- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.861
canım geçmiş olsun...keseye karındAn baktı cnım kan ıcın vajınadAN baktı
vajınaya aletle bakmadı o aletı kullandı sonra aktıf bır kan degıl dedı
sonra karından keseye bktık ..
cok korkuyorum :18: gıttım sımdı yıne gelmıs ,yatıyorum hep hepte yatıcam
ARKADAŞLAR SELAM HERKESE =)
Bende bgn itibariyle 8+0 günlük hamileyim sat 12 şubat listenize benide eklerseniz sevinirim
Rabbim nasip kısmet etsin inşaallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı..
KIZLAR ÇOK BULANTIM VAR 1 HAFTADIR 2 GÜNDÜRDE ÇIKARMAYA BAŞLADIM
SANKİ HİÇ GEÇMİCEK GİBİ GELİYO BULANTILAR NE YAPMALI VARMI YÖNTEM BİLDİĞİNİZZ
selam kızlar nasılsınız hepiniz inş hepiniz iyisinizdir. kızlar şu 2 li testlerin zamanı geliyor sanırım 11. haftada yapılıyormuş. ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız?
meysacım sen ne yaptım kime gideceğine karar verdinmi?
bizde dün erik bulduk kızlar bende aynı görmemişler gibi yedim ve rahatladım
Yok canım yeni değilim aslında ama evlendikten snra ewimde net olmadığı için çok fazla giremedim siteye... şimdi bebişimin heyecanıyla bide benzer heyecanlara ortak olmak adına ara sıra bakınıyorum... kesinlikle doktorunu değiştir derim bende... 20 gün snra tekrar gidicem... bişi sorcam tam 9+4 haftalık hamileyim.... ve her yemekten snra istifar edyiroum ne kadar normal bilmiyorum... ama zayıflamaya başladım...
canım çok geçmiş olsun bişey olmaz allahın izniyle benimde 6 haftada düşük tehlikem başladı ama sen şanslısın sadece lekelenmen olmuş benden baya kan aktı ve 2 defa oldu ve 2daha kötüydü ama allaha şükür bebegimde bi sorun yok.sakin ol bol bol yat dinlen iş falanda yapma ben 20 gündür yatıyorum sende yat dinlen bebegini düşün kanamada yattıkça geçiyor zatensabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke
nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye
ama gözlerım durmuyor sureklı aglıyorum..
doktora gırdık hemen kayınvalıdem sagolsun..
ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün
sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı
tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..
bı de ultrasyonla bakalım dedı,
ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
kalbı dedım daha cok küçük dedı..
aglama ama bak iyi dedı ,bız zor sahıp olduk dedım aglayarak
saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..
ölçtü,biçti..
bi iğne verdı bı de hap yat dınlen dedı..
progrestron kullanacagım hap olrak ,haftaya kalp atısını duyacagız
ama ne olur bırsey olmasın ne olur
havuc ye canim bulantiya iyi geliyor.
sabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke
nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye
ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün
sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı
tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..
ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..
ölçtü,biçti..
kimse bişey yazmıyor gelen gidende fazla olmuyor sanırım buraya neyse ben bilgilerimide yazayım listeye eklerseniz sat 18.şubat 2011 yaşım 25 antalyadayım ama muğlalıyım tahmini doğum netteki bilgilere göre 25 kasım bugün tam 7+0 olduk
ARKADAŞLAR SELAM HERKESE =)
Bende bgn itibariyle 8+0 günlük hamileyim sat 12 şubat listenize benide eklerseniz sevinirim
Rabbim nasip kısmet etsin inşaallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı..
KIZLAR ÇOK BULANTIM VAR 1 HAFTADIR 2 GÜNDÜRDE ÇIKARMAYA BAŞLADIM
SANKİ HİÇ GEÇMİCEK GİBİ GELİYO BULANTILAR NE YAPMALI VARMI YÖNTEM BİLDİĞİNİZZ
canım gözünaydın hemen güncel deişiklikleri yapıyorum :d maaşşallah gelişimi i. gözünaydın canım güncel deişimi yapıyorumslmlar hamişler bi süredir giremedim nasılsınız ben iyiyim çok şükür 7+2 olduk 6+3te kalp atışımızı duyduk çok şükür sağlıklı 1 hafta önde 9 haftalıkken gidicem tekrar doğum tarihini belirlencek
bunun dışında canım bişey istemiyo hiç iştahım yok ama yemek yiyiorum bi saat sonra acıkıyorum bu yüzden doktorum diyetisyen önerdi belki yediklerin acıktırıyodur istersen git değerlendirir ona göre bi liste yapar dedi bakalım bide arada midem tam bulanmıyoda bi acaip oluyo ne çok yiyebiliyorum ne aç kalmam gerekiyo tuhafım ne yesem dokunuyo yani yanıyo falan renuu verdi onun içinde bide elevitede başladım bu halimize şükür
sabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke
ölçtü,biçti..
Meysa cım çatlaklar için badem yağının tek başına çok etkili olmadığını söylüyorlar.üçlü karışımın( susam yağı,badem yağı ve kakao yağı) daha etkili olduğunu duydum.duşlardan sonra da ıslakken bebek yağını sürüp havluya sarılmak gerekiyo.vücodun nemli olmasında etkili olduğunu düşünüyrm.
tesekkur ederım kızlar elımde degıl ınan kı ama dedıgınız gıbı olacaksa olucak
cok tesekkur ederım ,keseyı gormemıstık en azından sımdı gorduk
tesekkur ederım hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?