglıkla göndersin yarabbimMerhaba kızlar
Dün meleğimin kalp atışlarını duyduk maşaallah.7 hafta 3 günlük dedi doktor. 20 Kasım da doğum tarihi tabi ki tahmin bu.
Arkadaşlar az önce EKİM annelerine gözattım paylaşımları süper, bizde hareketlenelim ama paylaşımlarımız artsın lütfen ..
Aldınızmıı kendinize cicilerr, yoksa benim gibi tayt üstü uzun hırkalarmı halaa
kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben üç kg almışımm bakalımm ilerisi ne olacakk..
bebişlerimiz bizlere sımsıkı tutunsunlarr Sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza gelsinler inşallahhh
kizlar merhaba!
ya ben sizin hiziniza yetisemiyorumiki gün giremiyorum saatlerce gecmisi okumaya calisiyorum gelmeyeli bol bol güzel haberler almişiz ama cok sevindim pıtpıtlarımızı cogumuz duymus maasallah hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip olur ins hepimize fazla kilolardan bahedilmis okuduklarimdan yanliz olmadigimi anladim cok sükür bende fazla yemedigim halde 2 kilo aldim simdiye kadar doktorum devamli kusan bile kilo alabiliyor demisti bana hormonlar yüzünden ama ben yinede simdiden önlem alma ihtiyaci duyuyorum ve bu hafta hamilelere özel pilates kursuna yazildim bakalim nasil olacak tecrübelerimi paylasirim sizinle :78:
Günaydınn kızlarr..
Şu sağlık ocağı konusunu pek anlayamadım ben herkes kaydını yaptırmak zorundamı yaptırmazsak ne oluyo hastanede gerekenler yapılmıyomu zaten, çalışıyorum çok fazla izin almamda pek mümkün olmuyoo bilen arkadaşlar ltf aydınlatsınn..
hoşgeldin nerde kaldın yavvvv gözüm yollarda kaldı aşk olsun insan bir ulaşır neyseaffettim bebişin var nasılsın cnm neler yaptın bakım güzel geçtimi bizsiz günlerin
kızlar 2 li test ne zaman oluyo doktor acelesi vardı ve unutmuşum sormayı beni çağırmadı
hoşgeldin şeker nasılsın bugün bakalımbebiş nasıl üzüyo mu seni
Tatlım selamlar. Ben krem olarak chicco nun kremini çok duydum. Çok iyiymiş, uygunmuş da fiyatı, onu alıcam. Bir de annem sadece göbeğine değil, beline ve göğüslerine de sür diyor, eee tecrübe sonuçtaKızlar merhaba. Nasıl geçiyor hamilelik günleriniz? İnşallah sağlıkla geçiririz bu güzel günleri... Kızlar birkaç sorum olacak, bilenler cevaplarsa sevinirim.
1. Çatlak önleyici krem, yağ vs. kullanımını araştırdınız mı? Benim araştırdığım kadarıyla kakao yağının iyi geldiğini öğrendim. Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz bunları kullanmaya? Bir tanıdığım hamile olduğunu öğrendiğinde kullanmaya başlad ve hiç çatlağı olmadı. Ben henüz almadım ama düşünüyorum.
2. Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Çzellikle ilk üç ayda hangi besini çok tüketmemiz gerekiyor? Ben her gün 3-4 tane ceviz yiyorum. Faydalı olduğunu duydum. Haftada 2 kez balık yemeğe çalışıyorum. Sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum...
3. Biz bugün 6+3günlük olduk hamd olsun. 7+2.gün randevum var. Kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? 5+3günlükken keseyi görmüştük. Kalp atışı ne zaman duyuluyor genelde?
oh ne güzel bebişide görcen ama öksürük ihmal etme ne yaşıyosak bebişe geçiyomuş ayy ben ağlıcam ya sabahdan beri bişey yemedim canımda istemiyo sadece hap içmek için 2 lokma ekmek yedim sabah 9 sonra daha yoksu içiyorum devamlı dua et ne olur ben size çok ediyorum
kızlar ben de bugün doktordan geldim çok aşırı iltihaplanma varmış kanımda5 tane ilaç yazdı ve hepsini iç dedi inşallah bişey olmaz bebişime
somondan bırsey olmaz dıye bılıyorum bende
ama bı porsıyondan brsey olmaz..saglık ocagındakıler abartmamak kaydıyla canının cekktıgı seylerı yıyebılırsın dedı
nefıs fılan ..ben de kolaya bagımlıydım yarım cay bardagı ıctım hemen :)
bugun sol kasıgıma agrı gırıp cıkıyor ,korkuyorum boyle olmazdı hıc :18:
tuvalete gıdıp bakıyorum ama yok bırsey
gunaydin kizlar bizde iyiz cok sukur, anneannemizle konustuksabahtan beri ozlemisim annemi hamileyken dahada bir ozleniyor anne sanki ya
helencigim korkmana gerek yok canim uzmanlar haftada ikikere somon ve sardalya yememizi oneriyorlar iclerinde omega oldugu icin.
bende tuketiyorum korkmadan
canım bir yerde yazanın tam tersi diğer yerde yazıyoo herşey karıştı ne doğru ne yanlış anlamak zor ama genel düşünce küçük balıklar yenmeliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?