2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba arkadaşlar, ben inş. mart annesi olacağım ve medipol hastanesine gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyordum ancak bebeğin aşıları işitme testi ve annenin tahlilleri gibi bir takım şeylerin fiyatın dışında olduğunu öğrendim. medipolde doğum yapan varsa bu fiyatlar hususunda bilgilendirebilir mi ne kadara çıktı doğum ücreti? şimdiden teşekkürler...

kızlar ya bende artık dogurmak istiyorum cok sıkıldım artık bişey sorucam bebegin 1 hafta önde gitmesi 1 hafta erken dogucagına mı işarettir bu konuda bilgisi olan varmı?

benım bebegımde ıkı hafta önden gıdıyor.yarın ıtıbarıyle 39+0 olcam.eger gelısımı önde gıttıgınden ıkı hafta erken doğsaydı gecen hafta doğurmam gerekti. doktor bana ılk söylediğinde bende ıkı hafta önce doğuracam sanmıstım ama alakası yokmuş.

Evet evet:) Kızlar benim oğluşum oldu 01/11/2011 de. Rahatsız olduğumdan dolayı dönemedim bi türlü siteye. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum...

Tebrik ederim, allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsiiiinn..
Doğum yapacak olanlara da allah hayırlı doğumlar versinn

Selam kızlar.Ben bugün çatı muayenesine gittim.Oğluşun 3.600 olmuş.Dr. daha fazla kilo alırsa sezaryen olabilir dedi.üff canım sıkıldı.Hayırlısı tabiiki.Kızlar bu arada ben normal doğumda epizyotomi dedikleri kesi olayını istemiyorum.Ama durum zorluyor olmalı diye.İnternetten araştırdım.Perine masajı diye bir olay var.Onu yapıyorum.Her wc de vazelin sürüyorum şimdiden esneklerşsin diye.bugün çatı muayenesinde en ufak bir acı hissetmedim zorlanma bile olmadı kadın eilini daldırdığında.Yani diyorumki kesisiz normal doğum mümkün mü acaba.Bir ebe var burada meşhur bir ebe var.kesisiz normal doğum yaptırıyor.Başka bir özel hastanede acaba onunla mı görüşsem diyorum .

kizlar bende bekliyorum hala iyice piskopat oldum ben ya...

geceleri uyku felan yok hindi gibi dusunuyorum nasil doguracagimi,nerede nasil sanci gelecegini,nelerle karsilasacagimi felan ay cok vahim durumdayim..

luna o cit sesi bendede var hemde 1-2 aydir...
benim kizim eskisi gibi cok hareketli degil sanki yeri kalmadi sanirsam..bazen korkuyorum cok hareketsiz diye....

fatmacigim Allah kolaylik versin canim sende alacaksin nihayet kuzunu kucagina darii bize insallah...
beklemek cok zor olmaya basladi son haftama giricem ama gunler gecmiyor...

hayirlisi allahtan diyelimmm.
kimselerde kalmamis topikte ya hepimiz dogursakta bulussak yine

iyi akşamlar arkadaşlar
bende annemlere geldim bu akşam sizede bi bakayım dedim eşimde internet için başvuruda bulundu işallah doğurmadan bağlanırda evde de rahat rahat biraz keyfini sürerim:)
bende yarın akşam dr a kontrole gidicem 17 sine günvermişti bakalım yarın akşam kesinleşecek
allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin çok korkuyorum ben napıcam bilmiyorum:18:

ya doktorum bana erken mi gün verdi acaba ya? benim 14 gün önce alınmış olucak çocuk. doktor önce 20sinden sonra alırız demişti, ben 18i olsa olur mu dedim, 38. haftan bitiyo olur dedi. sonragittiğimde ben 21inde alın isterseniz farketmez dedim. yok 18inde alırız zamanı gelmiş oluyor dedi. 2-3 günden bişey olmaz ama ne bilim herkes ne kadar dursa o kdr iyi diyo diye tedirgin oldum. Gördüğüm kadarıyla sezeryan olucaklar 39. haftayı bile geçiricekler..

Bayramda buralarda değildim. özledim sizleri Vallahi. Fatmacım Allah yar ve yardımcın olsun. Bende hala beklemedeyim. oğluş pazartesiye kadar beklerse kontrolüm var. bakalım dr. ne diyecek. vakit geldiya herkes sıkıntıda artık. kimse doğru dürüst int. giremiyor. Öptük hepinizi.

princess cim senin doğum yapmış olabileceğini düşünmüştüm ama hala bekliyorsun. Allah kolaylık versin sanada

Kizlar simdi listenize baktimda resmen sasirdim.40 kisiden 33 u sezeryan olmus.Sadece 7 kisi normal dogum yapmis.Neden bu kadar yaygin bu sezeryan ya cok uzuluyorum valla epidural vurulduktan sonra normal dogum yapmak daha mantikli.Sonucta igneyi olunca hicbirsey hissetmiyorsun.Hem epidurali vurulup hemden sezeryan olmak tuhaf :s Neden tercihiniz sezeryan oluyo kizlar merak ediyorum

SLM Herkese..

Çağanımız 01.11.2011 saat 10:25 te 3.690 gr 53 cm olarak spinal sezeryanla hayatımıza HOŞGELDİ..

fırsat vermiyor kızlar normal hayata dönemedim daha sürekli emmek ve memede uyumak istiyor..gece uyumuyoo ..ama herşeye değer..

şimdiden gögüs kremlerini sürsün doğum yapmamış olanlar sonrası ızdırap ben hala yara gögüs uçlarıyla emzirmeye çalışıyorum..

