- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.621
kızlar ya bende artık dogurmak istiyorum cok sıkıldım artık bişey sorucam bebegin 1 hafta önde gitmesi 1 hafta erken dogucagına mı işarettir bu konuda bilgisi olan varmı?
Evet evet:) Kızlar benim oğluşum oldu 01/11/2011 de. Rahatsız olduğumdan dolayı dönemedim bi türlü siteye. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum...
merhaba bayanlar.doğum yaptım yapalı vakit ayıramıyorum kendime bile...:))
doğum hikayeme yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.doğum yapanları tebrik ediyorum.
bebeişlerin bekleyenlere de sabır diliyorum:))
doğumdan sakın korkmayın sezeryan oldum ama 8 cm açılmaya kadar sancı çektiim için normal de yapmış gibi oldum:)ikisi de güzel.ve Allah ne nasip ediyorsa o oluyor.ben rüyamda görmüştüm sezeryan olacağımı çok korkmuştum dikişler çok korkutuyordu beni ayağa hemen kalkamam diye.ama 3.gün ayaktaydım.sadece 2 gün altını annem değiştirdi bebeğin sonra çok şükür hep ben ilgilendim.kesinlikler çok metanetli olun.
şimdilerde geceleri sürekli 2 saatte bir kalkıyorum.vakit buldukca uyuyun,kesinlikle komposto bol bol tüketin hem kilo almazsınız hem de gazınız olmaz bebğinde olmazsoğan asla yemeyin çok fena gaz yapıyor.sıkın dişinizi biraz gaz yapan ne varsa silin hayatınızdan bir süre.lohusasınız siz isteyeceksiniz yakınlarınız yapacak.siz sadece bebğinizle ilgilinin lütfen çok ihtiyaçlaı var annelerine:))
kimsenin lafına aldırış etmeyin.içinize sinmeyen şeyleri yapmayın dr.sorun ya da int. araştırın.mesala bir komuşumu hummana süt yapan çayların bebeği huzursuz ettiğini söyledi.2 gün içmedim eksikliğini hem süt hem rahatım açısından çok farkettim ve hemen geri başladım.
bebeğimin çok ıkınması oluyor garibim kıpkırmızı oluyor canım gidiyor o ıkınıp ağladıkça.hakiki zeytin yağı yarım çay kaşığı içirdim sesi kesildi hemen ama sürekli değil tabi.günde de 2 çay kaşığı su veriyorum.biz öyle büyümüşüz almanyada da hep verilir yani.ama dıyuracak şekilde değil tabi.dr.lar bebek su içince doyar ve süt içmez diye suyu yasaklıyorlar.bilinçli yapılınca herşey yolunda gidiyor.o kadar çok anlatmak istediğim şey varki inşallah zamna buldukça anlataacağım.kendi,nize iyi bakın...
selam kızlar bugün müthiş bi sancı çektim ama hiç birşeye benzemiyordu düzenli değildi nerden geliyo anlaşılmıyo belimmi kasıklarımmı yattım ayaklarımada sıcak su torbası koydum bu akşam randevumuz var bakalım hayırlısı iyi haberler inşallah bi ara belimin kasıklarımın ağrısından ayağa hiç kalkamadım evde de yalnızdım ama hiç korkmadım oğluşum mu geliyor diye hatta bi ara sevindim bu nasıl birşeydir böyle arkadaşlar ya nasıl bi psikolojidir canınız çok yanıyor ama memnun oluyorsunuz hayret ettim kendime bende mi bi anormallik varilk hamile olduğumu öğrendiğimde daha çok korkmuştum. herkese hayırlı akşamlar
Kizlar simdi listenize baktimda resmen sasirdim.40 kisiden 33 u sezeryan olmus.Sadece 7 kisi normal dogum yapmis.Neden bu kadar yaygin bu sezeryan ya cok uzuluyorum valla epidural vurulduktan sonra normal dogum yapmak daha mantikli.Sonucta igneyi olunca hicbirsey hissetmiyorsun.Hem epidurali vurulup hemden sezeryan olmak tuhaf :s Neden tercihiniz sezeryan oluyo kizlar merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?