2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Sımdı bız face ıstenmıozmu bızı almıcakmısınız ben herzaman bılgısayara gıremıyorum telden face takıp edıyodum nese saglık olsun...

Sanırım sadece birbirini tanıyanları Facebook grubuna alıyorlar... Napalım bizde olabildiğince buradan paylaşırız....

merhaba daha önceki kapatılan face grubundaydım problemi tam bilmemekle birlikte bir güvenlik sıkıntısı var sanırım kim ilgileniyor linki msj atabilirmisiniz cep telefonumdan takip ediyordum fırsat buldukça faydalanıp bilgileniyorduk burayı okumak zor oluyor ayrı ayrı konu başlıkları açıldığı için daha rahatdı.

haklısın canım emzirir emzirmez dik tutmak gerekiyor öyle yapınca gündüzleri hemen gazını çıkarıyor zaten ama malesef geceleri uyuya kalıyor o nedenle uyuduğu sırada gaz çıkardığı çok nadir oluyor ben de geceleri çok uğraşmıyorum bundan sonra geceleri de biraz daha fazla uğraşmayı denerim teşekkürler
onu hiç düşünmemiştim gerçekten bundan sonra emmeden sonra biraz bekletip altını açayım ama geceleri nasıl olacak bilmiyorum çünkü emmeyi ve alt almayı peş peşe yapıyorum geceleri bütün günün yorgunluğunu çıkarıp uzun uyuduğu için emmeden sonra bezi epey dolu oluyor bundan sonra dik tutamadığım zamanlarda en azından başının altına bir yastık koymayı deneyeyim teşekkürler canım
iyi bari tek ben değilmişim bir ayımız kaldı demekki güzel günlere gaz ve uyku sorunu kalkacak inşallah Allaha şükür yine de bebeklerimiz iyi bunlar aşılacak sorunlar Allah başka dertler vermesin hepimize inşallah
haklısın canım hepimizde aynı sorunlar varmış napalım idare edicez artık bunlar geçecek diş sorunları yemek sorunları falan başlayacak inşallah o zamanları da burda birlikte birbirimizden yardım alarak atlatırız
Allah nazarlardan korusun canım maşallah subanallah ne şanslısın kayınvalide konusunda, benimki de iyidir hoştur ama çalıştığı için bana faydası yok annem de başka şehirde. Bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin oğluna tez zamanda atlatırsınız inşallah. Benim oğlum uzun uzun emmiyor 10-15 dk emip bırakıyor.
Her emmeden sonra kusmasada, gazıyla birlikte benim oğlanın da kustuğu oluyor. senin ve diğer arkadaşların da dediği gibi dik tutup hemen altını açmamak lazım demek ki. Evet canım sorunlar bitmiyor iyi olsunlar yeterki de biz onlarla uğraşalım :)

Son düzenleme:
Merhaba Sevgili Kasım Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Kasım Anneleri, bu kalp Kasım Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Canim masaallah oglusuna.Bizim biraz daha var asilara kizimda sorun olmamisti insaallah bundada olmaz.
Arkadaşlar bızım kırkımız gecen hafta cıktı. ben hemen adet oldum dün yeni bitti, adet olan var mı benım gıbı ?
Bizimde bu ptesi cikti kirkimiz.Benim hic kesilmedi hala lekelenmelerim var,nasil olacak bekliyorum bende.
Benim oglusum hic cikarmadi cok sükür.Cikaran bebkler kilo alirmis tezi cok dogru olmayabilir,bebegin yapisina göre degisiyor bence.Bizim ebemiz bebegi sirtüstü yatirma cikarmasindan korkuyorsan demisti ya yan yatir arkasini destekle yada yüzüstü yatir kafasini yan cevir o zaman kussa bile yana geliyor,sorun olmuyormus.
Oglusum aksamüstleri kalkip gece 12ye 1e kadar 10-15 dakka sekerlemelerle ve emmekle geciriyoruz sonra dalgin uuyukuya geciyor 5-6 gibi kalkiyor emiyor snra 9-10 gibi kalkiyor ondan sonra emiyor gün icinde bazen uyuyor bazen uyumuyor sekerlemeler yapiyor o keyfine göre takiliyor.:)))
Kizlar tamamen gazini cikarmadan yatirmayin bebisleri o zaman daha cok kusma olayi oluyormus.

