- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.861
ya bizim kıza geçen türkü açtım resmen ağladı gerçekten çok dugusal oluyor akrepler bide yükselen balık andım vallahihiç güleceğim yoktu.valla çocuk şarkılarını da denedim ama onları dinlemiyoo. ille de ferhat göçer diyo. bişi olmaz akrep burcu bunlar biraz da duygusallık karışsın hamuruna
hiç güleceğim yoktu.valla çocuk şarkılarını da denedim ama onları dinlemiyoo. ille de ferhat göçer diyo. bişi olmaz akrep burcu bunlar biraz da duygusallık karışsın hamuruna
bu arada ben haftaya okula başlıyorum. haftanın 4 günü 8.30-12.00 arası gitcem sadece. öğleden sonra süt izni kullancam. bi günümü de kendileri boşalttı. bebişimede süt bırakcam gitmeden. annem bakcak. zaten öğleden öncenin bi kısmını uyuyarak geçiriyo. dün gitttim okuluma özlemişim öğrencilerimi. benim ve bebişim içinde iyi olcak. sıkılmaktan sütüm azalmaya başlamıştı artık. geçen hafta 2 günlüğüne anneme gitmiştimde o değişiklikte bile direk bi artış olmuştu sütümde
karışmasına gerek yok zaten cok duygusallar yüzünü asınca dudak büküo bizimki bende akrebim inan eşim höt dese ağlıom o kadar duygusal olmasın ya
evt değişiklk anne mutlulugu sütü artırıo zaten yarım gün deil mi sınıf ögretmeni deil miydi branscısın galiba sınıf ögretmeni ve okul öncecilere süt izni yok gibi bişey yani normaldede zaten yarım gün ders olmadıgında süt izni kullanın diolar
evet branşçıyım. oyüzden rahatımya bifrazda. sınıfçı olsam biraz zor başlardım heralde. haftada sadece 16 saat derse gircem. idaremde anlayışlı saolsunlar
senin adına sevindm bizde başlamamk icin rapor falann ugrasıoz ben okul önceciym zor olur bizim bide cok yorulurm sütm azalır bide halası bakcak bu kadar kcüükken bakamam dio hayrlısı
kızlar ben dün akşam tatlı isteğime yenildm bari hem yarım lt süt 2 kaşık mısır nişastası 1 bardaktan biraz az seker bi vanilya cok az tereyağ veya margarinle muhallebi yapım tabaklara alınca üstüne kivi rendelyip portakal sıktım cok hoş oldu damla cikolatada atabilirsnz ben kızım ek gıdaya gecince bu şekilde değişik meyvelerle edirmeyi düşünüyorum yağ yı koymadan size tarif verim dedim cok hos oldu hele dolapta soguduktan sonra kalıp gib yenio ben süt icemiorumda o bakımdan
evet senin için yorucu olur. neyse ben hazır kız uyurken patlıcanları soyim. akşama musakka yapcam. mevsimi diil ama dün patlıcanları görünce canım çekti
kolay glsn mevsimsz yemesen ii olur ama napalım çekmiş canınbari buzluktan cıkarsaydnn
mrb kızlar
nasılsınız umarım herkes iyidir iki gündür bende giremedim geçmişi okudum da edibe başınız sağolsun allah ailesine sabırlar versin bebeklerine güzel uzun bir ömür nasip etsin inşallah rabbim hiç bi bebeğide anasız babasız bırakmasın.
kızlar şöyle bi baktımda galiba bu aralar hepimizde aynı sorunlar var egemende durmuyo bu günlerde çok kısa uyuyor gündüz uykularımız en fazla 45 dakika bende ne yapacağımı şaşırdım bi tracy uygulayıp saatli emzireyim diyorum ama o kadar kısa emiyor ki en fazla 5 dakika doğal olarak çabuk acıkıyor bende düzensiz emzirmek zorunda kalıyorum bizmde gaz hala bitmedi özellikle gece 4 ten 5 ten sonra ıkınarak uyanıyor sürekli ne zaman kakasını yaparsa ozaman rahatlıyo egemende de konak var bizim doktorda badem yağı sürüp tarayın dedi 2 sefer yaptım ama tam geçmedi hala. benimde beşikte bir ip sallayıp duruyorum bütün gün:)) başka türlü uyutmayı beceremedim daha....
geldim bile.buzlukta patlıcanım yoktuki. daha doğru patlıcan buzluğa nası konur onu da bilmiyom.:26:
1:30 saatten fazla kalamıyor ayakta. uykusu da 1 saati gecmyr. sürekli uyu uyan besle modundayz
kızlar bebişlerinz gndüz iki uyku arasında kac saat ayakta duruyo benimki 1.30 saat ayakta durduktan sonra cok mızırdanıyo yatagına koyuyom elini tutup sallayınca hemen esneyip 5 dk gidio ayakta uzun durmuo ama bi saatten cokta uyumuyo sizinkiler nasıl iki uyku arası kac saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?