- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.741
Kizlar selam,son birkac sayfayi okuyayim dedim,nasilsiniz sizi özledim :))))))))))Ben bu ara oglumla,kizimla vede orucla ugrasiyorum.Herkesin bebegi dis cikarana kadar zorlanir,bizimki cikardiktan sonra mahvetti biziDün gece 12´de yatti 2,5 da kalkti sonra 4,5 da yatti 7,5 da kalkti sonra kizima kalkiyom okula hazirliyom sonra yatamiyom mahvoldum yahu :)))))Bugün Fransaya gittik gezmeye,sonra döndük,icli köfte yaptim,köfte isteyen kimdi buyursun gelsin bekliyorum
![]()
günahını almışım canım yazmışın yazmasına daaa
köfte demeyin artık yaa rüyalarıma gircek bak içli köfteler
ramazan olmasa kayınvalideye yaptırırdım ama ramazanda uğraşmazkii
ya arkadaslar bıraz fazla uzun olmus. umarm goruntu kırlılığı yaratmamaısmdr. ılgısını cekemyen arkadasların dırekt atlamaları rıca olunur
kirlilik nedemek görüntü şöleni oldu seninki
ya bu arada tarifleri not almaktan yazamadım ama, bebeğimle elele diye bir dergi var biliyomusuz..
bu ayki sayısında bebekler için yemek tarifleri kitabı hediye ediyolar, ben aldım, fena değil, güzel ve farklı şeyler var, 1 yaşından itibaren ama ne kaldı ki 12. aya, Allahın izniyle o günler de gelecek.. tavsiye edilir.. bu ayki kapakta gül gölge var oğluşuyla, kolay bulmanız açısından.. ben dergiyi halaa karıştıramadım yoğunluktan ama tarifler güzel, bilginize..
alalım o zaman ya
dediğin gibi 1 yaşa ne kaldı zaten