- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.881
hosgeldin canim aramiza RABBIM hayirli saglikli bir hamilelik gecirmeyi nasip ettsin insaALLAH
evet bende cogu zaman geldimmi kimse olmuyorhep kaciriyoruz denk gelemedik
sabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke
nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye
ama gözlerım durmuyor sureklı aglıyorum..
doktora gırdık hemen kayınvalıdem sagolsun..
ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün
sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı
tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..
bı de ultrasyonla bakalım dedı,
ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
kalbı dedım daha cok küçük dedı..
aglama ama bak iyi dedı ,bız zor sahıp olduk dedım aglayarak
saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..
ölçtü,biçti..
bi iğne verdı bı de hap yat dınlen dedı..
progrestron kullanacagım hap olrak ,haftaya kalp atısını duyacagız
ama ne olur bırsey olmasın ne olur
canim yaaa kiyamam sana sakin moral bozma ne olursun bu cok oneml elde olmuyor biliyorum mahvedio insani acaba gidyormu diye dsunmek bende yasadim halen genelde yatiyorum cok sukur gecen hafta persembeden beri birsey yok.ama sakin ol dinlen kendini kasma kitap oku film izle dua et bol bol is falan yapma dursun varsin bosver isler bitmez zaten yap yap.WC harici kalkmaya calis.dunin gucune cok inaniyorum ben hamileligimin basinda beri hergun 2 rekat sukur namazi ve bir yasin okuyorum.7 AYETEL KURSI,3 IHLAS,3 NAS,3FELAK VE 1FATIHA OKYUP KARNIMI SIVAZLAYIP UFLUYOR bunlari yapinca cok huzurlu hissediyorum koruma altina almisim gibi bir dene istersen ben cok rahatliyorum
merhaba kızlar benide aranıza alırsanız memnun olurum bende kasım annesi olacağım inşallah biraz geç gördüm burayı
Tatlım hoş geldin. Benim de doğum 25 Kasım görünüyor, aynı gidicez seninlekimse bişey yazmıyor gelen gidende fazla olmuyor sanırım buraya neyse ben bilgilerimide yazayım listeye eklerseniz sat 18.şubat 2011 yaşım 25 antalyadayım ama muğlalıyım tahmini doğum netteki bilgilere göre 25 kasım bugün tam 7+0 olduk
maşallah sana çok iyi düşünmüşsün. şimdiden bebeklerimiz Kuran'la büyüsün. bende her namazdan sonra elime ayetel kürsi okur karnımı sıvazlarım. yatarken de yaparım bunu. şükür namazını her dr dan geldikten sonra kıldım, şimdi hergün kılıcam inşallah. güzel i fikir verdin bana. evlat nimettir ve bizim şükredenlerden olmamız gerekir.
canim dedimya duanin gucune cok inaiyorum ben bir huzur bir rahatlik veriyor icimdeki SIKINTIM hafifliyor sanki oyle yapinca.ben 4kez bebek kaybettim 2KEZ kendim hamile kaldim 2KEZ tedaviyle ama cok stres oldugum icin hemen kalamiyordum.mart ayinda da edetimi bekliyordum tedaviye basliycaktim ki gectigini farkedince ogrendim hamile oldugumu yani anliycan cok buyuk bir mucize oldu bize.insallah hepimiz saglikla hayirli evlatlarimiza kavusuruz ve onlari eslerimizle birlikte mutlu huzurlu bir yuvada buyutmek yetistirmek nasip olur
ne güzel bir haber bu yav aa cnm benim bebişde sağda acaba bu nedek oluyo değişik
slm kızlar nasılsınız evde tadilat vardı ara ara girdim ama yazamadım sumakcım geçmiş olsun kızlar hepiniz iyisinizdir inş kalp atışlarını 6+3 görülebilirmi bhcg kaçken görünür ki bide kızlar benim tahlil sonuçlarında sorunlar var gibide bakalım dr konuşmadım hala 2. gebeliğimdede kızamıkçıktan kaybettim şimdide çok korkuyorum cmv ıgg diye bideger ve pdw diye bi değer yüksek çıkmış bi tahlillerinize baksanıza sizde nsl bide bhcg 7580 normalmi 5+4 haftalıkken
ne olur bi bakın :94:
merhaba kızlar benide aranıza alırsanız memnun olurum bende kasım annesi olacağım inşallah biraz geç gördüm burayı
hoş geldin aramıza canım hemen ekliyorum listeye burası hafta sonları sessiz oluyo cnm herkez kocişi ve bebişiylekimse bişey yazmıyor gelen gidende fazla olmuyor sanırım buraya neyse ben bilgilerimide yazayım listeye eklerseniz sat 18.şubat 2011 yaşım 25 antalyadayım ama muğlalıyım tahmini doğum netteki bilgilere göre 25 kasım bugün tam 7+0 olduk
Selam kızlar nasipse ben de Kasım annesi olacağım.Sat 8 Şubat Tahmini doğum tarihi:15 Kasım 2011 Yaş 35
Ben bi sitede bebek kendimize göre sola yerleşirse kız sağa yerleşirse erkek oluyormuş diye okumuştum hatırlayamayanlarda ultrason resminde tam tersi şekilde bakmasını yazmış ama en doğrusunu Allah bilir tabiki hangisi olursa baştacımız bitanemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?