2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Ah canım annelerimiz bize kıyamıyor torunlarına kıyamıyor heralde benim kayınvalidem de çok umursamaz annem 40 çıkınca gitmek zorunda kaldı bende şimdi yalnızım ama ne kadar zorlansamda çağırmıyorum daha çok sinir olacağım diye çünkü biliyorum bir faydası olmayacağını daha çok kendine hizmet bekliyor eşim bir gece annem dinlensin diye onu çağırdı çocuk yanı başında morarana kadar ağladı yinede uyanıp ne oluyo dememişti hastanede de aynısını yaptı ne diye çağırayım ki napalım geçecek bu zor günler yaza bebişlerimizin keyfini çıkaracağız ben şimdiden diyorum oğlumun cefasını çekmeyen lerde sefasını da süremez anlayan anlasın geçmiş olsun oğluşuna Allah bu kadarla bıraksın inşallah ilacın ismini aldım lazım olursa diye bizim doktorumuz hiç ilaç vermedi bu durumlar için teşekkürler ilac adı için

bende reflüden korkuyorum canım ama şimdiye kadar doktorumuz birşey demedi 3 muayenesinde de kusması yok ama arada geğirince azda olsa geliyor bende acaba reflü varmı diyorum inşallah olmaz yediklerime sürekli dikkat ediyorum sadece nescafeye çok düşkünüm onunda kafeğinsizini içiyorum ama genede içim rahat değil :44: Allah seninde meleğine şifa versin inşallah kalıcı olmaz bukadarla atlatırsınız

1,5 saatten önce almıyor memeyi ama nette baktım bezine bakın günde 4 ten az kaka yapıyorsa çişli bez değiştirmiyorsanız yeterli emmiyordur yazıyordu ama çok şükür bezleri dolu dolu fazla evhamlıyım sanırım inşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz bilinçli olamak güzel haklısın canım aç olsa bıraksa bile bir süre sonra tekrar ağlamaya başlar teşekkür ederim cevaplarınız için

Yeni yıl hepimize yavrularımızla birlikte huzurlu sağlıklı mutlu bir yıl olsun inşallah iyi yıllar

Ya çok üzüldüm böyle olduguna konuyu tam anlamadım ama bende grupdan attılar beni diyordum yeni linki banada atarmısınız lütfen

herkese mutlu seneler... az önce hemen bilg otırdum faceyi açtım gruba girmek için ŞOK.....giremedim....şimde buraya gelince öğrendim çok üzüldüm.....yeni bir grup oluşturalım faceden bilgi paylaşımı daha kolay oluyordu valla bilg sırf bunun için oturuyordum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…