2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben çıktım kızlar gruptan şimdilik o nedenle link i gruptakiler versin size :) Burdan takılırız

kızlar bendeface girmek istiyorum birde yardım edin kızım kakasını yapamıyor zeytin yağı verdim olmadı kulak çöpğ sokuyorum olmadı lütfen yardım edin bilginiz varsa

merhaba geçmişi okuyamadım ama face teki grubu göremiyorum kim ilgileniyorsa istek yollayabilirmi ya da link atabilirmi acaba ? seda özcan devecioğlu ismim.

linki attım sen istekte bulun yöneticiler kabul eder

Neler olmuş böyle inanmıyorum yaa, misafirim vardı 3gün giremedim gruba bugün dedim açayım
Arıyorum tarıyorum yok yok yok, hem eğleniyoduk hem öğreniyoduk ne güzel
Madem yeni grup var Yeni linki bana da atar mısın?

ne olmuş ya dünden bugüne hangi karaktersiz yapmış acaba bu işi.orda böyle bişey yapacak kimse yoktu zannımca herkez özel şeyler paylaştı orda.demekki biri sinsi sinsi aramızda dolaşıyomuş.ama bunu yapanın annelerden olduğunu sanmıyorum.kk dan gelmemiştir o kişi dışardan katılmıştır.kkdan rumuzlu olup burda paylaşımları olmayanları eklememek lazım.ben şeyma aksoyoğlu tüpbebekten şu yeni linki müsait olan varsa atıversin kızlar

Ne yaptınız kızlar, yeni grubu kurdunuz mu? Ne alemdesiniz? Bana davet gelmedi, link atılmadı.

Banada davet yollarsanız sevinirim. Bilgilerimizi paylaşıyorduk ne güzel..

hissediyorum çook güzel bir yıl olacak bu yıl.. çünkü bebeişlerimiz var bu yıl bizimle.. Allah uzun, sağlıklı ömür versin bebişlerimize.. hep bizimle olsunlar, mis mis koklayalım onları..
biz bugün doktora gittik, 2 aylık olduk.. 6510 kg olmuş oğluşum maşaaallaaahhh... büyüyo sıpam çok şükür.. rota virüsün ilk dozunu yaptırdık bugün, çarşamba da diğer 3 aşısını yaptıracaz.. ay nasıl kıyacam 3 aşı birden.. ay emir uyandı, grşrz..

Arkadaşlar bızım kırkımız gecen hafta cıktı. ben hemen adet oldum dün yeni bitti, adet olan var mı benım gıbı ?

bana olayı özelden mesaj atabilirmisin. algılamada problem yaşıyorum

gruptan ayrılan arkadaşalar açıklama yapmak zorunda değilsiniz tabiki ama biz ne olduğunu anlayamıyoruz...durum neyse en azından uyarın bizi bizde çıkalım oradan...bi yola çıkmıştık anca beraber kanca beraber...kafamız karman çorman oldu...

bacım sana katılıyorum. herşeyden nem kapar oldum şimdi

artık grup pert..msj yazılmıyor ayarları uçmuş sanırım..

bencede güven problemi varsa ona evet ama düşündüğünüz birşey varsa bizide uyarın bizde durmayalım madem burdan yazılsın durum ona göre bizde çıkalım kapansın grup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…