2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

biçoğu mecburen sezeryan oldu...ama kendi isteğiyle sezeryan olanlara(benim gibi) üzülmek ne demek?? sanki acınacak bi durummuş gibi..tuhafsa sizin için tuhaf..
tıbbi açıdan bu kadar korkunç bişey olsaydı bu kadar yaygın olmazdı zaten...mesele acıdan korkmak değil..öyle olsa sezryan sonrası çektiğimiz acıları napıcaz..23 gün oldu doğum yapalı hala acı çekiyorum..acıysa mesele, normal doğum yapanları 10 kere suya gönderip getiririz acı anlamında... benim tercih sebebim ,2 doğumumda da, vajinin yapısı bozulmasın diyeydi mesela..bu benim tercihim..sebep bu çok merak ettiyseniz..

kasım annelerini sürekli takip ediyorum..bende 37 + 2 yim inanın bekleyecek tahammülüm kalmadı..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..39 haftalıkları görünce onlara dua ediyorum..Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..bu arada normal doğum için bebekte bende uygunum ama ben çok korkuyorum epidural sezeryan düşünüyorum bakalım birazdan doktora gideceğim netleşir heralde bugün.

canm benm neqüzel bi hber bu ne mutlu snadasende yakında kawuşuosun allah kolaylık wersin inşlh hayrlı haberlerini bekliyoruz bendehalaaa tık yok

kızlar facede yazdım bende geçen cuma sezeryanla enesime kavuştum doktorun ultrason tahmininden yaklaşık 300 gr eksik çıktı oğluşum 2 kg 550 gr ağırlığında 49 cm doğdu oğlum darısı doğurmayanların başına

Canim benim ne güzel bir haber insaallah sancilarin geri gitmezde kavusursun tatli bebisine.Senemgy yede insaallah hayirlisiyla alir bugün bebisini diyorum.Bende simdi doktordan geliyorum,herseyimiz normal cikti birazcik kafamiz ufak doktorda anlamadim dedi yanlismi ölcüym yoksa icerimi girdi diye düzgün ölcülmüyor.Bende biraz ödem cikti ama hic kilo almamisim son gittigimden beri.Bebisim 3300-3400 arasi dedi doktorumuz,boyumuzda 50 cm gibi

merhabalar,
şimdi kontrolden geldim. çatı muayenesini de olmuş oldum; normal doğuma engel bir durum yokmuş. beklemeye devam ediyoruz. ortalama 3500 olmuş kilosu dedi. rahim ağzında incelme var ama açılma yok dedi. yürürken kemik ağrılarım oluyor bunun iyi birşey olduğunu söyledi dr. bakalım hayırlısı artık.

Kizlar fatma dan ve arm dan hbr var mi? Ben medical park in web sitesine baktim daha koymamislar bugun doganlari

Bu arada benim zilli hanim in keyfi yerinde sabah dr amcaya gittik her sey yolunda dedi bekliyoruz:)

Canim senle ayniymis sat imiz ve ben de bugun dr a gittim:)
Benim henuz cati muayenemi yapmadi sanirim yapmayacak bu gidisle:)
Benim kiz 3100 gr minik
Bakalim hangimiz doguracak once?

Kizlar fatma dan ve arm dan hbr var mi? Ben medical park in web sitesine baktim daha koymamislar bugun doganlari

Bu arada benim zilli hanim in keyfi yerinde sabah dr amcaya gittik her sey yolunda dedi bekliyoruz:)

sare doğmuş canım durumlarıda iyimiş faceden haber aldım. 11.11.11 ilk bebişi geldi. sedusta sancı odasında darısı başına inşallah idilinde haberini alırız hemen

Gözünüz aydın canım. Allah hayırlı uğurlu sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin... amin..

Canim senle ayniymis sat imiz ve ben de bugun dr a gittim:)
Benim henuz cati muayenemi yapmadi sanirim yapmayacak bu gidisle:)
Benim kiz 3100 gr minik
Bakalim hangimiz doguracak once?

