2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın arkadaşlar mide bulantılarından dolayı erkenciyim:) bu gün doktora kontrole gidcem.çok şükür kanamam durdu.inşallah güsel haberlerle dönerim bebişimin kalbini duymayı çok istiyrm...

günaydın arkadaşlar mide bulantılarından dolayı erkenciyim:) bu gün doktora kontrole gidcem.çok şükür kanamam durdu.inşallah güsel haberlerle dönerim bebişimin kalbini duymayı çok istiyrm...

gününüz aydın olsun kızlar
seninde kanamanmı vardı arkadaşım bugün neler olacak bakalım inşallah duyarsın kalp atışlarını bende aynı durumdaydım kanamam vardı dr kalp atışı alamadı cuma günü haftaya gel tekrar bakalım alamassak yine kürtaj dedi çok üzgünüm kasım annesi olmaya alıştırmıştım kendimi inşallah benimde bebişim pıt pıtları gösterir artık yoksa ondan vazgeçmek zorunda bırakılıcam kontrolüm cuma ya yine ben çarşamba başka dr ye gidicem yinede hakkımda hayırlısı

günaydın kızlarrr ..
umarım kalp atışlarını güm güm güm duyarsınız... :)))
ben halen listede yokum 10. haftaya girdim yaklaşık 3 ayrı mesajla bilgilerimi yolladım ama beni kimse kaale almıyo galiba neyse artık ben de sessiz sedasız doğum yaparım kasımda...

selam kizlar uzun suredir yazamiyodum ne var ne yok nasilsiniz? umarim tum anne adaylari ve bebislerimiz iyidir, bu gunden itibaren yine isdeyim, bulantilarim ve kusmam var. az once yine bulantim oldu. isde kimse bilmiyor hamile oldugumu ama surekli tuvalete kactigimi gorunce anliyacaaklar sanirim :26: allah hepimizi korusun insallah aminnnnnnnn

Günaydın taze annişler.. nasılsınız.. haftasonu kimsecikler uğamıyo buraya:) herkes eşleriyle gezdi heralde bol bol.. bulantılarınız nasıl oldu geçmeye başladımı artık.. biz hala çok iyiyiz çok şükür, kuzum beni hiç üzmüyo, arada haf bulantılarım başladı bikaç gündür ama rahatsızlık verecek boyutta değil... kalp atışları için haftaya pazartesiyi bekliyoruz, sabırsızlıkla..

canım şimdi geldim doktordan.çok şükür kalp atışlarını gördük eşimle.kanamam 4 gün sürdü.1 gün hastanede gözetim altında kaldım.2 lt serum yedim ve iğne yaptılar şimdi progestan kullanıyorum .çok şükür bebişim iyi.bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra.inşallah sende bebişinin kalp atışlarını görürsün.hepimize allah tamamını erdirsin.merakla bekliyorum ii haberlerini...

kutlarim canim insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebisini, ben bu hafta gidicem bende galiba 7 haftalik umarim duya biliriz kalp atislarini

kutlarim canim insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebisini, ben bu hafta gidicem bende galiba 7 haftalik umarim duya biliriz kalp atislarini

çok saol canımcım.inşallah sende görürsün bebişinin kalp atışlarını.inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)

yeni gelen arkadaslarim hosgeldiniz
kizlar bi sorum olcak yardimci olurmusunuz anasagligina gittigim ilk zaman bana ebem 6 haftasin demisti doktora kontrole gittigim zaman bana 8 hafta demisti simdi doktorun söledigine göre bugün 10 cu haftama girmis oluyorum ama ebeme göre 11 ci hafta :S kafam karisik ebem adet oldugum haftayi da saymis o sayilmaz ki ??? bana ayin 19 da gel demisti yani ona göre ozaman 3 aylik olmus oluyorm yani napmama gerekir esimde diyor biz bir hafta sonra gidelim diye kafam baya karisti yardimci olurmusunuz

günaydın güzel anneler.. bulantısız bir hafta geçriin inşallah.. 7. haftada kalp atışalrın ı duyanlar var baya, benim doktor ne kadar uyu şuk çıktı ya, benim randevu haftaya pazartesi, 8 haftalık oluyorum o zaman.. annenin kilolu olmasıyla ilgilimi acaba bu, o yüzden mi bu kadar uzattı acaba benim doktorum..

bu arada listemize beni eklemişsizini ama eksikler var, ben eksik yazmışım heralde
SAT: 21 Şubat
oturduğum yer : ANTALYA
kilo : 68
ilk bebişim
Tahmini doğum tarihi :28 KASIM
kalp atışlarını duymadık daha

canım adet olduğun ilk günden hesaplayacaksın, internetteki hesaplarda, doktorların hesabıda böyle,adtli oldugun haftada sayılacak yanii.. döllenme tarihini kestirmek mümkün olmadığı için son adet tarihindne hesaplanıyor..ebenin hesabında bi yanlışlık yok yani

tunaydın canım inşallah rabbiim gönlüne göre verir de duyarsın pıt pıtlarını aminnn heycanla seni bekliyorum cnm buraya kocaman yazıyla yazz pıt pıtları duyuldu diye

inşallah allahın izniyle üzücü bir olay olmasın aminnn kötü düşünme sakın rabbimin mucizesi bol inşallah duyarsın güzel kardeşim

cnm ben seni ilk gün yani geldiğin gün ismini bile yazmışdım cnm görmemişsin olsun 22 ci sıradasın karışık yerlere yazdım ondan görmemişsin
biz iyiyizz bulantı kusmalar hariç aramıza döndüğüne sevindim cnm boşver farketsinler hamilelikden güzel başka bişey yok

aaaaaaaa ben bu mesajını görmemişim cnm arkadaşım ne güzel bir haber bu tebrikler cnm inşallah 9 ay boyunca üzmez seni bebişin

ay cok komik ama dogum yaparken o kadar sesiz sedasiz olcani sanmiyorum
kubisimiz seni hemen ekler insaALLAH hatda eklemis

Son düzenleme:
Arkadaşlar tekrar merhaba:)Ben de vereyim bilgilerimi dedim.SAT 10 Şubat ama döllnme geç olmuş.Şu an 8 hafta 2 günlüğüz:)Ben çok bitkin isteksiz aç ve bulantılıyım:)Burdur'dayım.29 yaşındayım.İşte böyle var mı benim gibi hafif depresif:)Çok şükür binlerce şükür Rabbime bu duyguları tattırdığı için ama bazen sevincim sıkıntılarımın ardına gizleniyor.Öpüyorum sizleri listeye eklenirsem de çok sevineceğim:)

kızlar bugün dip köşe temizlik yaptım ama çok yoruldum mutfağın dolapları camları derken sadece yatak odam kaldı ama her tarafın camını sildim canım çıktı belim çok aşırı derece ağrıyo koltuklarıda kaldırdım yaa bişey olmaz inşallah ama temizlik yapmadanda olmuyo misss gibi oldu sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…