2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kemece kızına maşallah tam abla olmuş şimdi ne zaman ne yapacağını biliyormuş baksana anneye sorumluluklar artınca o da üzerine düşeni üstlenmiş uslanmış

kelime çıkmıyo ağzımdan şu an.o belirsizlik insanı yer bitirir.allahım sabır versin spreye.en kısa zamanda güzel haberlerle sonuçlanır inşallah.allahım yardımcı olur inşallah gökçeye.

Boğazım düğümlendi,gözlerim yanıyor şu an cayır cayır.Allah'ım dualarımızı kabul et,şu sonuç iyi çıksın,Gökçe kuzum iyileşsin...Ne diyeyim bilemedim ki...Allah büyük...

canım sana iyi haberim var gerçi herkes bizi unutmuş yani benim çirkin kuzuma topik te talip çıkmamış topik dışı talibi çok ta babasının şartı var arkadaş arasında tabiki o şart, dün markette kasada ödeme yaparken müşterinin biri oğluma talip çıktı bu çocuk çok güler yüzlüçok tatlı maşallah kızımı verim dedi bende 1 milyon dolar istiyoruz eğitimi için oda dedim adam döndü baktı bizim kız da 2 milyon eder dedi senin kız kalsın kısmeti çok zaten dedim sende benim oğlanı beğenirsin yabancıya gitmez kasım topiği torpilli

bu arada annen çok doğru söylemiş oğlanınaltta 2 dişi üstte 4 diş var diş ilk çıkarken ısırdı arkadaş tavsiyesi üzerine hiç tepki vermedim çok nadiren ısırıyor tepkimi ölçüyor ben tepki vermeyince bırakıyor sabret tepki verme işe yarıyor

karaca benim oğlanda 72 cm diii

sprey rabbim sana yardım etsin güç kuvvet versin o bekleyişi düşünemiyorum
dr bize kanında yüksek oranında mikrop var dediğinde nerdeyse çıldıracaktım spreye ne desem boş rabbim dermansız dert vermesin o hastalık hepimizin evinden uzak olsun

usha bak söyleyim happy de benden iyi kayınvalide olur demişti ona göreee

Sanki senin oğlan benim kızla benzeşiyor da Valla tuttum ben bu yakışıklı delikanlıyı. Kızım da pek güler yüzlüdür. Babası bozuluyor yani artık. Herkese yüz verme diye.
Diş mevzuunda öneriler sunarken öğlen yedim ısırığı resmen Başıma da geldi yani. Ama dediğin gibi hiç tepki vermemeyi başardım. Yüzüme bakıyo sıpa bir de Sonra yapmadı. Yoklayacak demek ki ara ara. Isırcam o dişlerini, o olcak

maşallah nehire oda beyza kadar varmış bizim boy ortalamanın az üzarinde ama kof kilo aldırmamaya çalışıyorum işte
gerek yok verme dedi doc bize muhallebiyi bende vermiyorum

bende onu diyorum işte canım benim kızım 5. ayının içinde iki diş birden çıkarmıştı o ara başladı ısırmalar
tepkisizde kalsam kar etmedi.şimdi 10. ayı doldurduk 11 e gitdik ve göğüs uçlarım berbat halde
emmediği zamanlarda bile geçmiyo acısı zaten en geç 2 saate emdiği içinde dahada fena oluyo
tek çare bırakması emmeyi onada içim elvermiyo
yaklaşık 6 aydır ağlaya ağlaya emziriyorum ama daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum

aynen öyle canım benim gül gibi yakışıklı oğlunun adını bırtlıya çıkardın bu topikten alan olurmu bilmem artık
ama istersen aralık bebelerine bak bi.ordan beğenelim sanada kız. hem daha çıtır onlar

Usham, canım..Senin dünür, oyun gruplarında kimbilir ne annelere ne sözler veriyor..
Bana kalırsa sen işi sıkı tutmaya çalış, yoksa senin damat gidecek elden

valla kendi kaybeder hayatım
benim kızım gibisini bulmuş önce öpüp koklasın sonra başının üzerine koysun
elini sallasa ellisi benim kızıma

hiç tepki vermeden dişimi sıkarakda denedim canım
özellikle dişi kaşınıyosa senin tepkine bakmıyo valla ısırıyo gitsin

Yeniden kan istediler neden söylemiyorlar ateşi düşmüyor ishal devam yine yemiyor ne yapayım bilemez oldum sonuc once konduramazken simdi korkutuyor nolar dua edin bitsin çilemiz
allahım yardımcısı olsun spreyinde gökçeninde
tez zamanda dermanına kavuştursun inşallah

görcez bakalım kayınvalideliğini dicem ama göremiyoz
başlık parası dedim kayıplara karıştı

okuyamadım ya coşmuşsunuz yine, o gece kk da bakım var yazdı bende yazamadım başka bişi siz nasıl yaptınız bunca muhabbet bilmem.. neyse okuyacam bi ara inşallah.. ama evet devkulecim benim bıdığın çizgili pijaması var, o benim ki işte, doğruuuuu... :)

hmm, bu misafirlere gelince, kimisi arkadaş, kimisi benim akraba, kimisi eşimin akraba.. şimdi 2 gün kimse yok, pazara yine gelecekler kalmaya.. ay valla bende bıktım desem.. işte büyükle oturmanın cefası sanırım bunlar.. bide fazla ilgi alaka güleryüz.. herkes bende rahat ediyo, sağolsunlar.. napalım.. bi gün bende giderim inşallah birilerine misafirliğe kalmaya.. birileride bana hizmet eder.. olmaz mı?

