2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm millet dolmus yine buralar sukur ama bir sorun varmis sanirim facede valla face hesabim olmadigi icin neler olmus bilemiyorum.

ama buralari terk-i diyar yapmayin ya pilisss.

yine paylasimlarda bulunalim firsat oldukca hos benim kiz bana goz actirmiyor o ayri..

koligi hala var armcigim bende youtubeden bebeklerin sevdigi white noiselerden buldum 100 de 100 olmasada ise yariyor...

simdide kizim gogsumu emmiyor emzirecegim vakit ciglik atiyor kizim ya ne yapacagimi sasirdim sutumde azaldi.rezene ve pekmez iciyorum...

bana sinir geldi 4 saattir gruba yazılanları okuyamıyorum...ıkıp yeniden katılayım dedim onuda yapmıyor...daraldıııım

kızlar bendeface girmek istiyorum birde yardım edin kızım kakasını yapamıyor zeytin yağı verdim olmadı kulak çöpğ sokuyorum olmadı lütfen yardım edin bilginiz varsa

eklesenize beni gruba

Bol sakın sabun sokma kaç gündür yapmıo ne zamandır var bu dert

merhaab kasım anneleri..
ben de nasip olursa mart annesi olcağım...ama doğum anaından kokuyorum..yani normal doğumda riskli durumlar var diyorlar..sezaryamda sonuçta ameliyet 3 den fazlası anne iççin zararlı...

normal doğumda bebek geçerken Allah korusun oksijensiz kalablirmiş...bu da bebeğn sağlığını etkiliyormuş..sizlerden normal doğum yapanlar var mı? yada arkadaşlarınızdan yapanlar...
bilgilendirimisinzi bebeğim için korkuyorum yoksa acıya dayanırm ama panik bir yapımda var mış onu anladım:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…