Hadi hayırlısı canım :) kızın oğlumu geçer belki de

Ben de unuttu zannetmiştim dr yapmaz artık doğum anında bakcak diye düşünürken çatı kontrolü yapmadık dimi diye kendisi hatırladı. Ben de bilmek istiyordum dar ise en azından beklemez sezeryan gününü alırım diyordum. Beklemeye devam dedikçe bu çocuk gelmiycek gibi geliyor bana :)

Kızlar herkese merhaba .ben 36 haftalık gebeyim bu aralar karın ağrım başladı.gaz gibi ama bilemiyorum kasılmalarımda arttı ama bel ağrım yok.bebek aşağı inmiş.karnımdan bile belli indiği acaba omu yapıyor yoksa kasılmaların ağrısıda ben Mİ bilemiyorum doktor kontrolümde 1 hafta sonra .ne dersiniz bu dönem karın ağrısı çeken varmı

Son düzenleme:

çok normal canım aqrıların olması başı aşaqı indiqi için aqırlık yapıo we bebişin oynadıkça kasılmaların olması da normal bu kasılmalar sayesinde açılmaların olucak doquma hazrlanman için herkes yaşamıştır merak etme

burası eskısı gıbı yogun değil ama yinede yazim ben. kontrole gıttık bugun.bebek 3800 olmuş.gözüm korktu hep normal ıstıyordum bende.doğuramam dedım.doktorda her ıkı sekılde de dıkıs oluyor dedı.sez olsa mı kı derken bugun alalım dedı.şaka yapıyor zannettik.adam ciddi.önce tamam fılan dedık ama sonra kendımızın hazır olmadıgı aklımıza geldı psikolojik olarak hiç hazır degıldık esımde bende.pazartesı sabah 8 gıbı yatısım yapılacak ve sez olucam.umarım sonrasında çok agrı çekmem.

merhabalar,
bütün sayfaları fırsat buldukça okudum tek tek.. beni soran olmuş mu merak ettim ama gördüm ki kimsenin aklına gelmemişim :2:
ben yine de size haberleri vereyim:
topiğimizin en küçük bebeğini doğurmuş bulunuyorum. 2220 gr, 48 cm olarak dünyaya geldi oğlum SELİM 35+5'de. İsmini burda da oy çokluğuyla seçtiğimiz gibi Selim koyduk.. minicik ama çok tatlı bir oğlum var. Sütüm var ama onu doyurmaya yetmiyor maalesef mama takviyesi yapıyorum ve bu beni çok üzüyor...
Doğum yapmış annelere kolaylıklar diliyorum... Bekleyenlere de sağlıklı sorunsuz doğumlar diliyorum..

cay kasigi canim aldim bugun hediyeni sonunda geldi cok sukur.cok duygulandim insanin hic tanimadigi birinden hediye almasi cok guzelmis...

hediyenede,elifimizin lavanta kesesinede cok bayildik tatlim.kesenen bereket...

kahvelokum,leyla,arm,fatma ve sedus tebrikler kizlar Allah anali babali buyutsun insallah darisi bize olsun artik hayirlisiyla.

dun nstye baglandim 35 haftalikken 60 cikan sancilarim dun 10-20 arasiydi ay ben nezaman doguracagim acep?

teşekkür ederim.... beklemek zor olsa gerek ama sağlıkla sonuçlansın da .... acısız sorunsuz doğum yaparsın inş... güzel haberlerini bekliyoruz...

Herkese selam!

Geçmiş bayramınız mübarek olsun.Doğum yapanlara geçmiş olsun.Sıra yavaş yavaş bize de geliyor galiba

Dün kontrolümüz vardı.Kızım başını iyice yerleştirmiş aşağılaraDoktorum 1 haftaya doğar gününü beklemez,dedi.Olsa olsa 10 günü varmışÇok mutlu oldum duyunca.Artık hamilelikten çok sıkıldım çünkü.Çatı muayenemi de oldum.Kızım 3200gr,4kg olsa yine de doğurabilirsin,dedi doktorumuz.Her şey çok iyi Allah'a binlerce şükür.İnşallah doğumu da böyle kolayca atlatır,sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Allah biz bekleyenlere sabır versin:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…