2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
neyse kızlar ben şimdi çıktım yine gelirim öpüldünüz yavrular

ARKADAŞLAR SELAM HERKESE =)
Bende bgn itibariyle 8+0 günlük hamileyim sat 12 şubat listenize benide eklerseniz sevinirim
Rabbim nasip kısmet etsin inşaallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı..
KIZLAR ÇOK BULANTIM VAR 1 HAFTADIR 2 GÜNDÜRDE ÇIKARMAYA BAŞLADIM
SANKİ HİÇ GEÇMİCEK GİBİ GELİYO BULANTILAR NE YAPMALI VARMI YÖNTEM BİLDİĞİNİZZ

canım geçmiş olsun...
birçok hamilede olan birşey derler kahverengi lekelenme için...
sen hep dinlen. boşver....
Allah yardımcın olsun..

Allah tamamına erdirsin. hoşgeldin...

sizlere afiyet olsun kizlar benim canim ama karpus istiyor :)))))
gülüm konak hastanesi bilion demistim uzak diye oraya gidipte 55 tl verceme akademi hastanesi biraz daha yakin bari oraya gitip 60 veririm hem yolu cekmem hem orda da bir bayan doktoru varmis bu ayin 18 ne randevu alcam ins

canim bende bugün tamm 9+4 kiz ayni gidiyoruz :) bende elhamdullillah gecti artik istifra etmeler tabi ara sira bulanti oluyor ama senin kilo vermem o hic iyi degil bi kitapcikta okudum hemen doktorunuza basvurun diye sende bence hemen doktoruna durumunu arz et

Son düzenleme:
merhaba kızlar benide aranıza alırsanız memnun olurum bende kasım annesi olacağım inşallah biraz geç gördüm burayı

canım çok geçmiş olsun bişey olmaz allahın izniyle benimde 6 haftada düşük tehlikem başladı ama sen şanslısın sadece lekelenmen olmuş benden baya kan aktı ve 2 defa oldu ve 2daha kötüydü ama allaha şükür bebegimde bi sorun yok.sakin ol bol bol yat dinlen iş falanda yapma ben 20 gündür yatıyorum sende yat dinlen bebegini düşün kanamada yattıkça geçiyor zaten

kimse bişey yazmıyor gelen gidende fazla olmuyor sanırım buraya neyse ben bilgilerimide yazayım listeye eklerseniz sat 18.şubat 2011 yaşım 25 antalyadayım ama muğlalıyım tahmini doğum netteki bilgilere göre 25 kasım bugün tam 7+0 olduk

kızlar merhaba ben sık giremiorum artık 7.haftaya girdim bulantım çok fazla annemde kalıorum hep yatıorum bunlar olacak tabi şükür halime ...:94::94:

ayrıca kızlar galiba ben kasım annesi değil aralık annesi olcam ..doktorum henüz bişe sölemdi ama ultrason fotoğrafı veriolar ya orda 11 aralık yazıor gerçi bende aralık die tahmin ediorum ama ben yinede çıkmam burdan..

canım yaa çok geçmiş olsun. benimde kahverengi leke geldi. sonra rengi açıldı. 3 gün falan sürdü. korkma bence. Allah yar ve yardımcın olsun.

hosgeldin canim aramiza RABBIM hayirli saglikli bir hamilelik gecirmeyi nasip ettsin insaALLAH
evet bende cogu zaman geldimmi kimse olmuyor hep kaciriyoruz denk gelemedik

canım bilgileri vermen gerekiyor kısaca yazım sana kilo yaş th.d.tarihi sat şehir tebrik ederim
canım gözünaydın hemen güncel deişiklikleri yapıyorum :d maaşşallah gelişimi i. gözünaydın canım güncel deişimi yapıyorum

canım bozma moralini sen böle yaparsan nasıl olur senin güçlü olman lazım bak bir keredüşecek olsa sen ne yaparsan yap engel olamazsın öyle düşün ve tevvekkül et.bebegin şuan seninle tedirginliklerle endişelerle kasma o büyümeye çalışıyor ona kolaylık sagla işini zorlaştırma canım.
senin psikolojin çok çok önemli kuzum dualarım seninle insaallah hiç bişeycikler olmayacak.
bak hergün 3 felak bir nas oku insaallah rahatlatır seni.ken.ibakkk haftaya kadar 1 damla gözlerden yaş akmayacak ve 1 dk acaba düşecekmii diye beyninden geçmeyecekk.kötü düşünürsen hep kötü şeyler seni kovalar canım inan bu gerçek.hep pozitif düşün rabbim bu mucizeyi bana verdiyse kucagımada almayı nasip edecekte insaallah:26:

gülüm ben hala anlamadim ya :44: bu ücü bir arada karisim hazir satiliyormu yoksa hepsini teker teker alip kendimiz mi karistirip da uygulucaz :26:

tesekkur ederım kızlar elımde degıl ınan kı ama dedıgınız gıbı olacaksa olucak

cok tesekkur ederım ,keseyı gormemıstık en azından sımdı gorduk

tesekkur ederım hepinize

tesekkur ederım kızlar elımde degıl ınan kı ama dedıgınız gıbı olacaksa olucak

cok tesekkur ederım ,keseyı gormemıstık en azından sımdı gorduk

tesekkur ederım hepinize

canim yaaa kiyamam sana sakin moral bozma ne olursun bu cok oneml elde olmuyor biliyorum mahvedio insani acaba gidyormu diye dsunmek bende yasadim halen genelde yatiyorum cok sukur gecen hafta persembeden beri birsey yok.ama sakin ol dinlen kendini kasma kitap oku film izle dua et bol bol is falan yapma dursun varsin bosver isler bitmez zaten yap yap.WC harici kalkmaya calis.dunin gucune cok inaniyorum ben hamileligimin basinda beri hergun 2 rekat sukur namazi ve bir yasin okuyorum.7 AYETEL KURSI,3 IHLAS,3 NAS,3FELAK VE 1FATIHA OKYUP KARNIMI SIVAZLAYIP UFLUYOR bunlari yapinca cok huzurlu hissediyorum koruma altina almisim gibi bir dene istersen ben cok rahatliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…