- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.421
Kızlar anne olmak güzel olduğu kadar çok da zormuş. Böyle güzel ve sağlıklı bir oğlum için çok mutluyum ve çocuk istediğime hiç pişman değilim ama bazen gün içinde çok moralim bozuluyor kendimi kötü hissediyorum. Sizinkileri bilmiyorum ama benim oğlumun uyku düzeni hiç yok. Kimi gün hiç uyumuyor kimi gün çok uyuyor. Çoğu zaman gece 23.30-24.00 gibi uyuyor sonra bir kere arada emmeye kalkıyor ve sabah 05.00-06.00 gibi gaz sancısıyla ağlayarak bir uyanıyor bir daha gece aynı saatlere kadar uyumuyor. Aradaki 5-10 dk. uyumaları saymıyorum çünkü onları toplasan 2 saat anca eder. Böyle günler tuvalete gitmek, yemek yemek öyle zor oluyor ki. Ev işlerini hiç saymıyorum en basiti çamaşır ve bulaşıkları makineye bile atamıyorum temizlik yapmak şöyle dursun. Bazı günler de çok iyiyiz uyudukça uyuyor ama genelde uyanığız. Gaz için şurup damla falan da fayda etmiyor. Kızlar ya böyle günlerde ayrıca devit-3 vitaminini vermeyi unutuyorum oğlanla uğraşmaktan aklıma gelmiyor yani düzenli içiremiyorum vitamini bu da vicdan azabı yapıyor bende. Annem artık memlekete döndü 1 hafta oluyor eşim sabah 10.00 gibi işe gidiyor ve 24.00'de eve geliyor yani bütün gün yanlızım. Burda hiç akrabam da yok, arkadaşlarımın hepsi çalıştığım yerde karşıyakada oturuyor ben bucada otuyorum ayrıca çalıştıkları için de anca arada hafta sonları geliyorlar yani ben de çok yalnızım. Hiçbir destekçim yok. Annemin yanına gitmek istiyorum ama eşim oğluna çok düşkün onu ayırmak istemiyorum oğlundan hem o da ayrılmak istemiyor ama bana da yazık ya bu gaz sıkıntılı dönemleri yalnız geçirmek çok zor. Ayrıca şuruplardan damlalardan mı bilmiyorum kimi zaman oğlum 3 gün hiç kaka yapmıyor ardından 2-3 gün de dolduruyor. internetten araştırdım normal bir durummuş bu aylarda kabız sayılmazmış ama yine de kafaya takıyorum. Belki de oğlumun uyku problemleri sırf bu yüzden, sıkıntı yapıyor herhalde. Ve kendimi iğrenç hissetmeye başladım her istediğimde banyo da yapamıyorum eşimin gelmesini bekliyorum o geldiğinde de çoğu zaman oğlan yeni uyuduğu için bitkin oluyorum uyuyakalıyorum benim banyo kalıyor çok sinir oluyorum. Fazla uzatarak anlattım galiba ama çok sıkılıyorum durmadan ağlayasım var sütüm kaçacak diye korkuyorum.
Şu an sütüm iyi maşallah oğlan da emiyor büyümesi de gayet iyi ama biberon ve süt sağma aleti almak istiyorum dışarıya çıktığımda kullanabilmek için tabi onun için de hafta sonu müsait bir zamanında annemin gelmesini beklemem gerekiyor ya neyse. Bana önerebileceğiniz markalar var mı biberon kaliteli olsun istiyorum ama süt sağma makinesinin çok özellikli birşey olmasına gerek yok çünkü arada sırada kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca İzmirli arkadaşlarla ben de görüşüp tanışmayı çok isterim ama sanırım baharı-yazı beklemek lazım hem biraz büyürler hem de havalar güzelleşmiş olur.
oğlum 5- 10 dk emiyor sonra bırakıyor gazını çıkarıyorum tekrar veriyorum almıyor bir süre bekliyorum takrar veriyorum almıyor ısrarımdan dolayı ağlamaya başlıyor bırakmak zorunda kalıyorum acaba hızlımı emiyor süt ne kadar diye sağdım yarım saatte 120 milim çıktı zaten her öğünde okadar içmesi gerekmiyormu 1,5 aylık iken. ne güzel 1 ayda 2 kiloya yakın almıştı tam toparlıyor kendini derken zayıflamasından korkuyorum benim gibi olan varmı aranızda
ah kızlıar dün gece oğlum iice ateşlendi.öle böle ettim doktorun numarasını buldum aradım ilaç önerdi calpol diye gece 1çay kaşığı onu verdik hemen ii geldi.çok şükür sabah keyfi yerindeydi.dün gaz için bile ağlayamıordu şimdi eski formuna geldi.ah şunu öğrendim hiç kimse insann annesi gibi olmuormuş.kayınvalidemler geldi dün sabah.gece çocuk ateşlendi eşim bana biraz uyu ben beklerim dedi.yazık adamcağız sabah 5e kadar ayaktaydı.kayınvalidemler bütün gece uyudu.tabi biz yarım ağız yat istersen dedik oda gittti yattı.ah anneciğim olsaydı hiç uyumazdı.neyse saolsun bakalım çağırdığımıza pişman olcammı:44::44:
deminden beri okuyorum ama hiç bişey anlamadım.birisi kötü bişey yapmış belli.ya oraya hepimiz kendi özelimizi yazdık.nasıl bir adiliktir bu.bende herkes gibi gruptan atıldım sanmıştım
ben özelden msg atamıyorum faceteki adım ata cel siz bana özel msg atabilirmisiiz.
olaya fransız kaldım.özelden adımı yazmamı mı istiyorsun?neden?yeni bir organizasyon mu başlayacak?
sildim
bulamayan birimize özelden ulaşsın artık[/QUOTE
olanlara gerçekten ço üzüldüm ben yine atıldım zannettim ama okuyunca şoka girdim nasıl yapılıyor böyle bişey
crafty ben asiye baydar ünal özel mesaj atamıyorum sen gönderirmisin bana
kızlar biriniz bana özelden yazabilirmi nasıl gruba katılacağımızı kime msj atsam geri dönülmedi boşuna paralamıyorum dimi kendimi
aychin sana özelden mesaj atcam 10 dk mesaj süremin dolmasını bekliyorum ayrılma olurmu
bana da diyin bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?