2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Ben normal doğum yaptım, tam çıkış anı çok zorlamadı bizi iki ıkınmayla geliverdi yavru kuşum ama öncesinde çektiğim sancılar hayli zorladı, doğum hikayeleri topic'inde paylaşmıştım zaten ayrıntılarını uzuuun uzuuun

teşekkür ederim canım cevapladığın için..maşAllah rabbim bebğine hayırlı ömür versin inş...

bir sorum daha olacak mesela normal istedim kendimi ona göre hazırladım ama doğum anında bir aksilik çıktı ve normal doğum imkansızlaştı.. o durumda sezaryana geçilebiliyor mu?

crafty yahu neler oluyo durum cıddımı d egılmı söylemedınız sonra guruptan ayrıldınız sız ayrılınca guvenemedım bende ayrıldım sımdı tekrar guruba ekleyın dıyosunuz valla kafam karıstı gırmelımıyız yoksa gırmemelımıyız :)

benim olduğuma gel

Evet geçilebiliyormuş, yaşayan arkadaşlar oldu burada da
Doğum hikayeleri topiğinde okumuştum ben de

Evet geçilebiliyormuş, yaşayan arkadaşlar oldu burada da
Doğum hikayeleri topiğinde okumuştum ben de

canım hikayeni bulup okudum doğum anın dediğin giib kolay olmuş ama öncesinde bu kadar sancı ağrı olabliceğini düşünmemiştim açıkcası ben
nasıl olcak bilemiyorum ..zaten yurtdışındayım ben anlaşma problemi var..seni ne güzel hemişreler dr lar hep bilgilendirmişler ıkınmanı nasıl yapman gerekitğini falan..

o panikle tansiyonum çıkar diye kokuyorum... Rabbiim yardımcımız olsun.kendimi buna hazırlamam lazım...gurbet olması ve yanında kimsenin olmaması kötü bir şey..türkiyede doğumu yapma fikri de aklımdan geçmiyor değil...

Canım doğum anı hiçbirşey değil birkaç saat geçti bitti. Anı kalıyor sana. ama sonrasında eğer tek başına bakacaksan çok zor oluyor işte. Bende yurtdışındayım iki doğumumu da burada ve normal yaptım. Hiç mi dil bilmiyorsun. ben ilk doğumumda hiç bilmiyordum ona rağmen çok güzel anlaşmıştım doktorumla.

ikinci doğumumda ciddi tansiyon problemim vardı. zaten 16/10 tansiyonla yoğun bakımda iken doğum başladı. sürekli nst cihazına bağlı kalıyorsun ve hem bebeğin kalp atışları hemde senin tansiyonun sürekli kontrol altında tutuluyor. merak etme hiçbirşeyi şansa bırakmıyor doktorlar.
Eğer imkanın varsa epidurali tavsiye ederim. Normal doğuma engel birşey olursa ilacın dozunu biraz artırıp hemen sezeryana çevrilebiliyor. Hemde o ağrılı süreci yaşamıyorsun. Ben doktorlarla hemşirelerle şakalaşarak doğurdum. bebek doğarken kendim aldım elime, ellerimde göbeği kesildi. Normal doğum hiç korkulacak birşey değil. mühim olan her iki doğum şeklindede sonrası. Eğer sonrasında yalnız olacaksan normal doğumla toparlanman daha kolay olur.

ya arkadaşlar ne reflüsü bu yaşta benim bebeğimde yedikten sonra sürekli çıkarıyor.çıkaran bebekler kilo alırmış diyolar tecrübeli anneler.evt maşallah bebeğimin kilosu ii şikayetçi diilim ama kusmasıda rahatsız ediyor beni.korkuyorum beşiğinde yatırmaya.kusar boğulur die.beraber yatıyoruz.doktoruma gittiğimde unuttum sormayı.biz 3 lü aşımızı olduk.ateşlendi.calpol verdik 1 çay kaşığı.uyku problemimiz var gündüz bebeğim uyumuyor maalesef sürekli kucakta olmak istiyor.yorgnluktan yıkılıyorum

ah cnm epidural normal yaptım 50 günde dikişlerimin üzerine anca oturabildim.toparlandımdikiş az olursa güzelde benim gibi 30 üzeri dikiş için tavsiye etmiyom.tuvalete gidemiyordum açılacak korkusu ile

kızlar merhaba biz tam hastalıklardan kurtulduk derken babamız hastalandı.10tane iğne yiyor.ama önemli olan şu anda oğluşum,çok şükür onun keyfi yerinde.bişey sorcam 3lü aşı 2.ayda yapılmıomu.bize öle dedi.biz 2tane sarılık olduk.şimdi 2.ayda 3lü aşımızı olcaz.
kayınvalideyide çözdüm,şunu yap bunu yap diorum ozaman yapıor.sen oğlana bak ben biraz yatıcam diorum tamam dior.ben sinirleneceğime o sinirlensin.zaten gitsinler diye gözlerine bakıorum ;siz gidnce annem gelecek falan diorum.bakalım nolacak.gerçi ben sabırlıyımdr,napayım kocamı seviorum onu üzmem kimse için. bebişlerinizi öpüorum kib

Kızlar merhaba sanırım herkes facede paylaşımda ben burayı okuyanlardanim... Oğlumun bu sabah bezinde idrar yaptığı bölgede pembe leke gördüm takip ediyorum bakalım tekrarlarsa doktora götürcem... Böyle bişey yaşayan var mı?

Arkadaşlar bızım kırkımız gecen hafta cıktı. ben hemen adet oldum dün yeni bitti, adet olan var mı benım gıbı ?

bende bu sabah kalktım biraz gelmiş benimde geçen çarşamba çıktı kırkım herlade bende olacağım çok yanıyorumda kısakollularla dolaşıyorum evde ama olmamız iyi ya 1,5 sene hiç adet görmeyen arkadaşım vardı olmaya başlayınca inelerle durdu uzun zaman çok sancı çekiyordu.

bebeklerde reflü çok sık görülen birşey bende çok kusan ama maşallah toplu olan bebişler gördüm çok fazla etkilemiyor sanırım kusmak. bende çok nadir kusması olmasına rağmen çok korkuyorum babamızı gönderiyoruz birlikte yatıyoruz oğluşumla iyi yapmıyorum biliyorum ama her seferinde bu gece beşiğine koyacağım diyorum ama iş koymaya gelince olmuyo :44:

geçmiş olsun inşallah oğluşuna bulaşmaz bizde 18 yaptıracağız aşıları 3 tanemi oluyo eyvah nasıl dayanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…