- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.841
iyi akşamlar kızlar. çorbaları götürmüşsünüz oh ne güsel afiyet olsun. benm de canım istedi amaayemeğimi yaptım artk yarın yaparım ben de soğuk çorba. mide bulantım var zaten ii olur ferahlatır..
aaaaa aynı ayılırız canım ya bende klomen kullandım sorada iğne ama ilkinde ovitrelle kullanmıştım son olarakta doktorumda pregnyli varmış ondan yapmıştı ve şükür nasip oldu geldi bebişm senin doktor nlmıyo demekki ben geçen hafta gittim dedim tedavi sonuç verdi tutu diye adam nasıl sevindi anlatamam hemen ultrasona bakalım dedi tekrar tekrar sevincini söledi haftaya tekrar gel kalp atışlarına bakalım dedi birde resim verem sana bebişinin dedi ayyyy bişey belli olmuo ama çıkarıp çıkarıp bakıyorum bence bekleme haftaya git derim yarın ben yazarım kalp atışlarını duyarsam
ben 24 martta idrar tahlili yaptım çift çizgi çıkınca hemen aradım, bugün gel kan testi yapalım kesinleşsin dedi kan testinde 730 çıktı, tedavi sonuçlandığı için, bide ilk aydan kaldım ben oda çok sevindi ama ultrasondan bakmadı o zamna, şimdi hiç bişi görünmez dedi, ayın 4 ünde keseye bakalım dedi,ayın 18 inde de kalp atışlarına çağırdı, daha erken duyabiliriz belki ama duyamazsak anne adayları çok yıpranıyo erken bakmaya gerek yok dedi... benim doktor baya rahat canım:):) aşırı bulantı , kanam agibi bi durum olursa mutlaka gel dedi, öyle bişide yok.. başka doktora gideyim ben arada olmazsa, erken gidersem mızıklar şimdi benim ki
kıslar ben de sizin gibi klomenle hamile kaldım ama çatlatma iğnesi vermedi doktorum çok korktum ben de kist oluşcak die 2 yumurtam vardı biri bebiş biri kist oldu. kistim kayboldu heralde ağrı yapmıyo. sorcaktım doktora ama kuzumun kalp atışlarını duyunca herşeyi unuttumm
canim benim bildigim erkek adamin kizi olurcünki kizin sorumlulugu daha fazla daha agir erkegin erkekligi iste ozaman belli oluyo hep kizin pesinde koscak dikkat etcek oglanda ne varki gece salsan disari basina bisey gelirmi diye pek düsünmesin ama kizi evlenene kadar koruyup kolamak zorundasin. canim babam üc kizi var bikerede bitanede oglum olsun demedi yumurta gibi koruyup koladi allahtan herseyin hayirlisi allah hangisini hayirli görürse onu versin oglan olmus hayirsiz olmus ne fayda rabim eli ayagi düzgün akli zihni yerinde hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
kızlar erik buldukkkkk sonunda yedim ama çok küçük hala doymuyorum yaa yedikçe yiyorumbaşka yiyebilen var mı ayy nasıl yedim yaa karnıma ağrı girdi
gfr canım sen ankarada hastaneye mi gidiyosun özel muayenehaneye mi?
kubicim ben bilgilerimi gönderemedim özel mesajla, çünkü 100 mesajı geçmem gerekiyomuş özel mesaj gönderebilmem için.. seni eklemeyi de beceremedim.. ayrıca böyle bişeylere cevap niteliğinde cevap vermek istediğiniz iletiyi giriyosunuz ya onu nasıl yapıyosunuz biri bana anlatsın
cnm özel mesaja gerek yok normalden sen yaz ben geçmişden okuyorum cnm benimsonra ekliyorum
bilgilerimi yazıyorum .. antalya- sat 06.02.2011 :) hadi potaya girelim biz de.. ay kızımla potaya girelim yazacaktım, kızım mı olcak ne
cnm ben nasıl yaptım biliyon muarkadaşlar bşşey sorcam yardm lütfen.msj.ların altındaki doğum grafiklerini nasıl ekliyorsunuz?
bugün 8 haftalık olduk doktorada gittikbebişimizide gördük kalbinide duyduk pıt pıt pıt çok güzel kolları minnacık elleri nokta gibi ah meleğim benim karnımın sol tarafına kurulmuş öylece
benim eşimde geçen akşam bulmuş getirdiyedim bende doyamadım daha küçükler biraz büyüyüp sulansalar ilk kez birşey yerken sevinçten kalbime sancı girdi
selam kızlar nasılsınız hepiniz inş hepiniz iyisinizdir. kızlar şu 2 li testlerin zamanı geliyor sanırım 11. haftada yapılıyormuş. ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız?
meysacım sen ne yaptım kime gideceğine karar verdinmi?
bizde dün erik bulduk kızlar bende aynı görmemişler gibi yedim ve rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?