2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
okuyorum cnım okumaz mıyım yatıcam bende,gorumcemın sınavları bıtıyor bı hafta sonra o da gelıp kalacak devam ederse hala..

ınsallah bu hap ve ıgne önler ..

geçmiş olsun canım eminim çok korkmuşsundur ama kırmızı olmaması ve kesenenin durumunun iyi olması sevindirici. hiç kendini üzme moralini yüksek tut yat sürekli hiç iş yapma boşver bebişlerimiz daha kıymetli benimde hamileliğim riskli ben öğrendiğim günden beri hep yatıyorum birde günde 2 tane 200mg progestan kullanıyorum. ben progestana çok inanıyorum çok faydalı olduğunu düşünüyorum inşallah sanada iyi gelecek pıt pıtlarınızıda duyacaksınız

bende progrestonu 3 kere ıcıyorum 100 mg

ınsallah duzelıcek bebegım benle olacak ..cok tesekkur ederım sız olmasanız napardım

maşallah sana çok iyi düşünmüşsün. şimdiden bebeklerimiz Kuran'la büyüsün. bende her namazdan sonra elime ayetel kürsi okur karnımı sıvazlarım. yatarken de yaparım bunu. şükür namazını her dr dan geldikten sonra kıldım, şimdi hergün kılıcam inşallah. güzel i fikir verdin bana. evlat nimettir ve bizim şükredenlerden olmamız gerekir.

ya kızlaar soğuk çorbadan bahsetmişsiniz bayılırımm. evde yarma da yok hemen yapsam falan.
bişey sorcam çok merak ediyorum aşerdiğimiz bişeyi yiyemesek ne olur?
bi doktor sitesinde mutlaka yemeye çalışın demiş ama neden, yemesek zararlı mı olur?
mesela dün de erik muhabbeti vardı offfff

Tatlım hoş geldin. Benim de doğum 25 Kasım görünüyor, aynı gidicez seninle Bu arada ben de Bodrum'da yaşıyorum. Biraz daha bilgi versene, doktor kontrolüne gittin mi, nasıldı, hamilelik nasıl gidiyor?

canim dedimya duanin gucune cok inaiyorum ben bir huzur bir rahatlik veriyor icimdeki SIKINTIM hafifliyor sanki oyle yapinca.ben 4kez bebek kaybettim 2KEZ kendim hamile kaldim 2KEZ tedaviyle ama cok stres oldugum icin hemen kalamiyordum.mart ayinda da edetimi bekliyordum tedaviye basliycaktim ki gectigini farkedince ogrendim hamile oldugumu yani anliycan cok buyuk bir mucize oldu bize.insallah hepimiz saglikla hayirli evlatlarimiza kavusuruz ve onlari eslerimizle birlikte mutlu huzurlu bir yuvada buyutmek yetistirmek nasip olur

amin, amin inşallah. hepimiz sağlıklı, hayırlı, kolay, mutlu bir hamilelik dönemi ve doğum yaşarız inşallah. sağlıkla, hayırla büyütmemiz nasip olur.

benimde ilk hamileliğm kimyasaldı. hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanama başladı. neye uğradığımı şaşırdım. o kadar üzüldüm ki uzun süre kendime gelemedim. düşükten sonra 1 ay korundum 2.ay bebeğim geldi çok şükür. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. kötü şey düşünmek yok, bu sefer olacak!

ne güzel bir haber bu yav aa cnm benim bebişde sağda acaba bu nedek oluyo değişik

Ben bi sitede bebek kendimize göre sola yerleşirse kız sağa yerleşirse erkek oluyormuş diye okumuştum hatırlayamayanlarda ultrason resminde tam tersi şekilde bakmasını yazmış ama en doğrusunu Allah bilir tabiki hangisi olursa baştacımız bitanemiz

slm kızlar nasılsınız evde tadilat vardı ara ara girdim ama yazamadım sumakcım geçmiş olsun kızlar hepiniz iyisinizdir inş kalp atışlarını 6+3 görülebilirmi bhcg kaçken görünür ki bide kızlar benim tahlil sonuçlarında sorunlar var gibide bakalım dr konuşmadım hala 2. gebeliğimdede kızamıkçıktan kaybettim şimdide çok korkuyorum cmv ıgg diye bideger ve pdw diye bi değer yüksek çıkmış bi tahlillerinize baksanıza sizde nsl bide bhcg 7580 normalmi 5+4 haftalıkken

ne olur bi bakın :94:

ben 6+3 de vajinalden duydum cnm
abdominal duyamazsın ama

merhaba kızlar benide aranıza alırsanız memnun olurum bende kasım annesi olacağım inşallah biraz geç gördüm burayı

hoş geldin aramıza canım hemen ekliyorum listeye burası hafta sonları sessiz oluyo cnm herkez kocişi ve bebişiyle

Selam kızlar nasipse ben de Kasım annesi olacağım.Sat 8 Şubat Tahmini doğum tarihi:15 Kasım 2011 Yaş 35

hoş geldin cnm sefa getirdin hemen ekliyorum cnm inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz

evt cnm hakkımızda hayırlısını versin rabbim zekalı ve zihni açık evlat nasip eylesin hepimize

Merhabalar aranıza daha bugun katıldım ama bu topiği görünce çok çok sevindim:) 10 haftalık hamileyim, doğumum nasipse kasımda:) Bende bu güzel listeye seve seve dahil olmak isterim yalnız çok yeniyim daha konu açmayı siteyi kullanmayı bilmiyorum, sevgili kaderdaşlarım, bana yardımcı olabilrseniz çok sevinirim

10 haftalık hamileyim, 25 yaşındayım, sat tarihim 29 ocak, bebişim tahmini doğucagı gün 5 kasım Kurban bayramı arefesi:)) İstanbuldayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…