2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

CNM ŞU ANDA BAYA UFA TEFEK YANİ BOYU ÖZELLKLE 51 DOGU AMA 70 ANCAK OLDU SANIRIM AMA BENDE BÖYLEYMİŞİM SONRA ANASI GİBİ İRİ OLUR EN AZ 1.68 BULUR SANIRIM BEN ÖLEYM YANİ
bu arada geldim veli toplantısı hazırlıgım bitti

naapıyon allahasen veli toplantısında sen
el kadar bebelerin neyini şikayet ediyon velilere

oda var tabi ama rejim yapıyoz oda bi gerçek
bisküvi ve gece muhallebisinin tadını bilmiyo desem yeri

Hımm..Doğrudur..Olsun, boya gider zamanla..

Boyu boyuna, huyu huyuna demek ki..Zamanla en kötü alışkanlığı Hadise'den de vazgeçecek inşallah oğlum

ya doktorla görüşerek yapıosun dem bunları cünkü sen kalıtsal bi şişmanlık sorunu yaşamamk icin önlem alıosan yanlış olur cnm yani seni kastetmmiorum hemn yanlış anlama ailede varmı

Hımm..Doğrudur..Olsun, boya gider zamanla..

Boyu boyuna, huyu huyuna demek ki..Zamanla en kötü alışkanlığı Hadise'den de vazgeçecek inşallah oğlum

tmm oldu bu iş bu arada benim yarın sabah 8de hazırlanmm ipeğe kak yaptırıp kahvaltı yaptırıp onu bırakıp okula gecmem lazım yani uyumam lazım cnm sizle muhabbet cok hos görüşrüz olur mu öp damadımı gece yanına al kokla

İyi geceler biricik dünürüm

ya doktorla görüşerek yapıosun dem bunları cünkü sen kalıtsal bi şişmanlık sorunu yaşamamk icin önlem alıosan yanlış olur cnm yani seni kastetmmiorum hemn yanlış anlama ailede varmı

tabi doktorun direktifi doğrultusunda canım
ailede obez yok allaha şükür dicem ama ben şuan sınırdamıyım geçtimmi ööle bişeyde var
ilk düşüncem önlem amaçlıydı ama doktorda onayladı
eğer kilosu ortalamanın üzerindeyse bebe bisküvisi ve muhallebi gereksiz dedi
meyvesini yoğurdunu veriyorum ama sade olarak
kahvaltıda yumurta+peynir+ceviz ve tatlandırmak amaçlı pekmez
çorbada mercimek yada kıymalı yada tavuk sulu şehriye
ama hergün çorba veriyorum desem yalan olur :26:
karbonhidrat ağırlıklı beslenmiyoruz yani genel olarak

ah be dünürüm nerdesin
bak milletin dünürleri geldi lafladı gitti
sen gelmez oldun

Hadise'yi bizim babamız seviyo Biz de Michael Tello. Ama Nehir'i görmen lazım, adam çıkınca kafayı yiyo resmen Başka şarkısını açtık, konser görüntüsü... Ona da aynı.Yani biz adamı seviyoruz Canım zaten Nehir de pek dert anlatma aşamasında değil de, mama demeye yeni başladı. O da mama sandalyesine oturunca. İsteklerini değil, teşhislerini söyülo senin anlayacağın Teşekkür ederiz bu arada güzel sözler için

cnm sen naptın hamile misin yoksa kız hadi gaza gelde dogur

Yok yok, daha olmaz. Kızım emiyo daha ama şu emme hadisesi bitsin, düşünmüyorum desem yalan. Rüyalarıma falan çıkıyor. Hamileyken ikinci asla derdim, şu halime bak

senem öyle arada bir girince öyle oluyo
yazcan sürekli kendini ve kızını hatırlatcan
bak sonra talipler kapıya diziliyo

Di mi Bir taşınma vakasının içindeyim. adem İzmir'e gidemiyoruz, bari Bodrum'da ev değiştirelim dedik. İyi mi ettik bilmiyorum. Bol bol girerim artık taşınınca yeni evime.

yok canım ya benim kızım iri
hatta rejim yapıyoz işte daha ne diyim :44:

