2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

evet ekli olması gerekir yoksa profiline yazamaz ki. bende tam anlamadım olayı . bildiğim bişey varsa o da bu grubun hayatımda ne kadar önemli bi yeri oldğuymuş. ciddi ciddi bi boşluk oluştu. herşeyde hemen kızlara sorarım onlar bilir. onlarda yaşamıştır dediğim, en güzel şeyleri, üzüntüleri, sıkıntıları paylaştımız çok güzel bir ortamdı. üzüldüm.

aynen valla yazmasamda hemencik okuyup bebelerin resimlerine bakıp beğenip çıkıyordum bugün çınarında uyuyası tuttu bende anladım boşluğu hakketten çok üzüldüm şimdi bu kim diye kendimi yiyorum malesef ee neymiş kimseye cidden güven olmuyomuş tüh ki tüh (

ay bide gerçek facenemi yazmış kızın anlamamışım ben bi yandan sinir,bi yandan diş agrısı töbe yarabbim yapanında evladı var ne diyim yazık insan olmayı ögrenememiş neyse bu konu konuşuldukça o dahada sevincek en iyisi kapayalım kızlar.

bende yana yakıla grup arıyorum face de...atıldım diye triplere girmeye başlamıştım ki bunları okudum...
yazık ya...samimiyeti mahvettiler...

Bende yine atıldım sandim burda soracaktım bence bunu yapan anne falan olamaz aklından zoru olan biri fantezi olsun diye guruba katılmış herhalde sınır oldum ya

okudum çok üzüldüm ya, nasıl böyle bi saçmalık yaparlar..
bi şekilde tekrar toplanmamız lazım..nazar değdi grubumuza...

biran sasırdım bu sayfalar nasıl ilerledi böyle diye
kızımın kolik oldugunu yazmıştım belki bi cevap gelir ve benim buldugum çareleri paylaşayım diye açtım
çok sasırdım
face de basınıza gelenlere üzüldüm meger herkes oradaymıs biz buralarda bi cevaba hasret kalmıstık
ben face açmayan ve böyle olayları duydukçada açmak istemeyenlerdenim
şuan hepiniz kızgınsınız umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınız
ben hamileliğimin başından beri bu guruptayım ve burada çok şey paylaşıp ögrendim
hep birlikte güzel paylaşımlar yasadık bebeklerimiz oldugundada devam etmesini isterdim ama günlerce tek bir sayfa bile ilerleyemedik
yeni bir grup kursanızda buraları bırakmayın olurmu bebeklerimizle ilgili sorunları güzellikleri buradada paylaşalım
benimki sadece öneri umarım buraları bukadar boş bırakmazsınız

bu arada asıl paylasıma geleyim kızımın koliğinden çok çekiyorum bugün D&R dan KOLİK diye bir cd aldım marmara üni. tarafından tez konusu olarak hazırlanmış buziki orhan katkısıyla süper bi buluş anne karnındaki sesler gibi kızımı rahatlattı hatta onunla uyuttum kolik çekenlere tavsiye ederim
Princess sen oralarda bulabilirmisin bilmiyorum ama netten video yada ses olarak bulabilirsen sende bir dene

Kızlar mrb. Ben de gruba yeniden bir kaç gün önce girmiştim. Grubu görmeyince çok üzüldüm. İlk gruptan ayrılmamıda son dönemlerde paylaşımım olmamasıdır(depremden dolayı) diye tahmin etmiştim. 2. de olunca baya şaşırdım. Ben tüp bebek topiğinde de varım. Orada paylaşmıştım, Van depremini yaşadım 8 aylık hamile iken. sonrası doğum için diyarbakır, ardından Adana. Şimdi kayınvalidemlerde Adana'dayım. Burada interneti henüz halledebildik. Ben hem k.kulübünden hem de face'den baya bilgilerinizden faydalanıyordum. İnşallah grup tekrar oluşturulur. İyi geceler...

canım bende buzuki orhanın cd sini netten buldum. Bilgisayarıma yükledim. Gerçekten işe yarıyor. Adam üşenmemiş, bebkleri olduğu dönem böyle bir şey yapmış. anne karnındaki seslere yakın sesler yapmışlar, helal olsun diyorum....

arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bence facedeki arkadaşlardan birinin yakını yapmıştır onunda haberi yoktur bu durumdan.
kendi adıma konuşayım benim tüm şifrelerim pc de kayıtlı kötü niyetli biri benim haberim olmadan girip aynı şeyleri yapsa nerden haberim olacak.
hepimizin bebekleri var o kadar yoğunlukta hangimiz o kadar pis şeyleri yapmaya vakit bulucaz ki tuvalete koş koşa gidip geliyoruz...
birinin hesabından girdi facebooka. bildirimler falan derken dikkatini çekti grup. o arkadaşımızda güzel bayandı allah için. onu gözüne kestirdi.
hatta terbiyesiz pislik, arkadaşımızın bebeğiyle çekildiği bi fotoğrafı kırpmış koymuş sahte profile. amacı 3-5 salak düşürüp face de alay etmek.
ha sahi arkadaşın profilinede yazmış diyolar. o zaman aralarında husumet geçen biri olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum...
sonuçta her ne olursa olsun yapılan şey bi anneye yapılan çok büyük bi terbiyesizlik!!!

ata cel ben.bende katılıyotum sana.çünkü zarar vermek için yapılmış belliki.ben kendi faceim ile katılmadım.sonuçta sanal alem.orda çok özellerde paylaşılıyordu adresler telefonlar gibi.bu durumda kapatılması mantıklı olmuş.bundan sonrası için yeni bir grup açıp rahat olup herşeyi konuşmak isteyen sahte adres alsın.kendi adresiyle girende sınırlı paylaşımlarda bulunsun. Ama grup olsun.face olmasaydı hergün dr daydım ben.bana çok yardımı dokunuyor rahatlatıyordu.böyle bir güzellikten kimolduğu bile belli olmayan bir ..... yüzünden mahrum olmayalım .bebelerimizin birbirimize ihtiyacı var

gercekten nazara geldik.ne güzel paylasımlarda bulunuyorduk.face ye sırf grup için girer olmustum artık.elifi uyutur uyutmaz girip bakıyodum ne var ne yok diye.bi çaresi yokmudur ki bu işin? ihtiyacım var benım sızlere.

insanların iyi niyetini,samimiyetini bu şekilde kötüye kullanıp,suistimal edilmesini şiddetle kınıyorum ve çok zavallıca bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.işi gücü yok muymuş bu arkadaşın.ne büyük bi terbiyesizlik.ne güzel,faydalı paylaşımlarda bulunuyorduk.tek lüksümdü be

günaydın arkadaşlar paylaşım yok bugün altında muhabbet kaynatma yok bildiğin sap gibi günaydın olsun hepinize dün gece sinirimden uyuyamadım anca kalkabildim başım felaket ağrıyor sizlerden ne haber???

dedim yine şutlanmışım ...noluyo ya neler döndüğünü de pek anlamadım..artık yok mu grup..

nan yıllar sonra sırf o grup için face hesabı açtım ....yokmudur bi çare.

yaa nolmuş öyle bende atıldım sandım başta meğer neler olmuş((
ya valla çok büyük boşluk oldu face e sırf grub için giriyodum rahatlıyodum valla
nolcak şimdi ((

.................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…