2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar sürekli sancı bekliom ama yok bende dogruamadm sat 9 subattı temizlk bile yaptım sabah yok ama bugn dogmasın ya gece dogabilir tarih güzel olur ama on kasım garip bi tarih olur geceyi beklesin .... bu arada ben nerdeyse bir aydır ishalim bu sorunu yasayan var mı

kızlar sürekli sancı bekliom ama yok bende dogruamadm sat 9 subattı temizlk bile yaptım sabah yok ama bugn dogmasın ya gece dogabilir tarih güzel olur ama on kasım garip bi tarih olur geceyi beklesin .... bu arada ben nerdeyse bir aydır ishalim bu sorunu yasayan var mı

Kizlarrrrr ben geldim cepten yaziyorum ve cok zorlaniyorum donuyor ekran
Bugun 38+3 um,biliyorsunyz ilk etapta normal dusunuyoruz henuz gelen giden yok:)) cok sistim kizlar artik kasiklarim cok agirlasti yururken resmen asagida tasiyorum geceleri de cok rahatsiz yatiyorum cok tekme yiyorum hatta dun aksam icimden cit diye kemik sesi geldi resmen korktum
.. her seferinde acaba mi diyorum ama kizim masallah yerini begeniyo galiba.. Normalde de hep boyle endise var iste suyum nerede gelecek diye :) sanci ne zaman baslayacak diye:)
Bu aralar doguran var mi bilmiyorum Allah anali babali buyutsun kizlar..
Yarin fatma cigim sanirim senin sezaryenin var di mi guzelim? Aylar sonra saka gibi kuzum ilk angelsounds aldihimiz zamanlari hatirliyorum da cok sukur bugunleri gorduk:)) Rabbim yar ve yardimcin olsun canim..

Kimsecikler kalmamış ben hala bekliyorum...
Fatmacım yarın doğum olacak yanlış hatırlamıyorsam, Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin bi tanem.Darısı da başımıza inşallah.
3 gündür karın ağrısı ve regl ağrısı gibi bişeyler çekiyorum.Bu gece yine ağrıdan uyuyamadım, yarın doktora gideceğim dua edin herşey yolunda gitsin arkadaşlar.

kuzular gelmeye başladı Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.cici annelerede geçmiş olun
bende kuzumu almak istiyorum kucağıma gerçi var daha ama hayırlısı haftaya gelir diye bekliyorum ilk kızımda 39+0da gelmişti 10gün sora buda gelir belki eşim buhafta sonu doğum yapacaksın dedi amaiçine doğdu herhalhayırlısı bakalım
bekleyenler hyayırlısıyla alsınlar bebişlerini inş.

Dün kendimi kaptırıp biraz fazla gezmişim galiba kızlar. Akşam sancıdan uyuyamadım. hala ağrım var ama yatınca olmuyor. doğum sancısı değil sanırım ama çok zorlanıyorum.. Benim sezeryan tarihim 18 kasım. Bir haftam kaldı. her gece doğurduğumu, doğuramadığımı, yetişemediğimi vs görmekten bıktım.. Son gece nasıl uyuycam bilmiyorum:)

Allah hepimize hayırlı doğumlar versinn.. burası iyice sessizleşti çoğunluk doğum yaptı sanırım..

Evet evet:) Kızlar benim oğluşum oldu 01/11/2011 de. Rahatsız olduğumdan dolayı dönemedim bi türlü siteye. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum...

