- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.121
Ushacığım, canım, sen şimdi benim oğluma "ufak tefek, karamürsel sepeti gibi" mi demek istedin :44:
İşi şu 72 cm. olayı bozuyor sanıyorum..Ama daha uzar tahminimce..Ne de olsa büyüme çağında..
Gamzeciğim, senin kız daha ufak tefektir umarım..Yoksa benim oğlan evde kalacak bu gidişle
CNM ŞU ANDA BAYA UFA TEFEK YANİ BOYU ÖZELLKLE51 DOGU AMA 70 ANCAK OLDU SANIRIM AMA BENDE BÖYLEYMİŞİM SONRA ANASI GİBİ İRİ OLUR EN AZ 1.68 BULUR SANIRIM BEN ÖLEYM YANİ
bu arada geldim veli toplantısı hazırlıgım bitti
oda var tabi ama rejim yapıyoz oda bi gerçek
bisküvi ve gece muhallebisinin tadını bilmiyo desem yeri
CNM ŞU ANDA BAYA UFA TEFEK YANİ BOYU ÖZELLKLE51 DOGU AMA 70 ANCAK OLDU SANIRIM AMA BENDE BÖYLEYMİŞİM SONRA ANASI GİBİ İRİ OLUR EN AZ 1.68 BULUR SANIRIM BEN ÖLEYM YANİ
bu arada geldim veli toplantısı hazırlıgım bitti
Hımm..Doğrudur..Olsun, boya gider zamanla..
Boyu boyuna, huyu huyuna demek ki..Zamanla en kötü alışkanlığı Hadise'den de vazgeçecek inşallah oğlum
tmm oldu bu iş bu arada benim yarın sabah 8de hazırlanmm ipeğe kak yaptırıp kahvaltı yaptırıp onu bırakıp okula gecmem lazım yani uyumam lazım cnm sizle muhabbet cok hos görüşrüz olur mu öp damadımı gece yanına al kokla
ya doktorla görüşerek yapıosun dem bunları cünkü sen kalıtsal bi şişmanlık sorunu yaşamamk icin önlem alıosan yanlış olur cnm yani seni kastetmmiorum hemn yanlış anlama ailede varmı
senemgy, kızın hakikaten çok güzel, maşallah
Bizde durum sizdekinin tam tersi..Hareket anlamında bayağı gelişme kaydettik ama dil anlamında pek birşey yok henüz..Derdimizi bağıra çağıra anlatmaya çalışıyoruz..Ama müzik sevgisi bizde de mevcut..Favorimiz de kesinlikle Hadise..
cnm sen naptın hamile misin yoksa kız hadi gaza gelde dogur
senem öyle arada bir girince öyle oluyo
yazcan sürekli kendini ve kızını hatırlatcan
bak sonra talipler kapıya diziliyo
yok canım ya benim kızım iri
hatta rejim yapıyoz işte daha ne diyim :44:
ah be dünürüm nerdesin
bak milletin dünürleri geldi lafladı gitti
sen gelmez oldun
günaydın herkese ne güzel ole akşamları süper muhabbet var ama ben gece 10-11 yatakta olduğum için..yorgunluktan oğlanı yatırdığım gibi işleri toparlayıp yatağa dalıyorum..kızlar 2 gündür acaip sıkıntılıyım ya..benim bu oğlan emerken ısırmaya başladı ole bole değil ama..akşam gece yarısı emziriken ağladım yani o kadar canımı yakıo..gece uyurken emio zaten ses de çıkaramdım. sabah baktım benim meme ucalrı dehset yanii.kıpkırmızı yapmış..nasıl vazgecircem bilmiyorum. kesinlikle emmeyi bıraksın da ıstemıom.bu acıyı çekmek zorundamıyım..çığlık atasım geliyor valla...
Yeniden kan istediler neden söylemiyorlar ateşi düşmüyor ishal devam yine yemiyor ne yapayım bilemez oldum sonuc once konduramazken simdi korkutuyor nolar dua edin bitsin çilemiz
Neyi vardı Sprey'in bebeğinin? Uzak kaldım, anlayamadım.
Canım, Sprey'in bebeği yemiyor, ateşi düşmüyor ve ishal..Sebebini araştırıyorlar uzun bir süredir..
Kalpten şüphelenmişler, çölyak hastalığına bakılmış..Sebep bunlar değilmiş..
Şimdi lösemiden şüpheleniyorlarmış..Gerçi bu kötü hastalığın adını bile anmak istemiyorum..
Kan vermişlerdi ama tekrar kan vermeleri istenmiş..Kısacası belirsizlik sürüyor..
İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?