2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Muhtemelen bizde dişsiz yürüyeceğiz..
Henüz hiçbir belirti yok..Yaşına kadar da ümidi kestim..
Yeni yaşıyla beraber çıkacak dişi herhalde..

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]

Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı;
Elindeyse beyazdan, gelde sıyır beyazı!..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
n.f.k

bizim markettede kucaktan kucağa karşılıyorlar bırak git diyende var maşallah oğluma bol nazar toplar kendisi araba olayına geince gezme halindeyse duruyor durunca mızıklı yapıp şöför koltuğuna yani kucağıma alınca littewayın kulaklarından tutup itiyor sokakta görmeyin bizi millet ben gitmeden adımı deliye çıkartır

benim uykum var şimdi uyursam siz deli gibi yazışırsınız sayalar çoğalır bugün resmen akşama kadar okudum hem köydeyim nette kötü uyumam lazım 6:30 oğlan uyanacak uyanmasada burda çok uyumak mümkün değilkii

İstanbul’u Dinliyorumİstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı;Önce hafiften bir rüzgar esiyor;Yavaş yavaş sallanıyorYapraklar ağaçlarda;Uzaklarda, çok uzaklardaSucuların hiç durmayan çıngırakları;İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı.İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı; Kuşlar geçiyor derkenYükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık;Ağlar çekiliyor dalyanlarda; Bir kadının suya değiyor ayakları; İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı.İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı;Serin serin Kapalıçarşı,Cıvıl cıvıl MahmutpaşaGüvercin dolu avlular,Çekiç sesleri geliyor doklardan Güzelim bahar rüzgarında ter kokuları;İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı.İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalıBaşımda eski alemlerin sarhoşluğu,Loş kayıkhaneleriyle bir yalıDinmiş lodosların uğultusu içinde. İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı. İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı;Bir yosma geçiyor kaldırımdan.Küfürler, şarkılar, türküler, laf atmalar.Bir şey düşüyor elinden yere;Bir gül olmalı. İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı.İstanbul’u dinliyorum, gözlerim kapalı;Bir kuş çırpınıyor eteklerinde.Alnın sıcak mı, değil mi biliyorum;Dudakların ıslak mı değil mi, biliyorum;Beyaz bir ay doğuyor fıstıkların arkasındanKalbinin vuruşundan anlıyorum;İstanbul’u dinliyorum.Orhan Veli KANIK

Saçlarını dağıtır rüzgar
Yeditepe üzerinden
Hatıralar tarihin küllerini savurur
Kadın gibi, kısrak gibi
sarılayım gel ince beline
Yarim İstanbul gel öpeyim gerdanından
Tüketilmiş yaşanmamış
Hediyelik hayatlar, ah bu evler,
Pencereler bu kapılar, sokaklar
Hüzün gibi, sevinç gibi,
Eskitilmiş zamanlar
Minareler uzanmış gökyüzüne bağırır
Kara sevdan nerelerden
Yüreğimi çağırır?
Dua gibi, büyü gibi ezberledim hasretini

İlk yarım, sevdiğim, doğup büyüdüğüm, ruh esimi bulduğum, isimi bana veren, ruhumun efendisi istanbul ummmm kollarinfayim,,,, boğazı izliyorum... Hic bitmesin hic..

Deniz immmmmm
Buluşmak icin arayıp soramadim..
Gokceye canım cok sıkkın..
Nolur kusura bakma..
damarlarimda ciğerimde istanbulu hissederek iyi olmaya calisiyorum..
her zaman oldugu gibi yine ilac oldu bana istanbul um
havalimanına indiğinizden beri esimle rüyada gibiyiz.. Sarhosuz..
besiktastayiz..
Sana uzak olur sanirim
baska zaman tum bebeklerimiz iyi iken görüşelim..
Gokce bu haldeyken, artik serumun iğnesini sokacak damar bulamazlarken ona, annesinin yüreği daglanirken gülüp oynamak tanışmak tanıştırmak gelmedi içimden..
affet beni...
simdi kapadım gozlerimi
istanbul um iyileştirir beni...
saglicakla kalin...