Bende 38 hafta 4 günlük oldum, bugün doktorumla görüştüm bir aksilik olmazsa haftaya çarşamba yani 16 kasımda sezeryana almayı düşünüyor.Bende artık çok zorlanıyorum, ayaklarım patates gibi şişti, kasıklarda ve belde müthiş ağrım oluyor.
Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba bayanlar.doğum yaptım yapalı vakit ayıramıyorum kendime bile...:))
doğum hikayeme yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.doğum yapanları tebrik ediyorum.
bebeişlerin bekleyenlere de sabır diliyorum:))
doğumdan sakın korkmayın sezeryan oldum ama 8 cm açılmaya kadar sancı çektiim için normal de yapmış gibi oldum:)ikisi de güzel.ve Allah ne nasip ediyorsa o oluyor.ben rüyamda görmüştüm sezeryan olacağımı çok korkmuştum dikişler çok korkutuyordu beni ayağa hemen kalkamam diye.ama 3.gün ayaktaydım.sadece 2 gün altını annem değiştirdi bebeğin sonra çok şükür hep ben ilgilendim.kesinlikler çok metanetli olun.
şimdilerde geceleri sürekli 2 saatte bir kalkıyorum.vakit buldukca uyuyun,kesinlikle komposto bol bol tüketin hem kilo almazsınız hem de gazınız olmaz bebğinde olmazsoğan asla yemeyin çok fena gaz yapıyor.sıkın dişinizi biraz gaz yapan ne varsa silin hayatınızdan bir süre.lohusasınız siz isteyeceksiniz yakınlarınız yapacak.siz sadece bebğinizle ilgilinin lütfen çok ihtiyaçlaı var annelerine:))
kimsenin lafına aldırış etmeyin.içinize sinmeyen şeyleri yapmayın dr.sorun ya da int. araştırın.mesala bir komuşumu hummana süt yapan çayların bebeği huzursuz ettiğini söyledi.2 gün içmedim eksikliğini hem süt hem rahatım açısından çok farkettim ve hemen geri başladım.
bebeğimin çok ıkınması oluyor garibim kıpkırmızı oluyor canım gidiyor o ıkınıp ağladıkça.hakiki zeytin yağı yarım çay kaşığı içirdim sesi kesildi hemen ama sürekli değil tabi.günde de 2 çay kaşığı su veriyorum.biz öyle büyümüşüz almanyada da hep verilir yani.ama dıyuracak şekilde değil tabi.dr.lar bebek su içince doyar ve süt içmez diye suyu yasaklıyorlar.bilinçli yapılınca herşey yolunda gidiyor.o kadar çok anlatmak istediğim şey varki inşallah zamna buldukça anlataacağım.kendi,nize iyi bakın...

selam kızlar bugün müthiş bi sancı çektim ama hiç birşeye benzemiyordu düzenli değildi nerden geliyo anlaşılmıyo belimmi kasıklarımmı yattım ayaklarımada sıcak su torbası koydum bu akşam randevumuz var bakalım hayırlısı iyi haberler inşallah bi ara belimin kasıklarımın ağrısından ayağa hiç kalkamadım evde de yalnızdım ama hiç korkmadım oğluşum mu geliyor diye hatta bi ara sevindim bu nasıl birşeydir böyle arkadaşlar ya nasıl bi psikolojidir canınız çok yanıyor ama memnun oluyorsunuz hayret ettim kendime bende mi bi anormallik var ilk hamile olduğumu öğrendiğimde daha çok korkmuştum. herkese hayırlı akşamlar

Ben 5 kasımda cumartesi günü doğum yaptım sezeryanla faceye yazmıştım burayada yazayım dedim kızım iyi çok şükür 3 kilo 48 cm doğdu maşallah tam iyileşemedim onedenle sık giremiyorum nete.doğum yapanları kutluyorum, bekleyenlerede allah yardım etsin kolay doğumlar olsun inşallah bebişlerinize sağlıkla kavuşun

kızlar ya bende artık dogurmak istiyorum cok sıkıldım artık bişey sorucam bebegin 1 hafta önde gitmesi 1 hafta erken dogucagına mı işarettir bu konuda bilgisi olan varmı?

evet artık sabırsızlanıyorum okudukça doğum yapanları sanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor oysaki bir hafta kaldı ya da bu bir hafta içinde her an da olabilir offf minik bebeğimi görmek bol bol seyretmek istiyorum yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek

anım cok saol.. dua edin bana bol bol.. kalbim heyecandan o kadar hızlı carpıyoki anlatamam..

evt canım
yarın sabah 9.40 da nasipolursa sezeryana girem.. Dualarınıza ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…