- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.241
ya senin dün sünnet ettirmiş olman lazım ufaklığı.. hiç sesin çıkmadı dünden beri.. acaba zor mu geçiyo sünnet sonrası, çok meraktayım sevdalinka.. biran önce gel de anlat lütfen.. salı saat 16:00 da sünnet için randevu aldık bizde.. çook korkuyom oğluşumun yerine.. eminim oda başına ne geleceğini bilse en az benim kadar korkardı.. oyyyy, nasıl kıyacaz.. içim sızlıyo vallaa düşündükçe.. hadi hayırlısı.. sizede geçmiş olsun sevdalinka.. hadi haberleri bekliyom..
ya senin dün sünnet ettirmiş olman lazım ufaklığı.. hiç sesin çıkmadı dünden beri.. acaba zor mu geçiyo sünnet sonrası, çok meraktayım sevdalinka.. biran önce gel de anlat lütfen.. salı saat 16:00 da sünnet için randevu aldık bizde.. çook korkuyom oğluşumun yerine.. eminim oda başına ne geleceğini bilse en az benim kadar korkardı.. oyyyy, nasıl kıyacaz.. içim sızlıyo vallaa düşündükçe.. hadi hayırlısı.. sizede geçmiş olsun sevdalinka.. hadi haberleri bekliyom..
ayyy çok heyecanlandım sevdalinka saolasın tüm detaylarıyla anlatmışsın, nasıl okuyacağımı şaşırdım bi çırpıda sonuna geleyim diye.. e korkacak bişi yokmuş sanırım.. kafam her ne kadar bu durumu kabullensede içim hala sızlıyor.. hatta memişlerim bile sızlıyo valla düşündükçe.. salı 16 da olan olacak, aldık artık randevuyu, ama senin oğluşunu düşünerek kendimi telkin etmeye çalışacağım sürekli, saolasın.. himmelcim tabiki, sünnet sırası bizde sanırım, fırsat bulur bulmaz anlatacağım bende hemen.. umarım herşey yolunda gider de rahat rahat yazarım atlattık diye.. ya kız anaları ne rahat, tadını çıkarsınlar güzel güzel.. bizim gibi vicdan muhasebesine kalmadılar.. hadi hayırlısı bakalım..
merhabalarr
kimsecikler yok bu face hep iyi olmadı demiştim baştan beri
buralar ıssız kalmış paylaşım neredeyse sıfır bende face kullanmayanlardanım garip mi kaldık ne..
ara ara okuyup cıkıyorum
Deniz im büyüyor çok şükür gaz sancıları dışında pek bi sıkıntımız yok...
umarım hamilelikteki gibi bebeklerimizinde sıkıntılarını keyifli anlarnıı gelişimlerini yeniden paylaşma imkanımız olur
bez ile ilgili soru sormuş bir arkadaşımız bence stok yapma ben 2 paket 2-5kg yani 1 numara almıştım yetti sonra 1 paket daha aldım ama az kullanabildik kaldı bir çoğu sıktı kızımı 2 numaraya geçtik hemen bebeğin gelişimine göre almak çok daha mantıklı stok yaparsan elinde kalabilir..
kızlar size bişey sorcam yeni anne olacağım şubatta bende inş..rabbim sizlerin evladlarına hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inş...benim merak ettiğim 2 5 kg bezlerden kaç paket gidiyo...içinizde 2 5 kg paketle başlayanlar vardır yeni doğan bezinden....kaç paket alsak 3 6 kg geçene kadar işimizi görür acaba..ben şimdiden stok yapmak istiyorum ama kafam karıştı bu konuda sizler daha iyi bilirsiniz diye sormak sitedim :26:
sakın stok yapma canım hangi bezin iyi geldiği bile belli olmuyo. kiloları çabuk değişiyo sen parayı biriktir gerektiğinde al :))
Canım ben bi arkadaşımdan aldım 2. el. Hiç kullanmadı o, ilaç alması gerektiğinden emziremedi çünkü. Piyasada 300 TL. civarı. Evet ilk günden beri biberon kullanıyorum. Fıstığım sadece gece emiyor. O da zorla veriyorum memeyi. Gündüz ağlıyor gördüğünde bile. Bebeğimle güzel bağ kurayım derken kendimden nefret ettiricem. Hiç zorlamıyorum artık, gece emziriyorum sadece. Ama dediğim gibi amedayı öneririm. Aşırı arttırdı benimkini. İhtiyacımızdan fazlasını sağıyorum. Bir de çiftli al mutlaka.
Tatlım memeden emerken daha çok çıkarabilir. Sağdığında da o yüzden az gelmiştir. Ben bir kere emziriyorum günde. Doymasa kilo almaz. Her bebeğin mide kapasitesi de farklı. Bir de emzirdikten ne kadar süre sonra sağdığın da önemli. En az üç saat olursa daha çok çıkabilir.
evet en doğrusu bu sanırım sağol cnm..ahh bizde bi kavuşsak sıpamıza yaa
Kızlar merhaba
doğumdan sonra giremedim hiç...
twitter manyağı oldum da..
Kitabım da çıkıyor yakın zamanda..onun telaşı da var..
Oğlum 2 aylık oldu dün..
bugün karma aşısını yaptırdım..
2,5 kg doğmuştu..49 cm di..
Bugün 5,300 gr olmuş çok mutluuyummmmm..boyu da 56 cm olmuş..
doktor çok yaramış sütün maşallah dedi
derdimiz tasamız yok allahıma şükür..
İnşallah herkes iyidir bebişleriyle beraber..
Öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?