- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.941
Arkadaşlar tekrar merhaba:)Ben de vereyim bilgilerimi dedim.SAT 10 Şubat ama döllnme geç olmuş.Şu an 8 hafta 2 günlüğüz:)Ben çok bitkin isteksiz aç ve bulantılıyım:)Burdur'dayım.29 yaşındayım.İşte böyle var mı benim gibi hafif depresif:)Çok şükür binlerce şükür Rabbime bu duyguları tattırdığı için ama bazen sevincim sıkıntılarımın ardına gizleniyor.Öpüyorum sizleri listeye eklenirsem de çok sevineceğim:)
Arkadaşlar tekrar merhaba:)Ben de vereyim bilgilerimi dedim.SAT 10 Şubat ama döllnme geç olmuş.Şu an 8 hafta 2 günlüğüz:)Ben çok bitkin isteksiz aç ve bulantılıyım:)Burdur'dayım.29 yaşındayım.İşte böyle var mı benim gibi hafif depresif:)Çok şükür binlerce şükür Rabbime bu duyguları tattırdığı için ama bazen sevincim sıkıntılarımın ardına gizleniyor.Öpüyorum sizleri listeye eklenirsem de çok sevineceğim:)
kızlar bugün dip köşe temizlik yaptım ama çok yoruldum mutfağın dolapları camları derken sadece yatak odam kaldı ama her tarafın camını sildim canım çıktı belim çok aşırı derece ağrıyo koltuklarıda kaldırdım yaa bişey olmaz inşallah ama temizlik yapmadanda olmuyo misss gibi oldu sonunda
bence simdi güzel bir dinlen ve birdakine hepsini bir arada yapma dinlene dinlene hergün bir sey yap benim esimde bana kiziyor ayni öyle söylüyür hergün bir sey
aslında öyle yapmak gerekde insan hergün sıkıntımı olsun bir günde bitirdim işte eşimde bana der her gün süpürgemi açılır yer mi silinir ama içim rahat etmiyo ne yapım ya benim karnımçok aç fakat canım bişey yemek istemiyoo yesemde çıkarıyorum hemen afedersin dün sadece 1 tabak çorba içtim ve çıkardım sonra gece oldu ben titremeye başladım ellerim buz gibi oldu eşim çok korktu dua falan okudu meyve yedirdi uyumuşum ne yapcak yaa bu işe çözüm yok mu
merhabalar bizde 9 haftamiza girdik ins.. 14 unde kontrolumuz var ..bakalim ne alemdeyiz..bulantilarim cok fena ne yedigiden bisi anliom ne yattigimdan ne de kalktigimdan...
bence simdi güzel bir dinlen ve birdakine hepsini bir arada yapma dinlene dinlene hergün bir sey yap benim esimde bana kiziyor ayni öyle söylüyür hergün bir sey
öyle canim ama ilk aylar önemli dinlenmek lasim ama seni de anliyom insan hemen isler bitsin istiyorbak bide acmissin ac karnin is mi olur ve bulantin olsun gene biraz birseyler yemen lazim insaALLAH hepinizin bulantilari gecer elhd benim gecti artik. ilk haftalarda asiri vardi sen simdi kac hafta oldun ? yemek yememigi ihmal etmeyin yaa ( sadece bir tabak corba olmaz ki ALLAH muhafaza bak titremeye bile baslamisin cok meyve yiyin c vitamini felan
hayirli olsun canim insaALLAH güzel haberler yazarsin ayin 14 de olsun bulantilar olsada bisiler yemeye calisin üzülüyorum sizi böyle görünce ya((
ben temizlik yapamiorum cok ayakta kalamiorum belim oyle agridi ki bir keresinde gece uyuyamadim kendimi zorlayacak hicbirsey yapmiorum..
ben temizlik yapamiorum cok ayakta kalamiorum belim oyle agridi ki bir keresinde gece uyuyamadim kendimi zorlayacak hicbirsey yapmiorum..
merhabalar bizde 9 haftamiza girdik ins.. 14 unde kontrolumuz var ..bakalim ne alemdeyiz..bulantilarim cok fena ne yedigiden bisi anliom ne yattigimdan ne de kalktigimdan...
10 hafta 2 günlük olduk ama dün pazardı ve eşimle gezmeye gittik gittiğime pişman oldum araba tuttu ve çok bulantım oldu işte ozamna da çorba çıktı afedersinsaat 5 di heralde ve ondan sonra bişey yiyemedim işte eşim dedi serum taktıralım ama ben en korktuğum şey serum öle işte benim bulantılarım geçmedi çok şükür senin ki geçmiş peki iştahlımısın yemek yiyebiliyon mu cnm :26:
uyy araba bana da pek iyi gelmiyor helede sicaklarda :S gülüm benim bulantilar 7. hafta mi yalan olmasin bitmisti sanirim simdi 10 haftaya girdim elhd bisi yok
istahligim nasil aciktigim zaman karnimda sanki böyle bir delinme gibi birsey oluyor bende azar azar biseler yiyorumyemessem fena oluyorum
kızlar şuan içimden güzel bişey geçtibirbirimize yakın olsaydık birbirimizi çağırırdık oturmaya benim akrabalar burda ama hiç biri çağırmıyo ben de kendi evimde bişey yiyemiyorum ama olsun rabbim kimseye buhtaç etmesin herkeze söledimde evde bişey yiyemiyorum illa dışarda doyurcam karnımı diye
kızlar şuan içimden güzel bişey geçtibirbirimize yakın olsaydık birbirimizi çağırırdık oturmaya benim akrabalar burda ama hiç biri çağırmıyo ben de kendi evimde bişey yiyemiyorum ama olsun rabbim kimseye buhtaç etmesin herkeze söledimde evde bişey yiyemiyorum illa dışarda doyurcam karnımı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?