Kıyamam ben ona. Aslında Nehir de normal sınırın üstünde azıcık. Yani boy ve kilosu standartlara baktığımızda 11 aylık erkek bebek ölçülerinde. Baba uzun ama. Ben de 168 cm'im. Normal diyorum. Ben muhallebi vermiyorum hiç. Onun yerine akşam yatma saati olan 9'dan önce meyve,yoğurt,8 tahıllı-ballı karışımı veriyorum. Daha az enerji içeriyor diye. Tahılını az koyuyorum. Ama doktorunuz dediyse vardır bildiği. Yine de belki muhallebiden daha iyi bir alternatif olur diye yazayım dedim.

günaydın herkese ne güzel ole akşamları süper muhabbet var ama ben gece 10-11 yatakta olduğum için..yorgunluktan oğlanı yatırdığım gibi işleri toparlayıp yatağa dalıyorum..kızlar 2 gündür acaip sıkıntılıyım ya..benim bu oğlan emerken ısırmaya başladı ole bole değil ama..akşam gece yarısı emziriken ağladım yani o kadar canımı yakıo..gece uyurken emio zaten ses de çıkaramdım. sabah baktım benim meme ucalrı dehset yanii.kıpkırmızı yapmış..nasıl vazgecircem bilmiyorum. kesinlikle emmeyi bıraksın da ıstemıom.bu acıyı çekmek zorundamıyım..çığlık atasım geliyor valla...

ahhh ahhh kendi elimle oğlumun kısmetini kapattım bırt bırtlarını açıklayarak.neyse elini sallasa ellisi diyorumm.size foto gönderecektim ama hata oluştu diyo.uzun zamandır avatarıda değiştiremiyorum.hata veriyo 2de 1.neyse başka bi zamana artık.öpüldünüzz

Ya benim de en büyük kabusum. Dişler yeni çıktı bizim, daha ısırma olayına aymadı kızım ama ola ki başlar diye şimdiden yöntem düşünüyorum açıkçası Annem "sen ses çıkarıp çığlık atınca daha çok yapar" diyor. Sessiz kalmaya çalış diyor, tepki veme yani. Bilmem ki işe yarar mı :18:

Yeniden kan istediler neden söylemiyorlar ateşi düşmüyor ishal devam yine yemiyor ne yapayım bilemez oldum sonuc once konduramazken simdi korkutuyor nolar dua edin bitsin çilemiz

Yeniden kan istediler neden söylemiyorlar ateşi düşmüyor ishal devam yine yemiyor ne yapayım bilemez oldum sonuc once konduramazken simdi korkutuyor nolar dua edin bitsin çilemiz

Bu nasıl bir sınavdır bilemiyorum..Çok ama çok moralim bozuldu..
Hep iyi bir haber alacağımıza inanıyordum, gerçi hala da umudumu kaybetmiyorum..
İnşallah çekilen bunca sıkıntının sonu iyi olur..
Allah yardımcıları olsun, sabır versin..

Neyi vardı Sprey'in bebeğinin? Uzak kaldım, anlayamadım.

Canım, Sprey'in bebeği yemiyor, ateşi düşmüyor ve ishal..Sebebini araştırıyorlar uzun bir süredir..
Kalpten şüphelenmişler, çölyak hastalığına bakılmış..Sebep bunlar değilmiş..
Şimdi lösemiden şüpheleniyorlarmış..Gerçi bu kötü hastalığın adını bile anmak istemiyorum..

Kan vermişlerdi ama tekrar kan vermeleri istenmiş..Kısacası belirsizlik sürüyor..

İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız..

Allah'ım en kısa zamanda derman olsun dertlerine inşallah. Küçük kuzum kıyamam ben ona. Dualarımızı eksik etmeyelim Gökçe Bebekten. Hay Allah'ım ne diyeceğimi bilemiyorum. Öyle kalakaldım. Dermansız dert vermesin Allah'ım.

Gerçekten düşüncesi bile çok kötü Güzel Allah'ım yardımcı olsun Gökçe'ye ve ailesine bir an önce sıkıntılarını gidersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…