Hepinizi öptükk en kokulusundan ..

Selam kızlar.bende hala beklemede olanlardanım. sancı nasıl olcak,ağrı mı sancı mı var gibi ister istemez düşüncelerden dolayı yoruldum.bugün doktor kontrolümüz vardı. 38 haftayı dolduruyoruz. son 18 gün artık. 3 kilo 150 gr olmuş.boyu da 47 cm. yine yüzünü göstermedi.doğum kanalına henüz girmemiş.herşey yolunda.Doktor haftaya bugün çatı muayenesi yapacakmış. Annemle görüştüm.haftaya cuma gel dedim.hem de nst falan çekilecek ona göre son zamanla yaklaşmış olacaz.hayırlısı artık.

Fatma Allah yardımcın olsun.Bekleyen herkese de Allah sabır versin.Beklemek de epey zor...

Annelere de bol sütlü neşeli günler diliyorum..

Merhaba arkadaslar yarin sabah bende spinal sezeryanla dogum yapacagim
Saat 9 du dr teyzemiz 11de alalim tam olsun dedi
10.45 te alacaklar beni...
Biraz heyecan var insallah saglikla kucagima alabilirim Denizimi

Fatmacim seni biliyorum birde yarin sana hayirli dogumlar Sare cik saglikla gelsin insallah..

Bir arkadasimiz niye hep sezeryan demis malesef herkes kendi istegiyle sezeryan olmadi yada olmayacak ben kendi sat ima gore 41 haftada dogum yapiyorum kizim kanala oturmuyo mecburen onun sagligi icin hangi yol iyiyse onu tercih ediyoruz o yuzden herzaman normal olmuyor...

Tavsiyeler icin cok tesekkürler canim.Burda dogumdan sonra hem annenin hemde bebegin gazi olmamasi icin genelde rezene cayi tavsiye ediliyor,dogum bölümünün yemek yenen kisminda bile koyuyorlar özellikle sicak cay ve rezene cayini aklinizda bulunsun.Bende ilk bebegimde kullanmistim hic gaz prblemi cekmedik cok sükür.Zeytinyagi meselesini ben Almanyada hic duymadim hatta dogumdan sonra 1 ay kadar eve ebe geliyor bi sikayet falan olunca ona söylüyorsun bizdede vardi biraz kabizlik hic kesinlikle öyle bisey söylemedi ebemiz vede kendisi Alman.birkac günü gecerse kabizlik fitil veriyorlar o kadar.

Canim benim resmen bekliyoruz artik agri yok sanci yok noluyor niye gelmiyor oluyoruzBenimde dün gece alisveris merkezine gitmistik bi islaklik hissettim sonra acayip sancilar esim noluyo diyo dogummu basladiDedim dogum sancisina benzemiyor acele alisverisimizi yaptik eve bi geldik uzandim biraz falan sonra rahatladim, islaklikta akintiymis megerBizim randevumuzda yarin sabah insaallah bakalim oglusum neler yapmis

kendi isteğimizle değil tabii ki
bir çoğumuz normal die diretirken mecbur kaldık

NEYSE BOMBA BENDEN OLSUN
SEDUŞ UN BUGÜN YATIŞI YAPILDIII
İdilimiz inşallah yarın doğacakkkkkkkk

crafty ben sedus dogum yapti saniyordum gununu kac gun gectiki?

bizde yeni hastaneden geldik kizimin hareketleri azaldi demistim bir onceki mesajimda dayanamadik gittik.1,5 saat nst de takili kaldim geldim cok sukur kizim iyimis.sari hafif kokulu akintim vardi kultur aldilar bakalim insallah birseyler cikmaz...

kontrolüm vardı malum normal için bekliyorum...
pazartesi yatış verdi...
çatı muayenesi ve bir ilaçla doğal sancı başlatmaya çalışacak...
boynunda kordon var ve ben 2 saat uzaktayım doktoruma günü dolduktan sonra bekletmek istemiyor...
Allah yardımcımız olsun...günü belli olunca bi fena oldum anlatamam...
ağladım korktum...duygularımı isimlendiremiyordum...
neyse bu devirde kendi sancısıyla doğurmak az insana nasip oluoyr anladım...
kordon da olunca diretemedim...
seda'nın durumunu düşündüm o da bekledi bekledi suni sancı alamak zorunda kaldı...
kızlar bende mi annelik duygusunda sorun var...
yoksa günü belli olan herkeste bu korkular oldumu?

selam kızlar akşam doktora gittik herşey çok normaldi bu gece hiç uyumadım hiç uykum gelmedi aksine de o kadar dinç imki sabah ağrım oldu çok sonrada kanamam eşimi iş yerinden çağırdım hemen doktoruma gittik 2 santim açılma varmış sancılarımda çıktı yatıracaklardı ama eve yakın doktorumuz orda çekmek istemedim eve geldik şimdi evde dinliyorum sancılarımı hayırlısı bakalım inşallah bir hışımla bugün atlatırım duanıza ihtiyacım var hafifledi gibi ağrılarım inşallah geri gitmez ama kanamam var gelmesede alır heralde doktor ama sezeryan olmak istemiyorum darısı hayırlısı ile başınıza kızlar şu güzel saatlerde birbirimizden eksik etmeyelim dualarımızı senemgy de bugün sezeryan olacak saat 1 de hayırlısı ile inşallah Allah yardımcısı olsun öpüyorum hepinizi inşallah güzel haberlerle size geri dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…