- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.601
slm kızlar doguran varmı
Dün kendimi kaptırıp biraz fazla gezmişim galiba kızlar. Akşam sancıdan uyuyamadım. hala ağrım var ama yatınca olmuyor. doğum sancısı değil sanırım ama çok zorlanıyorum.. Benim sezeryan tarihim 18 kasım. Bir haftam kaldı. her gece doğurduğumu, doğuramadığımı, yetişemediğimi vs görmekten bıktım.. Son gece nasıl uyuycam bilmiyorum:)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versinn.. burası iyice sessizleşti çoğunluk doğum yaptı sanırım..
Kizlarrrrr ben geldim cepten yaziyorum ve cok zorlaniyorum donuyor ekran
Bugun 38+3 um,biliyorsunyz ilk etapta normal dusunuyoruz henuz gelen giden yok:)) cok sistim kizlar artik kasiklarim cok agirlasti yururken resmen asagida tasiyorum geceleri de cok rahatsiz yatiyorum cok tekme yiyorum hatta dun aksam icimden cit diye kemik sesi geldi resmen korktum
.. her seferinde acaba mi diyorum ama kizim masallah yerini begeniyo galiba.. Normalde de hep boyle endise var iste suyum nerede gelecek diye :) sanci ne zaman baslayacak diye:)
Bu aralar doguran var mi bilmiyorum Allah anali babali buyutsun kizlar..
Yarin fatma cigim sanirim senin sezaryenin var di mi guzelim? Aylar sonra saka gibi kuzum ilk angelsounds aldihimiz zamanlari hatirliyorum da cok sukur bugunleri gorduk:)) Rabbim yar ve yardimcin olsun canim..
Kimsecikler kalmamış ben hala bekliyorum...
Fatmacım yarın doğum olacak yanlış hatırlamıyorsam, Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin bi tanem.Darısı da başımıza inşallah.
3 gündür karın ağrısı ve regl ağrısı gibi bişeyler çekiyorum.Bu gece yine ağrıdan uyuyamadım, yarın doktora gideceğim dua edin herşey yolunda gitsin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?