- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.141
Ya benim de en büyük kabusum. Dişler yeni çıktı bizim, daha ısırma olayına aymadı kızım ama ola ki başlar diye şimdiden yöntem düşünüyorum açıkçasıAnnem "sen ses çıkarıp çığlık atınca daha çok yapar" diyor. Sessiz kalmaya çalış diyor, tepki veme yani. Bilmem ki işe yarar mı :18:
canım sana iyi haberim var gerçi herkes bizi unutmuş yani benim çirkin kuzuma topik te talip çıkmamış topik dışı talibi çok ta babasının şartı var arkadaş arasında tabiki o şart, dün markette kasada ödeme yaparken müşterinin biri oğluma talip çıktı bu çocuk çok güler yüzlüçok tatlı maşallah kızımı verim dedi bende 1 milyon dolar istiyoruz eğitimi için oda dedim adam döndü baktı bizim kız da 2 milyon eder dedi senin kız kalsın kısmeti çok zaten dedim sende benim oğlanı beğenirsin yabancıya gitmez kasım topiği torpilli
bu arada annen çok doğru söylemiş oğlanınaltta 2 dişi üstte 4 diş var diş ilk çıkarken ısırdı arkadaş tavsiyesi üzerine hiç tepki vermedim çok nadiren ısırıyor tepkimi ölçüyor ben tepki vermeyince bırakıyor sabret tepki verme işe yarıyor
karaca benim oğlanda 72 cm diii
sprey rabbim sana yardım etsin güç kuvvet versin o bekleyişi düşünemiyorum
dr bize kanında yüksek oranında mikrop var dediğinde nerdeyse çıldıracaktım spreye ne desem boş rabbim dermansız dert vermesin o hastalık hepimizin evinden uzak olsun
usha bak söyleyim happy de benden iyi kayınvalide olur demişti ona göreee
maşallah nehire oda beyza kadar varmış bizim boy ortalamanın az üzarinde ama kof kilo aldırmamaya çalışıyorum işteHadise'yi bizim babamız seviyoBiz de Michael Tello. Ama Nehir'i görmen lazım, adam çıkınca kafayı yiyo resmen Başka şarkısını açtık, konser görüntüsü... Ona da aynı.Yani biz adamı seviyoruz Canım zaten Nehir de pek dert anlatma aşamasında değil de, mama demeye yeni başladı. O da mama sandalyesine oturunca. İsteklerini değil, teşhislerini söyülo senin anlayacağın Teşekkür ederiz bu arada güzel sözler için
Yok yok, daha olmaz. Kızım emiyo daha ama şu emme hadisesi bitsin, düşünmüyorum desem yalan. Rüyalarıma falan çıkıyor. Hamileyken ikinci asla derdim, şu halime bak
Di miBir taşınma vakasının içindeyim. adem İzmir'e gidemiyoruz, bari Bodrum'da ev değiştirelim dedik. İyi mi ettik bilmiyorum. Bol bol girerim artık taşınınca yeni evime.
Kıyamam ben ona. Aslında Nehir de normal sınırın üstünde azıcık. Yani boy ve kilosu standartlara baktığımızda 11 aylık erkek bebek ölçülerinde. Baba uzun ama. Ben de 168 cm'im. Normal diyorum. Ben muhallebi vermiyorum hiç. Onun yerine akşam yatma saati olan 9'dan önce meyve,yoğurt,8 tahıllı-ballı karışımı veriyorum. Daha az enerji içeriyor diye. Tahılını az koyuyorum. Ama doktorunuz dediyse vardır bildiği. Yine de belki muhallebiden daha iyi bir alternatif olur diye yazayım dedim.
günaydın herkese ne güzel ole akşamları süper muhabbet var ama ben gece 10-11 yatakta olduğum için..yorgunluktan oğlanı yatırdığım gibi işleri toparlayıp yatağa dalıyorum..kızlar 2 gündür acaip sıkıntılıyım ya..benim bu oğlan emerken ısırmaya başladı ole bole değil ama..akşam gece yarısı emziriken ağladım yani o kadar canımı yakıo..gece uyurken emio zaten ses de çıkaramdım. sabah baktım benim meme ucalrı dehset yanii.kıpkırmızı yapmış..nasıl vazgecircem bilmiyorum. kesinlikle emmeyi bıraksın da ıstemıom.bu acıyı çekmek zorundamıyım..çığlık atasım geliyor valla...
aynen öyle canım benim gül gibi yakışıklı oğlunun adını bırtlıya çıkardın bu topikten alan olurmu bilmem artıkahhh ahhh kendi elimle oğlumun kısmetini kapattım bırt bırtlarını açıklayarak.neyse elini sallasa ellisi diyorumm.size foto gönderecektim ama hata oluştu diyo.uzun zamandır avatarıda değiştiremiyorum.hata veriyo 2de 1.neyse başka bi zamana artık.öpüldünüzz
Usham, canım..Senin dünür, oyun gruplarında kimbilir ne annelere ne sözler veriyor..
