- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.641
Kizlar simdi listenize baktimda resmen sasirdim.40 kisiden 33 u sezeryan olmus.Sadece 7 kisi normal dogum yapmis.Neden bu kadar yaygin bu sezeryan ya cok uzuluyorum valla epidural vurulduktan sonra normal dogum yapmak daha mantikli.Sonucta igneyi olunca hicbirsey hissetmiyorsun.Hem epidurali vurulup hemden sezeryan olmak tuhaf :s Neden tercihiniz sezeryan oluyo kizlar merak ediyorum
selam kızlar akşam doktora gittik herşey çok normaldi bu gece hiç uyumadım hiç uykum gelmedi aksine de o kadar dinç imki sabah ağrım oldu çok sonrada kanamam eşimi iş yerinden çağırdım hemen doktoruma gittik 2 santim açılma varmış sancılarımda çıktı yatıracaklardı ama eve yakın doktorumuz orda çekmek istemedim eve geldik şimdi evde dinliyorum sancılarımı hayırlısı bakalım inşallah bir hışımla bugün atlatırım duanıza ihtiyacım var hafifledi gibi ağrılarım inşallah geri gitmez ama kanamam var gelmesede alır heralde doktor ama sezeryan olmak istemiyorum darısı hayırlısı ile başınıza kızlar şu güzel saatlerde birbirimizden eksik etmeyelim dualarımızı senemgy de bugün sezeryan olacak saat 1 de hayırlısı ile inşallah Allah yardımcısı olsun öpüyorum hepinizi inşallah güzel haberlerle size geri dönerim
selam kızlar akşam doktora gittik herşey çok normaldi bu gece hiç uyumadım hiç uykum gelmedi aksine de o kadar dinç imki sabah ağrım oldu çok sonrada kanamam eşimi iş yerinden çağırdım hemen doktoruma gittik 2 santim açılma varmış sancılarımda çıktı yatıracaklardı ama eve yakın doktorumuz orda çekmek istemedim eve geldik şimdi evde dinliyorum sancılarımı hayırlısı bakalım inşallah bir hışımla bugün atlatırım duanıza ihtiyacım var hafifledi gibi ağrılarım inşallah geri gitmez ama kanamam var gelmesede alır heralde doktor ama sezeryan olmak istemiyorum darısı hayırlısı ile başınıza kızlar şu güzel saatlerde birbirimizden eksik etmeyelim dualarımızı senemgy de bugün sezeryan olacak saat 1 de hayırlısı ile inşallah Allah yardımcısı olsun öpüyorum hepinizi inşallah güzel haberlerle size geri dönerim
Canim senle ayniymis sat imiz ve ben de bugun dr a gittim:)merhabalar,
şimdi kontrolden geldim. çatı muayenesini de olmuş oldum; normal doğuma engel bir durum yokmuş. beklemeye devam ediyoruz. ortalama 3500 olmuş kilosu dedi. rahim ağzında incelme var ama açılma yok dedi. yürürken kemik ağrılarım oluyor bunun iyi birşey olduğunu söyledi dr. bakalım hayırlısı artık.
Kizlar fatma dan ve arm dan hbr var mi? Ben medical park in web sitesine baktim daha koymamislar bugun doganlari
Bu arada benim zilli hanim in keyfi yerinde sabah dr amcaya gittik her sey yolunda dedi bekliyoruz:)
kızlar facede yazdım bende geçen cuma sezeryanla enesime kavuştum doktorun ultrason tahmininden yaklaşık 300 gr eksik çıktı oğluşum 2 kg 550 gr ağırlığında 49 cm doğdu oğlum darısı doğurmayanların başına
Canim senle ayniymis sat imiz ve ben de bugun dr a gittim:)
Benim henuz cati muayenemi yapmadi sanirim yapmayacak bu gidisle:)
Benim kiz 3100 gr minik
Bakalim hangimiz doguracak once?
Kızlar herkese merhaba .ben 36 haftalık gebeyim bu aralar karın ağrım başladı.gaz gibi ama bilemiyorum kasılmalarımda arttı ama bel ağrım yok.bebek aşağı inmiş.karnımdan bile belli indiği acaba omu yapıyor yoksa kasılmaların ağrısıda ben Mİ bilemiyorum doktor kontrolümde 1 hafta sonra .ne dersiniz bu dönem karın ağrısı çeken varmı
cay kasigi canim aldim bugun hediyeni sonunda geldi cok sukur.cok duygulandim insanin hic tanimadigi birinden hediye almasi cok guzelmis...
hediyenede,elifimizin lavanta kesesinede cok bayildik tatlim.kesenen bereket...
kahvelokum,leyla,arm,fatma ve sedus tebrikler kizlar Allah anali babali buyutsun insallah darisi bize olsun artik hayirlisiyla.
dun nstye baglandim 35 haftalikken 60 cikan sancilarim dun 10-20 arasiydi ay ben nezaman doguracagim acep?
çok normal canım aqrıların olması başı aşaqı indiqi için aqırlık yapıo we bebişin oynadıkça kasılmaların olması da normal bu kasılmalar sayesinde açılmaların olucak doquma hazrlanman için herkes yaşamıştır merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?