2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
somondan bırsey olmaz dıye bılıyorum bende

ama bı porsıyondan brsey olmaz..saglık ocagındakıler abartmamak kaydıyla canının cekktıgı seylerı yıyebılırsın dedı

nefıs fılan ..ben de kolaya bagımlıydım yarım cay bardagı ıctım hemen :)

bugun sol kasıgıma agrı gırıp cıkıyor ,korkuyorum boyle olmazdı hıc :18:
tuvalete gıdıp bakıyorum ama yok bırsey

gözünaydın canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin insaallah
canım saglık ocagına hamile oldugunu bildirmen gerekiyor canım.senin 4.ayda vurulacagın igne var onları haber veriyorlar saglık ocaklarında hamilellik ignelerini vuruluyorsun ve dogumdan sonra bebegin kontrolleri yapılıyor aşıları.bence geciktirme yada iznini hafta içi bir güne al öyle yap canım
Merhaba kızlar
Dün meleğimin kalp atışlarını duyduk maşaallah.7 hafta 3 günlük dedi doktor. 20 Kasım da doğum tarihi tabi ki tahmin bu.
gözünaydın canımm ayy darısı bana insaallah rabbim saglıkla göndersin yarabbim

acıbadem ve kardelen canlarım bilgilerinizi alabilirsem sizede listeye ekleyecem ben listedesiniz zannedip güncel durumuzu düzeltim dedim ama baktım yoksunuz.hemen bekliyorum saglıklı günlerrr

bende 800 gr ile 1 kg arasında almışım....yememde hiç bir değişiklik yok ama tartıda fazla çıkıyorum hormonlarla ilgili birdurum sanırım....şişlik bizimkisi......ark 5 aylık hamile hiç kilo almamış çok şaşırmış duyduğumda....

pilatesi 3 aydan sonra öneriyorlar...bence hemen başlama 3 ay geçsin öyle git.....

QUOTE]

hepimiz aile hekimine bildirmemiz gerekiyormuş bakanlık istiyormuş gebelerin listesini onlardan....kilo tansiyon bilgilerini tutuyorlar hastalık falan varsa onları not ediyorlar...bunların yaptığı koruyucu hekimlikmiş...20. haftada gel edi bana aşı varmış yapılacak....

bu arada günaydınnnnn herkese.....nasılsınız görüşmeyeli....

dün okulda nöbetçiydim....akşam tüm gece uyudum o koltuktan kalktım diğerine yattım gözümü açamadım....

benim midemde gece bulanıyor...çok tuhaf ama yatarken midem bulanıyor hep.... gece süt içeyim diyorum yatacam nasılsa sabaha geçer diyee nerdeee midem ağzımda uyuyorum çok şükür sabaha geçiyor....

açlıktan sanırım benimki 6 dan sonra genelde bir şey yemiyorum 11-12 ye kadar bağayı aç kalmış oluyorum...canım bir şey istemiyor ama midem istiyor sanırım....

hoşgeldin nerde kaldın yavvvv gözüm yollarda kaldı aşk olsun insan bir ulaşır neyse affettim bebişin var nasılsın cnm neler yaptın bakım güzel geçtimi bizsiz günlerin

iyi geçti diye bilirim çok gezemedik ama hiç yoktan iyidir gördük geldik....

kızlar 2 li test ne zaman oluyo doktor acelesi vardı ve unutmuşum sormayı beni çağırmadı

beni 12. hafta bittiğinde çağırdı.....

hoşgeldin şeker nasılsın bugün bakalım bebiş nasıl üzüyo mu seni

Üzmez mi, bulantıdan perişanım, ama olsun, varlığını hissediyorum nar tanemin :) Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, 2 adet sonra bu bebişime hamile kaldım. Her belirti mutlu ediyor şimdi beni. Sen nasılsın?

Tatlım selamlar. Ben krem olarak chicco nun kremini çok duydum. Çok iyiymiş, uygunmuş da fiyatı, onu alıcam. Bir de annem sadece göbeğine değil, beline ve göğüslerine de sür diyor, eee tecrübe sonuçta
Benim doktorum protein ağırlıklı beslen dedi. Ekmek ne kadar az yesen o kadar zeki olur bebeğin dedi. Çok iyi bir doktor, ona güveniyorum. Bir de günde üç meyve ye, onları farklı olanlardan seç dedi.
Duyarsın kalp atışlarını da tatlım. Biz tam 6 haftada gittik, ultrason sesli değildi ama pıt pıt atışını gördük ekranda. Çok heyecan verici bir deneyim. Gözyaşlarına dikkat et

of bende aynıyım ya üstelik istifralarımda çoğaldı ne yapacağız ya zayıfladığımıda hissediyorum çok mutsuzum

mrb sevde cim öncelikle kreme ne kadar erken başlarsan o kadar ii olcağını söylüyorlar.ben duştan sonra bebek yağı kullanmaya ilk aydan itibaren başladım kakao yağını araştırdım çok önerenler var ara ara onu da kullanıyrm.ayrıca aktarcıdan badem yağı,kakao yağı,susam yağı karışımının ii geldiğini öğrendim çatlaklar için.doktorum çatlak kremini zamanı gelince söyleyeceğini belirtti.çatlak önlemenin diğer püf noktası bol su içerek vücudu nemli tutmak.