Bana kalırsa sen işi sıkı tutmaya çalış, yoksa senin damat gidecek elden
hiç tepki vermeden dişimi sıkarakda denedim canımYa benim de en büyük kabusum. Dişler yeni çıktı bizim, daha ısırma olayına aymadı kızım ama ola ki başlar diye şimdiden yöntem düşünüyorum açıkçasıAnnem "sen ses çıkarıp çığlık atınca daha çok yapar" diyor. Sessiz kalmaya çalış diyor, tepki veme yani. Bilmem ki işe yarar mı :18:
allahım yardımcısı olsun spreyinde gökçenindeYeniden kan istediler neden söylemiyorlar ateşi düşmüyor ishal devam yine yemiyor ne yapayım bilemez oldum sonuc once konduramazken simdi korkutuyor nolar dua edin bitsin çilemiz
görcez bakalım kayınvalideliğini dicem ama göremiyozcanım sana iyi haberim var gerçi herkes bizi unutmuş yani benim çirkin kuzuma topik te talip çıkmamış topik dışı talibi çok ta babasının şartı var arkadaş arasında tabiki o şart, dün markette kasada ödeme yaparken müşterinin biri oğluma talip çıktı bu çocuk çok güler yüzlüçok tatlı maşallah kızımı verim dedi bende 1 milyon dolar istiyoruz eğitimi için oda dedim adam döndü baktı bizim kız da 2 milyon eder dedi senin kız kalsın kısmeti çok zaten dedim sende benim oğlanı beğenirsin yabancıya gitmez kasım topiği torpilli
bu arada annen çok doğru söylemiş oğlanınaltta 2 dişi üstte 4 diş var diş ilk çıkarken ısırdı arkadaş tavsiyesi üzerine hiç tepki vermedim çok nadiren ısırıyor tepkimi ölçüyor ben tepki vermeyince bırakıyor sabret tepki verme işe yarıyor
karaca benim oğlanda 72 cm diii
sprey rabbim sana yardım etsin güç kuvvet versin o bekleyişi düşünemiyorum
dr bize kanında yüksek oranında mikrop var dediğinde nerdeyse çıldıracaktım spreye ne desem boş rabbim dermansız dert vermesin o hastalık hepimizin evinden uzak olsun
usha bak söyleyim happy de benden iyi kayınvalide olur demişti ona göreee
Sanki senin oğlan benim kızla benzeşiyor daValla tuttum ben bu yakışıklı delikanlıyı. Kızım da pek güler yüzlüdür. Babası bozuluyor yani artık. Herkese yüz verme diye.
Diş mevzuunda öneriler sunarken öğlen yedim ısırığı resmenBaşıma da geldi yani. Ama dediğin gibi hiç tepki vermemeyi başardım. Yüzüme bakıyo sıpa bir de Sonra yapmadı. Yoklayacak demek ki ara ara. Isırcam o dişlerini, o olcak
haydınnnnn kasım bebıslerı
sızı de beklıyorz
kaldırın popişlerı bakımmmmm
evet cnm bızde de var malesef o problemkızlar kimsecikler yok ama bişey sorcam sizlere. denizi dışarı ne zaman götürsem arbada durmuyo ilaki kucak istiyo pestilim çıkıyor vallaha taşımaktan sizdede varmı böyle bir şikayet
sen antremana devam et karacacanValla biz henüz sadece sıralıyoruz..
Gerçi ellerinden tutunca yürüyor..ki bunu da senden duyunca yapmaya başlamıştık
Kasım bebekleri içinde ilk yürüyen kız senin kızın oldu..
Koştuğu, hopladığı zıpladığı günleri de görürsün inşallah
sen antremana devam et karacacan
ben son zamanlarda tek elle yuruttm hep
bızde sıralama olayı bır ay once baslamıstı
karahanın da yakındır inş. yurumesi
biz dişssiz yemek yıyoz
dişsiz konusuyoz
dişsiz yuruyozzzz
kızlar kimsecikler yok ama bişey sorcam sizlere. denizi dışarı ne zaman götürsem arbada durmuyo ilaki kucak istiyo pestilim çıkıyor vallaha taşımaktan sizdede varmı böyle bir şikayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?