Napicam ben sensiz guzel sehir
adi kutsal kitaplarda yazan yarım
napicam ben sensiz istanbul um
onun bunun saçma sapan sehirlerinde
Uzak diyarlarda sensiz
napicam
seni bu kıskançlıkla nasil paylasicam bu insanlarla

Sana dair ne yaZsam kifayetsiz kalıyor kelimeler..

Keske zaman dursa..
ben kalsam burda..
sonsuza dek......

[TABLE="class: tableCollapse, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: siir, align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: siir, align: left"]Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar;
Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar.
İçimde tüten bir şey; hava, renk, eda, iklim;
O benim, zaman, mekan aşıp geçmiş sevgilim.
Çiçeği altın yaldız, suyu telli pulludur;
Ay ve güneş ezelden iki İstanbulludur.
Denizle toprak, yalnız onda ermiş visale,
Ve kavuşmuş rüyalar, onda, onda misale.

İstanbul benim canım;
Vatanım da vatanım...
İstanbul,
İstanbul...

Tarihin gözleri var, surlarda delik delik;
Servi, endamlı servi, ahirete perdelik...
Bulutta şaha kalkmış Fatih'ten kalma kır at;
Pırlantadan kubbeler, belki bir milyar kırat...
Şahadet parmağıdır göğe doğru minare;
Her nakışta o mana: Öleceğiz ne çare? ..
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

O manayı bul da bul!
İlle İstanbul'da bul!
İstanbul,
İstanbul...

Boğaz gümüş bir mangal, kaynatır serinliği;
Çamlıca'da, yerdedir göklerin derinliği.
Oynak sular yalının alt katına misafir;
Yeni dünyadan mahzun, resimde eski sefir.
Her akşam camlarında yangın çıkan Üsküdar,
Perili ahşap konak, koca bir şehir kadar...
Bir ses, bilemem tanbur gibi mi, ud gibi mi?
Cumbalı odalarda inletir ' Katibim'i...

Kadını keskin bıçak,
Taze kan gibi sıcak.
İstanbul,
İstanbul...

Yedi tepe üstünde zaman bir gergef işler!
Yedi renk, yedi sesten sayısız belirişler...
Eyüp öksüz, Kadıköy süslü, Moda kurumlu,
Adada rüzgar, uçan eteklerden sorumlu.
Her şafak Hisarlarda oklar çıkar yayından
Hala çığlıklar gelir Topkapı Sarayından.
Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar;
Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar...

Gecesi sünbül kokan
Türkçesi bülbül kokan,
İstanbul,
İstanbul...

Necip Fazıl...

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: siir, align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tamam canım olsun sen yine gelirsin ne zaman istersen o zaman buluşuruz hem baksana çok özlemişsin istanbulu doya doya gez şirlerinde bu arada içimi coşturdu çok güzeller öyle gaz verdinki atcam kendimi sokaklara

kızlaar, oğluş uyudu, eşim daha gelmedi.. size koştum ama kimse yoook.. yanlış saat tamam anladım.. geçmişe baktım da, kızlar alınmış verilmiş.. bizi unutmuşunuz, usha nın aklına gelmiş Emir, o da izmite kız vermem demiş.. aman istemem zaten, GÖKÇE nin iyileşmesini bekliyo benim oğlum, onu alacağız biz.. güzel Gökçe olacak gelinim inşallah.. sizde çatlayıın emi, diğer kız anaları..

bir İstanbul aşığı daha.. kız happy bak ortak noktalarımız git gide artıyo, önce edebiyat şimdi İstanbul aşkı.. gerçi benim İstanbul aşkım orada yalnız yaşadığım 2 yıldan sonra epeey bi azaldı ama, hala gittiğimde boğazdan geçerken gözlerim dolar.. halaa beni çağırdığını hissederim boğazda rüzgarın.. gecenin alev alev rengi içimi ısıtırken, gün içindeki kaosun nasıl yorduğunu unuturdum beni.. hey gidi istanbul, seviyorum seni..

acemi bir face kullanıcısı olduğum resmen kanıtlanmış bu arada.. eee sanırım artık herkes tanıdı beni.. :44: kapak fotosunu değiştim bende, gerçekten onu herkes görebiliyomuş, sevdacım abonelik olayının yanına arkadaşlığı da ekledim, hadi istek gönder bana, ben de seni görim bariiii... beni hala bulamayan biri vardı, okudum ama hatırlamıyom kimdi, sana da pes yani.. kız bi sen kalmışın görmeyen..

