- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.221
Senemgycım ben de pompa almak ıstıyorum suan uzun bır sure ızınlıyım dıye ıhtıyac duymamıstım ıse baslarken alırım dıyordum ama bu sekılde de doydu mu doymadı mı ne kadar ıctı vs. cok stres oluyorum. Fiyatını da yazar mısın? bir de biberonla mı verıyorsun sütü? ve bır soru daha hıc emzırmıyor musun?Şimdilik bu kadar sorularım
Senemgy
canim ozaman bizimki kesin doymuor.gerci kilo alimi cok iyi masallah ama artik arttirmaliyim sanirim,ancak ozaman 3saate cikacak. Ben medela mini elektrikli almistim 160 tlye.isimi goruyor ama suttede duzen yok bazen az bazen cok.emerken nekadar cekiyor bilmiyorum ama okadar cekmiyoki gunduzde sk emiiyor.bende istedikce veriyorum asiri emmedigi surece.
Artik gece 70 vereyim bakalim sure uzayacak mi.tabi cikartabilirsem okadar.
hepimiz doğumlarımızı yaptık allah a çok şükür .
bende 12 kasımda yaptım. normal doğumla .
şimdi 1 aylık olduk. aşılarımız başladı. rotavirüsü yaptıracak mısınız
selam prenses hanim :) nasilsin gozun aydin diyim dogurduk sonunda
pek dolu geciyo gunler dimi,benim kizda sarilik oldu nerdeyse gun hastanede kaldik suan sukur iyi
bizimde bugun 45. gunumuz masallah yavas yavas buyuyolar
suan kac gunluksunuz
kimse yok burda cunku herkes facebookta, sende gel isine cok yarar hem yanlizsin ,illaki kendi isminle degil degisik bi isimle uye ol katil
selam prenses hanim :) nasilsin gozun aydin diyim dogurduk sonunda
pek dolu geciyo gunler dimi,benim kizda sarilik oldu nerdeyse gun hastanede kaldik suan sukur iyi
bizimde bugun 45. gunumuz masallah yavas yavas buyuyolar
suan kac gunluksunuz
kimse yok burda cunku herkes facebookta, sende gel isine cok yarar hem yanlizsin ,illaki kendi isminle degil degisik bi isimle uye ol katil
vay be, hey gidi gunler hey!
bir zamanlar ne sohbetlerin dondugu topikte simdi in cin top oynuyor..
bebisler gelince hic vakit olmuyormus valla,inanirmisiniz banyo olmaya vaktim yok bizim kiz cok yaman cikti...
cizelgeme gore hala hamileyim onu bile degistirecek zaman yok dusunun...
bizim kiz hala sarilik yarin bir daha kontrole gitcez kan alincak,kakali bezi gidecek ve idrar tahlili istediler ay onu nasil yapicam bilemiyorum siseye nasil idrari denk getircem ben ya???
sizler nasilsiniz bakalim?bebisleri 1-2 aylik olanlar anlatin hele hep boyle vakit darligi cekecekmiyiz...?
arkadaşım facebook grubuna nasıl katılıcaz linkini atsan olurmu?
facebook ta aktif degildim ama sürekli takip ediyordum. sanirim silinmisim. tekrar katilma istegi göndericem ama bu seferde gurubu bulamiyorum
tek tek alinti yapacak vaktim bile yok kizlar hepinizden allah razi olsun rabbim hepimizin yavrularini analai babali buyutsun insallah bugun 20 gunluk olduk gunler nasil geciyor anlamiyorum ya hemencik aksam oluyor hic birseye yetisemiyorum ama bebegim icin deger herseye....
evet kizla rburayi birakmayin ya benim face yok esimi ikna edersem alicam bir hesap ama buyuk ihtimalle edemem buralari birakmayalim ay asil simdi cok paylasicak seylerimiz var.
linki bu kizlar, bazilari yanlislikla silindi belkide sizinkide oyle olmustur tekrardan istek gonderin
link bu
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Walla Kubicim ilk konusmalar dünyaya bedelde söyle bi 3 yasinda filan aman sussa artik biraz diyosunevt inşallah değişmezsizde renkli göz varsa benzer inşallah bizim pofuduğunda akşam lacivert gündüz açık mavi bazen gri bakalım süpriz olcak bekliyoz dedemizin gözleri ela amcamızın mavi bakalım şans evt gerçekden çok tatlı oluyolar yakışyoda bizim pofuduk etrafa gülücük atıyo okadar tatlı ki çıngırağını çok seviyo erken konuşcak gibi ben onunla çok konuşuyorum dudağını uzatıyo mahşallah subhanallah sizin bebişler nasıl biz bugün 1.5 aylık olduk
Canim ben Nukun tekli elektrikli pompasini kullaniyorum ,ben memnunum.Ewet duymustum ciftlisi cok fazla arttiriyormus sütü.Canım ben bi arkadaşımdan aldım 2. el. Hiç kullanmadı o, ilaç alması gerektiğinden emziremedi çünkü. Piyasada 300 TL. civarı. Evet ilk günden beri biberon kullanıyorum. Fıstığım sadece gece emiyor. O da zorla veriyorum memeyi. Gündüz ağlıyor gördüğünde bile. Bebeğimle güzel bağ kurayım derken kendimden nefret ettiricem. Hiç zorlamıyorum artık, gece emziriyorum sadece. Ama dediğim gibi amedayı öneririm. Aşırı arttırdı benimkini. İhtiyacımızdan fazlasını sağıyorum. Bir de çiftli al mutlaka.
Tatlım memeden emerken daha çok çıkarabilir. Sağdığında da o yüzden az gelmiştir. Ben bir kere emziriyorum günde. Doymasa kilo almaz. Her bebeğin mide kapasitesi de farklı. Bir de emzirdikten ne kadar süre sonra sağdığın da önemli. En az üç saat olursa daha çok çıkabilir.
slm bayanlar ben özledim valla sizlerle konuşmayı:)))
bebişim büyüyo yaa eski resimlerine bakınca çok şaşırıyorum açıkcası.hiç bir şeye vakit bulamıyorum .4o ım çıkana kadar annemde kadlım sonra evime geçtişm ama gerçekten zaman nasıl geçiyor anlayamıyroum:))evet güzel bir duygu Allah a çok şükür olsun.
bazen çıldıracak gibi oluyorumkolik ağlama krizleri tutuyor.o ağladıkça ben de ağlıyorum.geçenlerde kendimi oğlışuma bağırırken buldum ve çok üzüldüm çok kızdım kendme..çok tuhafım bu arada çok halsizim sanırım dr.kontrolündne geçmem lazım.demir ekskliği kansızlık mutlaka etken diye düşünüyorum.
1.buçuk aylık olduk biz de,bebişimin gazı hala var kilo alımı da çok güzel maşallah 5.50 idi 1 hafta önce..
bir çok kıyafeti olmuyor amam içimde kaldı.
dikişlerimi muayeneye gittim.Alttan muayene etti dr.um yara varmış.fitl verdi.yara geçince smear testi yapılacak.
5 kilo fazlam kaldı yaaa...karnım eski haline döndü ama benim hep bölgeseldi zaten basenlerim kaldı...şimdi spor yapmıyroum hafif.
sütünüzün olması için sadece su gerçekten çok etkili.
paylaşmak istediğim çok şey var farkındaysanız karmakarışık yazdım:)))
tekrar gelcem.kendinize iyi bakın bebişleri öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?