Allah kolaylik versin canim kayinvaliden konusunda

sevdalinkacım ben gece 11 gibi altını açıyorum.sabah 6-7 de tekrar açıyorum.gece almıyorum ayrıca.benim gibi yapan arkadaşlar varmı bilmiyrm

sevdalinkacım ben gece 11 gibi altını açıyorum.sabah 6-7 de tekrar açıyorum.gece almıyorum ayrıca.benim gibi yapan arkadaşlar varmı bilmiyrm

Valla benim sıpa çok mu emiyor bilmiyorum ama o kadar süre bezini değiştirmesem benimkinin çişleri taşar her tarafa çünkü ne zaman altını açsam bezi dopdolu oluyor ve genelde en fazla 3-4 saatte bir değiştiriyorum

Arkadaşlar size yine bir sorum olacak . Benim oğlum son iki haftadır bazen 2-3 gün hiç kakasını yapmıyor ve ardından acayip bir şekilde üstüste bezini dolduruyor. Bunun internette normal olduğunu okudum ve uzman doktor videolarından dinledim. Bu kadar olan bebekte kabızlık olmazmış zamanla düzene girecekmiş. İlk çok telaşlandım ama şimdi içim rahat. Acaba bizimle aynı durumu paylaşan var mı aranızda?

oğlum ilk doğduğunda pembemsi bi leke oluşmuştu doktor normal bir daha olursa getir demişti takip et demişti bir dahada olmadı...

2 gece öncesi çok kötü birşey oldu kızlar yeni yeni atıyorum üzerimden oğlumu emzirdim kendi bıraktı çok neşeliydi hemen kucağımdan bırakmadım baştan gözleri kaydı uyuyacakmı acaba dedi çenesi düştü hemen dudakları morardı korkuyla hemen dik tutmak istedim kolları falan düştü oğlum ne oluyo derken gözlerini açtı kocaman soluk alamıyor çırpınıyor sırtına vurdum resmen rahat 50 cm uzağa fırlatarak kustu sonra tekrar kötü oldu tam o sırada da eşim eve giriyordu enes diye bağırdım geldi kucağımdan aldı ne yaptığını bilmiyorum olduğum yere yığılmışım eşim teselli vermeye çalışıyo bak gülüyor birşeyi yok kendine geldi diye söyleniyordu kafamı kaldırdım eşimin bütün üstü kusmuk nerden çıktı o kadar süt sanki hiç eritmemiş hemen kucakladım hüngür hüngür ağladım aman kızlar gözünüz önünden hiç ayırmayın yerine koyup birşeyler yapmak için kalksaydım belki şimdi oğlumu kaybetmiştim düşünmek bile istemiyorum Allah yavrularımızı bize bağışlasın şimdi mutfağa bile gitsem pusetine koyup yanıma alıyorum gerçi Allah yazdıktan sonra önüne geçilmez ama o vijdan azabı ilede yaşayamam heralde

kızlar merhaba benim kızım 2400 kilo doğdu.şu an 7 haftalık 1 gün süren 37,8 ateşi oldu kanı idrarı temiz çıktı ama çok aktif olan kızım şu aan çok halsiz az emiyor sürekli uyuyor.arada hapşuruyor doktor viral bir enfeksiyon olabilir dedi ama 6 gün oldu iyileşmedi benzer durum yaşayan varmı???

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim oğlan da bir kere büyük insan gibi aşırı derecede kusmuştu. Gaz için verdiğim şurubun biraz soğuk gelip miğdesini üşütmüş olabileceğini düşünmüştüm ben. Senin de öyle bir durum olmuş olabilir mi acaba? Dediğin gibi çok dikkat etmek lazım bu kadar küçükken ama lavobaya giderken yalnız bırakmak zorundayız Allahım sana emanet demekten başka şansımız yok. İnşallah bir daha olmaz. Sen de çok kafana takma Allah korur küçük meleklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…