asuuuuuuuuuuuuuu fıstık yürüdü he.. dişsiz dişsiizz hemde.. kız o daha bi tatlıdır.. ağzında dişi yok ama yürüyo, bıdış bıdış, yerim ben onun totosunu.. itiraf ediyom gözüm Öykü'deydi, onu istiyodum ama, artık gönlüm Gökçe'de.. anası Gökçe'yi vermezse, senin kapında alacam soluğu haberin ola.. benim oğlan daha yürümüyo da, nasıl koşacak senin kızın peşinden bilmem.. belki senin kız benim oğlanı kovalar... bu arada egzersizleri halaa bırakmamış olmana sevindim.. helal olsun sana.. bende yapmaya çalışıyorum, ramazanda bırakmıştım, şimdi tekrar başladım..

kemececim işe başlamış olabilmene sevindim.. demek ki daha iyisin.. çok şükür, atlatacaksın inşallah.. benim misafir olayı bende alışkanlık yaptı tatlım ya, 1 hafta kimse gelmese canım sıkılıyor, ben hemen başlıyom gezmelere..

ay oğlan uyandı, dönecem sonra..

aynen denizden bahsetmiş gibisin bu kadar olur marketlere gıcık oluyo geçende pazara gittik kalabalıkya bizimki baktım kadının birine nasıl hırsla kızıp bağırıyo görmeliydiniz bu arada bizim üst 2 diş yeri resmen balon gibi olmuş acaba ne vakit patlarki çokta acıyodur çıksada bi rahatlasak

deniscim oğlan uyandı bastı yaygarayı, hemen çıktım.. hoşgeldin nasılsınız bakalım, çoluk çocuk, cümbür cemaat.. benim oğlanın hastayken huyu suyu değişti de, ona adapte olmaya çalışıyorum, kusura bakma..

bizim oğlanda arabada en fazla yarım saat duruyooo artık, aa demek hepsi aynı, bende sadece bizimki böle sanıyodum.. sonra hep kucak, hep kucak.. bide ağır, taşıdıkça daha da ağırlaşıyo sanki.. biz eşimle hep yürüyüş yaparız uzuun uzuun.. yapardık yani. şimdi bu oğlan ne arabada ne kucakta, kısa kesip hemen dönüyoz, olmuyo ama bi çözüm bulmalıı.. otomobilde acayip keyfi yerinde ama bizimkinin.. şehirler arası bile yapıyoz biz oğlumla başbaşa artık.. hiiç sesi çıkmıyo, maşşallah kuzuma..

arkadaşlar bende 2011 kasım annesiyim diğer kasım anneleri topiğindeydim şimdi facedeyiz ama sizide arada takip ediyordum biz gökçe için sağlığına tez vakitte kavuşsun diye 41 yasin okuma kararı aldık.yavaş yavaş başladık bu diğer hafta sonuna kadar bitiririz inşş.rabbim şifa versin spreyede sabırlar...

hoş geldin dualarınızı allah kabul etsin inşallah çok saolun

Karahan hastalandıktan sonra bizde de ne yemek ne de uyku düzeni kalmıştı..Rayına oturması biraz zaman alıyor maalesef..Hatta o zaman da demiştim..Derler ya "çocuğumun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım"
Aynen öyle işte

Seni diğer topikten hatırlıyorum canım..O zamanlar yazmıyordum ama sizi takip ediyordum..
Çok ince düşüncelisiniz..Çok teşekkürler..
İnşallah hepimizin duası kabul olur da Gökçe'nin iyi haberlerini alırız..

saol canım hepimiz iyiyiz kusura bakmam bakarmıyım hiç emircimde düzelir yakında inşallah

ASUU,kızın da yürümüşş...çok tatlı değil mi.yusufcukla,öykü koşmaya başladıı,diğer bebeişleri de bekliyoruzzz

TUĞBA canımm.allahım deli gibi facede emiri aruyorum.nerede bu çocukneyse oğluşu buldukta rahatladık.yusuf deniz görür görmez '''ayyyy''dedii.bu aralar bebek görüncee ayyyy diyoruz...abone ol vardı neye abone olacaqğımı bilmediğim için eklemedim senii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…