2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
10 haftalık hamileyim, 25 yaşındayım, sat tarihim 29 ocak, bebişim tahmini doğucagı gün 5 kasım Kurban bayramı arefesi:)) İstanbuldayım.

iyi geceler canım hoşgeldin listeyi kubi arkadaşımız hazırladı bilgilerini en kısa zamanda kaydedecektir. ben çok fazla giremiyorum bulantı ve halsizlik çok rahatsız ediyor beni umarım diğer arkadaşlar daha rahat geçiriyordur.

Sevgili dilek_36:) Benimde malesef hamileliğim çok zor geçiyor mide bulantılarım halsizliğim ümitle bekliyorum 3. ayımın dolması belki sıkıntılarım hafifiler diye, yalnız benim birde kızamıkçık bağışıklığım yok, o da hayatımı alt üst etti, doktor b,r tkım tedbirler için yasaklar koydu, haliyle sıkıntılarım katlandı, hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşAllah Rabbim bebeklerimizi elleirmize alıp büyütmeyi o zaman bu sıkıntıların hepsi geçicek, herkese sıkıntısız hamilelikler diliyorum

kocamannn ve yurekten aminnn diyorum canim.ufak tefek aksilikler olsada ben cok inaniyorum bu kez olacak bu kez bebegimi dogurdugumda elim bos degil yavrumla beraber gelicez evimize saglikla buyutucez insallah.hepimize nasip olsunnnnn

gülüm ben hala anlamadim ya :44: bu ücü bir arada karisim hazir satiliyormu yoksa hepsini teker teker alip kendimiz mi karistirip da uygulucaz :26:
cnm ayrı ayrı satılıyo karışım haline sen getiriyosun.aktarcılarda fısfıslı boş şişeler bulunuyor 3 yağı alıp bu şişelerde karışım haline getirebiliyorsn:)

Merhaba 2011 Kasım Anneleri. Rabbim inşallah sağlıkla bu gebelik sürecini tamamlamamızı nasip eder. Biz 6+6 olduk. Hamd olsun. Salı doktor kontrolumuz var. İnşallah kalp atışlarını duyabiliriz.

Sanırım kakao yağında herkes hemfikir. Badem ve Susam yağıyla karıştırma fikrini ilk kez duyuyorum. Şimdilik banyodan sonra bebe yağı sürsek birkaç ay sonra bu yağları alsak olur değil mi?

hcg değerin 5000 i geçince karından görülebilir. karından görülür yani senin. ben pıtpıtları 6+3 de duydum. CMV IGG önemli değil, geçmişte yaşamışsın IGM negatifse sorun yok demektir. pdw ne bilmiyorum.

Herkese iyi haftalar diliyorum güzel kasım anneleri aranıza katılcam diye bekledikçe olmadı valla kısmet yine adet gördüm Benim içi dua edin emi öptüm

cnm ayrı ayrı satılıyo karışım haline sen getiriyosun.aktarcılarda fısfıslı boş şişeler bulunuyor 3 yağı alıp bu şişelerde karışım haline getirebiliyorsn:)

tamm canim ben bunlari not alip aktardan fisfis sisemle birlikte alayim insaALLAH bilgilendirdigin icin sagolasin canim :) herhalde nekadar erken baslarsak daha faydali demi

amin insaALLAH canim sizde bu sali hayirlisi ile kalp atislarini duyarsiniz insaALLAH
bence nekadar erken baslanirsa yaglarla okadar faydali olur bize insaALLAH

Son düzenleme:

inşallah duyarsın cnm

10 haftalık hamileyim, 25 yaşındayım, sat tarihim 29 ocak, bebişim tahmini doğucagı gün 5 kasım Kurban bayramı arefesi:)) İstanbuldayım.

hoş geldin göbişi bebişli hemn ekledim listeye aramıza katıldığına sevindim cnm

herkez bulantılı şuan topiğe bile zor geliyoruz olsun az kaldı kızlar

herkeze iyi bir hafta sonu diliyorum kızlar kimbilir şimdi ne yapıyonuz pikniğe giden bile vardır ohhh ne güzelll

slm ben 6+3 te karından duydum dr zayıf olduğum için karından erken duyabildiğimizi söyledi...

hoş bulduk sevgili arkadaslar:)) dünden beri buraya katldığımdn bu yana pek mutluyum eşime diyorum bak hayatım bütün kasım annneleri hamileliklerimizde aynı sıkıntıları yaşıyormuşuz ve aynı heyecanları burdan paylaşıcaz, iyi ki gelmişim aranıza:)) herkese keyifli hafta sonları bulantısız günler:))

cnm yeni gördüm msj tşk ederim cevabın için içimi rahatlattın ıgm negatif ama ıgg bayağı yüksek inş dediğin gibi olur

slm ben 6+3 te karından duydum dr zayıf olduğum için karından erken duyabildiğimizi söyledi...

ben kiloluyum ama duyabilirim inş

selam kızlar bugün kimseler yok nereye gittiniz

cnm nslsın mercimeğinde iyidir inş tehlike geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…