- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.921
günaydın arkadaşlar mide bulantılarından dolayı erkenciyim:) bu gün doktora kontrole gidcem.çok şükür kanamam durdu.inşallah güsel haberlerle dönerim bebişimin kalbini duymayı çok istiyrm...
tesekkur ederım kızlar elımde degıl ınan kı ama dedıgınız gıbı olacaksa olucak
cok tesekkur ederım ,keseyı gormemıstık en azından sımdı gorduk
tesekkur ederım hepinize
gününüz aydın olsun kızlar
seninde kanamanmı vardı arkadaşım bugün neler olacak bakalım inşallah duyarsın kalp atışlarını bende aynı durumdaydım kanamam vardı dr kalp atışı alamadı cuma günü haftaya gel tekrar bakalım alamassak yine kürtaj dedi çok üzgünüm kasım annesi olmaya alıştırmıştım kendimi inşallah benimde bebişim pıt pıtları gösterir artık yoksa ondan vazgeçmek zorunda bırakılıcam kontrolüm cuma ya yine ben çarşamba başka dr ye gidicem yinede hakkımda hayırlısı
canım şimdi geldim doktordan.çok şükür kalp atışlarını gördük eşimle.kanamam 4 gün sürdü.1 gün hastanede gözetim altında kaldım.2 lt serum yedim ve iğne yaptılar şimdi progestan kullanıyorum .çok şükür bebişim iyi.bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra.inşallah sende bebişinin kalp atışlarını görürsün.hepimize allah tamamını erdirsin.merakla bekliyorum ii haberlerini...
kutlarim canim insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebisini, ben bu hafta gidicem bende galiba 7 haftalik umarim duya biliriz kalp atislarini
günaydın arkadaşlar mide bulantılarından dolayı erkenciyim:) bu gün doktora kontrole gidcem.çok şükür kanamam durdu.inşallah güsel haberlerle dönerim bebişimin kalbini duymayı çok istiyrm...
gününüz aydın olsun kızlar
seninde kanamanmı vardı arkadaşım bugün neler olacak bakalım inşallah duyarsın kalp atışlarını bende aynı durumdaydım kanamam vardı dr kalp atışı alamadı cuma günü haftaya gel tekrar bakalım alamassak yine kürtaj dedi çok üzgünüm kasım annesi olmaya alıştırmıştım kendimi inşallah benimde bebişim pıt pıtları gösterir artık yoksa ondan vazgeçmek zorunda bırakılıcam kontrolüm cuma ya yine ben çarşamba başka dr ye gidicem yinede hakkımda hayırlısı
cnm ben seni ilk gün yani geldiğin gün ismini bile yazmışdım cnm görmemişsin olsun 22 ci sıradasın karışık yerlere yazdım ondan görmemişsingünaydın kızlarrr ..
umarım kalp atışlarını güm güm güm duyarsınız... :)))
ben halen listede yokum10. haftaya girdim yaklaşık 3 ayrı mesajla bilgilerimi yolladım ama beni kimse kaale almıyo galiba neyse artık ben de sessiz sedasız doğum yaparım kasımda...
biz iyiyizzselam kizlar uzun suredir yazamiyodum ne var ne yok nasilsiniz? umarim tum anne adaylari ve bebislerimiz iyidir, bu gunden itibaren yine isdeyim, bulantilarim ve kusmam var. az once yine bulantim oldu. isde kimse bilmiyor hamile oldugumu ama surekli tuvalete kactigimi gorunce anliyacaaklar sanirim:26: allah hepimizi korusun insallah aminnnnnnnn
canım şimdi geldim doktordan.çok şükür kalp atışlarını gördük eşimle.kanamam 4 gün sürdü.1 gün hastanede gözetim altında kaldım.2 lt serum yedim ve iğne yaptılar şimdi progestan kullanıyorum .çok şükür bebişim iyi.bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra.inşallah sende bebişinin kalp atışlarını görürsün.hepimize allah tamamını erdirsin.merakla bekliyorum ii haberlerini...
günaydın kızlarrr ..
umarım kalp atışlarını güm güm güm duyarsınız... :)))
ben halen listede yokum10. haftaya girdim yaklaşık 3 ayrı mesajla bilgilerimi yolladım ama beni kimse kaale almıyo galiba neyse artık ben de sessiz sedasız doğum yaparım kasımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?