sabır sabır ya sabır..

az önce tel çaldı
yemeğe misafir geliyo dedi eşim
bu saattemi haber veriliyo dedim
naapalım sen ayarlarsın dedi
gazla çalışıyom ben onu anladım
şimdilik sizleri öper mutfağa doğru yollanırım

canım gökçeme çok üzülüyorum sabahtan beri elim ne iş nede yazmak istedim allahım sen o masum yavruya acı sağlık ver yarabbim duy seslerimizi elimizden başka bişey gwlmez duadan başka.

geçmiş olsun ara ara ısırıyorlar işte benim oğlan gaza gelip kendi parmapını da ısırıyor birde ağlıyor bu aralar ağlayarak dediğini yaptırma girişi içinde çok fena ben hariç herkesi kandırıyor ağladığında oyalayıp unutturmaya çalışıyorum yada hayır diyorum susuyor bazen hmmm düşüğü zaman panik yapmamaya çalışıyorum ağlamıyor ama annem güldüğü yada koşup kaldırma girişiminde bulununca da ağlıyor çok sert vurduğu zaman kafasını o zaman muhakkak alıyorum ciyaklayarak ağlıyor yavrumiçim gidiyor omuzumda halasına oyun yaparkken ağzını omzuma vurdurdu kanadı bu dişler çok keskin oluyor dikkatli olmak gerekiyor örümceğede bbindiren varsa çok tehlikeli artık düşürttüürüyorlar kendilerini sarktırıp yada bir yerlere asılarak tehlike saçıyorlar bizim kuzuyu ben bu hafta annem koyunca hoşuna gitti diye koydum gözümüz den 2 dk kaçırmaya gelmedi masaya asılıp kendini çektirdi sonra yere pat burnu ağzı kanadı ben bakamadım dikkat edin koyan varsa

ALLAHIM NE BUYUK IMTIHAN BU BÖYLE
SÖYLEYECEK kelıme yookk kiiii
allh acıl şifalar versın bır an once
ailesıne de sabırlar dılıyorum
dualarımız senınle guzel meleğim.......

arkadaslar sıze guzel bı haber vereyım
MINIK MELEGIM BU AKSAM ITIBARI ILE YURUDU.....

yerde egzersız yapyordm
baktm mınık,sirin, tatlı bı melek bana dogru yuruyor
mutfaktakı anneme bı cıglık attm
cocuk sesımden korkup dustu yere....
sonra hıccc durmadı ınanır mısınız
koltuga tırmanıyor
sonra atyor kendını ılerıye
3-4 adım sonra kutttt
coook mutluyummmm
haftaya babası bır aysonunda bızı alamaya gelecek
ne guzel bır suprızle karsılasak tahmın edersınızzzz
sevıncten abımı aradım hemen
o da yarın ılk adım ayakkabılarını getırecekmıs meleğimeeeee

rabbım sukurrr
yurudugu anı da gosterdın bıze

haydınnnnn kasım bebıslerı
sızı de beklıyorz
kaldırın popişlerı bakımmmmm

Valla biz henüz sadece sıralıyoruz..
Gerçi ellerinden tutunca yürüyor..ki bunu da senden duyunca yapmaya başlamıştık
Kasım bebekleri içinde ilk yürüyen kız senin kızın oldu..
Koştuğu, hopladığı zıpladığı günleri de görürsün inşallah

kızlar kimsecikler yok ama bişey sorcam sizlere. denizi dışarı ne zaman götürsem arbada durmuyo ilaki kucak istiyo pestilim çıkıyor vallaha taşımaktan sizdede varmı böyle bir şikayet

kızlar kimsecikler yok ama bişey sorcam sizlere. denizi dışarı ne zaman götürsem arbada durmuyo ilaki kucak istiyo pestilim çıkıyor vallaha taşımaktan sizdede varmı böyle bir şikayet
evet cnm bızde de var malesef o problem
ben yanlız dısarı cıkmaya ve cıkarmaya cesaret edemıyorm
ıllakı yanımda bırı olacak
hele otomobılde hııııııccccccccc durmuyor
cok cadı bu kızlar

sen antremana devam et karacacan
ben son zamanlarda tek elle yuruttm hep
bızde sıralama olayı bır ay once baslamıstı
karahanın da yakındır inş. yurumesi

biz dişssiz yemek yıyoz
dişsiz konusuyoz
dişsiz yuruyozzzz

maşallah oğluna bizimkide pek hırslı ama belini direyemiyor sallanıyor bir o yana bir bu yana bnde çok acele etme diyorum babanı bekle bari baban da yaşayacağı güzel bir duygusu olsun istiyorum çokmu şey istiyorum herşeyden önce sağlık istiyorum

Karahan'da öyle..Gerçi eskiye göre biraz daha iyi ama sürekli haraket etmen gerekiyor..
Mesela eğer arabayla markete girmişsek fenalık geçiriyor..
Hatta sürekli gittiğim marketlerde çalışan bayanlar tanıyorlar oğlumu..
Bugün yine gittik " ooo, huysuz Karahan gelmiş" dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…