gunaydin kizlar bizde iyiz cok sukur, anneannemizle konustuk sabahtan beri ozlemisim annemihamileyken dahada bir ozleniyor anne sanki ya

helencigim korkmana gerek yok canim uzmanlar haftada ikikere somon ve sardalya yememizi oneriyorlar iclerinde omega oldugu icin.

bende tuketiyorum korkmadan

hosgeldin kahvekolik ev tasiyormussun dikkat et kendine canim kolay gelsin

yediğime çok pişman oldum bazı yerlerde yenebilir bazı yerlerde sakıncalı yazıyoo ,,cnm bende aniden güldüğümde veya hapşırdığımda oluyor ara arada batmalar oluyoo bunlar normal bence rahim büyüyoo kaslar geriliyoo ..sıkma canını

Son düzenleme:

geçmiş olsun kubi...
kanındaki iltihabı, sedim ve CRP değerleriyle mi ölçtüler?
il gebelikte benim de olmuştu.. hergün 1 tane iğne yedim o yüzden

zuzzu haklı valla 2 gündür yokum ne çabuk ilerlemişsiniz maşallah ben bu arada başıma neler geldi anlatayım size salı gün gece saat 11 buçuk gibi kanamam oldu yine ama çok az oldugundan umursamadım yattım ama 12 buçukta birden kanamam çogaldı eşimi aradım gececiydi bende bacaklarımı diktim yattım hemen o gelinceye kadar eşim geldi dogru hastaneye ve saglık personeli olarak devlet hast gittim ama büyük bi hata yapmışım hemşire alttan muayene etti fazla kanaman yok dedi vw dogum servisinde bi odaya yatırdılar bir kere tansiyonum ölçüldü okadar başka hiç birşey yapılmadı sabah doktor gelene kadar doktor geldi sabah beni sancı odasına aldılar ultroson için bu arada benim kanamam çogaldı dr yanımdaki kadını ultrosana aldı benim saglıkçı oldugumu hemşireler söylemesine rahmen aşagıya ultrasona gönderdi yayan ben yürüdükşe kanamam çogalıdıbenim kanaman oluyor deyincede git napalım dediler hemen eşimi arayıp götür beni burdan özel hastaneye diye agladım hemen özele gittik doktor hemen ilgilendiler öncelik verdiler allaha şükür kuzum iyi kalp atışları normal hatta hareket etmeye bile başlamış bugun 9+2 günlük oldu ve bir gece hastanede yatırdı doktor allaha şükür kanamam azaldı artık ama artık özelde dogum yapmaya karar verdim allah nasip ederse ilgi alaka süper doktor gece 12:30da bile gelip konturol etti bugun sabah 11dede taburcu etti ve yatmaya devam anlayacagınız.yani başıma böyle işler geldi.uzun uzun yazdım umarım canınızı sıkmadım

Son düzenleme:
canim bende bir kitap var hamilelik ve bebek gelisimiyle ilgili doktorum verdi.burada hamile kalan her kadina bu kitaplardan verilir iceriginde beslenme ve ne nasil ne kadar yenilir diye bir bolum var.bende oradan okudum ve doktorumda yemelisin dedi eger balik yiyemiyorsan omega3 tabletlerinden al dedi.kitapda derin su baliklarini yemeginiz yaziyor :26:somon ve sardalya haftada iki porsiyon yiyin yaziyor bende yiyiyorum afiyetle firinda patatesli salmon cok guzel oluyor.

merhaba arkadaslar.. Ben de Kasım annesı olmaya adayım :))) bugun tam 6 haftalık hesaplıyorum ama Gecen pazartesı dr. 4.5-5 haftalıksın dedı.. 2 hafta sonra cağırdı yenıden...tabı bebısımın kesesını de gördüm :))) Henuz cok ıyıyım, sadece kasık ağrılarım var o kadar...

merhaba arkadaşlar.bende bu sayfada kasım annesi olacağımı duyurmuştum ama malesef olmadı bu sefer kısmet değilmiş.umarım sizler bebeklerinizi sağsalim kucaklarınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…