2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi akşamlar kızlar. çorbaları götürmüşsünüz oh ne güsel afiyet olsun. benm de canım istedi amaa yemeğimi yaptım artk yarın yaparım ben de soğuk çorba. mide bulantım var zaten ii olur ferahlatır..

birazdan çıkarım canım offffff midem başladı yine ne yeyim yaaaa neyse eşim gelir birazdan hazırlar bişeylerhiçde bişey istemiyorummm

afiyet bal şeker olsun canımmmm

ben 24 martta idrar tahlili yaptım çift çizgi çıkınca hemen aradım, bugün gel kan testi yapalım kesinleşsin dedi kan testinde 730 çıktı, tedavi sonuçlandığı için, bide ilk aydan kaldım ben oda çok sevindi ama ultrasondan bakmadı o zamna, şimdi hiç bişi görünmez dedi, ayın 4 ünde keseye bakalım dedi,ayın 18 inde de kalp atışlarına çağırdı, daha erken duyabiliriz belki ama duyamazsak anne adayları çok yıpranıyo erken bakmaya gerek yok dedi... benim doktor baya rahat canım:):) aşırı bulantı , kanam agibi bi durum olursa mutlaka gel dedi, öyle bişide yok.. başka doktora gideyim ben arada olmazsa, erken gidersem mızıklar şimdi benim ki

kıslar ben de sizin gibi klomenle hamile kaldım ama çatlatma iğnesi vermedi doktorum çok korktum ben de kist oluşcak die 2 yumurtam vardı biri bebiş biri kist oldu. kistim kayboldu heralde ağrı yapmıyo. sorcaktım doktora ama kuzumun kalp atışlarını duyunca herşeyi unuttumm

kızlar erik buldukkkkk sonunda yedim ama çok küçük hala doymuyorum yaa yedikçe yiyorum başka yiyebilen var mı ayy nasıl yedim yaa karnıma ağrı girdi

ben iki ay denedim tabi ara verdik film felan çekinmiştim ama bu doktora ilk gdişimdi o ay oldu şükür ben 16 martata yaptım çıkmadı sora 18martta tekrar yaptım çok silik çıktı 21martta kan verdim 143,99çıkmıştı
canım aslında senin doktorda haklı gidince kese gözükmez veya kalp atışları duyulmazsa bidaha gidene kadar yıpratıyoruz kendimizi ama beklmekte zor

benim ilk kullandığımda kist yaptı biray ara verdik dağıldı soraki ay film sorada tekrar klomen iğne oldu şükürler olsun dağoılmıştır hralde canım bidaha gittiğinde sorarsın bana öle bişey demedi gittiğimde

baya klomenci varmış aramızda:) bende yalnızım sanıyodum.. bbbebeiş için böyle sıkıntı çekince bide çok değişik bi duygu gerçekten.. bende de iki yumurta vardı ama birine ne oldu bimiyorum ki:) kisrt filan da görünmedi..

tabiki canım haklısın sonuna kadar en önemlisi hayırlı evlat hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun aminnnn

kızlar erik buldukkkkk sonunda yedim ama çok küçük hala doymuyorum yaa yedikçe yiyorum başka yiyebilen var mı ayy nasıl yedim yaa karnıma ağrı girdi

benim eşimde geçen akşam bulmuş getirdi yedim bende doyamadım daha küçükler biraz büyüyüp sulansalar ilk kez birşey yerken sevinçten kalbime sancı girdi

gfr canım sen ankarada hastaneye mi gidiyosun özel muayenehaneye mi?

ikisinede gidiyorum canımm
doktorum özel onun için muaynaneye gidiyorum onun ayrıyeten çalıştığı hastane var ama oraya gitmiyorum eşimde hastanede memur onun çalıştığı yerdede tahlil felan yaptırıyorum

ben kaçtıııııııımmmmm görüşürüz kızlarrr:80:

merhaba hanımlar geçen sene bu zamanlar bende hamileydim
merakla sağlıklı bi şekilde doğmasını bekliyorduk
1 sene geçti bile
çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmaz inş
darısı sizlere inş sağlıklı sorunsuz bi şekilde kucaklarınıza alırsınız
sormak istediğiniz bişey olursa 2010 kasım annelerinden yardım alabilirsiniz
hamileliğinizin tadını çıkarın hanımlar dertleri sorunları unutun güzel sakin hamilelik geçirmeye çalışın

allah mı söletti kız hakkında hayırlısı olsun canımcım
arkadaşlar bşşey sorcam yardm lütfen.msj.ların altındaki doğum grafiklerini nasıl ekliyorsunuz?
cnm ben nasıl yaptım biliyon mu nerden bilcen sölemedim ki cnm nete Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. burayı tıkla ve anlarsın zaten eğer burdan bişey anlamazsan gebelik çizelgesi kadınlar kulübü yaz cnm arkadaşlar anlatmış sağolsunlar ordan anlarsın cnm
bugün 8 haftalık olduk doktorada gittik bebişimizide gördük kalbinide duyduk pıt pıt pıt çok güzel kolları minnacık elleri nokta gibi ah meleğim benim karnımın sol tarafına kurulmuş öylece

ne güzel bir haber bu yav aa cnm benim bebişde sağda acaba bu nedek oluyo değişik

benim eşimde geçen akşam bulmuş getirdi yedim bende doyamadım daha küçükler biraz büyüyüp sulansalar ilk kez birşey yerken sevinçten kalbime sancı girdi

aynen ya ben bir anda baktım bulamıyoruz vazgeçtim ama hala rüyalarımdaydı bırakmamışdı beni nasıl yedim sanki gök görmedik gibi bitirdim tuza bana bana ama şimdi de pişmanım nasıl bitirdim bitti çok küçükler ama sabır sabır sabır

slmlar hamişler bi süredir giremedim nasılsınız ben iyiyim çok şükür 7+2 olduk 6+3te kalp atışımızı duyduk çok şükür sağlıklı 1 hafta önde 9 haftalıkken gidicem tekrar doğum tarihini belirlencek
bunun dışında canım bişey istemiyo hiç iştahım yok ama yemek yiyiorum bi saat sonra acıkıyorum bu yüzden doktorum diyetisyen önerdi belki yediklerin acıktırıyodur istersen git değerlendirir ona göre bi liste yapar dedi bakalım bide arada midem tam bulanmıyoda bi acaip oluyo ne çok yiyebiliyorum ne aç kalmam gerekiyo tuhafım ne yesem dokunuyo yani yanıyo falan renuu verdi onun içinde bide elevitede başladım bu halimize şükür

selam kızlar nasılsınız hepiniz inş hepiniz iyisinizdir. kızlar şu 2 li testlerin zamanı geliyor sanırım 11. haftada yapılıyormuş. ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız?

meysacım sen ne yaptım kime gideceğine karar verdinmi?

bizde dün erik bulduk kızlar bende aynı görmemişler gibi yedim ve rahatladım

Ne güzel cnm erik bulduğunuza çok sevindim darısı yemeğenlerin başına gerçektende piskolojik değilmiş benim doktor piskolojik dedi ama ben hayatımda erik yemeyen ben bir poşey eriği bitiridim yanındada bir avuş tuz ama bitti yarın olsun yine alcam bu sefer çok alcam cnm 2 li testi ben de merak ediyorum ama arkadaş burda paylaşmışdı cnm geçmiş bak istersen ben dinliyemedim cnm ben yaptırmayı düşünüyorum bizde akraba evlilğide var bu yüzden zeka testinide yaptırcam ama asla kötü çıksa aldırmam ama yine de merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…