2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
crafty hemen sil geri kalanıda bize özel msj ile ulaşsın..güven açısından da telefon zinciri gibi bişeymi yapsak..telefonla onay gibi filan..aman ne biliym işte:S

Bende facede ekli olanlara yazıyordum gruba ne oldu ben mi atıldım diye. Neler olmuş meğer... Vay be anne diye aramızda olan biri neler karıştırmış??? Yeni gruba nasıl ulaşırız?

Canım inan ben de %90 aynı seylerı yasıyorum ve ben aılemden de cok uzaktayım. Onun ıcın sen hıc moralını bozma şükret hatta. Biliyor musun benim annem daha göremedi bile bebeğimi çok zor günler geçirdim doğumda bile yanımda değildi. Kendini iğrenç hissetme konusunda da çok eve kapatma kendini eşinle birlikte güzel havalarda sarıp sarmalayıp bebeği çıkın dışarı, sen de giyin süslen iyi geliyor insana :) biraz zor oluyor ama en azından o hayattan bezmiş halinden kurtuluyorsun:) biberon olarak da ben chicconun anne göğsü şeklinde olan bir biberonu var kısa ve tombul, onu kullanıyorum çok memnunum, yadırgamıyor hem bu sayede hem beni emerken hem de biberonu alırken. Bu arada buluşma işini de yazın yaparız inşallah :)

canım benim kızımda yapıyor aynısını,aç olsa bırakmazdı zaten göğsünü merak etme bence. Ben de bu yüzden daha sık emzırmek zorunda kalıyorum tam bıtırmıyor gogsumu dıye.sen de oyle yaparsan kılo vermez yanı benım kızım vermedı kılo.

geçmiş olsun serapcım calpol ben de kullanmıştım bır cay kasıgı aşıdan sonra yazmıştı doktor bana.Şimdi de karnını doyurdugum gazını cıkardıgım bezını degıstırdıgım halde hala aglıyorsa yıne verıyorm ama tabı abartmadan cok nadır olarak yapıorum bunu.

deminden beri okuyorum ama hiç bişey anlamadım.birisi kötü bişey yapmış belli.ya oraya hepimiz kendi özelimizi yazdık.nasıl bir adiliktir bu.bende herkes gibi gruptan atıldım sanmıştım

kızlar biriniz bana özelden yazabilirmi nasıl gruba katılacağımızı kime msj atsam geri dönülmedi boşuna paralamıyorum dimi kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…