- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.161
sen antremana devam et karacacan
ben son zamanlarda tek elle yuruttm hep
bızde sıralama olayı bır ay once baslamıstı
karahanın da yakındır inş. yurumesi
biz dişssiz yemek yıyoz
dişsiz konusuyoz
dişsiz yuruyozzzz
Karahan'da öyle..Gerçi eskiye göre biraz daha iyi ama sürekli haraket etmen gerekiyor..
Mesela eğer arabayla markete girmişsek fenalık geçiriyor..
Hatta sürekli gittiğim marketlerde çalışan bayanlar tanıyorlar oğlumu..
Bugün yine gittik " ooo, huysuz Karahan gelmiş" dediler
tamam canım olsun sen yine gelirsin ne zaman istersen o zaman buluşuruz hem baksana çok özlemişsin istanbulu doya doya gez şirlerinde bu arada içimi coşturdu çok güzeller öyle gaz verdinki atcam kendimi sokaklaraDeniz immmmmm
Buluşmak icin arayıp soramadim..
Gokceye canım cok sıkkın..
Nolur kusura bakma..
damarlarimda ciğerimde istanbulu hissederek iyi olmaya calisiyorum..
her zaman oldugu gibi yine ilac oldu bana istanbul um
havalimanına indiğinizden beri esimle rüyada gibiyiz.. Sarhosuz..
besiktastayiz..
Sana uzak olur sanirim
baska zaman tum bebeklerimiz iyi iken görüşelim..
Gokce bu haldeyken, artik serumun iğnesini sokacak damar bulamazlarken ona, annesinin yüreği daglanirken gülüp oynamak tanışmak tanıştırmak gelmedi içimden..
affet beni...
simdi kapadım gozlerimi
istanbul um iyileştirir beni...
saglicakla kalin...
Karahan'da öyle..Gerçi eskiye göre biraz daha iyi ama sürekli haraket etmen gerekiyor..
Mesela eğer arabayla markete girmişsek fenalık geçiriyor..
Hatta sürekli gittiğim marketlerde çalışan bayanlar tanıyorlar oğlumu..
Bugün yine gittik " ooo, huysuz Karahan gelmiş" dediler
arkadaşlar bende 2011 kasım annesiyim diğer kasım anneleri topiğindeydim şimdi facedeyiz ama sizide arada takip ediyordum biz gökçe için sağlığına tez vakitte kavuşsun diye 41 yasin okuma kararı aldık.yavaş yavaş başladık bu diğer hafta sonuna kadar bitiririz inşş.rabbim şifa versin spreyede sabırlar...
deniscim oğlan uyandı bastı yaygarayı, hemen çıktım.. hoşgeldin nasılsınız bakalım, çoluk çocuk, cümbür cemaat.. benim oğlanın hastayken huyu suyu değişti de, ona adapte olmaya çalışıyorum, kusura bakma..
arkadaşlar bende 2011 kasım annesiyim diğer kasım anneleri topiğindeydim şimdi facedeyiz ama sizide arada takip ediyordum biz gökçe için sağlığına tez vakitte kavuşsun diye 41 yasin okuma kararı aldık.yavaş yavaş başladık bu diğer hafta sonuna kadar bitiririz inşş.rabbim şifa versin spreyede sabırlar...
deniscim oğlan uyandı bastı yaygarayı, hemen çıktım.. hoşgeldin nasılsınız bakalım, çoluk çocuk, cümbür cemaat.. benim oğlanın hastayken huyu suyu değişti de, ona adapte olmaya çalışıyorum, kusura bakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?